'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

işte ben de bundan korkuyom çağlam yaaa şimdi maşallahım var istek herzaman tavan
ama icraate geçince istek olmazsa diye korkuyom :26:
oyamın da öyle bi problemi olmuştu sanki

ben hala çöllerde gezen leyla gibiyim
alıştık artık kuru işine
jel de kullanmıyorum.
kondomun kayganlığı yetiyor şuan
zaten ilk etaptan sonra benim kuruluğumda gidiyor

Allah seni... ya daha yeni evliyiz...ne gerek var diyorum öyle seylere ama baktık olmuyo caresine bakcaz tabiiiiii:26::26:

ama kayganlastırıcı kullanmak normal ki bebegim.. hatta ilk gece heyecandan yeterli sıvı gelmez ise kullanılabilir yazıyordu benim okudugum kitapta.

bir sürü faktörü var sonuçta. en önemlisi alışma süreci...

tamam o zaman aklımda kuzum baktım olmuyo alırım o dedignden..tabi dr a gittikteen sonraaa

soldaki beyaz sağdaki puantiyeli...puantiyeli olana bittim yaaa...sanki icraat var gibi ende geceliğe bitiyom...daha evdekini giyemedimm bi tarafım donuyooo buz gibi değiyo 9:

sen don ısıtan vardır

ben hala çöllerde gezen leyla gibiyim
alıştık artık kuru işine
jel de kullanmıyorum.
kondomun kayganlığı yetiyor şuan
zaten ilk etaptan sonra benim kuruluğumda gidiyor

:26::26::26:
kadınlar ne zaman zevk alcak yaa.. aaaaaaa bu kadar zamandır hayalleri süsleyen bu mu lafı ciddn dogru

Aslımmmmm sende bugün büyük potansiyel görüyorum akşam ufaklığın yanına git

bende de lafla var. çağlanın dediği gibi)

. eski nigar yok artık
süpriz hediyeyi bugün mü versem

ısıtan var dogruuu.....ama o da tam tersini sölüyo ben onu ısıtıyomusummmmm

iki buz kütlesinin çarpışmasından doğan kıvılcım gibisiniz maşallah

Son düzenleme:
KIZLARRRRRR HERKES SEVGİLİSİNE NABER UFAKLIK DEMİŞ ANLADIĞIM KADARIYLA :):):):):):):)

ASLININKİNİNDE CEVABI İYİYMİŞ BENİMKİ ZATEN DİREK NEYE GÖRE KİME GÖRE DİYEREK TAVRINI KOYDU ...

AMA BENİMKİNİN ÖYLE DEMESİNİN BAŞ NEDENİ BENİM FIRLAMA OLDUĞUMU BİLİYOR NEYİ KASTETTİĞİMİ ÇOK İYİ ANLAMIŞTIR...
BAZEN BANA İYİKİ ERKEK DEĞİLSİN DİYOR O KADAR FIRLAMALIKLAR YAPARIM BEN ONA :):i):):):):)

AYRICA HERKESİN AYNI GÜN AYNI ŞEYİ YAZMA OLAYINA BENDE KATILABİLİRİMMMMM HEHHEHHEHHHHHHH

AYRICA KAYGANLAŞTIRICILAR FALAN DENMİŞ O KONUYA FRANSIZ KALDIMM BEN

kızlar lafın ortasına girmiş olcam amaa o reklamı sayfayı küçülttüm kurtuldumm :) sadece forumu görebilceğim kadar açıkk ohh :)

bu arada çağlam nie öle oldu yaa ceviz, fındık, bal fln yesenn

herkes hemfikir ise o zaman yarına başlayalım sevdiceklerimize aynı mesajı yazmayı
neler çıkacak acaba çok meraktayım.

--

oyam ben sayfayı kücültemedim ya büyülttüm o da maşallah kafam kadar yazılar :1.

Son düzenleme:
waowwwww bende ısıtmak ısınmak istiyorum artıkkkkk

az kaldı kuzum dayaannnn

bende de lafla var. çağlanın dediği gibi)

. eski nigar yok artık
süpriz hediyeyi bugün mü versem

iki buz kütlesinin çarpışmasından doğan kıvılcım gibisiniz maşallah

sendeki bu laflar yok muuuu

bilmiyom ki kuzum haptan diye düsünüyorum ben devam ederse gidicem dr.a....valla sabahları bal yiyorum ama digerleriyle aram yok...pastada börekte olursa fındık ceviz öle yiyorum

ne yazıyoruzkiiiiiiiiiiiiiiiiii ??????????

ayrıcaaaaaaaaaaaa bende ısınmak istiyorum nasıl olcekkk

Dayanamadm bende attım not müzip biri değilim ki aşkım beni aradı giz yanlış attın herhalde ne kime aıodun dedi bende tam üsüne bastın sana atım aşkım dedim oda yiç böle bir sıfat kullanmamıştın ilgincime gitti dedi

Sanıaamnben böle şeleri beceremiorum ahahahaha

Aslı kitap konusunda bana bilgi verirmisin ismi cismi içeriği

tebrk ederim:) azmin zaferii

şu siteye bakayım neler var kızlar gecelik giymesek eşlerimiz bişey derdi acep ben sevmiyorumda. her tarafımda dışarda

Bişi dicem ben yanmak istiyorım o benim elimi tutuğnda bedenim ısınıor o iş olunca napacam aceba ben normalde yazın bile soğuğmdur bedenim soğuk hoş aşkım soğklğmu gömüo ne zaman dokunsam yanıon dio ama ayyy heyecandn bayılırım kollarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…