canımmcımm bi ara ifşa olma korkusuyla nick değiştirdimşimdi de tanınmıyorum
alış alış yavaş yavaş bize geliyor tatlı kaşıkları
ufaklığı göstermeyi kasttetmedi umarım
Çağla o bizim kıymet mi?bu arada Precious sen kıymetim misin? sorcam diyorum nick değişmiş ama kim diye? unutuyorummmm.....
bende varım
yazamayacağım şeyler olursa napacağummmmm
Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Dilimleyici - Gold.com.tr
Kzılar aşk beni aradı alalım mı dedi ben aldım sizede haber vereyim dedim.
oyam senin kocana yazamayacağın bişey de olursa artık biz nişanlılarımıza hiç yazamayız.
hoşbulduk canımm
kocama yazarım da kocamın vereceği cevabı size yazamazsam diye şey ettiydiimmmmm
naber ufaklık sorusunun cevabını yazabilirim ama
'uyuyom'
kocama yazarım da kocamın vereceği cevabı size yazamazsam diye şey ettiydiimmmmm
naber ufaklık sorusunun cevabını yazabilirim ama
'uyuyom'
Bende aşka yazdım U"faklık naber? gülücük" hala cevap yok.
Kıymet soru neydi?
kızlaaarr, 20martta doğum günü var sevdiceğimin, el emeğimle bişeyler hazırlıyorum. her gece herkes uyuyunca mesai yapıyorum resmen hazırlamak içinkalpli kartonlar kestim üstüne aşk sözlerimi yazıyorum kalpli stickerlar aldım, uzun cümleleri yazınca yer kalmıyor ama kısa cümlelerin olduğu kartonlara birer birer yapıştırıyorum. bunları bi kavanozumsu bişeye koyucam tabi ki onu süslicem kafamda tasarladım tüller inciler kurdeleler olucak. bitirince buraya eklemeyi düşünüyorum zaten bir gün biri de benim gibi arayışa girerse faydalansın diye tabi bu işin duygusal kısmı.
ben birde parfüm ve galatasaray temalı kupa almayı düşünmüştümama gs store'a baktım sweat ler var acaba parfümden vazgeçip sweat mi alsam? basit mi kalır? yada parfüm de mi basit kalır? ne alsam ? ilk doğum günü sayılır geçen sene daha yeni mezundum aşkımız da yeniydi aldırmamıştı bana bişey. yine aldırmıyor da onu dinleyemicem kusura bakmasın o bana saat almıştı doğum günümde çok cicik doğum gününde iş yerine gitmeyi düşünüyorum. pasta yapsam mı alsam mı onda da kararsızım:26:
bütün tavsiye ve görüşlere açığım hem kendi yapabileceğim şeyler konusunda hem de alacağım hediye konusunda :26:
onların pek kullanışlı olmadığı hakkında yorumlar var ama yine de güle güle kullanın cnm
buydu Haticemm
daha var doğum gününe ama ben önceden hazır olsun istedimm, malum ablam evleniyor 7nisanda. martın sonuna doğru vakit bulamayabilirim
AslııımmmmOkudum okumaz mıyım hiiiçççç
Beni sıktırasın geliyo dimeeeekkkkk
Lakin Yağmur'a döktürmüşsün bana da bı sıktıracam demişsin
Ne ayak?
Oyacan kk hep açık duruyo benimde
Ben masada çalışırken bile internet açık duruyoo
Yalnız şu reklamlar gerçekten berbat olmuş
Kazen duy sesimiiiiiiiiiii
Giremiyorum neteeee
Birde yoğunum kızlar, 2 gün fink attım ya acısı çıkar artık
kızçelerim ben şimdik çıkmak zorundayım akşama yine uğrıcam inşallah öperim hepinizi
cesaret edemez.
**
çağlayeter tatlı kaşıgı düssün kafanıza. hayy gidi atesli gacılarız ya
Çağla o bizim kıymet mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?