'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınnnnnnnn
nası mutluyum anlatamammm aşkımcımmm sabahh geldiiiii sürprizz yaptıı banaaaaaaaaaaa
bugün nası biter hiç bi fikrim yokkkkkkkkkk

Günaydınnn güzelliklerrrr....nasılsınız???

günaydınnnnnnnn
nası mutluyum anlatamammm aşkımcımmm sabahh geldiiiii sürprizz yaptıı banaaaaaaaaaaa
bugün nası biter hiç bi fikrim yokkkkkkkkkk

kuzummmmm Dilammmm gözün aydın balım....birlikte aşk dolu saatler geçirin inşallahhh

Günaydınnn güzelliklerrrr....nasılsınız???

kuzummmmm Dilammmm gözün aydın balım....birlikte aşk dolu saatler geçirin inşallahhh

akşam olsa geçircem kuzumm dolu dolu aşkkk :)

Akşam bir tülü evine gönderemiyordum yarım saatten fazla kapı önünde konuştuk, sarıldık.
Arada bizimkiler geldi neden kapıdasınız bari girin içeri konuşun diye

aaaa bırakın sevdücekler sevdücek günlerini az kutlasınn :)
iyi yapmışsınız vallahiii ohh

Tamam kuzum küsmem ben söz dinleyen cici paynak kaday çocukum daha

Günaydınnn kızlarrr

sayfa iyice kalabalık olduğu için konular çok hızlı değişiyor takip edemiyorum
arada okuyorum ama

hepinizi çok özledim önümüzdeki hafta çarşambadan sonra inşallah rahatlıcaz o zaman yine döncem aranıze

akşam olsa geçircem kuzumm dolu dolu aşkkk :)
aaaa bırakın sevdücekler sevdücek günlerini az kutlasınn :)
iyi yapmışsınız vallahiii ohh

Hiç sorma ne cesaretle sarıldım bilmiyorum ama aşka geldim herhalde

Tamam kuzum küsmem ben söz dinleyen cici paynak kaday çocukum daha

Canım bence enerjinizi birbirinizi tanımak için kullanın.
Evleneceksiniz kimse kusursuz değildir ve annenle bile tartışmıyor musun?
Ki annen seni doğduğun günden beri tanıyor ama bazen yanlış anlaya biliyor değil mi?

Haticemmm siz de görceksiniz bugünleri...merak etme canımın içi....sabır sabır ya sabırrr
İnşallah çağlamda bende bir zırlık söz konusu
aşka yakın olayım diyorum sonra bazı şeyler aklıma geliyor ya yapasam diye korkuyorum.
İnşallah o zamana kadar alışırım gerçi akşam bir adım daha attım sıkı sıkı sarıldım

Günaydın ece

Geçmişi okuken dikkatimi çekti gizim gel ben sana güzel bi Acılı Adana yedirim parmaklarına dikkat et ama mmmm hep yemek istersen karışmam

Kuzum ben annemle anlaşamam ki kendimi bildim bileli biz sürekli kavga gürültü içindeyiz kanayan yarama tuz bastın

haticem burdaki evli hatunlarıı, aşk dolu hatunları okuyunca bizde aşka geliyoruz napalımmm :)

haticem burdaki evli hatunlarıı, aşk dolu hatunları okuyunca bizde aşka geliyoruz napalımmm :)
Haklısın dila buradaki hatunlar olmasa herhalde ben bu aşamaya gelemezdim.
biz senle bi konusma yapalım bi ara
Olur canım ne zaman istersen
Kuzum ben annemle anlaşamam ki kendimi bildim bileli biz sürekli kavga gürültü içindeyiz kanayan yarama tuz bastın

Canım ne tesadüf bende de durum aynı sağolsun anlaşsak bile en fazla yarım saat son zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…