- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Aslında ben yaptığım iş gereği oldukça sosyal biriyim, hatta çok akadaşım olur çevrem geniştir falan. Ama sosyalliği dışarıda severim.Dışarıda görüşürüm,evimde rahat olmayı yalnız olmayı severim. Ailem de böyle alıştırdı ondan galiba.
Sevgilim aksine hiçççç okumaz, ben tv sevmem o maç insanı fanatik anlaştık ama o maç izleyince ben kitap okuyacağım,o erken uyur o uyuduktan sonra ben yine okumaya devam böyle yapacağız.
Çocuklarla ne yapacağız,babalarının kitap okumadığını görmesinler dedim,ben gazete okurum diyor, okur gibi yaparım diyor. Çocuklar ondan kandırmayı öğrenmese iyi
o sözün çokokrem reklamındaki şarkıda geçtiğini anlamış ama en tatlı sabahların başka bi eylemle başlayacağına bağlamış benim sapık sevgilim
o sözün çokokrem reklamındaki şarkıda geçtiğini anlamış ama en tatlı sabahların başka bi eylemle başlayacağına bağlamış benim sapık sevgilim
ama senin attığın mj neydi ki
Ben hızını kesme sakın gücün dorukta yazmıştım
ben yokken başka mj da mı attınız :44:
:44:
ama senin attığın mj neydi ki
Ben hızını kesme sakın gücün dorukta yazmıştım
ben yokken başka mj da mı attınız :44:
:44:
Nasıl yani bitanem diye bi cevap geldi:26::26::26:
canım bu çokokrem reklamının sözü ya hani,
hızını kesme sakıııın gücün doruuktaaaa
en tatlııı sabahlaaaaaarrr, çokokremleee başlaaaaar. çokokrem
özgişinki anlamış reklamdan olduğunu ve sanırım cevap olarak en tatlı sabahlar...........başlar demiş. artık boşluğu bilemiyoruz
Yaa bozuştuk azıcıkk,aradı açıklama yapamadım ne demek ki analamdım aşkım dedi açıklayamadım ne biliyim aklıma geldi yazdım iyi de aşkım msjlaşırken yazsan anlıcam durup duruken anlamı da yok yani ben anlamadım hiç bişey ne cevap vermeliydim dedi bilmiorum aşkım dedim,sen internetten bişeyler okudun yine ve benim üstümde denemek istedin dimi dedi evet dedim
kızlar bu mesajı gönderelim mi ?? ya da gücün dorukta kısmından sonrasını yazmasak mı
Bana da geçen gün beyefendi Ankara'da Tektaş baktım diyor,10.000 falandı çok pahalıydı.
Benden tepki'çok pahalıymış,daha ucuzunu al'
Millet en pahalısını ister bendeki tepki piyasayı iyice düşürdü galiba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?