'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kaç karat bakmışş yahuu :) o kadarı cidden fazlaa :)

Lavin tek olmadığımı görünce sevindim.
Ben iş yerime gül gönderdi diye kıyameti koparmıştım.
Dünde bugünü ablan kutlamayalım dedi ben süpriz yapmak istiyorum demişti kardeşime.
Annem de bu kadar ince düşünme diyor.Yengemse ilerde istesende almayacak bari fırsatın varken yol diyor.

krizcim kızma ya burda bir kpsszede de benim o iğrenç duyguları bilirim.

---

Diloşş yazalım ya bişi olmaz

taammamm yazalımm Allah korusun bizii
ama şuan sevdüceğim uyuyoo erken uyanmıştaa gelmek içinn :) uyansın yazimm :)
aslım bu arada msj kondom reklamı gibii

Hatice senin yerinde olsam yengenin bir kelimesini bile dikkate almam "yol"demek ne demektir yahu; kendisi abine öyle muamele ediyor galiba.

taammamm yazalımm Allah korusun bizii
ama şuan sevdüceğim uyuyoo erken uyanmıştaa gelmek içinn :) uyansın yazimm :)
aslım bu arada msj kondom reklamı gibii

çokokremin reklamından en tatlı sabahlar çokokremle baslar

Evet böyle diyenler gözümü korkutuyor,bekarken ne yapsa o kadar diyenle iyice çoğaldı.

Bizimki de evlilik için çok vaatlerde bulunuyor,annem de kanma diyip duruyor.

Bi de ailemin yanında yapmasın ben utanmakla beraber bi e kızarım sevmem ailemin yanında,başbaşa seviyorum.

Ama yapmıyor,romantik değilim dedim ya yapmaya korkuyor.

canım öle düşünme yaaa. evlilikte daha güsell olur her yaptığınız özel olur ve daha çok bağlar bence insanları. korkma evlilikten güven sadece sevdiğinee

Aslımk zaten pek dikkate almıyorum konuşuyor annemin hatrı için dinler gibi yapıyorum.

Lavin bende çabuk utanıyor, kızarıyorum.
Bugün arkadaşlarla dışarı yemeğe çıktık diğer arkadaşlar sevgilimle çıktığımı ima etti.
Hem çok kızdım hemde çok utandım. Sevgilime gelince onun bu sıkıntılı halinde para harcamasını istemiyorum.
Kendim harcarken sıkıntı olmuyorda o harcarken vicdan azabı duyuyorum oda çok kızıyor bu huyuma

Kızlar bende listenize girebilir miyim acep :44:

sultancım tarihleri söyle ben eklerim seniii

aslı benimki bunu anlayamaz
herzaman kafası yoğundur karışıktır benim sevgilimin.. ayyy yerim onu ben.. birlikteyken bile hep düşüncelidir kafasında bi sürü soru işareti vardır sevgilimin

kutum şeker oluyoooo
üstüne pembiş bi sürü kalp yapıştırıyom biraz uzun sürüyo ama olsun bi yandan iş yapıyom bi yandan onu
içine de çikolata depoladık mı tamamdırrr
bu sevgililer gününde ben de çiçek falan istemedim ama millete gelip duruyo ben de özendim şimdi
benimki bunun olacağını tahmin etmişti sanırım.. bak emin misin sonra bana trip atma deyip durmuştu da

Ben de öyle oldum,hatta bazen giyim bile alasım gelmiyorduama artık çeyiz olaylarından uzaklaştım.

