'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yok mudur kestirmeden evlenmenin bir yolu bilmiyorum ki.

Ben zaten sizi okurken hem heves ediyorum hem de gözüm korkuyor şeytan aranıza girmesin aman dikkat

kızlar bu arada hiçbir başlığa uymayan yazılarda "beyin yıkama ve yönlendirme" konusu var. göz atmanızı öneririm.

aslım bende bugünden beri bu konuyu taki ediyorum klipleri,şarkıları,hizmet edenleri daha önce duymuştum ama çizgi film boyutunu bilmiyodum,çok korkunç çok

Kızlar nikah işlemleri için ne kadar zaman önce başvuru yapmak gerek.. Tarihler dolarmı acaba bilgilendirirmisiniz evli hatunlar.. bilgisi olan nişanlı kızçeler

Kızlar nikah işlemleri için ne kadar zaman önce başvuru yapmak gerek.. Tarihler dolarmı acaba bilgilendirirmisiniz evli hatunlar.. bilgisi olan nişanlı kızçeler

canım bi çoğumuz hallettik nikah işlemlerini bence sen de halletsen iyi olur çünkü 2013 defteri açıldı oldu baya

bu arada o dediğiniz konuyu okumaya çalışıyorum ben de
severim böyle esrarengiz şeyleri.. çok sinir bozucu şeyler var.. bu boyutta olduğunun farkında bile değildim

Ben geç kaldım ozaman canım oda nikahımı olucak sizin yoksa salona mı çağırdınız nikah memurunu.. Salona çağırınca ne kadar ödeniyor ücret bilgin varmı ?:18:

Ben geç kaldım ozaman canım oda nikahımı olucak sizin yoksa salona mı çağırdınız nikah memurunu.. Salona çağırınca ne kadar ödeniyor ücret bilgin varmı ?:18:

yok ebrucum geç kalmadın ama yine de kısa sürede halledin bence.. özellikle düğün salonuna çağırmak istiyosanız ve kısıtlı nikah memuru varsa
biz salona getircez düğün akşamı.. ekstra bi ücret alınmıyo dedi kadın ama ben inanmıyorum o gece ister diye düşünüyom
başvuru ücreti de 150 liraydı sanırım bizim

150 ise iyiymiş canım.. Çok rakam söyleyenler duydum 500 tl daha üstü hatta. Eğer 150 tl gibi bi rakamsa bende salona çağırmayı istiyorum..Sen nerde oturuyosun ?Önümüzdeki haftalarda halletmek gerek.

Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

Gunaydin mavis nasilsin

Günaydın mavişcim
Günaydın kuzular

Günaydıııınn

Günaydın herkeseee..

Hımmm olabilir sankim Aman sakat iş bunlar hele bi büyüsünler

masallah canım.kimse görmeden bi.öpücük atsaydin bari
Evine uğurlarken kapı önünde yalnıztık.Beni sıkıca sardı anlımdan öptü.
Bende yüzünü avuçlarımın arasına aldım iki yanağını öptüm.
Ya biri görecek diye kalbim çıkacaktı ya da aşkımdan dolayı kalbim duracaktı baya atraksiyon oldu anlayacağın.
Giz sen çok yaşa emi
Bizde kutlamaycağız diye anlaşmıştık ama nasıl olduysa anlamadım.

Günaydın kuzum iyiyim çok şükür akşam konuştuk barıştık aradı aldı gönlümü
sen nasılsın kuzum:26::26::26:

Çoooook sevindim canım bir daha bebeler gibi küsmeyin.

Günaydın kuzular

Günaydın canım iyisin bugün değil mi?

Günaydın mavişcim

Günaydıııınn

Günaydın herkeseee..
Günaydın adını bilmiyorum ama hoş geldin aramıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…