'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlarr bu bonibon olayını ben yapmıştım daha önceee
elimde minik dikdörtgen kapaklı bi kutu vardı.. kapağı kutuyla birleşikti.. bunun dışını kapladım.. resimlerimizi kolajlayıp kapağın boyutunda renkli çıktı almıştım. kapağın iç kısmına yapıştırmıştım onuu içinede minik rulo notlar ve jelibonlarr koymuştum.. sonra sevdiceğe verip yine ben yemiştim

evett

kutuya resmimizi yapıştırayım bende

çok sağol zehra seninkide süpermiş

ben bu sefer birşey yapmayacağım galiba, geçen kurabiye yapmıştım, çekilişten gelen kurabiyelerim de var ohh yeter

bulamadım birşey napayım

ben çok önceden ünideyken, lansor (ilaç) haplarının içlerini boşaltmıştım,

sonra onların içlerine küçük küçük kağıtlara notlar yazmıştım.
o zamanlar hastaydı, reçete yazmıştım ona
hergün bir tane alınmalıdır diye

Allahtan zeki aşkım içmemişti de içlerini açmayı akıl etmişti

kııızzzllaaaaaaarr yetişin çok fena bişey oldu biri beni kurtarsın :18::18:

sevdiceğim incelik etmiş çiçek yollamış eve, evde tektim annem babam bi yere gitmişlerdi. sonra kapı çaldı açtım babam benim dedi aşağı gel dedi. indim çiçek babamın elinde

kim yollamış dedi adama adam da söyledi sadece ismini. bende boş boş bakıyorum aa bana mı modundayım. imza atıcam almak için adamın kalemi yok babam kendi kalemini verdi al imzala diye. bende aa benim adım yazıyor diyorum suratımda sert ifade var sanki beklemiyormuş gibi yaptım. babam gitti eve gelmedi. yolda annemi görmüş bu doğru mu demiş sen biliyor musun demiş annem de bilmiyorum demiş biliyor aslında. yahu zaten öğrenecekti de böyle çok kötü oldu.

inkar mı etsem ben istemiyorum aslında falan mı desem?? yoksa açıkça söyliyim mi. aşkım da üzüldü bi incelik yaptı, seni zor durumda bıraktım diye yakınıyor. babam tanışmak falan isterse gelir tanışır orda bi sorun yokda bizim evlenmemize daha var. napıyım bilemedim bi akıl verin. akşama dananın kuyruğu kopacak.

ay canım yaaaa... ne yapalım olan oldu artık bence inkar etmenin faydası yok bu sefer de zaten öğrendim bi de üstüne yalan söylüyorlar der baban da... annen sakin bi dille açıklasın durumu

Olan olmuş artık inkar etmek yakışık almaz,zaten evliliğe gidiyorsunuz babana durumu şöyle bir annen özetlesin,ya da sen duruma göre nasıl sizin için uygunsa. Baban da eerkek arkadaşınla tanışmak isterse bu vesileyle tanışırlar artık.

Ama inkar etmeyin,hoş olmaz.

Kızlar bugün geldi bizimki,neyse kahve falan içtik oturduk sohbet ediyorduk. Kendi kendine açtı evlilik konusunu ben bir şey demedim.

Eylül-Ekim gibi nişan,bi sonraki yaz düğün yapalım dedi. Ben maddi olarak aileme dayanmak istemiyorum, ona göre zaman ihtiyacım var dedi.

Bunun üstüne ben de;daha önce bu sömestr nişan yazın evlilik dediğini sonra erteleyip bu bahar nişn dediğimizi ve yine kendi kendine ertelediğini söyledim. Bunların hiçbirinde sesimi çıkarmadım, ama artık bunun da ertelenemeyeceğini nereden bileceğim. Çok bozuldum. Belki de haklıdır, ve evet ben onun kadar evlilikle ilgili maddi sorunları gözümde büyütmüyorum halledebileceğimize inanıyorum ama o öyle değil her şeyi hazır edip evlenmek istiyor bu da 2-3 yılı bulacak. Ben tepkimi koymaktan acizim galiba burdan bunu anladım.

Önümüzdeki yıl tayin isteyeceğim, zaten önümüzdeki yıl evlenemeyiz o ancak bir yıl sonra yanıma gelecek 2015 olacak yani evlilik tarihimiz. 5 yıllık sevgili olacağız. Bu ilişki üniversite 1 de başlamış bir ilişki olsa bu kadar uzaması normal belki de ama ben uzatılmış ilişkilerin sonunu hayıra yormuyorum. Ve artık bizimkini de hayra yormamaya başladım. Belki de ben haksızım,zaten hiçbir tepki vermedim bile öylece kabullendim, nasıl bir kızım bilmiyorum.

Bir karar vermek istiyorum, ya bunu olduğu gibi kabulleneceğim o parmağında oynatacak beni ya da bu ilişkiden evlilik beklentimi keseceğim çünkü ben farkında olmadan çok kötü şartlanmışım. Belirsizlikte kalmış gibi hissediyorum neden gelecek beklentisi içindeyim ki? Bilmiyorum her sevgili gibi sonunu düşünmeden neden sevgili olamıyorum? Bunu aşmalıyım ama nasıl?

