Bana da geçen gün beyefendi Ankara'da Tektaş baktım diyor,10.000 falandı çok pahalıydı.
Benden tepki'çok pahalıymış,daha ucuzunu al'
Millet en pahalısını ister bendeki tepki piyasayı iyice düşürdü galiba:26:
Bana da geçen gün beyefendi Ankara'da Tektaş baktım diyor,10.000 falandı çok pahalıydı.
Benden tepki'çok pahalıymış,daha ucuzunu al'
Millet en pahalısını ister bendeki tepki piyasayı iyice düşürdü galiba:26:
krizcim kızma yaburda bir kpsszede de benim o iğrenç duyguları bilirim.
---
Diloşş yazalım ya bişi olmaz
kaç karat bakmışş yahuu :) o kadarı cidden fazlaa :)
Bence de fazla ben o parayla hem tek taş alırım hem de düğün yaparım
taammamm yazalımm Allah korusun bizii
ama şuan sevdüceğim uyuyoo erken uyanmıştaa gelmek içinn :) uyansın yazimm :)
aslım bu arada msj kondom reklamı gibii
Lavin tek olmadığımı görünce sevindim.
Ben iş yerime gül gönderdi diye kıyameti koparmıştım.
Dünde bugünü ablan kutlamayalım dedi ben süpriz yapmak istiyorum demişti kardeşime.
Annem de bu kadar ince düşünme diyor.Yengemse ilerde istesende almayacak bari fırsatın varken yol diyor.
ayy bencedee :)
ben çeyiz dizmeye başladığımdan beri cimri bi insan oldum yaaaa
Evet böyle diyenler gözümü korkutuyor,bekarken ne yapsa o kadar diyenle iyice çoğaldı.
Bizimki de evlilik için çok vaatlerde bulunuyor,annem de kanma diyip duruyor.
Bi de ailemin yanında yapmasın ben utanmakla beraber bi e kızarım sevmem ailemin yanında,başbaşa seviyorum.
Ama yapmıyor,romantik değilim dedim ya yapmaya korkuyor.
Kızlar bende listenize girebilir miyim acep :44:
kızlar bu mesajı gönderelim mi ?? ya da gücün dorukta kısmından sonrasını yazmasak mı
güne hazırsın asla durmak yok hızını kesme sakın gücün dorukta en tatlı günler benle başlar
Ben de öyle oldum,hatta bazen giyim bile alasım gelmiyorduama artık çeyiz olaylarından uzaklaştım.
İyi oldu çeyiz çeyiz nereye kadar.
krizcim kızma yaburda bir kpsszede de benim o iğrenç duyguları bilirim.
canım öle düşünme yaaa. evlilikte daha güsell olur her yaptığınız özel olur ve daha çok bağlar bence insanları. korkma evlilikten güven sadece sevdiğinee
elim durmuyo yaa benimm :) artık ilgi alanlarım çeyiz bölümüü kıyafeti es geçiyorumm bende sıkılırım mutlaka ama henüz diill
bayılıyorum incelemeye alışveriş yapmayaaa
benimki de tusa hazırlanıyorbu tus yüzünden bir sene geç evlendik belki de hala da çabalıyoruz, ama bu sefer olacak inşallah ben inanıyorum bebişime ben memurluktan pek hazzetmesem de istiyorsan olursun inşallah canım, özel sektör de bazen nankör olabiliyor :26:
hızını kesme sakın gücün dorukta
mı yazsak sadece
Güvenle ilgili bi problemim yok çok şükür ama işte ne bileyim çok sıkan şeyler olabilir ilerde beni.
Çok törensel biri değilim,mesela benim ailemde 'büyükler','el öpme' gibi şeyler yok. Hem doğuluyum düşünün. KAlabalık bir sülalem olmasına rağmen çoğuyla görüşmem. Ama sevgilimin ailesi çok daha kalabalık herkes görüşüyor. KEndi aileme gelince görüşmem deyip çekiliorum da onun ailesi ile öyle olabilecek miyim?
Böyle şeyler beni çok yıpratır,mesela akşam ev oturması, yok haftasonu davet etmekler bana göre bir hayat değil ama onlar öyle ve ister istemez benim de öyle olmam gerekecek. Off off bilmiyorum
31 Ekim bizim yıldönümümüz
Ben düğün isterim o tarihte tam da mevsimi ama
Çok var çok
kızlar bu mesajı gönderelim mi ?? ya da gücün dorukta kısmından sonrasını yazmasak mı
güne hazırsın asla durmak yok hızını kesme sakın gücün dorukta en tatlı günler benle başlar
Dün kardeşimin arkadaşı atkı örüyordu bana bakan aşk sen bana yapmazsın dedi ebnde para ver alayım dedim.
Gerçekten çok beceriksiz ya da çok tembelim
Mavişim doktor oukermi kurabiyeler fotoları eklesene merak ettim canım el çağızlarına sağlık
Gülibikim çok çok mutlu ol maşalllah ayyyy böle yenilen şeleri seviyorum ımmnhhhh afiyet olsun kuzum aşkla yiyin
Ay kuzum üle deme sende denesem eminim çok cicik şeler yaparsın buna eminim
atama bekleyen diplomalı ama görev yapamayan öğretmenim
özelde çalışıyorum .ilk başlarda çok memnundum ama ben bilgi verirken onu paylaşırken daha mutluyum. 1,5 ay olacak nerdeyse maaşımı alamadım ocağın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?