- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
tamamm canımm olmadı fotolardan atarımm sana mail olarakk :)
Yok ya oradn vargeçtim onlar beni ne tanırlar ki derdimden anlasınlar. Bunun bir orta yolunu istiyorum,ondan kısa bir zamanda evlilik istemiyorum ama berfin bekleyemem de yok tayin yok başak bir şey kabul de edemem. En fazla beklemeyi düşündüğüm süre bir yıl, artık ötesi Allah bilir demek ki kaderimde bu varmış, böyle boş bir sebepten ayrılacaksak yazık olur bize başka da bir şey diyemiyorum.
Müge eşin anlar durumu çözer inşallah çok sıkıntı yapmaevet canım eşim aramış şimdi koltuk taksidini yatırmamışınız diye,
biz yatırmıcaktık ki zaten demiş.. :95:
ne çok ortak noktamız var
ozaman inşALLAH rabim nasip eder diyelimilk başlarda bende yapamıyodum sonradan yapıyosun alışıyosun sonuçta..
ben denize 1kere gittimoda zorla ve baskıyla.. kapri giymiştim. uzun kollu türbet
abe kızım böyle gitceksen ne işin var orda dımıçok arada kalmıştım arkaşlarımda gitmiştim.
ama keşke gitmseydim diyorum
kapanınca bişeyleri göze alıyosun zaten misal mayo olayı :)
evet canım eşim aramış şimdi koltuk taksidini yatırmamışınız diye,
biz yatırmıcaktık ki zaten demiş.. :95:
Aminnnnöyle ayrılık kelimesi falanda kullanma
anlaşcaksınız siz. biraz sıkıntılar olcak elbet ama halledersiz siz..
...........
ayrılık kelimesi çok agır bi kelime:2: hani gün içinde belki farkında olmadan nekdar çok kullanıyoruz.. rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın..
Yok ya oradn vargeçtim onlar beni ne tanırlar ki derdimden anlasınlar. Bunun bir orta yolunu istiyorum,ondan kısa bir zamanda evlilik istemiyorum ama berfin bekleyemem de yok tayin yok başak bir şey kabul de edemem. En fazla beklemeyi düşündüğüm süre bir yıl, artık ötesi Allah bilir demek ki kaderimde bu varmış, böyle boş bir sebepten ayrılacaksak yazık olur bize başka da bir şey diyemiyorum.
Müge eşin anlar durumu çözer inşallah çok sıkıntı yapma
Müge 1000lira başınızın gözünüzün sadakası olmuş olacak, çok şükür kurtulduk sizden parası olarak düşünün
inan bu taksitleri düğünden sonra çiftlere yıkma durumunu ilk kez sen yaşamıyorsun. son da olmayacaksın
Canını sıkma. bundan sonra o yönde ayağınızı denk alırsınız... Kendini sıkıp kocaya patlama, aranız 3. şahıslar yüzünden bozulmasın canım :26:
öyle ayrılık kelimesi falanda kullanma
anlaşcaksınız siz. biraz sıkıntılar olcak elbet ama halledersiz siz..
...........
ayrılık kelimesi çok agır bi kelime:2: hani gün içinde belki farkında olmadan nekdar çok kullanıyoruz.. rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın..
Haticeeeeee başka biri okusa yazdıklarını çok farklı şeyler anlar
birşey yapmaz ya huuu. öpsün nolacak hasta olmuşsan :127::127:
:123:Hastalıkta sağlıkta...:123: demeyecekmisin
elif dün akşam kapıda kaldım
anahtarımı evde unutmuşum. aşkımda işten erken çıktı (gece vardiyasındaydı)
bana evimizin anahtarını getirdi
tabi onun bedelini ödedim
Müge okudum ama inanmıyorum, detayları için biraz daha okuyacağım...
haklısın canımbiriktir biriktir birikmiyor ki
borç olunca mecbur ödeniyor, extra harcama yapamıyorsun. ama borç olmayınca ay bu ay 200 koyayım gelecek ay 500 koyarım diyorsun, diğer ay geliyor gene aynı gene aynı
zaten baban size yardımcı olmaya da çalışıyor anladığım kadarıyla. işten çıkma gibi bir durumu yoksa uzatmayın bence
evlilik bazen sinir bozucu olsa da, sabah yataktan hemde onun sıcaklığı ile ısınmış bir yataktan çıkmak istemiyorsun
(gaza getireyim sizi)
xcvbnmöççç. benim set bıçağım yok hala
sürmenelilere gelin gidiyorum bıçak almak ayıp olur (aldıklarımı beğenmezler) sürmene bıçağı getirirler nasılsa demiştim,
fos çıktılarAllahtan iki üç tane bıçağım vardı onları kullanıyorum şuanda.
