inşallah canım inşallah Allah ım yardımcımız olsun artık iş falan seçmeyeceğim 1000 tl de olsa girmem çalışmam lazım.. mezun olunca bölüm 1. havasında iş beğenmedim al işte şimdi kaldım o işlere
aynen canım.
bölümümü dereceyle bitirdim de noldu.
gerçi ben küçük bi şehirde yaşıyorum iş imkanı fazla yok. inşallah evlendikten sonra bulurum.
ufakta olsa bir yerden başlamak lazım.
Haklısın tatlım idrakte bayağı sorun var eşyayı alalım derken 2 sene sonrayı düşünerek söylüyormuş,güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum ben de.
Gizoş sevgilin ne diyor peki bu konuda? O nasıl düşünüyor?
Aşk sarhoşu bi Maviş geldi güzel bi buket çiçek süper bi hotelde süpriz aşk dolu bir yemek veee nurtopu gibi bir tek taşım daha oldu ama bol bol aşk dopingi aldım zor ayrıldım yaa hadi gel 7 haziran gel
elif ayakkabilarim.yorum yapmadin ama :-- - -(
Kızlarrrr bugün yoktum dışardaydım... canımla gelinlik ayakkabımı çamaşırımı falan aldık...beğenecekmisiniz bakalımmmm
Eki Görüntüle 633218
ay canım yaaaa... ne yapalım olan oldu artık bence inkar etmenin faydası yok bu sefer de zaten öğrendim bi de üstüne yalan söylüyorlar der baban da... annen sakin bi dille açıklasın durumu
Olan olmuş artık inkar etmek yakışık almaz,zaten evliliğe gidiyorsunuz babana durumu şöyle bir annen özetlesin,ya da sen duruma göre nasıl sizin için uygunsa. Baban da eerkek arkadaşınla tanışmak isterse bu vesileyle tanışırlar artık.
Ama inkar etmeyin,hoş olmaz.
Kızlar bugün geldi bizimki,neyse kahve falan içtik oturduk sohbet ediyorduk. Kendi kendine açtı evlilik konusunu ben bir şey demedim.
Eylül-Ekim gibi nişan,bi sonraki yaz düğün yapalım dedi. Ben maddi olarak aileme dayanmak istemiyorum, ona göre zaman ihtiyacım var dedi.
Bunun üstüne ben de;daha önce bu sömestr nişan yazın evlilik dediğini sonra erteleyip bu bahar nişn dediğimizi ve yine kendi kendine ertelediğini söyledim. Bunların hiçbirinde sesimi çıkarmadım, ama artık bunun da ertelenemeyeceğini nereden bileceğim. Çok bozuldum. Belki de haklıdır, ve evet ben onun kadar evlilikle ilgili maddi sorunları gözümde büyütmüyorum halledebileceğimize inanıyorum ama o öyle değil her şeyi hazır edip evlenmek istiyor bu da 2-3 yılı bulacak. Ben tepkimi koymaktan acizim galiba burdan bunu anladım.
Önümüzdeki yıl tayin isteyeceğim, zaten önümüzdeki yıl evlenemeyiz o ancak bir yıl sonra yanıma gelecek 2015 olacak yani evlilik tarihimiz. 5 yıllık sevgili olacağız. Bu ilişki üniversite 1 de başlamış bir ilişki olsa bu kadar uzaması normal belki de ama ben uzatılmış ilişkilerin sonunu hayıra yormuyorum. Ve artık bizimkini de hayra yormamaya başladım. Belki de ben haksızım,zaten hiçbir tepki vermedim bile öylece kabullendim, nasıl bir kızım bilmiyorum.
Bir karar vermek istiyorum, ya bunu olduğu gibi kabulleneceğim o parmağında oynatacak beni ya da bu ilişkiden evlilik beklentimi keseceğim çünkü ben farkında olmadan çok kötü şartlanmışım. Belirsizlikte kalmış gibi hissediyorum neden gelecek beklentisi içindeyim ki? Bilmiyorum her sevgili gibi sonunu düşünmeden neden sevgili olamıyorum? Bunu aşmalıyım ama nasıl?
