'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen canım.
bölümümü dereceyle bitirdim de noldu.
gerçi ben küçük bi şehirde yaşıyorum iş imkanı fazla yok. inşallah evlendikten sonra bulurum.
ufakta olsa bir yerden başlamak lazım.

:))))))))) alll işte çocuk ve çok saf yani cidden öyle bişiyin olmucağnı öncelikle senin ailenin ciddi bir adım isticeğini bilmesi gerekiyor

o istiyor ona göre yapabilirzde sorun yok ama bişiler eksik olucak lavim yani eksik dediğim o hayalimdeki gibi yapar herşeyi zaten bişide gözüm yok ama belkim borç ödicez ben bunu düşünüyoeum iyi hoş birikimimi az çok kirli çıkılara yazdım zaten şu gün bile bişiler alınır o parayla ama ben o parayı ev kredisi için peşinat verme niyetndeyim nişandan sonra takılarmla birikimi peşinat gösterip allah izin verirse ev alma niyetimiz var

bu durumda ev alıp kuruşsuz bir gizo olcuam vee gerçekten ben hep arkamı sağlama alan bir insanımdır ünide bile aşkım bilir herkese birikimden para verirdim kartımın şifrelerini arkadaşlarım bilirdi alırlardı koyarlardı :) hep güvendiğim bişiler olmuştur

ama bişiler gidince ev alınınca nasıl o evi dizicez die düşünüp aileme el açıcam ama beniimki ailesinin durumu iyi olduğu halde el açmaz

he bide ben tok evin aç kedisi misal evimiz varken ev alma derdindeyim neden çünkü gizz ev aldı diyip millet madalyon takcak sanki bunu neden kendime yapıyorum kiii inan bilmiyorum lavim

neden onu erteleyip bişileri bekletiyorum onuda bilmiyorummmmmm

vallla en hayırlısını versin allah şimdi aslının yazdıkalrını okudumda ilerde bende ertlediğimde kızıcam kendime biliyorum

Aşk sarhoşu bi Maviş geldi güzel bi buket çiçek süper bi hotelde süpriz aşk dolu bir yemek veee nurtopu gibi bir tek taşım daha oldu ama bol bol aşk dopingi aldım zor ayrıldım yaa hadi gel 7 haziran gel

maviş milyoncekez beğenmek istiyorum görmek istediğimiz mutluluklar hakettiğin mutllluklar bunlar oyyyyy senin kalbini kimse kırıp üzemezzzzzz bak nişanlın ne süper şeyler hazırlamış sana ohhh ohhh sefan olsun canım

Selam millet!

Geçmişin tamamını okuyamadım ama okuduğum kadarıyla;

Mavişim hayırlı olsuuunn tek taşııınn
Enişte bey çıtalığa terfi etti galiba artık

Giziiiimmm
Çamaşırları sormuşsun galiba kuzum, 115 tl tuttu hepsi
3 al iki öde vardı da ondan
59+59 ödedm de 49 bedavaya mı geldi ööle bişii oldu işte
Yarında gidicem
Sütyen takımlardan tırtıklarım belkiiii
Çünkü sabahlıklı takımlar 35 e fln gelmiş oldu bana,inanılmaz uygun yaneeeee

Benim sevgilicikle biz anlaşmıştık birşey almayalım diye, ama gitmiş bana elinde gülü olan bir kurbaa almış
Bayıldııııımmm!
Birdeeee bana harika bir çanta almııışşşşş
Ben onun paraya kıymayan halini severiiiimmm kiii
Borç batağındaki haline dayanamam amaaaaaa

Ben onun hedayesini annişlerin yanında veremedim uygun bi zamanda vericiiiiiimmmmm
Kızlar ben boxer aldıydım da o şimdi az göründü gözüme, acaba onun yanına ne alsam da versem yaaaaa

Son düzenleme:
Lavinim üzülme kuzum.
Seni anlıyorum, kadınlar erkekler istesin erkekler acele etsin istiyor ama bazen hiç de öyle olmayabliyor.
Yalnız şunu söylemeliyim ki erkekler evlilik konusunda maddi açıdan kendilerine güvenmiyorlarsa kalkışmak isemiyorlar
Nasıl diyeyim yani sevdikleri insanların istedikleri birşeyleri yapamayacaklarından korkuyorlar
Acizlik gibi geliyor onlara.
Erkekliklerine leke gibi geliyor.
Halbuki bayanlar için maddi şeylerden önce yaşanan güzel günlerin hayali var.

