'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

şükürler olsun bugünleri de gördümmm...aferin haticemeeee

vallahi eğer aşk değil başka bir erkek olsa asla yapamazdım.
O kadar şefkatliydiki küçük bir çocuğu dinlersin ya öyleydi.
Gözlerim dolup, ağlayacak gibi olduğumda hemen elimi tutup sıktı, nefesim kesildiğinde bekledi (bir ara cidden tıkandım koşup su getirmeye gidecekti)
en sonunda biraz soğuktan, biraz utançtan titrediğim hemde hava karardığı için sıkıca sarıldı. Eve gidelim dedi. Bir an babamın sıcaklığını, kadın olmanın verdiği hazzı, aşkı, korkuyu hepsini birkaç dakikada tattım.
Haklıymışsınız meğerse oda beni bekliyormuş konuşmak için. Üstümden koca bir yük kalktı.

haticem içim ısındı valla okurken maşallah size
enişteye de koskocaman aferim hep böyle anlayışlı olsun
güzel günler sizi bekliyo canım

Zehra çok güzelmiş geceliğin alışırsam evliliğe alabilirim böyle birşey hayırlı olsun

Gelincikler sağolun sizin sayenizde ve cesaretlendirmeniz sonucunda oldu çok şükür ki oldu.Nasıl rahatladım anlatamam.

Aslım kitabı söyleyemedim.Cumartesi konuşunca artık ama evlenmeden alıp okuyamam.Arada iş yerinde pdf ini okuyorum gizli gizli.

Selam kızlar nasılsınız?

Ben aşkımın yanındayım hala. canım çok sıkkkın ağlayıp duruyorum ama ya sabır diyorum

Sizlerde durumlar nasıl. herkesin bi sorunu var sanırım bugün. herkes bir çözüm bulur inşallah.

sultandı di mi :26:
hayrola canım neden canın sıkkın

canım ne kitabı okuyorsun
belki banada yardımı dokunur kitabın
ismini yazabilir misin acaba:26:

sultandı di mi :26:
hayrola canım neden canın sıkkın

Evet canım Sultan ben.

Ya kv çok canımı sıktı. nasıl anlatım bilmiom ki.
ya ben nişanlımın yanına geldiğimde onların evinde kalıyorum şehir dışı ya mecbur.
ya bi para tümleme mevzusu oldu. benimde cüdanda 50 TL vardı . kv dem para tümlemeye çalışıyordu. dur 50 tl var dedim bende. gittim cüzdana yok para. aradım tardım yok. baktım kafaya takıyor. dedim buldum.
Buraya kadar iyi. sorun yok. 2 gün geçti aradan. takmış kafaya bu evde para nasıl kaybolur diye. onlardan birinin aldıgını düşündüğümü sanmış herhalde öyle birşey yok halbuki.
Bugün ilçeye gittik nişanlıma dönüyoruz aradılar. parayı bulduk diye. dedim allah allah. ben para yok dedim kayboldu. kendi kendime dedim ki yolda gelirken otobüsle. memleketten uyku sersemi lavaboya giderken falan düşürdüm dedim. dedim sağlık olsun. kv de demiş ki buldunsa bu ne. buldulk işte dedi. bizim evde hiç birşey kaybolmaz falan. iyi dedim güzel. Hatta düşündüm dedim parayı kaybattiğime üzüldüm üzülmeyim diye kendi mi koyduda bulduk diyor diye aklıma geldi. nişanlıma da dedim. bilmem dedi o da.
neyse buraya kadar sorun yok. 1 saat falan geçti tekrar aradı nasıl sinirlenmiş ne olduysa artık diye gelmesin gözüm görmesin. bitti istemiom eve getirme falan. neye uğradıgımız sasırdık. düşündüğü şeyse ben onlara hırsız demeye mi çalışıyormuşum :S anlamadım gitti. ben parayı kaybettim ama birinin alacagı bile aklıma gelmedi . otobüsle gelirken kaybetme korkum vardı zaten düşürcem diye. dedim düşürdüm herhalde. sağlık olsun. onun düşündüğüyse o kadar şok etti ki beni. nişanlım Allah'tan biliyor içimi dışımı. ki parayı bulamayınca ona da söyledim dedim cüzdanda fişler falan vardı dedim onlarla karıştı attım herhalde diye.

Nişanlım hak veriyor allahtan. bürodayım şimdi. orda oturyorum nişanlımın işi var. nişanlım dedi eve gitmicez. kendi hatalarını anlasınlar. ne seni götürürüm ne de ben giderim dedi.
beklşiyorum öyle. şook bi vaziyette. kafam dağılsın diye de büroyu temizledim baştan aşağı. sizi okuyorum şimdide öyle. yazmak istedim. kimseye söylemyemem size söylim . daraldım yaaa

sultan hayırdır :44::44:

haticem pdf yi okuman da birşey ahh ahh evet ya; az önce sesini duyayım diye aradım dedi.. çok içten hayatım demiş olmalıyım "hayatım diyen dillerini ısırayım" ddi..

canım çok kötü bir durum
kv herhalde yanlış anladı onlar almış gibi bir durum çıkmış ortaya
ama arayıp eve getirme falan demesi olmamış
ailenin haberi var mı peki
yani naısl tepki verirler biliyor musun?

Sultan asıl sorun şurda olmuş.senin parayı kaybettim deyip sonra buldum demen..

daha sonra üsteleyince onlar heralde otobüste düşürdüm demen.

ya ne dedimde ne yaptımda öyle bir düşünce içine girdi anlamış değilim. ailemin haberi yok. olmamalıda. zaten zor bela anlaşıyorlar. ama canım çok sıkılıyor. ara bozulmasın sorun çıkması diye uğraşırken bu durum mahvetti beni. hiç aklıma gelmeyen durumlarda hemde. :S

Sultan asıl sorun şurda olmuş.senin parayı kaybettim deyip sonra buldum demen..

daha sonra üsteleyince onlar heralde otobüste düşürdüm demen.

Canım baktım cüzdana yok. dedim otobüste düşürdüm herhalde. sonradan söylemedim onu. dedim laptop cantama da bakayım. o ara canta bürodaydı. gittik burüya. dedi nişanlım kafasına takar şimdi. dedim bende o zaman bulduk diyelim. . bulduk dedik. sonra kapandı konu. 2 gün sonra yani bugün valizinşi falan aramışlar. nasıl bu evde para kaybolur diye. para orda biyerde çıkmış nasıl olduysa artık. tamam biişe yok bulduk dedi. tamam dedik . sonra niye patladı birden onu anlayamadık.

sen bulduk dediğinde ama aslında sonradan para ortaya çıktığında iyiniyetli olan insan şöyle düşünür 'kızcağız ben üzüldüm diye kıyamamış bana, ondan bulduk diyip içimi rahatlatmaya çalışmış'
ama tam tersi bi tavır ne demek getirme onu eve falan ya
sen bi kere misafirsin orda.. başka şehirden gelmişsin onlara emanetsin çok kızdım ben kaynanana ne kadar ayıp
üzülme dicem ama çok üzülmüşsün canım haklısın da.. nişanlının senin yanında olması çok güzel
valla naparlarsa o kadar sevgi görürler.. bundan sonra yakın davranacağın varsa bile davranmazsın

işte bu tam tersi tavır beni yıktı ya. nişanlımı aradım. ablası aramış annesi düşmüş herhalde bi yerde :S gelsin yanına gitcez. arama söyleme falan demiş annesi ama ablası aramış. off yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…