'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar elma,sepıa,olıvın ve kuğu sahanı kesin alcam nilcik senin hisarda yapığın alışverişle aynı fiyata denk düşüyo canım ama hisarda alabilirim.

kızlar hangileri daha şirin ya kırmızı yada siyah kulplularını alcam

Son düzenleme:
fiyatları normalmi ya bunların.d
dışarda nekdarki

2 katı cnm dışarda fiyatı, adama sordm neden böle dedim netten satışı tesvik etmek için dedi bende mağazanızdan bu fiyata alamazmıyım dedm normalde böle bi uygulamamız yok dedi hmm tmm o zman nese diyince peki sizin için bi güzellk yapalm dedi buyrun gelin bu fiyattan istediğiniz takımı alın dedi bu olay olalı 3 ay oluo ama yine arasam böle demiştiniz desem gider alırm yani eve uzak işte birazordan alıp kargoya kendim verebilirm ama çok ağırsa koca sandk sonuçta

demez mi diyo tabii sen hele bi kocayı bul acele etme diye
tek değilim yani

bncede syah kulplu al.. renkli 9olunca basit duruo sanki:S

nil ara bakalım.d ben bukdar yksek olduklarını bilmiyodum. hisarlarmı pahalı öyle

yagmur hala anlatmadı bu arada

elmanın kırmızısını allll çok şirin olurrr ne kdr fiyatı elma modelinin 300lü bişi dimi, bide bunların boyutu büyük tencere boyutundan mı yoksa günlk küçük mü??
hisarlar kocaman valla size burdan söliym nrmalde 2 kişilik yemek yapmak için tercih edemicem o yüzdende o karacaları almıstm(
belki en küçük boyunu kullanabilirm diğerleri tam misafirlk

hisar çok pahalı kuzum ya bildiğin gibi deil, istediğin modelin istediğin ay fiyatının düşmesini beklersen o zman karlı çıkabilirsn normal tencere yerine hisar alabilirsn, ben domino tencerelerimi kampanya bitiminin son 2 günü aldm sahan setide hediye, normalde sahan seti fiyatı 120 tl, fırsat mağazasıda 97ye satıo ayrıca almak isteyenler için iyi bi fırsat bence çok kullanışlıymıs evli olup kullananlar öle dio

bu arada çatllar bıçaklar bernardoda baktıklarıma benziyo güzel ve sade canım bende sade alcam kısmetse

http://http://www.bernardo.com.tr/UDetay.aspx?KategoriID=4&UrunId=301

http://http://www.bernardo.com.tr/UDetay.aspx?KategoriID=4&UrunId=303

mağaza nerede ki tatlım nasıl buldun yanş bu siteyi ve mağazasını

canım bnm ihtiyacım vr.
domina tencere dediğin hangisi anlamadım

edit: bu sanırım

http://www.firsatmagazasi.com/asp/show_stock.asp?product=DOMINOSYHTEN

Son düzenleme:

şimdi kızlar bizim diyorum inş.bizim olcak askımın girdigi ev 2013 ekim teslim
oda diyor ki dayanamıyoruz diyor artık madem onların evi 3+1 ama 1odasını duvarla örmüşler ayrı kapısı var dısardan yan yana kapıalr ama
o 1odanın banyosu var sadece mutfak yok diyorki yaza 2012 evlenelim de orda 1sene idare edelim diyor etmek istermisin odayı sana pazar günü gösteriyim bak dedı zaten sabah cıkcaz aksam gelcez zaten bi yatmalık tv vs.var odada hava almak istersek teras var dedı..
sizce ne yapmalıyım demeliyim?
ANNENE SÖYLE BİR ÇITLAT DİYOR AMA YARINDA GEL DİYOR BAK İSTERSEN..:26:

daha hisarlarımı almadan önce araştırma yapıodm cnm kkda biri yazmıstı bu siteden aldm kızlar hekrese tavsiye ederm die sonra araştırdm bende hep planımda burdan almak vardı zaten hatta tencereleri de burdan alıcaktm ama gri saplısı sitede yoktu tükenmiş normalde 300tldi tencereler dedm 50 daha fazla veriym hem sahan seti hediyesi olur hemde istediğim rengi alırm