Gidip bir derdim var'a konu mu açsam bilemiyorum

lavinim
sevgilin nasıl fikirlerini söylediyse, sen de söylemeliydin.
sadece onun dediği şekilde olamaz ki. karşılıklı isteklerinize ortak bir cevap,çözüm bulmalısınız.
abisi ve yengesinin yeni boşandığını söylemiştin. bu sebeple korkup erteliyor da olabilir mi acaba?
en iyisi tekrar konuşmak bu konuyu, oturun bütçe çıkarın gerekirse. neye ne kadar harcarız nasıl öderiz gibisinden. ikinizde çalışıyorsunuz altından kalkarsınız evelallah.
(bir de mesaj kutuna bakar mısın canım)

ayyy canımm yaaa... bende uzamalardan hiç memnun olmuyorum ama maddi durumlar gerçekten oğlanları çok başka düşünüdürüyor ve etkiliyor onlar bizim gibi düşünmüyorlar ama babası fabrikatör olacak da tak tak tak herşeyi alacak falan

Ben de ona aslında bu konuyu çok gözünde büyüttüğünü,herkes gibi bizim de altından kalkabileceğimizi söyledim. Zaten benim hiç öyle isteklerim yok ama isteklerimden ziyade en temel masrafların bile borç oluşturmamasını istiyor. Bunun için de evey doğru bi 20-30 bin lazım kenarda okadar paramız da yok o da doğru ama ikimiz bunun altında kalkabiliriz.

Ben bunları söylerken o sessiz kaldı, ben cevap alamayınca ben kabullenmiş gibi oldum,gerçi düşüneceğim bir süre bir cevap vermiyorum dedim.

Bu arada ben de sana aynısını diyecektim ki benim mesaj kutum da aynı durumda demek ki.

22 haziran kına
23 haziran düğün bu arada sitede yeniyim konu acmayı beceremedim yardımcı olun lütfenn

böyle bekleyip para biriktirmekle olmuyo. olmuyo çünkü bi türlü birikmiyo.
fakat adı konunca artık sorumluluk biniyo üzerine, mecburunuz bunu almaya bunu yapmaya diyosun. şunun taksidini bitirsem de şuna başlasam diyorsun.
bahara doğru nişan, ekim 31 de de düğün çok güzel oluuur
8 ayda çok şey hallolur canım.
önemli olan ne, bu çok önemli.
önemli olan birlikte bir ömre bir an önce başlamak değil mi.. borç ne ki. ödenir allahın izniyle.

lavinimm bu arada sen de fikirlerini bu şekilde paylaş ama sevdiceğini kırmadan.
herşeyden önemlisi birlikte olabilmeniz.
kaderde kısmetse ne zaman yazılmışsa o zaman olacak evlilik.
sizin ilişkinizde de evlilik amaç değil sonuç kuzumm

Ne güzel olur benim de hep günlümden geçen öyle oldu ama işte onun hiç niyeti yok bugün hepten açık etti. Ya geçen yıl arkadaşım bu ölümlü dünyada neyi bekliyoruz deyip gaza geldi yoktan evlendiler,borçları var evet ama bekarlıkta da birikmiyor ki. Ben hatta bunu da dedim bugün, ben ailemle konuştum her ay işte şu kadar biriktireceğim ya da eşyayı alacağım diye. Hep dile getiren ben oluyorum evlilik budalası meraklısı konumuna düşmekten gururum incindi artık. yoruldum sanırım.

canım benim sakın böyle düşünme.
asla evlilik budalalıgı değil bu.
öyle olsaydı sevgilini beklemezdin. niyeti hemen evlenmek olan biriyle olurdun. etraftan çıkan bi kısmete evet derdin.
sen aşıksın.
onunla olsun istiyorsun
yeterince birbirinizi tanıdınız 3-4 aylık bişey değil. çok şükür işiniz de var.
artık sevdiğin adamla evliliği düşünmek senin en doğal hakkın.
tekrar sakince konuşun kuzum. gözü korkuyor, gözünde çok büyütüyor.fakat sen onu 'sensiz geçmesin artık günlerim, birlikte yaşayacak böyle güzel zamanları daha fazla kaçırmayalım, el ele verirsek herşeyi de hallederiz' tarzında konuşarak onun aslında odaklandığı 'maddi açıdan külfet' konusundan uzaklaştırıp asıl şeyi görmesini sağlamalısın.
birlikte geçecek her bir saniye.
sonunda herşeyin hayırlısı canım.

Hemen her konuşmamızda bunları vurgularım, hatta bir şeylerimiz eksik olsun ama yine de daha önce birlikte olalım hiç önemli değil derim. Kendimle ilgili pek çok şeyden vazgeçmeyi bile gözealabilirim ama sanırım asıl göze alamayan o.

Ona göre de bir ömür boyu birlikte olacağız,maddi zorluklarla geçen zamanlarımız yerine 'birkaç ay' daha bekleriz ama en güzel günlerimiz en kolay ve en iyi şekilde geçermiş. Zaten ısrarla şurda 8 ay var sen nişandan sonrasını sayma diyor. Sürekli olarak 'kaçmıyoruz ya, ne güzel ilişkimiz var,ne acelemiz var.'

Beni sevdiğinden emin olmasam ayrılırdım çoktan.

Çok teşekkür ederim kuzum benim cevaplar yazdın ilgilendin, Allah en güzel gününü hayal ettiğinden de güzel nasip etsin inşallah.

canımmm aminn. ne demek. biz burda dost olduk. paylaştığın için sen sağol.
inşallah gönlündeki gibi olur herşey. en güzel şekilde.
sevdiceğin de bu korkusunu atar inşallah en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…