'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlarrrr

of yaaa benim sevgilim gece çalışıyor bu hafta

bu arada dün aslı ile pınarın el attığı konuya göz atıyorum. bugün ki planım bu 25. karelere daldım gidiyorum

günaydın canım

Allah kavuştursun diyelim bari

bak bak neler öğreneceksin:18::18:

bende geleceğim birazdan bakayım yeni yazan var mı

Ohh ne güzel.. benimkide bana yardım eder mi ki acep. eder herhalde. gerçi yemekleri o yapar temizlik bana kalır herhalde :)) et yemekleri çok seviyor. bende çok bilmem onları o yapar

Amin canım inşallah

Allah gönlüne göre versin kuzum...

caglaaa...kuzum hiç foto yo mu yaa..varda ben mı goremıyorm:26:

kuzum daha yüklemedim fotoları...dıs cekim fotolarını bekliyorum...elim degmedi valla digerlerine de

Günaydın kızlarrrr

of yaaa benim sevgilim gece çalışıyor bu hafta

bu arada dün aslı ile pınarın el attığı konuya göz atıyorum. bugün ki planım bu 25. karelere daldım gidiyorum

Oyam hosgeldin kuzum Günaydın...hangi konuymus bu...yabancı kaldımmm:26:

günaydın fıstıkım hosgeldinnn

cağlaa duydunmuu
bugunkü sevgililer can ve canan oluyormuşş sanki sana bişey ima ediyorlar

müge hüseyin başkan gizzz hoşgeldiniz...

iyi huzurlu dualı günler diliyorumm

sen ne üşengeç gelin oldun kuzumm

kendini unutturmak istemiyo her an tazeliyo kendini demekkiii
bende yollarda gördüm elinde koca ayıcıklar çiçeklerr :)
amaa bana en güsel hediye kendi geldi yaa yeterrr

aaa nerden geldii

bende fotoyu görünce şok oldum. hiç beklemidum çok şaşırdım
çok bekledim bugun buraya süpriz yapıp gelir diye ama aldım payıma düşenlerii
artık hayal kurarken iki kes düşüncemm

senin rütbeni yerim ben tatlı kaşığııııı

aaa şuna bak beni hem aldatılan kadın yapmış hem de öldürmüş

Günaydın kızlarrrr

Sevgiiler günüünüüzzzz bol aşklı olsun

Benim sevdicek kurabiyelerini almış kargo parasınıda ödemiş bi güzel Bizim güvenliğe o kadar tembihledim ödeme bana ait olucak diye tam tersini söylemişler

Sevdicek te bana çok sevdiğim pembe renkli bi flip cover almış ancak ben geçen hafta kendime pembe flip cover almıştım pişti olduk

Son düzenleme:
Bütün gelinciklerinn sevgilileeerrrr gÜnÜÜ kutlu olsunnnnn hepinizinn aşkııı ömürlükkk olsunnn insallahhhh

Birisi sormuş adını hatılayamıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/cocugum-buyurken/596080-beyin-yikama-yonlendirme-1.html
Beyin yıkama yöntemleri...

çok önceleri türkçe öğretmenimizden duymuştum.
adam epey karşıydı bu olaya. ama gel gör ki yapılacak birşey yok.
bir ara telkin yöntemi ile oluşturulan bir şey dinliyordum. ormanın derinliklerinden su sesiydi. sakinleştirmek dinginleştirmek içinmiş,
dinlerken dinlerken ya bu bana bir mesaj veriyorsa ben iyi birşey olduğunu sanıp dinliyorum ama ya kötü birşeyse dedim ve bırakmıştım

şimdi de paranoyaklaşıp acaba şuan baktığım ekranda nasıl bir yönlendirme var diye düşünüyorum
Yoktur umarım :26:

bu konu üzerine bende bayağı bi bilgi sahibi olmuştum. dikkat etmeye araştırmaya başlayınca paronayak oluyor insan. izledigi herşeyde birşeyler arıyor. sonra unuttum ben yaf. çoğu kişi farkına varmaya araştırmaya başladı yeni yeni. ama genede izlemeden durulmuyor. ne desek boş

günaydın sevgi pıtırcıklarııı sevgililer gününüz kutlu olsun
dün gelemedim var mı kaçırdığım bişeyler? herkescikler iyi mi

bekar geçirdiğimiz son sevgililer günü kızlarımmm (çoğumuzun diyeyim)
geçen sene bi eğlenceye katılıp paraları saçmıştık ama bu sene beraber yemek yapıp yeme kararı aldıkk
ben hediye de almadım benimkine.. ama bi kutu alıp içine çikolatalar, şekerlemeler koyup götürebilirim belki
zaten tatlımın canı sıkkın şu iş olaylarına

günaydın sevgi pıtırcıklarııı sevgililer gününüz kutlu olsun
dün gelemedim var mı kaçırdığım bişeyler? herkescikler iyi mi

Günaydıın. hoşgeldin. seninde sevgililer günün kutlu olsun. vala dün bayağı bi muhabbet döndürmüşler ama geeçmiş bakılacak gibi değil uzzuuun uzzunn yollar var

mesela sayfanın yanlarında vanish kosla reklamı var. biz onlara bakmıyoruz, sayfamıza bakıyoruz ama gözümüzün görme alanında olduğu için görüyoruz ve bilinçsizce akıp gidiyor bilinçaltımıza, süzmeden bırakıyoruz. sonra da markete gidince belki vanish alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…