'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aşk işte böyle birşey

İnşallah hep böyle devam etsin canım ,
çok güzel bir duyguymuş.Sevdiğin insanlar kendine ait küçük bir dünyan oluyor , kendi düzenini kuruyorsun..
Aşka geldim şuan

Kuzuuummm
Ne güzel tv izlerken sarılırsın dizine uzanırsııınn
Allahııımm
Sınır yok, karışan yok, eden yok
Özendiiiimmmmm

Mügenin o pozitif enerjisini bende alıyorm evlendikten sonraki.

inşallah hep böyle olursunuz

Benden nasıl bi enerji alıyosuuuuunnnnnn

Zaten kuzum işim olmasa o saate kadar kalmam hatta 9-10 a kadar hayatta tek başıma dışarda kalmam kazma nişanlıma bi şeyler yapım dedim onu araştırıyodum salaklık bende zehir etti yok ona kurabiye murabiye avcunu yalasın atmıcam işte mesaj baaanek küsdüm baanek kendi atsın ilgilensin

Bende artık sevdiceğimin göğsünde yatıp tv izlemek istiyorum

beraber kahvaltı etmek,miskinlik yapmak

puzzle yapmak

evin içinde saklambaç oynamak

çamaşırları ona astırmak bulaşıkları makinaya dizmesine yardım etmek istiyorum

gece sol tarafımda bir sıcaklık oldugunu bilmek onun nefes alıp verişini usul usul dinlemek istiyorum

oyyyyyyyyyytthh çok pis aşka geldim

Benden nasıl bi enerji alıyosuuuuunnnnnn

senden ben kıvılcım alıyorum ateşliyorsun beni

sen de oya gibi sıkımlık geliyorsun bana sempatik ,eğlenceli.

bunlara bişi yapmıcan yok yok aklıma bunnyfodd geldi gene eşek hoşaftan ne anlar dicem olmucak o konuda benim yaram derin.

Günaydın kızlar
güzel günleriniz olsunn
Pazar günü aşkımcan bize kahvaltıya geliyorr

Yaa sevdiceğe aşkımm bloguma bakıomusun hiç dedim adres ver bakayım dedi.. adam daha adresi bilmiyor.. neyse linki attım aşkım sen nerdesin burda diyo hangileri senin yazıların diyor.. yerim ben bu adamı yaaaa

Evet yapmıcan kuzum kesinlikle eşek hoşaftan ne anlar tüm enerjimi götürdü onunla hiçbirşey yapasım yok

Son düzenleme:
Günaydın 2013 ' ün güzel gelinlleri

günaydın ceren
sabah sabah coştuk yahu

evetttttttttttt
**

haa arada temizlik kavgası da etmek istiyorum

bi gün de kalk kahvaltıyı sen hazırla demek

annen herşeyi ayağına getirecegine birseyler yapsaydın demek

süpürme işi basit tabi gel sen kapıları sil de göreyim demek istiyorum

markete gidip onu alalım,hayır bunu alalım diye tatlı tatlı atışmak

neee kilo mu almışım sen kendi göbüşünü görmüyosun galiba demek istiyorum

romantik film açıp en duygusal anda kahkaha atmak ,benim tırtılım yanımdaki demek istiyorum

.. istiyorum da istiyorum

kuzucuklar günaydın herkese.....

mavişim üzülme lütfen bence haftasonu gelsin oturun başbaşa konuşun sen hoşuna gitmeyen durumları anlat ve tekrarlanmamasını istediğini söyle ... ailen için o kelimeyi kullanması çok yanlış..
geniş bir ailen olsa zaten fink fink gece yarılarına kadar onunla gezersin canım .. tezat bir laf olmuş onunki

mügecim,elifim,cerencim,aslıcım,haticecim ve ismini yazmayı unuttuklarım hepiniza günaydın...

biliyormusunuz;
biz sevgililier gününde öyle hediye falan almıyoruz.... sadece yemek falan yiyoruz ama sevgililer günü olduğu için değil bahanesi oluyor yani bizim için çok öenmli bir gün değil aslında....

aslında ilk çıktığımız yıl bu zyüzden çingar çıkarmıştım yani 3 yıl önce... hatta ayrılık fitilini sevgililer gününde bana hiçbirşey çöp bile almamış olması ateşlemişti ayrıldık ve benimki sadece 8 saat sonra gecenin 3 ünde bana barışalım mesajları attı ... :):):)
çocukmuşum diyorum neleri önemsiyormuşum şuanda bana çok boş geliyor... 2 yıldır benimki sevgililer gününde çiçek gönderiyor o olaydan sonra :)):):)

ama ben bu yıl onuda yapmasını istemiyorum....
bizim için asıl önemli gün doğumgünlerimiz. tanışma yıldönümümüz ve allah kısmet ederse evlilik yıldönünümüz olacak...

