150 ise iyiymiş canım.. Çok rakam söyleyenler duydum 500 tl daha üstü hatta. Eğer 150 tl gibi bi rakamsa bende salona çağırmayı istiyorum..Sen nerde oturuyosun ?Önümüzdeki haftalarda halletmek gerek.
Bende memnun oldum canım. sizleri okuyorum hergün neredeyse ama yazmaya bir türlü fırsatım olmuyor. bi ara yazacak oluyorum sonra kalıyor. sayfalar çok çabukta ilerliyor. konular desen :)
Haklısın dila buradaki hatunlar olmasa herhalde ben bu aşamaya gelemezdim.
Olur canım ne zaman istersen
Canım ne tesadüf bende de durum aynı sağolsun anlaşsak bile en fazla yarım saat son zamanlarda
günaydınnnnnnnn
nası mutluyum anlatamammm aşkımcımmm sabahh geldiiiii sürprizz yaptıı banaaaaaaaaaaa
bugün nası biter hiç bi fikrim yokkkkkkkkkk
Sultan konulara aslında hiç birimiz yetişemiyoruz.
Ben tam yazacak gibi oluyorum bakıyorum konu değişmiş.
hoşgeldin sultan :) bende dilaaa :)
Olsun ama kuzum yaa ne güzel olur bak bide aynı gün doğmuşlar
Oghh en güzell. benim aşkımda bana süpriz yapsa ama mesafe çook. işler çookkk ahh ahh
Olsun okumak bile güzel. insan mutlu oluyor.
Hoşbuldum dila memnun oldum cnm.
Annelerine bir sor hele
tekrar hoşgeldin sultan
günaydın kızlaaaar
sevgililer günümü ilk kutlayan çaycı çocuk oldu'gününüz hayırlı olsun' dedi bana ya
bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun bebişlerimmmmm....çok çok çok mutlu olun inşallah...her gününüz böyle olsun...
kocişim bana bugün yemek yapma dedi......aklında bişi var galiba ama olmasa bile yemek yapma demesi bana en büyük sevgililer günü hediyesi oldu hahahhahaha
Sormadan baş göz ettim bilem ben onları aklımda ben onları ilerde kesin eş yaparım
bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun bebişlerimmmmm....çok çok çok mutlu olun inşallah...her gününüz böyle olsun...
kocişim bana bugün yemek yapma dedi......aklında bişi var galiba ama olmasa bile yemek yapma demesi bana en büyük sevgililer günü hediyesi oldu hahahhahaha
benimkide sevgililer hediyesi olarak fotoğrafını göndermiş
iyi olduyüzünü net hatırlamıyodum. alıcı gözüyle bakamdıgım için
hayırlı sabahlar..
4.kattayım insanlar geçiyor çiçekli poşetliiherkes aşkla kalsın bugunn
hayırlı sbahlar mutlu günler bizim olsunnn
ne güzelmişş canım.. daim olsunnn her sevgilielr gününüz böyle aşkla ve evde yemeksiz geçsinnn
sen ne üşengeç gelin oldun kuzumm
:) hayırlısı olsun oo zaman ne diyekAllah analı babalı büyütsün önceliklee
saol Berfinimmm...Amin
yok be kuzum normalde yemek yapmaya bayılırım ama su bi ay o kadar yogun gecti ki...hala yorgunlugumu atamadım...her gün sanki hiç uyumamıs gibi uyanıyorum...valla 2 kişiyiz ama haftada3-4 kez camasır yıkanıyo.bide onun ütülenecek kıyafeti cok...e bir de yemek....cok yorgunum anlayacagın....anlıcaksın beni evleninceayrıca calısan kadınlarız onu da hatırlatırım..bu söylediklerimi aksam yaptıgım için cok yoruluyorum...haftasonu da genel temizlik yapcaz kocişimle öle anlastık...Allah var yardım ediyo...sofrayı falan topluyo ama makineye yerlestirmiyo haftasonu da kahvaltılar ona ait
Amin inşallah kuzum Allah tüm isteyenlerin tez zamanda kucağını doldursun
Günaydın kızlarrrr
of yaaa benim sevgilim gece çalışıyor bu hafta
bu arada dün aslı ile pınarın el attığı konuya göz atıyorum. bugün ki planım bu25. karelere daldım gidiyorum
günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?