Bence sen sevgiline içinden geçenleri güzel bir dille anlatarak onu ikna edebilirsin.
Bil ki seni istemediğinden değil kuzum

Son düzenleme:
Kızlarrrr bugün yoktum dışardaydım... canımla gelinlik ayakkabımı çamaşırımı falan aldık... beğenecekmisiniz bakalımmmm
Eki Görüntüle 633218

ayakkabılarını beğendim canımm, fazla yüksek değil ama boy mu kurtarmıyor bizdeki gibi

ay canım yaaaa... ne yapalım olan oldu artık bence inkar etmenin faydası yok bu sefer de zaten öğrendim bi de üstüne yalan söylüyorlar der baban da... annen sakin bi dille açıklasın durumu

inkar etmek bana da mantıklı gelmemişti zaten sonra nasılsa tanışacaklardı. babam eve geldi hiçbişey demedi yemek yedik normal. sonra anneme sordu evin adresini nerden biliyormuş diye kızdı biraz eve yollanmasından dolayı, annem de sen kendin sor konuş o zaman demiş ama gitmedim yanına yüz göz olmak istemiyorum sen söyle dedim anneme. o da bizimki zaten çalışmıyor çocuk da yeni iş açmış maddi yeterliliği bekliyorlar demiş.. ee öyle zaten

canımcım seni iyi anlıyorum bi ara bende böyle oldum. ilk başlarda aşkcığım hemen 1,5yılda evlenelim istedi sonra bi ara sözü geçmez oldu ben sormaya başladım kendimi kötü hissediyordum artık evlilik meraklısı durumuna düşmüş gibi oldum. ama aslında o bana o zamanları söylediği için soruyordum kendi kendime gel evlenelim demedim ki. sonra o da bana açıkladı, maddi olarak iş durumunda planladığı gibi gitmediğini ve annesi hasta olduğu için (kanser hastası) şuanda evden ayrılamıcağını söyledi. bende zaten kendim işsizim hazır değildim bu sene olmıcağını kabullendim. o hazır olsa ben değilim. inşalla ben çalışmaya başlarsam onunda işleri yolunda giderse gelecek sene eylülde isterim olmasını.

sizde anladığım kadarıyla bir yüzük takmaya engel bişey yok. sözlü müsün bilmiyorum ?? bugün babama yakalanınca aşk eğer baban isterse hemen yüzük takarız dedi, sende kendin mağdur olduğunu anlatsan. daha doğrusu nişanlanınca ne kadar mutlu olucağını. bi de kaybetme korkusu vermek lazım sanırım..

aynen canım.
bölümümü dereceyle bitirdim de noldu.
gerçi ben küçük bi şehirde yaşıyorum iş imkanı fazla yok. inşallah evlendikten sonra bulurum.
ufakta olsa bir yerden başlamak lazım.

terbiyemi bozmak istemiyırum ama bi ... olmadı yani oy sinirden gülüyorum yani

bu topiğin işsizleri de biziz galiba. ben dereceyle bitirmedim ama yine de işsizim..

Ayakkabımın için teşekkür ederim canım... boy sorunu yok bizde ben platform da giysem canımdan kısa geliyorum bende onu giyme sorunu var da o yüzden yüksek almadım hihihiih aramızd 12 cm falan var... topuk çok olunca bende düşme tehlikesi var da

Valla işsizim iş istiyorummmm

sen ne mezunusun ??

işletme bitirdim ben canım

benim de kimya. ama hala kimyagerim demek nasip olmadı kısmet diyorum sadece kimyayla ilgili iş aramıyorum, yönetici asistanlığı vs. de yapabilirim diye düşünüyorum. aslında baştan beri gönlümde yatan yarı kamu bi kurum diyeyim. oraya girebilmek içinde elimden geleni yapıyorum, aracı bile koydum yani, haber bekliyorum bugün yarın gelecek inşallah hayırlı olur. olursa süper olucak. ben başka işe de girsem o kuruma yine girmeye çalışıcam girene kadar uğraşıcam çünkü şartları çok iyi..

seninki de zor çok mezun var

maalesef... yapacak bişeyim yok bende başvurdum haber bekliyorum Allah ım yüzüme güler inşallah artık.. evlilikte keramet olsun inşallah

iyi geceler kızlar ben kaçıyorumm

rüyanızda aşklarınızı görünn emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…