Banada cevap geldi banada cevap geldi
ayy kuzum kıyamam sana. bekı içinı karartacağım ama eger altlı ustlu oturacaksan oyle komşu gıbı grmek felan olmaz. her an çağırırlar kayınvalıden gun yapar hadı gel der, mısafırım gelecek hadı, dugune gıdecgız hadı.. v.s işin zor kuzumm :S nişanlın bu durumu anlamaz anlayamaz. tum erkekler boylee .. ınsan sevınce he dıyor herşeye ama bı sure sonra akıl başa gelınce başlıyor kara kara düşunmeye. sen çok dua et kuzum ınşallah her şey ıstedıgın gıbı olur.
Kızlar okadar konuştuk Öğle arası yemeğimi yediğim gibi kendimi iç çamaşırı dükkanlarına attım veeeee 2 tane sexy gecelik aldım
Biri mor , biri saks mavisi
millet senin beynini yiyeceğine sen milletin beynini ye.. daha doğrusu nişanlınınanlat istemediğini. halletsin.
haticeee ne yazdııı
bu arada mavişimm kıyamamm yaa ben sanaaa. ne kadar üzüldün canım senn
birascık kendini dinle üzme kendinii bu kadarr . inşallah herşey çok güsel olurdaa bu üzüntülerin aklına bile gelmezz :26::26:
İnşallah kuzum daha yeni başlıyoruz düğüne kadar tımarhanelik etmeslerse beni iyi ama ben herkese inat mutlu olacam
Canım konuyu az çok anladıysam nişanlına ilişkinizi normal etkilemeyeceğini anlata bilirsin.
Örneğin;
"Seninle romantik bir gece yaşayacağız, evimde rahat bişiler giymek isteyeceğim. Çat kapı sizinkiler gelecek. Ya da malum banyo yapacağımız için saçlarım ıslak olacak. Haliyle yakın olduğumuz için beni böyle görecekler rahatsız olurum. Ağız tadıyla kavga edemeyeceğiz ya da elinde birşeylerle geldiğinde dikkat çekecek.Arkadaşlarımızla vakit geçirmek isteyeceğiz onları çağırmazsak ayıp olacak.
İlk zamanlar her ailede olduğu gibi bizim ailelerimizde bizim ayrı bir yuva kurduğumuzu algılayamayacak devamlı yönlendirmek isteyecekler.Benim belki moralim bozuk olacak annenler beni tanımadığından yanlış anlayacaklar. Kısaca biz bir yuva oluşturup kendi ayaklarımızın üstünde duruncaya kadar iki aileyede uzak olalım.Birbirimize, evliliğe adapte olunca istersen ailene yakın otururuz.
Şimdi ikimizde sıkıntı çekeceğiz. Sorumluluklarımız artacak, gece hayatımız olacak, birbirimizi tanıyacağız bunun için biraz yalnız olmamız gerekecek.Haftasonları istersen ailelerle vakit geçiririz ama iş çıkışı dinlenmek isteyeceğiz. Büyüklere yakınken bu pek mümkün olmaz.Onlarında kalbini kırmadan bir çıkış yolu bulalım. Çocuk olunca onlara yakın gideriz." Diye rahatsız olacağınız örneklerden yola çıkarak anlat
Kızlar çok tatlı sohbet ediyorsunuz, konunun baya dışındayım şuandaBalayı yerleriniz belli mi? Önerebileceğiniz yerler var mı?
aynen mavişi sen sinir olacağına onlar olsun kudursunlarr hayret yaaa ne uğraşıyolarsa bu kadarr.. millet gösteriş meraklısı olmuş sanane benim evimde ne varsaaa!!
kusura bakma maviş parladım birden amaaa
Ben çalışan biriyim kısmetse evlendikten sonrada çalışacam o yüzden akşama kadar işte olacağım için akşamda kendi evimle eşimle ilgilenmem gerekeceği için bi şekilde idare edecem yaa nişanlım güzellikle anlamazsa kafasına vura vura bakatacam durumu anlayacak
peki kayınvaliden nasıl anlayışlı bırıyse sıkıntı olmaz fazla sizde mutlu mesut yaşarsınız :))
MAviş sana söyledim.
Özgem bana gelen mesaj "inşallah hep yanında olacağım gözümün nuru.o şarkıyı bende çok severim birtanem" ay aşkıma yeniden aşık oluyorum herhalde
Sabahda onun mesajıyla kalktıydım keşke yanımda olsa ona sıkıca sarılsam
3, öpücük olarak kayıtlara geçer
Canım konuyu az çok anladıysam nişanlına ilişkinizi normal etkilemeyeceğini anlata bilirsin.
Örneğin;
"Seninle romantik bir gece yaşayacağız, evimde rahat bişiler giymek isteyeceğim. Çat kapı sizinkiler gelecek. Ya da malum banyo yapacağımız için saçlarım ıslak olacak. Haliyle yakın olduğumuz için beni böyle görecekler rahatsız olurum. Ağız tadıyla kavga edemeyeceğiz ya da elinde birşeylerle geldiğinde dikkat çekecek.Arkadaşlarımızla vakit geçirmek isteyeceğiz onları çağırmazsak ayıp olacak.
İlk zamanlar her ailede olduğu gibi bizim ailelerimizde bizim ayrı bir yuva kurduğumuzu algılayamayacak devamlı yönlendirmek isteyecekler.Benim belki moralim bozuk olacak annenler beni tanımadığından yanlış anlayacaklar. Kısaca biz bir yuva oluşturup kendi ayaklarımızın üstünde duruncaya kadar iki aileyede uzak olalım.Birbirimize, evliliğe adapte olunca istersen ailene yakın otururuz.
Şimdi ikimizde sıkıntı çekeceğiz. Sorumluluklarımız artacak, gece hayatımız olacak, birbirimizi tanıyacağız bunun için biraz yalnız olmamız gerekecek.Haftasonları istersen ailelerle vakit geçiririz ama iş çıkışı dinlenmek isteyeceğiz. Büyüklere yakınken bu pek mümkün olmaz.Onlarında kalbini kırmadan bir çıkış yolu bulalım. Çocuk olunca onlara yakın gideriz." Diye rahatsız olacağınız örneklerden yola çıkarak anlat
Kız ne diyorsun dün konuştum bile nişanlımla 3. öpücük yakındır.işte bu......... sıklık artsın artık
Canım sen bu konuşmayı yap. Evi değiştirmesenizde ilerde çıkabilecek sorunları önceden idrak etsin ona göre mesafe koysun nişanlın.Tekrardan dikkatli okudum kuzum yazdıklarını da haklısın ama böle bi şeye karar verilmiş evde tadilata başlandı diretemiyor insan ama ilerde zor ama ev değiştirebiliriz ama şimdilik en aza indirecem etkilerini bi şekilde yapmam lazım ama şimdilik o evde oturmak zorundayız
Benimkine benziyor bu huyu ama yoğunluktan arayamadı bu seferkızlar mesajıma karşılık hemen nişanlım aradı
bu güzel mesaja karşılık sesini duymak istedim ama
bu yoğunluğun arasında dedi çok hoşuma gitti dedi
bende müsati depildim sonra KONUŞURUZ DEDİK KAPADIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?