İyi oldu çeyiz çeyiz nereye kadar.

elim durmuyo yaa benimm :) artık ilgi alanlarım çeyiz bölümüü kıyafeti es geçiyorumm bende sıkılırım mutlaka ama henüz diill
bayılıyorum incelemeye alışveriş yapmayaaa

krizcim kızma ya burda bir kpsszede de benim o iğrenç duyguları bilirim.

benimki de tusa hazırlanıyor bu tus yüzünden bir sene geç evlendik belki de hala da çabalıyoruz, ama bu sefer olacak inşallah ben inanıyorum bebişime ben memurluktan pek hazzetmesem de istiyorsan olursun inşallah canım, özel sektör de bazen nankör olabiliyor :26:

canım öle düşünme yaaa. evlilikte daha güsell olur her yaptığınız özel olur ve daha çok bağlar bence insanları. korkma evlilikten güven sadece sevdiğinee

Güvenle ilgili bi problemim yok çok şükür ama işte ne bileyim çok sıkan şeyler olabilir ilerde beni.

Çok törensel biri değilim,mesela benim ailemde 'büyükler','el öpme' gibi şeyler yok. Hem doğuluyum düşünün. KAlabalık bir sülalem olmasına rağmen çoğuyla görüşmem. Ama sevgilimin ailesi çok daha kalabalık herkes görüşüyor. KEndi aileme gelince görüşmem deyip çekiliorum da onun ailesi ile öyle olabilecek miyim?

Böyle şeyler beni çok yıpratır,mesela akşam ev oturması, yok haftasonu davet etmekler bana göre bir hayat değil ama onlar öyle ve ister istemez benim de öyle olmam gerekecek. Off off bilmiyorum

elim durmuyo yaa benimm :) artık ilgi alanlarım çeyiz bölümüü kıyafeti es geçiyorumm bende sıkılırım mutlaka ama henüz diill
bayılıyorum incelemeye alışveriş yapmayaaa

Benim de ilgi alanım kitap,Allah beni kitap okuyayım diye yaratmış sanki

Ya evlenince de böyle oturayım 3-4 saat kimse dokunmadan kitap okuyayım istiyorum inşallah olur.

Evliler buna lütfen yorum yapın.

atama bekleyen diplomalı ama görev yapamayan öğretmenim

özelde çalışıyorum . ilk başlarda çok memnundum ama ben bilgi verirken onu paylaşırken daha mutluyum. 1,5 ay olacak nerdeyse maaşımı alamadım ocağın.

hızını kesme sakın gücün dorukta

mı yazsak sadece

bu daha güsell :) kısa ve nett
ama yüzde bin bu yanlış anlaşılcak cvplar süper olurr

lavincimm şimdi konuşurken gelip giderz derler ama herkes kendi telaşındaa. arada bi gelirler giderler oda olur artık sevdücek için sabretceksinn Allah eksikliklerini vermesinn diğer türlüde çok sıkılırsınn

31 Ekim bizim yıldönümümüz

Ben düğün isterim o tarihte tam da mevsimi ama
Çok var çok

İnşallah gönlünden geçen olurr çok var deme bak zaman ne kadar hızlı geçiyo çağlaylom 2 yıldır bekliyo ama bak 3buçuk ayı kaldı düğününeeee

Kızzz benimki de anlamaz bunu,ne demek istedin der sonra

Dün kardeşimin arkadaşı atkı örüyordu bana bakan aşk sen bana yapmazsın dedi ebnde para ver alayım dedim.
Gerçekten çok beceriksiz ya da çok tembelim

Beceriksizlik değil kuzumm aslında ama ben çok üşeniorum eminim sen de öylesindir.Sevgililer günü için pasta yapaım diodum ki benim ki bayılır pastaya önceden hep yapardım geçen gün de gönderme yaptı bana ''eskiden pastalar gelirdi hep ama artık gelmiyo'' diye Napaım üşeniyorum ben çok

Aminn kuzummm hepimiz çok mutlu olalım kiiii

Ay kuzum üle deme sende denesem eminim çok cicik şeler yaparsın buna eminim

Üşengeçliği atsam üstümden yapcam da eve gidicne yatmaktan başka bişey gelmio ki içimden

seninle aynı durumdayımm ve koca türkiyede sadece 1 kişi atandı ben umudumu kestim artıkk. özelde devam etcem gibi görünyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…