'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aslııımmmm Okudum okumaz mıyım hiiiçççç
Beni sıktırasın geliyo dimeeeekkkkk
Lakin Yağmur'a döktürmüşsün bana da bı sıktıracam demişsin
Ne ayak?

yavrumm bakkkkkkk bena bak hele
anladın sen onu
ondan hislerimi derinleştirdim.
öle diyosun da konusturma beni...benimki anca lafta....tık yok bende ahahahhaha

daha dur kuzucan yaa tatlı kaşığından yemek kaşığına ,yemek kaşığından tahta kaşığa,tahta kaşıktan kepçe kadar mutluluk yol alcan çiğ köfte sonuçta kolay değil

level 1; çay kaşığı idi.
sen level 2'ye geçmişsin bak tatlı kaşığındasın ..

ne yaa bu reklamlarr sayfayı açamaz oldum. arkamdakiler görcek diye

ben herhalde ufaklık desem. pardon banamı dedin der kendisi normalde msjlaşmazmış kimseyle. ben için sms yaptıda. kısaltma bile yapamıyorum mesajlarda anlamıyo bazenn

işteeeee azmin zaferiiii
dünden biriken milyonlarca sayfayı okudum kendimi tebrik ediyorum
başım göğe ermedi boyum da uzamadı ama çok eğlendim
keşke dün o muhabbetlerde burda olsaydım yaaa diye de söylendim hee
yirim sizi ben yirimmm şeker küpleri siziiiiii

bana yeter diyene bak....maşallah kasıkların hepsini saydınnnayyy hakkaten ya yeniyiz diye yada haptan bilmiyorum ama o derece isteksizim yani.....devam ederse ben dr a gidicem bu hap yapıo olmasın yaaa...:26::26::26:

bizde seni yeriz kiiii

bana yeter diyene bak....maşallah kasıkların hepsini saydınnnayyy hakkaten ya yeniyiz diye yada haptan bilmiyorum ama o derece isteksizim yani.....devam ederse ben dr a gidicem bu hap yapıo olmasın yaaa...:26::26::26:

hap yapabilir ama o da nadiren. psikolojikman ona yüklenme çağlam ya.

şey bi de haptan dolayı kuruluk olabiliyormuş. sende de olduysa belki ondan olabilir :44:

reklamı görmemek için ctrl ile birlikte mausun scroll tuşunu yukarı yapın
veyaaaaa ctrl shift 4 ile de ekranı büyüteilirsiniz. ama bu kez de yazılar kocaman oluyor

hap yapabilir ama o da nadiren. psikolojikman ona yüklenme çağlam ya.

şey bi de haptan dolayı kuruluk olabiliyormuş. sende de olduysa belki ondan olabilir :44:

kuruluk da laf mı çöl mübarekkkk....ayyy Allahım muhabbete bak Aslımmm..tatlı kasıgından çöle gectim...noluyo bana yaaa

Son düzenleme:

işte ben de bundan korkuyom çağlam yaaa şimdi maşallahım var istek herzaman tavan
ama icraate geçince istek olmazsa diye korkuyom :26:
oyamın da öyle bi problemi olmuştu sanki

işte ben de bundan korkuyom çağlam yaaa şimdi maşallahım var istek herzaman tavan
ama icraate geçince istek olmazsa diye korkuyom :26:
oyamın da öyle bi problemi olmuştu sanki

aynen öyle kuzum yaaa....o zaman erişilmezdi ama şimdi her daim hazırrrrr

yani bi an önce evlenim kavuşim dediğim adamm...kendimi kötü de hissediyorum yani...zaten yeterince bekledi...şimdi de bu cıktı

o oldu zaten kuzum bi süre devam edermiş zaten de....onun olabilmesi için de bişeylerin olması lazım işte bende yokk:26::26:

hımmm o zman ilaç yapıyor canım
çoğu arkadaşım bu sebepten ilacı bıraktı. ama doktor tavsiyesi ile değil de ilaca kızıp bıraktılar

çağlam o zaman kayganlaştırıcı kullanman gerek.

susuz çöllere serinlik gelir

Allah seni... ya daha yeni evliyiz...ne gerek var diyorum öyle seylere ama baktık olmuyo caresine bakcaz tabiiiiii:26::26:

hımmm o zman ilaç yapıyor canım
çoğu arkadaşım bu sebepten ilacı bıraktı. ama doktor tavsiyesi ile değil de ilaca kızıp bıraktılar

Oyamm devam ederse dr a gidicem....kendi basıma hap kullanıp bırakmak istemyrm kuzum..

sayfayı sağlı -sollu kapsayan çamaşırsepetinin reklamı..

hadi bil bakalım nerdeki beyaz -nerdeki puantiyeli

soldaki beyaz sağdaki puantiyeli...puantiyeli olana bittim yaaa...sanki icraat var gibi ende geceliğe bitiyom...daha evdekini giyemedimm bi tarafım donuyooo buz gibi değiyo 9:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…