- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Erkekler anlamıyor canım psikolojiden falan.. benimki de iki gündür beni tersleyip duruyor. diyorum ne yaptım ben diye.. bi kaç saat sonra stresliyim kusura bakma dedi.. sanki ben evlenmeyeceğim sanki benim stresim yok ama bunu onlar anlamaz yani
kızlar bu arada hiçbir başlığa uymayan yazılarda "beyin yıkama ve yönlendirme" konusu var. göz atmanızı öneririm.
Yok mudur kestirmeden evlenmenin bir yolu bilmiyorum ki.
Ben zaten sizi okurken hem heves ediyorum hem de gözüm korkuyor şeytan aranıza girmesin aman dikkat
Kızlar nikah işlemleri için ne kadar zaman önce başvuru yapmak gerek.. Tarihler dolarmı acaba bilgilendirirmisiniz evli hatunlar.. bilgisi olan nişanlı kızçeler
canım bi çoğumuz hallettik nikah işlemlerini bence sen de halletsen iyi olur çünkü 2013 defteri açıldı oldu baya
bu arada o dediğiniz konuyu okumaya çalışıyorum ben de
severim böyle esrarengiz şeyleri.. çok sinir bozucu şeyler var.. bu boyutta olduğunun farkında bile değildim
Ben geç kaldım ozamancanım oda nikahımı olucak sizin yoksa salona mı çağırdınız nikah memurunu.. Salona çağırınca ne kadar ödeniyor ücret bilgin varmı ?:18:
yok ebrucum geç kalmadın ama yine de kısa sürede halledin bence.. özellikle düğün salonuna çağırmak istiyosanız ve kısıtlı nikah memuru varsa
biz salona getircez düğün akşamı.. ekstra bi ücret alınmıyo dedi kadın ama ben inanmıyorumo gece ister diye düşünüyom
başvuru ücreti de 150 liraydı sanırım bizim
Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
Gunaydin mavis nasilsin
Günaydın kuzular
Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
Günaydın kuzular
Günaydın cancağızım şekey öğyetmenim
Yaa benim aklım yine fesatlığa çalışeyo benim kuzenin kızı oldu nişanlımın kuzeninde oğlu oldu aynı gün doğdular bunları beşik kertmesi yapsak ya ne olur
Evine uğurlarken kapı önünde yalnıztık.Beni sıkıca sardı anlımdan öptü.masallah canım.kimse görmeden bi.öpücük atsaydin bari
Giz sen çok yaşa emibu akşam kendimi ödüllendirdim
haticecim maşallah enişteye ben yarın arkadaşımla görüşmeyi düşünüyorken benmki perşembeyi kaptı sevgililer günüymüş ahahah dedim beni bilem önemsemiyorum sana ne oluyooo diyom ama anlatamıyorum
kalbime giden yol adanlı kolcuoğlu metrelik kepatan geçer benim hep derim çiçek karnımı doyurmuyo bulup bunuyorum ama mananne benim kebap yiyesim varrrrr açım bennnn
Bizde kutlamaycağız diye anlaşmıştık ama nasıl olduysa anlamadım.Ben sevgilime çok küsüm istese de yarın onunla buluşmam.
Zaten öyle sürprizli bi adam değil,kutlamadığımız için asla o da bir şey düşünmez üstelik dargın olduğumdan zaten ben onu görmek istemem de
Günaydın kuzum iyiyim çok şükür akşam konuştuk barıştık aradı aldı gönlümü
sen nasılsın kuzum:26::26::26:
Günaydın kuzular
Günaydın adını bilmiyorum ama hoş geldin aramızaGünaydın mavişcim
Günaydıııınn
Günaydın herkeseee..
Günaydın adını bilmiyorum ama hoş geldin aramıza
Hoşbuldum teşekkür ederim :) Tanışalım o zaman Ben Sultan
Tanıştığımıza m. oldum ben Hatice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?