Gidip bir derdim var'a konu mu açsam bilemiyorum
aynen canım.
bölümümü dereceyle bitirdim de noldu.
gerçi ben küçük bi şehirde yaşıyorum iş imkanı fazla yok. inşallah evlendikten sonra bulurum.
ufakta olsa bir yerden başlamak lazım.
terbiyemi bozmak istemiyırum ama bi ... olmadı yani oy sinirden gülüyorum yani
Kuuzuuummm şimdi gördüm de beeennnn
Çok beğendiiiiiimmm!
İyi günlerde kullan, sade zarif şık!
Kuzum sana bi msj atıcam da mesaj kutuna bakabilir misin?
ayakkabılarını beğendim canımm, fazla yüksek değil ama boy mu kurtarmıyor bizdeki gibi
inkar etmek bana da mantıklı gelmemişti zaten sonra nasılsa tanışacaklardı. babam eve geldi hiçbişey demedi yemek yedik normal. sonra anneme sordu evin adresini nerden biliyormuş diye kızdı biraz eve yollanmasından dolayı, annem de sen kendin sor konuş o zaman demiş ama gitmedim yanına yüz göz olmak istemiyorum sen söyle dedim anneme. o da bizimki zaten çalışmıyor çocuk da yeni iş açmış maddi yeterliliği bekliyorlar demiş.. ee öyle zaten
canımcım seni iyi anlıyorum bi ara bende böyle oldum. ilk başlarda aşkcığım hemen 1,5yılda evlenelim istedi sonra bi ara sözü geçmez oldu ben sormaya başladım kendimi kötü hissediyordum artık evlilik meraklısı durumuna düşmüş gibi oldum. ama aslında o bana o zamanları söylediği için soruyordum kendi kendime gel evlenelim demedim ki. sonra o da bana açıkladı, maddi olarak iş durumunda planladığı gibi gitmediğini ve annesi hasta olduğu için (kanser hastası) şuanda evden ayrılamıcağını söyledi. bende zaten kendim işsizim hazır değildim bu sene olmıcağını kabullendim. o hazır olsa ben değilim. inşalla ben çalışmaya başlarsam onunda işleri yolunda giderse gelecek sene eylülde isterim olmasını.
sizde anladığım kadarıyla bir yüzük takmaya engel bişey yok. sözlü müsün bilmiyorum ?? bugün babama yakalanınca aşk eğer baban isterse hemen yüzük takarız dedi, sende kendin mağdur olduğunu anlatsan. daha doğrusu nişanlanınca ne kadar mutlu olucağını. bi de kaybetme korkusu vermek lazım sanırım..
bu topiğin işsizleri de biziz galiba. ben dereceyle bitirmedim ama yine de işsizim..
Ayakkabımın için teşekkür ederim canım... boy sorunu yok bizde ben platform da giysem canımdan kısa geliyorum bende onu giyme sorunu var da o yüzden yüksek almadım hihihiiharamızd 12 cm falan var... topuk çok olunca bende düşme tehlikesi var da
Valla işsizim iş istiyorummmm
işletme bitirdim ben canım
benim de kimya. ama hala kimyagerim demek nasip olmadıkısmet diyorum sadece kimyayla ilgili iş aramıyorum, yönetici asistanlığı vs. de yapabilirim diye düşünüyorum. aslında baştan beri gönlümde yatan yarı kamu bi kurum diyeyim. oraya girebilmek içinde elimden geleni yapıyorum, aracı bile koydum yani, haber bekliyorum bugün yarın gelecek inşallah hayırlı olur. olursa süper olucak. ben başka işe de girsem o kuruma yine girmeye çalışıcam girene kadar uğraşıcam çünkü şartları çok iyi..
seninki de zor çok mezun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?