Son düzenleme:

etraflıca düşülmesi gereken bir konu.
bir yıl az bir zaman değil, evliliğinizin cicim ayları olacak.
daha rahat, daha yakın olmak isteyeceksiniz ama sadece 1 odanız olacak.
hem ailesi de önemli, yanyana yaşadığınız için beraber yemek yiyeceksiniz.
bilemiyorum tabii senin kararın ama iyice düşün.
evliliğin ilk gülnleri çok kıymetli bence.
kendi evinize taşınana kadar hamile de kalabilirsin, yeni evine çocukla da gidebilirsin.
Ben olsam bir yıl daha beklemeyi tercih edersim galiba.

cnm bence acele etme yaw, tam anlamıyla bitmemiş bi ev neden bu kdr sabırsızlık yapıoki herşey tamam olsn öyle evlenin hem daha güzel olmaz mı

canım bnmkide bunun gibi bişey. ama ben kabul etmedim..
ne olcak bende bilmiyorum..
nasıl başlarsa öyle gider gibime geliyor..
ablam hep der.
ben evliliğimdn hiç bişey anlamadım die..
çünkü o böyle teklifleri kebl etmişti..
ben beklemeni tavsiye ederim:)

Son düzenleme:

aılen ızın verır mı canım tabı senın ıstemende onemlı gıt bı bak ıstersen

bunalrın markası ne.d

bernardo canım

canım emsanda ebtları yazıyo ama hisarla karşılaştırmak için baktım hisarın ebatı yazmıyordu bir ara bakar söylerim ama herhalde emsan alcam ben çok tatlılar hisarlada arasında uçurum yok ebatlar aynımı tek sorun o hisarı gördüm emsanıda görüp bakmam lazım

yapmurcum nasıl başlarsan öyle gider yangından malmı kaçırılıyor anlamıyorum bence söyle ailem kabul etmez de evliliğin 1 yılı şekillendirir herşeyi allah korusun boşanmala şu anda hep böyle sebeplerden çıkıyor bence sakın yani sakın anlıyorum ama ben olsam yapamazdım

ya bende öyle dedım ama bazen hasret çekilmiyor yaf ya canım cıcım otururken yada afederdn yatakta olcak sadece mutfak yok canm cicim sıkıntısı olmaz diye düşüyorum sadece ona yemek yapamıcak pek o misafir gelemicek birde..:26:
ama ona daha böyle bişey demedim dayanılmıyor artık beraber uyumak uyanmak istiyoruz ya ayrı kaldıgımız yeeter diye 2 yıl daha poffffff
diyorki annemler bizi rahatsz etmez diyor zaten m.etme diyor 1 yıl sonra evimize rahat rahat geceriz diyor o zaman yarım kalan cicimimizi devam ederiz dahah heyecanlı olur diyor yani evimizin verdigi mutlulukla daha da mutlu oluruz diyor haklıda bari bişeylerin kıymetini anlarız ki aldıgı ev 1+1 ki yani öle saray değil ama yeni site falan filan :26:

hep öle gitmez ki ev teslimi var orda oturamayız zaten oraya kiracı alıyorlar ki eve girdigi için o tek odada hapis kalamıcaz yanı 1+1 e hapis olcaz

ya bende olumlu baktım bilmiyorum yarın bir odayı göriyimde kısmetse nede olsa sadece aksamları orda olcam...
ki mal kaçırmıyor düşünüyorduk kirayamı cıksak ama olmaz para yok falan ora aklına geldi bnde görmem lazım dedım ki ailem kabul etmez misafirim olcak dedim senbilirsin dedı zorlaması yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…