'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Mavişim yılbaşı kurabiyesmi hangisini yaptın ay bende yapsam haftasonu bir yere gidebilirz bide herley. Pastası yapcam süper olur
Benim kurabiye tarifim var nurayımdan almıştım daha öncede mahlepli kalp kurabiye yapmıştım

Benim de ilgi alanım kitap,Allah beni kitap okuyayım diye yaratmış sanki

Ya evlenince de böyle oturayım 3-4 saat kimse dokunmadan kitap okuyayım istiyorum inşallah olur.

Evliler buna lütfen yorum yapın.

Bir kitap kurdu da benim

şimdiden sevdiceğe diyorum"ben şurda kitap okucam o saatlerde bana dokunmayacaksın,hatta sende okursan çok memnun olurum" (bana kitap okumayı aşıla demişti) şimdi yavaş yavaş ayda 2 kitap bitirebiliyor bu da beni mutlu ediyor. tek şikayeti benim hızıma yetişememesi senin yarın kadar bile okuyamıyorum diyor. inş. bu isteği bitmez evlendikten sonra da.

Benim de ilgi alanım kitap,Allah beni kitap okuyayım diye yaratmış sanki

Ya evlenince de böyle oturayım 3-4 saat kimse dokunmadan kitap okuyayım istiyorum inşallah olur.

Evliler buna lütfen yorum yapın.

eşin okumayı severse birlikte okursunuz ne güzel bizim evde tv yok, akşamları eşim ders çalışıyor ben de kitap okuyorum -ev işlerinden vakit kalırsa tabi. yazdıklarıda kendimi buldum biraz. ben de çok sosyal biri değilim, kalabalıkla çok yaşamadım, törenleri hiç sevmem, düğünüm oynamalı olmasın diye çok uğraştım ama bir saatlik bir oynama kısmı oldu maalesef, vs.. karadenizli kalabalık bir aileye gelin gittim. şu an ailelerden uzaktayız çok rahatız da burda geçiciyiz. ilerde ne yaparım ben de bilmiyorum. ev gezmelerini falan hiç sevemiyorum, misafir almak iki günlük stres faktörü benim için :26: ama alışacağız lavin, yapacak bir şey yok. yeter ki iyi insanlarla karşılaşalım

evettttttt bayanlar günün mesajı ;

hızını kesme sakın gücün dorukta

yanlış anlaşılmalara müsait ama bişi denirse bize "çalışıyorsun ya işini kastettim"diyebileceğimiz mesaj

ben atıyorum şimdi. bu arada cidden yogun umarım bakar telefonuna

Kuzum kıyamaam sana ilk partiye muhteşem yüzyıldan önce yaptım sonra baktım hürremi izlerken yemişiz çayın yanında bizimkilerle bide hürrem bittikten sonra tekrar sil baştan yaptım iyi ki soba sönmemişti

aslı yazdım beeeen
alacağım cevaptan çok korkuyorum

Yok zaten annesi rahatsız üzmeyi asla istemem,bir de abisi ile eşi yeni ayrıldıkları için bizden yana üzülmesinler.

O yüzden zaten sesimi de çıkaramayacağım.

Kızlar o kadar yoğunum ki anlatamam..
Tam size cevap yazıyodum müdür çağırdı..

Yarım kaldı, kapattım

Geçmişi okuyamadım, akşama artık
Hızlıca Berfin'i, Aslımı, Dila'yı gördüm ne tatlısınız siz ööölleeeeee
Ben daha tatlıyım amaaaaa

Bugün yok sayın beniiii
Mesai bitiminde bile kalmam gerekecek biraz galiba..

Sizi çok öpüyorum, bol bol yazın da bende okuyayım siziiiiiiiii

Lavin dediğin gibi o durum beni de korkutuyor.. bende kendi akrabalarımla gidip gelmeyi,törenleri ,ev gezmelerini sevmem..

nişanlım tarafında ise tam tersi ve birbirlerine çok bağlılar.

şimdiye dek kendimi çok iyi sekilde tolere ettim ama evlendiktten snra bilmiyorm

hızını kesme sakın gücün dorukta mı?

şimdi bunu yazamam ki, eğitimi var bugün sevdiceğimin ve eminim şu an gözleri açık uyuyodur. dalga mı geçiyosun aşkım ne gücü ve doruğu der

Lavin niye öyle düşünüyorsun. sen çalışan bir bayansın (öyledimi?) zaten bir haftasonun var onda da koşturmayla geçirmezsin
haftaiçi zaten gelmesinler. benim düştüğüm hataya düşmeyin
bunu insanlara 'vakit kalmıyor ki, koşturmacayla geçiyor günler' diye güzel bir tonda ifade edince kimse darılmıyor gücenmiyor. yani umarım darılmıyorlardır.
bir iki hayırlı olsun ziyaretinden sonra kimse gelmiyor, insanın canı sıkılıyor öyle olunca

aklınızda olsun yeni evlinin evine kırkı çıkmadan gidilmezmiş bana batıl inanç gelmişti, ay öyle saçmalık mı olur demiştim.
(diğer kızlar bilir) kafamı taşlara vurmuştum daha eve alışamadan misafir ağırlamak çok gıcık bir şey. aradığını bulamıyorsun falan filan
Batıl inançlar iyidir iyi

Son düzenleme:

Aslında ben yaptığım iş gereği oldukça sosyal biriyim, hatta çok akadaşım olur çevrem geniştir falan. Ama sosyalliği dışarıda severim.Dışarıda görüşürüm,evimde rahat olmayı yalnız olmayı severim. Ailem de böyle alıştırdı ondan galiba.

Sevgilim aksine hiçççç okumaz, ben tv sevmem o maç insanı fanatik anlaştık ama o maç izleyince ben kitap okuyacağım,o erken uyur o uyuduktan sonra ben yine okumaya devam böyle yapacağız.

Çocuklarla ne yapacağız,babalarının kitap okumadığını görmesinler dedim,ben gazete okurum diyor, okur gibi yaparım diyor. Çocuklar ondan kandırmayı öğrenmese iyi

cevap geldiiiiiiiiiiiiii mesajımaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yazdığı ; "vay beybi,sende" (yanlış anlamayın bişi yaptıgımız yok)

oyam bizde de 2-3 ay gidilmez yeni gelin evine

Aslında en güzeli bunları dile getirmeyeyim ben sizin de içinizi kararttım.

Hem iyice kötü düşünceleri topla oldum üstüme üstüme.

İyi olacak diye düşüncelerimizi çağırıyoruz.

vallahi kuzum tarifi zehra verdi bana bilmiyom ki ama çok cicik oldu yaa akşam olsun hemen hem ben hedayelerimi verim hemide benim süprislerimi görim

oyam bizde de 2-3 ay gidilmez yeni gelin evine

Mantıklı bana biri düzgün açıklasaydı, yok bilmem ne basarmış, yok uğursuzluk getirirmiş demeseydiler bende o sıralar gerçekliğini kavrardım

Özgeeeeee ısrar edesim geldiiiiiiiiiii

aslı senin yüzünden kellemi uçuracak adam.

Dün ve önceki gün avcunu yalamış hatta gece çalışan kocaya atılan mj ve cevabı;

Ne hızı bebekimmm

Gel de uydur kılıfını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…