'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Banada cevap geldi banada cevap geldi

haticeee ne yazdııı

bu arada mavişimm kıyamamm yaa ben sanaaa. ne kadar üzüldün canım senn
birascık kendini dinle üzme kendinii bu kadarr . inşallah herşey çok güsel olurdaa bu üzüntülerin aklına bile gelmezz :26::26:

Ben çalışan biriyim kısmetse evlendikten sonrada çalışacam o yüzden akşama kadar işte olacağım için akşamda kendi evimle eşimle ilgilenmem gerekeceği için bi şekilde idare edecem yaa nişanlım güzellikle anlamazsa kafasına vura vura bakatacam durumu anlayacak

Kızlar okadar konuştuk Öğle arası yemeğimi yediğim gibi kendimi iç çamaşırı dükkanlarına attım veeeee 2 tane sexy gecelik aldım
Biri mor , biri saks mavisi

mrhba canım, çok guzel renkler tercıh etmişin :) en guzel en heycanlı gecelerde gule gule gıyın kuzum :)

millet senin beynini yiyeceğine sen milletin beynini ye.. daha doğrusu nişanlının anlat istemediğini. halletsin.

Merak etme kuzum yaa yapacam cumartesi tekrardan eve gidecem usta gelecekmiş anlatacam benim istediğim olacak o kadar

Kv gösteriş olsun diye bana oda doldurmak istiyo yaaa ne düşüncesizlik bak ne kadar çeyiz çıkardı gelinim dermişçesine nispat yapacak sanki kime yapacaksa

Canım konuyu az çok anladıysam nişanlına ilişkinizi normal etkilemeyeceğini anlata bilirsin.
Örneğin;
"Seninle romantik bir gece yaşayacağız, evimde rahat bişiler giymek isteyeceğim. Çat kapı sizinkiler gelecek. Ya da malum banyo yapacağımız için saçlarım ıslak olacak. Haliyle yakın olduğumuz için beni böyle görecekler rahatsız olurum. Ağız tadıyla kavga edemeyeceğiz ya da elinde birşeylerle geldiğinde dikkat çekecek.Arkadaşlarımızla vakit geçirmek isteyeceğiz onları çağırmazsak ayıp olacak.
İlk zamanlar her ailede olduğu gibi bizim ailelerimizde bizim ayrı bir yuva kurduğumuzu algılayamayacak devamlı yönlendirmek isteyecekler.Benim belki moralim bozuk olacak annenler beni tanımadığından yanlış anlayacaklar. Kısaca biz bir yuva oluşturup kendi ayaklarımızın üstünde duruncaya kadar iki aileyede uzak olalım.Birbirimize, evliliğe adapte olunca istersen ailene yakın otururuz.
Şimdi ikimizde sıkıntı çekeceğiz. Sorumluluklarımız artacak, gece hayatımız olacak, birbirimizi tanıyacağız bunun için biraz yalnız olmamız gerekecek.Haftasonları istersen ailelerle vakit geçiririz ama iş çıkışı dinlenmek isteyeceğiz. Büyüklere yakınken bu pek mümkün olmaz.Onlarında kalbini kırmadan bir çıkış yolu bulalım. Çocuk olunca onlara yakın gideriz." Diye rahatsız olacağınız örneklerden yola çıkarak anlat

İnşallah kuzum daha yeni başlıyoruz düğüne kadar tımarhanelik etmeslerse beni iyi ama ben herkese inat mutlu olacam

İnşallah kuzum daha yeni başlıyoruz düğüne kadar tımarhanelik etmeslerse beni iyi ama ben herkese inat mutlu olacam

aynen mavişi sen sinir olacağına onlar olsun kudursunlarr hayret yaaa ne uğraşıyolarsa bu kadarr.. millet gösteriş meraklısı olmuş sanane benim evimde ne varsaaa!!
kusura bakma maviş parladım birden amaaa

Bu yorum bana mıydı acep:26::26::26:

Kızlar çok tatlı sohbet ediyorsunuz, konunun baya dışındayım şuanda Balayı yerleriniz belli mi? Önerebileceğiniz yerler var mı?

merhabaaa
benimki cornelia diamond..belekte..kendi adıma çok seviyorum otelimi daha gitmedeeen

haticeeee
ne yazdı enişte
bi de dün noooldu anlat çatlarım yoksa

aynen mavişi sen sinir olacağına onlar olsun kudursunlarr hayret yaaa ne uğraşıyolarsa bu kadarr.. millet gösteriş meraklısı olmuş sanane benim evimde ne varsaaa!!
kusura bakma maviş parladım birden amaaa

Aynen öle olmuş kuzum sorun değil parlayabilirsin yaa bende sabahtan beri parlıyorum yaa başıma ağrılar girdi ne istiyorlarsa benim evimden ama bi yere kadar cici gelin odu az kaldı tırnaklarımı çıkaracam

peki kayınvaliden nasıl anlayışlı bırıyse sıkıntı olmaz fazla sizde mutlu mesut yaşarsınız :))

kızlar mehmet erdemin şarkı sözünü bende mesaj attım nişanlıma
bakalım ne diyecek hala ses yok

MAviş sana söyledim.

Özgem bana gelen mesaj "inşallah hep yanında olacağım gözümün nuru.o şarkıyı bende çok severim birtanem" ay aşkıma yeniden aşık oluyorum herhalde
Sabahda onun mesajıyla kalktıydım keşke yanımda olsa ona sıkıca sarılsam

sarıl + öp

Tekrardan dikkatli okudum kuzum yazdıklarını da haklısın ama böle bi şeye karar verilmiş evde tadilata başlandı diretemiyor insan ama ilerde zor ama ev değiştirebiliriz ama şimdilik en aza indirecem etkilerini bi şekilde yapmam lazım ama şimdilik o evde oturmak zorundayız

kızlar mesajıma karşılık hemen nişanlım aradı
bu güzel mesaja karşılık sesini duymak istedim ama
bu yoğunluğun arasında dedi çok hoşuma gitti dedi
bende müsati depildim sonra KONUŞURUZ DEDİK KAPADIK

işte bu......... sıklık artsın artık
Kız ne diyorsun dün konuştum bile nişanlımla 3. öpücük yakındır.

Canım sen bu konuşmayı yap. Evi değiştirmesenizde ilerde çıkabilecek sorunları önceden idrak etsin ona göre mesafe koysun nişanlın.
Birde zor iş onlara yakın evde oturduktan sonra asla izin vermezler uzağa taşınmanıza ve en güzel anınızı birbirinizi yıpratmadan güzel güzel konuşarak geçir.
İnada bindirme çekincelerini nedenleriyle açıkla bence

Benimkine benziyor bu huyu ama yoğunluktan arayamadı bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…