o nedenle biz bu sevgililer gününde birşey yapmıcaz.
zaten haftasonu damatlık alırken içimden geldi ben sevdiceğime çok güzel bir gömlek aldım damatttan..o da bana pijama takımı aldı yeni inciden gelinlik sütyeni alırken beğendim pijamayı alalım dedi evlenince çeşit çeşit giyersin..
sağolsun aşkım ....

yaniiiiii biz sevgililer gününde hiçbirşey yapmıcaz kısçelerrrrrrrrrrrr sizde eğer nişanlılarınız sevgilileriniz kocalarınız eğer herhangi, bir atraksiyon yapmazsa sakın üzülmeyin ve üzmeyin

ohhh aşk lı kahvaltılar

ay enişte alem ya. benimkide kesin böyle derdi.blog açtım desem.

Evet yapmıcan kuzum kesinlikle eşek hoşaftan ne anlar tüm enerjimi götürdü onunla hiçbirşey yapasım yok

umarım gönlünü alır.

sen tepki vermesen emin ol ,o sözden incindiğini bile fark etmez,normal hayata devam eder gibi konusurdu.

Maviş sen bu adamla eğer gerçekten evleneceksen al karşına konuş derim.
Boşuna uzatmaya birbirinizi hırpalamaya değecek kadar ciddi bir sorun değilki bu.
Nacizane fikrim kimin adım attığı önemli değil birlikte mutlu olmak önemli bence sevdiğin birini bulmuşsan yıpranma, yıpratma

Berfoo, ÖZge, Pelin, Elif, Yağmur,Müge, Turguazz, xcvbnm, Gizem, Aslım, Özlem, Zehra ve Ceren Günaydın gelincikler
Daha kaç kez düzenliyeceğim biraz yavaş yazın yetişemiyorum

Berfo dün çok konuştuğundan olabilebilir mi yoğunluk?

Gündaşım az kaldı sadece 101 gün Aman Allahımmmmmmmmm :123::123::123:

Sağol Elifim hep mutlu olalım inşallah

Müge
yakın oturacağız bende Esenbahçe Konutlarında olacağım.Belki birbirimize gidip geliriz.Turquazzzz da gelir.

Sağol gizem

Aslım dün çok konuştunuz kk bu çamaşırların reklamını koymuş. Hayır gelip giden erkekler reklama takılıyor bilgisayarıma bakınca

Son düzenleme:
Özlem günaydın

sevgililer günü hakkında benim de düşüncem öyle. dogum günümü,tanısma yıldönümümüzü ve evlilik yıldönümünü unutmasın ,özel oldugunu hissedelim yeter

biz de bişi almıcaz, ama dün kurabiye çağla 'nın fikri çok hosuma gitti belki yapabilirim

boxer + mesir macunu

Aslı acaba ebnde sizin hediyenizden alıp aşka versem ne olur acep?
Birkez öptüğümde oya biliyor adamın aklı başından gitmişti onu görünce yüzünün alacağı şekli merak ediyorum.
Bende sevgililer gününde hediye almasın dedim aşka bakıyorum. Almadım ama alırsa ne alacağımıda bilemiyorum. Sonuçta ilk sevgililer günümüz ve benim gerçekten ilk kutladığım gün olacak

haticem yani insanın gözü kaymayacak gibi değil ki.

*

oyam yine yoggun galiba cok özledim ya.

*

mutfak örtülerim bitti. albüme atcam bi bakın hatunlar. değişik fikirler cıkar sizden de. öneriler ,eleştiriler verin bana.

aslıcım günaydın tekrar....

seninki zaten esprili bir durum aslında güzelde olabilir komik yani.....

Canım evet konuşulması gereken bi konu çok düşüncesiz davrandı benim ailem kesinlikle haklısın geniş bi aile olsa ben her nişanlımla çıkmak istediğmde arıza çıkarmazlardı bakalım Allah sonumuzu hayır etsin ben çok üzülüyorum çoook

haticem aradaki duvarı biraz daha inceltmek adına bence güzel olur.

aşk dolu bir söz yazarsın. (+18 değil ama ) ben de hediye istemedim. zaten borçlar vs. iyice çıkmaza girmeyelim diye. ona alacagım bi bokser ve macun da benim acımdan da ne kadar tutabilir ki.

esprili olur. ama yüz ifadelerini ben de cok merak ediyorum

Beyaz olandan var bende de acaba bu diğer taraftaki puantiyeliden alayım diyemi gözüme girecek şekilde yan tarafta duruyor şu reklam.

Oya bir daha büyük konuşmasa iyi olacak tavsiyelerine ihtiyacım oluyor ama ortalarda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…