Benim de ilgi alanım kitap,Allah beni kitap okuyayım diye yaratmış sanki
Ya evlenince de böyle oturayım 3-4 saat kimse dokunmadan kitap okuyayım istiyorum inşallah olur.
Evliler buna lütfen yorum yapın.
Benim de ilgi alanım kitap,Allah beni kitap okuyayım diye yaratmış sanki
Ya evlenince de böyle oturayım 3-4 saat kimse dokunmadan kitap okuyayım istiyorum inşallah olur.
Evliler buna lütfen yorum yapın.
İnşallah gönlünden geçen olurr çok var deme bak zaman ne kadar hızlı geçiyo çağlaylom 2 yıldır bekliyo ama bak 3buçuk ayı kaldı düğününeeee
Kızzz benimki de anlamaz bunu,ne demek istedin der sonra
Beceriksizlik değil kuzumm aslında ama ben çok üşeniorum eminim sen de öylesindir.Sevgililer günü için pasta yapaım diodum ki benim ki bayılır pastaya önceden hep yapardım geçen gün de gönderme yaptı bana ''eskiden pastalar gelirdi hep ama artık gelmiyo'' diyeNapaım üşeniyorum ben çok
Aminn kuzummm hepimiz çok mutlu olalım kiiii
Üşengeçliği atsam üstümden yapcam da eve gidicne yatmaktan başka bişey gelmio ki içimden
evettttttt bayanlar günün mesajı ;
hızını kesme sakın gücün dorukta
yanlış anlaşılmalara müsait ama bişi denirse bize "çalışıyorsun ya işini kastettim"diyebileceğimiz mesaj
ben atıyorum şimdi. bu arada cidden yogun umarım bakar telefonuna
bu daha güsell :) kısa ve nett
ama yüzde bin bu yanlış anlaşılcak cvplar süper olurr
lavincimm şimdi konuşurken gelip giderz derler ama herkes kendi telaşındaa. arada bi gelirler giderler oda olur artık sevdücek için sabretceksinnAllah eksikliklerini vermesinn diğer türlüde çok sıkılırsınn
Güvenle ilgili bi problemim yok çok şükür ama işte ne bileyim çok sıkan şeyler olabilir ilerde beni.
Çok törensel biri değilim,mesela benim ailemde 'büyükler','el öpme' gibi şeyler yok. Hem doğuluyum düşünün. KAlabalık bir sülalem olmasına rağmen çoğuyla görüşmem. Ama sevgilimin ailesi çok daha kalabalık herkes görüşüyor. KEndi aileme gelince görüşmem deyip çekiliorum da onun ailesi ile öyle olabilecek miyim?
Böyle şeyler beni çok yıpratır,mesela akşam ev oturması, yok haftasonu davet etmekler bana göre bir hayat değil ama onlar öyle ve ister istemez benim de öyle olmam gerekecek. Off off bilmiyorum
eşin okumayı severse birlikte okursunuz ne güzelbizim evde tv yok, akşamları eşim ders çalışıyor ben de kitap okuyorum -ev işlerinden vakit kalırsa tabi. yazdıklarıda kendimi buldum biraz. ben de çok sosyal biri değilim, kalabalıkla çok yaşamadım, törenleri hiç sevmem, düğünüm oynamalı olmasın diye çok uğraştım ama bir saatlik bir oynama kısmı oldu maalesef, vs.. karadenizli kalabalık bir aileye gelin gittim. şu an ailelerden uzaktayız çok rahatız da burda geçiciyiz. ilerde ne yaparım ben de bilmiyorum. ev gezmelerini falan hiç sevemiyorum, misafir almak iki günlük stres faktörü benim için :26: ama alışacağız lavin, yapacak bir şey yok. yeter ki iyi insanlarla karşılaşalım
aklınızda olsun yeni evlinin evine kırkı çıkmadan gidilmezmişbana batıl inanç gelmişti, ay öyle saçmalık mı olur demiştim.
(diğer kızlar bilir) kafamı taşlara vurmuştumdaha eve alışamadan misafir ağırlamak çok gıcık bir şey. aradığını bulamıyorsun falan filan
Batıl inançlar iyidir iyi
Lavin dediğin gibi o durum beni de korkutuyor.. bende kendi akrabalarımla gidip gelmeyi,törenleri ,ev gezmelerini sevmem..
nişanlım tarafında ise tam tersi ve birbirlerine çok bağlılar.
şimdiye dek kendimi çok iyi sekilde tolere ettim ama evlendiktten snra bilmiyorm
Lavin niye öyle düşünüyorsun. sen çalışan bir bayansın (öyledimi?) zaten bir haftasonun var onda da koşturmayla geçirmezsin
haftaiçi zaten gelmesinler. benim düştüğüm hataya düşmeyin
bunu insanlara 'vakit kalmıyor ki, koşturmacayla geçiyor günler' diye güzel bir tonda ifade edince kimse darılmıyor gücenmiyor. yani umarım darılmıyorlardır.
bir iki hayırlı olsun ziyaretinden sonra kimse gelmiyor, insanın canı sıkılıyor öyle olunca
aklınızda olsun yeni evlinin evine kırkı çıkmadan gidilmezmişbana batıl inanç gelmişti, ay öyle saçmalık mı olur demiştim.
(diğer kızlar bilir) kafamı taşlara vurmuştumdaha eve alışamadan misafir ağırlamak çok gıcık bir şey. aradığını bulamıyorsun falan filan
Batıl inançlar iyidir iyi
Mavişim yılbaşı kurabiyesmi hangisini yaptın ay bende yapsam haftasonu bir yere gidebilirz bide herley. Pastası yapcam süper olur
Benim kurabiye tarifim var nurayımdan almıştım daha öncede mahlepli kalp kurabiye yapmıştım
ben gelen cevabı yazamayacağım sanırımısrar etmeyin hiç
oyam bizde de 2-3 ay gidilmez yeni gelin evine
aslı senin yüzünden kellemi uçuracak adam.evettttttt bayanlar günün mesajı ;
hızını kesme sakın gücün dorukta
yanlış anlaşılmalara müsait ama bişi denirse bize "çalışıyorsun ya işini kastettim"diyebileceğimiz mesaj
[/COLOR][/FONT][/B][/I][/B][/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?