'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

11 de uyanırken 9 da uyandım nasıl uyandım bilmiyorum ya pat diye kalktım hala uykum var benim kızlar

iyim yağmurcuk gezme planları yapıyorum gün için

günaydın gelincikler kçk melekcikler:)
nasılsınız bakalım:)

bugun bnde 12 den sonra boşum.
yarında full izin
eger babam amrkete gel demezse goto home:)

bende bugün 3ten sonra off um :s
bugün babannemlere gidicez poff
yarında bilmem artık ama askım bana dedıkı kızlar şimdi size bişey anlatsam mı acaba kısa birşey ama:S :26:

nil okudum sonuç ne olucak net bilgin yok dımı.
bnde kendi karaca teflonlarımı götürüp değiştircem.
bugun gidicem aldıgım yere bakalım..
eger olmazsa senn ki gibi buraya başvururum.
sonuçtn mutlaka haberdar et beni emi

cnm eğer burda yayınlanırsa muhakkak yetkili geri dönüo, irtibata geçilmiş die mail geldi, dönsünler ben onlar göstericem ama
ev manyayı rezil ettm özr üstüne özür dilediler:) bende ne çirkefmişim yahuu

okudum ve son derece haklı buldum canım seni bende ordan birşey almıycam ya

kuzum umarım bernardolar bizi yanıltmaz yaa

bu arada hisar tencerede en iyisi ama ben çelikleri emsandan almaya karar verdim kızlar nerelerde var emsan yahu benmi bulamıyorum bunları

böyle olmak lazım.
nerdeyse karaca tencerem var die ağlıcam ya
sennkinde leke var.d bnmkinde oda yok.d

çelikleride korkmaz iyi die biliyorum ama

karaca mağazalarının çoğu emsan satıo cnm keşke emsan alsaydm bende çok ucuz gelmişti bu bana anneler gününd almıstk annemle bilsem alırmıyım(
hiç içime sinmio anneme vericiim kendime emsan alıcimmona güveniorm nedense, bernardodan da ben çelik bişi almadm cnm porselen aldm o yüzden sorun yaşamayız bence

böyle olmak lazım.
nerdeyse karaca tencerem var die ağlıcam ya
sennkinde leke var.d bnmkinde oda yok.d

çelikleride korkmaz iyi die biliyorum ama

canım annem hisarıda emsanıda kullanıyo memnun bn teflon aslmıycam dökümü essede alırım tencereyide emsanın 4 lü elmsasından alırım olur biter yer işgal etmeyen lazım olan şeyleri az ve öz alcam

kuzum ben bernardonun şikayetlerine okudumda şimdik o yüzden umarım şanslı oluruz tatlım o zaman karacaya uğrayıp emsan alayım emsan çok iyi ya kalitesi sabit annem yıllardır çok memnun

firsat mağazası sitesine bi bakmanızı öneririm, ben bu mağazayı arayıp telden de görüşmüştm netteki fiyatlardan bana mağazadn direk satışı da sunmuslardı sanırm çatl bıcaklarımı burdan alıcam ben kızlar, adam hisarı %50ye satıo ve ürünler orjinal kutusunda hiç bi sorunu yok kendiniz gelip görebilirsiniz demişti, forumda biri de burdan almıs çok memnundu

Son düzenleme:
herzaman hiç çekinmeden dile getirdiğim bi teflon karaca tenceremden bişeyim yok

bugun dün anneme hep şunu alim bunu alim dedim
bu sabahta dedim annem ne bu acelen yahu daha kimse yok dedi
bnde küstüm anneme biliyorum kötü niyetle demedi ama küstüm
sizin anacıklarınızda yapıyormu

demez mi diyo tabii sen hele bi kocayı bul acele etme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…