- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
günaydınlarrr
bugün yine pek aranızda olamıcam ve siz yine bi sürü yazcaksınız ben daha dünküleri okuyamadım
öperim siziiii
tükkanı açtımm
yeni gün yeni umutlar...
aşkla kalsın ehrkesciklerr
bi pelin görüyorumm sanki.. nasılsın kuzumm
günaydın tatlı kaşıkları
iyi güldüm sabah sabah yahu..
ben bugün acayip iyiyim, kocişim servis ayarladı artık metrobüsle gidip gelmicemm
Günaydın fındığım
İyiyim kuzum sen nasılsın bakiiim?
Mavişimm lütfen üzülme... Nişanlın hatasını anlıcaktır bitanemmErkekler bazen kadınların reglli haline dönüşebilio... Alıngan ve tribal Ama çözülmeyecek bişey değil...
Onun dışında ben sadece "ne geniş ailen var" demesine takıldım... Sanki hala şüpheleri ve kafasında soru işaretleri var gibi geldi...
Umarım tatlıya bağlarsınız meseleyi bi an önce... Nişanlın seni henüz yeterince tanımıyor mavişim ama alısıcaksınız birbirinize
Özgemm kuzummm yeni listeyi görünce çok heyecanlandım sadece 101 gün Aman Allahımmmmmmmmm :123::123::123:
günaydın tatlı kaşıkları
iyi güldüm sabah sabah yahu..
ben bugün acayip iyiyim, kocişim servis ayarladı artık metrobüsle gidip gelmicemm
Mügeeem günaydıınnn..
Tatlı kaşıklarını mı okudun
Müge biliyo musun senin çok ama çok mutlu olduğunu hissediyorum ben
Rabbim de bozmasın tabiii
Günaydın fındığım
İyiyim kuzum sen nasılsın bakiiim?
Mavişimm lütfen üzülme... Nişanlın hatasını anlıcaktır bitanemmErkekler bazen kadınların reglli haline dönüşebilio... Alıngan ve tribal Ama çözülmeyecek bişey değil...
Onun dışında ben sadece "ne geniş ailen var" demesine takıldım... Sanki hala şüpheleri ve kafasında soru işaretleri var gibi geldi...
Umarım tatlıya bağlarsınız meseleyi bi an önce... Nişanlın seni henüz yeterince tanımıyor mavişim ama alısıcaksınız birbirinize
Özgemm kuzummm yeni listeyi görünce çok heyecanlandım sadece 101 gün Aman Allahımmmmmmmmm :123::123::123:
Haticeeeemm hep böyle mutlu kaaallll
Nişanlına da maşAllah
Mavişim ne kadardır birliktesiniz siz?:26:
Berfin,Özge,Yağmur,Pelin günaydıınnn
Günaydınlar kızlar:)))
Müge siz b.düzüne mi taşındınız??
evet tatlım beylikdüzündeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?