'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım benim aslında kendi açısından anlayamıyor tabi ki durup dururken anlamlandıramadığı bir mesaj.

Bir de kişilik yapısıyla alakalı, kimi erkekler için bu tip mesajlar çok heyecanlandırıcı olabilirken kimi hiç anlamaz,kimine de çocukça gelebilir.

Sen meme kanseri için falan desen nasıl olur? hani face de de vardı ya,sadece kızlar arasında onun gibi:26:

Son düzenleme:

hani belki bu akşam yaparız ondan şeyettim de

kıyamam sana ben kuzum
ne kadar dürüst gülinim yaa hemencik de kabule tmiş deney yaptığını
enişte de hemen anlamış valla ne kurnaz

bu msjıda gönderilim hep beraber

bencede. hni okdar paraya yazık şahsen bende istemem:26:

...................

kızlar arkadaşlık isteklerini kabl ettim

ohoo berfo çok geç kaldın yolladık bile
hatta ben öyle bi cevap aldım ki akıllara zarar

Kızlar benim mesai biter,ayrıca benim adam kapıya gelmiş tabi ki sürpriz bu kadarcık daha fazlası yok gerçi buna da şükür

Çıkıyorum şimdilik akşam görüşürüz,öpüldünüz

biri bni aydınlatsın lütfen
bende yazmak istiyorumm

ya gülinn
keşke çokokrem reklamı dolanmış dilime ben de sana yazdım falan deseydin :26:
oy kuzum ya.
eğlenelim diye bişey yapcaktık ama bu seni mutsuz etti. ben de çok üzüldüm şimdi

Çokokrem reklamı olduğunu bilmiodum kii nurayım ben de ondan açıklama yapamadım zaten o da anlayamadı garibim şimdi face den reklamını attım çokokremin anlar bari en azından

Ben normal de mutlu bi haberimi paylaşınca illa çıkar bi şekilde benden zaten kuzum iyi bari bu kez ufak bi şekilde çıktı nazar bari napalım ben de saflık ne demek olduğunu öğrenipte atarydım açıklayabilirdim en azından

Kuzum kişilik olarak oda heyecanlanır normal de ben yazarım bazen muziplik yaparım da durup dururken ''hızını kesme sakın,gücün dorukta'' yazınca anlayamadı ki,bana sordu ben de açıklayamadım tıkandım kaldı :26:

Kuzumm valla kıvıramadım ki ne diyim itiraf ettim

Hemen anladı çünkü bazen bir derdim var da okuom tuhaf şeyleri sonra akşamına ona soruorum mesela evlendikten sonra ilgin azalır mı,şimdi yemek yaparken yardım ediosun ama yine edermisin falan diye saçma bi an da soruveriorum

O zaman da kızıo neden benim de başkaları gibi olucağımı düşünüosun,tanımıomusun beni sana ilgi göstermeye bayılıorum bunu zorla yapmıorum ki ama sen başkalarının hayatlarını okuyup etkileniosun benden de olumsuz şeyler bekliosun,evlilikten korkuyosun sonra diyo

O yüzden şimdide hemencik anladı internetten bişey mi okudun sen dedi hemen açıklama yapamayınca

Dün bende aynı gülibikşm gibi bişi yaşadım aşkım yazmış ana konu başka okuduğum bişide etkelndim

Hala aklım almıyor nasıl bu kadar rahat oldukta bana normal biriyeymiş gibi bişi sölüyon okduklarndan etkilenme dedi

Bugünlük msj atmıyayım ben ahahahaha

yaaa şuan çok mutsuzum
sevdicek aradı az önce 'hiç aramadın teşekkür etmedin' dedi ben de niye ki dedim
sana bişey gelmedi mi dedi yooo dedim
ama teslim alan özge diyo dedi :26: bana bişey yollamış ama bana gelmedi ya kim aldı benim hediyemi bi de özge diye yazmışlar alanı

kötü olmuş :26::26:

bendede atmim
benimki benm için sms yaptı
ilk mesj attıgımda :) işareti koymuştum bu ne demişti düşünün
sürekli ders çalıştıgı için msj net bilmez

öğrenir öğrenir, benimki yalvarırdı lütfen mesajlaşmayalm, ben kendimi ifade edemiyorum diye, şimdi usta oldu
aslında ben bu mesajı atabilirim, belki motivasyon bile sağlar, daha da çalışır ama hiçbir şeyden habersiz bebişimle alay ediyomuş gibi hissederim, o sebepten yazmıyorum

ay bence de atmayın arkadaşlar

''o ne be fal bakar gibi, akşam erken uyu bari yazmış''
bende en tatlı sabahlar çokremle başlar dedim
benim gibi tv izlemediği için reklamı da bilmeyen kocam ''mjları bana attığına eminmisin? saçmalıyorsun'' yazmış

ayyy valla saçmalamaya devam ediyorum

Canım aşkımmm yaa faceden msj olarak çokokremin reklamını atmıştım şimdi msj atmış ''benim en tatlı sabahım sevgilimle başlarr'' yazmış

kızlar bence kapalı uçlu sorulara geçin: "bugünün anlam ve önemine dair üç cümle yazmanı istiyorum" gibi. burdan daha çok malzeme çıkar benim bazen aklıma gelince yazıyorum böyle sorular. adamlar afallıyorlar zira, ters anına gelirseniz çok fena olabilir

Canım aşkımmm yaa faceden msj olarak çokokremin reklamını atmıştım şimdi msj atmış ''benim en tatlı sabahım sevgilimle başlarr'' yazmış

Allah sevginizi "endless love" eylesin. amin
kızlar bugün nişanlılarla film izleme şansınız varsa "the myth" i tavsiye ederim bu arada

Oya bende çokokrem olduğunu bilmiyordum şimdi duydum hen Google yazsalar msjı artık bizim sayfa çıkıcak bu da geldi aklıma şimdi ama ben bu msjı atmasam daha iyi deli gibi çalışıyor benimkide

Oya dün benmki aradığında yanlışımı oldu giz kime atıyordun dedi koptum adam alışık değil müzip biri yok karşısında benden böle şeler duymadı hiç

Gülibikim enişteye maşalllah kuzum yaaaaa

yan bürodaki arkadaş almış sorun çözüldü
ama arkadaş ofiste değil bakalım gelince alıcam artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…