Ama o bloklar için pek sağlıklı oldukların düşünmüyorum, içleri tozlanıyor,nemli koysan rutubet küf falan :26: bir de ben tezgah üstünde çok birşey istemiyorum, görüntü açısından,dağınık gibi durmasın istiyorum
çekmeceye koyma işinde de sığmıyorlar anacım
duvara mıknatıslılar varmış, onlardan düşünüyorum
kapımı kapatıp minik evimde huzurla oturmak istiyorum ben..
beylikdüzüne giderek ne doğru karar verdiğimizi böyle zamanlarda daha iyi anlıyorum.
Elif tüm sayfaları 2 kere taradım ama mesajını bulamadım:26:
Kız ben bırakıyorumda bu vesveseler beni bırakmıyor.
Ses ne ki kızlar ne bekliyorsunuz anlamadım.:44:
evet bişi kalmadıı
seni de Allah kavuştursun babana
dimek tezgah üstü:97::97:
ne dükkanın ne evin kirasını veremedikleri için adamlar kapıya dayandığı için verdik canım.
Ben vermek istedim , hatta dedim ki onlara vereceksek hak geçmesin ben kendim annemlerede eşit vericem. Onuda veremicez zaten.
1000 tl verdik hatta yetmedi 1000 tl daha istedi yok dedim bende o dereceler yani..
Eşimde problem yok , ona kalsa annesini babasını silicek derecede bıkmış zaten..Yıllardır onun maaşla vermişler kirayı,o evlenince kötüye gitti tabi..
İşin ilginci beraber gittik mobilyacıya , hatta gündoğdu mobilyaya gittik emekliye taksit yapıyomuş diye sevindi falan iyi iyi veririz demişti
sonra başka yerden aldık ay başı olmasını bile o seçti..
babamın arkadaşından almıştık koltuğu , ona rezil olduk ona yanıyorum..
Elif dünde ben öyleydim kimse yazılarıma cevap vermiyordu
elif dün akşam kapıda kaldım
anahtarımı evde unutmuşum. aşkımda işten erken çıktı (gece vardiyasındaydı)
bana evimizin anahtarını getirdi
tabi onun bedelini ödedim
haklısın canımbiriktir biriktir birikmiyor ki
borç olunca mecbur ödeniyor, extra harcama yapamıyorsun. ama borç olmayınca ay bu ay 200 koyayım gelecek ay 500 koyarım diyorsun, diğer ay geliyor gene aynı gene aynı
zaten baban size yardımcı olmaya da çalışıyor anladığım kadarıyla. işten çıkma gibi bir durumu yoksa uzatmayın bence
evlilik bazen sinir bozucu olsa da, sabah yataktan hemde onun sıcaklığı ile ısınmış bir yataktan çıkmak istemiyorsun
(gaza getireyim sizi)
ne çok ortak noktamız var
bence sürmeneliyim =))) sürmene bıçakları meşhurdur
kapımı kapatıp minik evimde huzurla oturmak istiyorum ben..
beylikdüzüne giderek ne doğru karar verdiğimizi böyle zamanlarda daha iyi anlıyorum.
Elif tüm sayfaları 2 kere taradım ama mesajını bulamadım:26:
birsürü tane sevinirimmm:)
hemen veriyorum mail adresimi:)
Bugün enerjik diilim sanki Berfooo yaaa
Hava da kapalı zaten burda
enerjini tasaruflu kullasnaydın şimdi böyle olmazdı
hatice : ben sna kapanırsan anlatırım tebiisaş bile hediye ederimm
Evet yaaa
Bu işlerde yorduu beniii
Bide +18 muhabbetler yoruyo beniii
Kendimi çamaşırcıda buluyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?