'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

46 ay olmuş canım bizimde maşallah he

nilk ilk kez arslan parçası diyen oldu he yok ama taşıyamam çabuk yorulurum ben off ama almakta istiyorum off ama yaa netten alcam son çare

gizem madem o kdr ağır neden alıoz kuzum biz bunları:)) yemeği ocaktan kaldırmak için vinç mi getirtcezvalla su an daha da düşünmeye başladm:18:

gizem madem o kdr ağır neden alıoz kuzum biz bunları:)) yemeği ocaktan kaldırmak için vinç mi getirtcezvalla su an daha da düşünmeye başladm:18:

ama canım her güzelin bir kusur vardır buda sağlıklı ve ağır bilmiyorum ki benim bileklerim çok hassas hemen inciniyo bunu kaldıramayabilirim

zaman çok çabuk geçiyor kızlar ya ilk başta geçmez gibi geliyor ama geçiyor bakın 2013 de ne çabuk gelicek inşallah.

iyi geceler uyuyan minnoşlarrr
kızlarböle bişi grdm smdi bu sizce keser mi yawww:26: çok sağlıklımıymıs neymişş, daha bıck setim yok ama bambu bıcak bakıorm
evmanya çekimle bedavaya gelicek ama bilemedm başka da bişi yok beklesem mi acaba belki daha güzel bişilrde çıkar
yada korkmazın söle bi bıcak seti var 50 tlye gelio buda nasıl sizce, almorcm sende almıssın sanırm fikirlerini bekliorm
Nero Blade Bıçak Seti
• 20 Cm - 2.5 Mm Şef bıçağı.
• 20 Cm - 2.5 Mm Ekmek bıçağı.
• 20 Cm - 2.5 Mm dilimleme bıçağı.
• 13 Cm - 2.0 Mm Çok amaçlı bıçağı.
• 8.5 Cm - 2.0 Mm Soyma bıçağı.
• Ahşap stand.
Özellikler:
3 Cr 13 Paslanmaz çelik bıçaklar.
ABS çelik siyah saplar.
Akrilik kapak kolu.
Siyah ahşap stand.

Son düzenleme:

Bu benim bıçak setimden nilcim ben alırken çok beğendim tutuşu kesimi filan çok rahat fiyatı da diğer bıçak setlerine oranla daha ucuz. Paketlemeyi, ambalajı da çok iyi özenli yapmışlar baya tavsiye ederim.

sen ne kdra almıstn peki almor, 73 dio sitede ben 53e alıcam bence gayet iyi çok da şık görünüo, böle bi set alsam zaten yemek takımımın da bıcakları var kahvaltı için bana yeter die düşünüormm

Ben Ykm'den almıştım canım 89'du netten kredi kartım olmadığı için alışveriş yapamıyorum ben.

bugun sevgilicikle sinemaya gittiik kızlar cok korkunc bı fılmdı beklerkeen ceyiz baktıkkk cok guzeldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…