'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

almorcm son bişi daha sorucam sen aldığın için danışıorm cnm biliorm çok sordm ama:))
o üstündeki akrilik seffaf sey tek mi altı boşmu , yada kapak mı altında ahşapa mı girio bıcaklar merak ettm de

Son düzenleme:
hay allahm minnakım ya çok hoşssun gerçekten:))
nasıl bi anlatma tarzı o 2 cümlede özetledn günü

hala filmin etkısındeyım bidee o sırada sevgiliciği arıyodum ama telefonu mesguldu ona daldım hızlıcana yazdım yolladım :101:
Hoşgeldin tatlım. Ne güzel sevdiceğinle berabermişsin. Hangi filme gittiniz de korktun sen o kadar?

Karadedeler olayı dıye belgesel tarzı bı fılm canım olay ve goruntuler gercek o yuzden etkılendım cok

Bıçaklar ahşaba giriyor canım. Bıçakları böyle direk ahşaba sokunca bir süre sonra bıçağın girdiği yerler aşınıyo ahşapta onu önlemek amacıyla yapmışlar. Bizim evde mesela ahşap bıçak standı var direk bıçaklar giriyo bıçakların girdiği yerlerin ucu biraz kıymık kıymık olmuş aşına aşına.

Son düzenleme:
aşklarınızla ne kadardır berbaer olunduğu yazılmıs görüldüğü üzere bizim de 776 .günümüz bugün yani
2 yıl 1 ay 2 hafta 1 gün

ya giremedim diye hiç soran yok bu kız öldü mü kaldı mı aaa
ben iyiym cnm sen nasılsın??:)

yağmur yemin ediyorum benim aklıma geldin bu kız nerede dedim kendi kendime yazacağım sırada araya girenler oldu vallla ya alıngan gelinim alınma

ne güzel gün saymışsınız siz öyle tatlım maşallah size

ececik tatlım güaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…