'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hey Allahımmmmmmm, bizden ne istedin aslııııı. kuscağım geldi :26::26::26::26::26:

Hüm geldiiiiiiiii Kahvaltı da misafir vardı ancak geldimmmmm... öğlen de annemi eski komşularına götüreceğim şoför Hüm iş başında

Aslıııııııııııııııııııııı

Bu arada para işleri, fikir alış verişleri mobilyalar hem güzel hem sıkıntılı
Hele ki baskıcı kayınvalidelerleeee

Mrb kızlar.Nasılsınız? Nikah işlemlerini biz daha halledememiştik önümüzdeki hafta için işyerimden izin isticem pazartesi gitcem inş. kaç günde biter işlemler canlarım?[/B]

Ben çeyizime hiç iç çamaşırı gecelik pijama v.s. daha hiç almadım almak istiyorummmm

ama az kalmış senin düğüne al artık bişiler sende

mor mor gecelikler var piere cardinde çok güzelbi bak istersen

işin kötüsü benim de param yok insan çalışmayınca öğrenci harcligi gibi harclik alıyor babasından :----( çalışmaya başlayınca alirim.inşallah

Allah yardımcın olsun canım inşallah bir an evvel hayırlı bir iş bulursun

emegininin karşılığını alırsın sende

geçmişi okuyorummmm
bu arada pro kartım geldi pek bi şekerrr

haticenin msjı yazdım gelen cevap 'senin müzik vardı ya onu dinle aşkım. Azad olursun artık '
şair burda demek istiyor ki hani ben geceleri yatarken meditasyon müziği dinliyom ya ona dem vurmuş

hey Allahımmmmmmm, bizden ne istedin aslııııı. kuscağım geldi :26::26::26::26::26:

aslıııı evlat olsa sevilmez buuuu

pc karsısında atıstırıyodum kiiii sümüklü cocugu gördümmm saol Aslııı

Aslıııııııııııııııııııııı

Bu arada para işleri, fikir alış verişleri mobilyalar hem güzel hem sıkıntılı
Hele ki baskıcı kayınvalidelerleeee

pardon pardon bayanlar

aslıııııııııııııııııııııııııııııııııı

anaaaa ne iğrençç keşke geçmişi okumaya yeltenmeseydimmm aboooooo

Herşeyi okuyamadım ama birkaç şey gözümü takıldı. Yanlışım varsa düzeltin.

Özlem evcilik oyunu oynamıyoruz.Evleniyoruz büyü daha anne olacaksın bebek büyüteceksin sonra torunlarını seveceksin inşallah.Hepimiz zaman zaman nazlanmak istiyoruz ama uzatmamakta fayda var.İlgi hepimiz isteriz ama bir süre sonra karşı tarafa eziyet haline gelirse sevgisini azaltır.

Aslım alyansız gitme derim.Ben bu konuda çok çektim sende çekme kuzum.

Mesajlara gelen cevaplar neeeeeeeeeeeee? Benimkisinden yine, hala ses seda yok

geçmişi okuyup sümüklü çocuğu görücem diye korktum mesajın konusunu bulamadım o yüzden bebeğim.. mesajımız ne :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…