Dün bildiğiniz üzere aşka çocuk mevzusunu, korunma yöntemini konuşmaya kararlıydım.
Buluştuk, fotografları aldık dedimki "seninle konuşmak istiyorum bir yerlerde kahve içelim" diye.
Geç çıktığımız için fotografçıdan kahve içmeye vaktimiz kalmadı eve doğru yürüdük.Sonra bir parkta oturduk eve yakın olan.
"Cumartesiye kadar bekleyemem nolur anlat şurada oturalım." Şimdi anlatacağım öyle kem, küm falan ettim.Oda "artık evleneceğiz, karı koca olacağız nolur rahat ol" dedi.
Bende "şey hani ilk başta çocuk istemiyorum ya. şimdi bizim şey yapmamız lazım dedim. Gözlerimi kaçırdım.O ısrarla bakmamı istedi. Sonra çenemden tutup başımı kaldırdı. (nefesim kesildi resmen)
Evet seni dinliyorum aşkım dedi.Bende utana sıkıla anlattım durumu. K. Doğum uzmanına gitmem gerektiğini, korunmayı nasıl yapacağımızı falan anlattım. Oda her defasında elimi sıkıca tuttu,
nefesim kesildiğinde bekledi, başımı devamlı kaldırıp gözlerime baktı. Ben artık nasıl kasılmışsam "seni bekliyordum aşkım, biliyorum çok korkuyorsun, utanıyorsun, sıkılıyorsun... sana nasıl
davranacağımı bilmiyorum.Farkında değil miyim bak nasıl kasıldın anlatırken bile sıkıyorsun kendini. Ben seni çok seviyorum bekleyeceğim. İlk gün yapmak zorunda değiliz.gerekirse bir hafta beklerim
yeterki üzülme kıyamıyorum sana."dedi.Benim gözlerim dolunca "kuzum bu bir eksiklik falan değil ilk başlarda seninle konuşmaya çalıştım baktım çok kötü oluyor.kendi haline bıraktım. Bende seninle
bu konuyu konuşmak istiyordum ne zamandan beri ama seni kırmakta istemiyordum. Sağlık sorunlarını biliyorum bu sebeple kesinlikle hap kullanmayacaksın. Çocuk isteyene kadar ben korunurum.
Daha fazla sıkıntı yapma" dedi. Sıkıca sarıldı, göğsüne bastırdı başımı iyice sıkıca sardı. (Bilirsiniz bu şekilde olduğunda ruhum sanki onun bedenine geçiyor gibi hissetmiştim yine aynı hisse kapıldım.)
"Gel yaramazım eve gidelim. Sizinkiler merak eder.Cumartesi uzun uzun konuşuruz.Sende kendini toparla annem(benim anneme öyle diyor) bu halde görmesin seni." yüzümü okşadı. Eve doğru yürüdük.
Eve gittik. ÇAy içiyorduk abim geldi. Birlikte tv izleyiip sohbet ederken aşk hep beni izliyormuş.Geçirirkende abim 1 dk olsun yanımızdan ayrılmadı.Öylece evine gitti.
İşte öyle
çok pis aşka geldim ben yahuuu
Selam kızlar nasılsınız?
Ben aşkımın yanındayım hala. canım çok sıkkkın ağlayıp duruyorum ama ya sabır diyorum
Sizlerde durumlar nasıl. herkesin bi sorunu var sanırım bugün. herkes bir çözüm bulur inşallah.
zehra çok güzelmiş geceliğin alışırsam evliliğe alabilirim böyle birşey hayırlı olsun
gelincikler sağolun sizin sayenizde ve cesaretlendirmeniz sonucunda oldu çok şükür ki oldu.nasıl rahatladım anlatamam.
Aslım kitabı söyleyemedim.cumartesi konuşunca artık ama evlenmeden alıp okuyamam.arada iş yerinde pdf ini okuyorum gizli gizli.
canım ne kitabı okuyorsun
belki banada yardımı dokunur kitabın
ismini yazabilir misin acaba:26:
sultandı di mi :26:
hayrola canım neden canın sıkkın
asım uysal ; evlilik ve cinsel hayat
evet canım sultan ben.
Ya kv çok canımı sıktı. Nasıl anlatım bilmiom ki.
Ya ben nişanlımın yanına geldiğimde onların evinde kalıyorum şehir dışı ya mecbur.
Ya bi para tümleme mevzusu oldu. Benimde cüdanda 50 tl vardı . Kv dem para tümlemeye çalışıyordu. Dur 50 tl var dedim bende. Gittim cüzdana yok para. Aradım tardım yok. Baktım kafaya takıyor. Dedim buldum.
Buraya kadar iyi. Sorun yok. 2 gün geçti aradan. Takmış kafaya bu evde para nasıl kaybolur diye. Onlardan birinin aldıgını düşündüğümü sanmış herhalde öyle birşey yok halbuki.
Bugün ilçeye gittik nişanlıma dönüyoruz aradılar. Parayı bulduk diye. Dedim allah allah. Ben para yok dedim kayboldu. Kendi kendime dedim ki yolda gelirken otobüsle. Memleketten uyku sersemi lavaboya giderken falan düşürdüm dedim. Dedim sağlık olsun. Kv de demiş ki buldunsa bu ne. Buldulk işte dedi. Bizim evde hiç birşey kaybolmaz falan. Iyi dedim güzel. Hatta düşündüm dedim parayı kaybattiğime üzüldüm üzülmeyim diye kendi mi koyduda bulduk diyor diye aklıma geldi. Nişanlıma da dedim. Bilmem dedi o da.
Neyse buraya kadar sorun yok. 1 saat falan geçti tekrar aradı nasıl sinirlenmiş ne olduysa artık diye gelmesin gözüm görmesin. Bitti istemiom eve getirme falan. Neye uğradıgımız sasırdık. Düşündüğü şeyse ben onlara hırsız demeye mi çalışıyormuşum :s anlamadım gitti. Ben parayı kaybettim ama birinin alacagı bile aklıma gelmedi . Otobüsle gelirken kaybetme korkum vardı zaten düşürcem diye. Dedim düşürdüm herhalde. Sağlık olsun. Onun düşündüğüyse o kadar şok etti ki beni. Nişanlım allah'tan biliyor içimi dışımı. Ki parayı bulamayınca ona da söyledim dedim cüzdanda fişler falan vardı dedim onlarla karıştı attım herhalde diye.
Nişanlım hak veriyor allahtan. Bürodayım şimdi. Orda oturyorum nişanlımın işi var. Nişanlım dedi eve gitmicez. Kendi hatalarını anlasınlar. Ne seni götürürüm ne de ben giderim dedi.
Beklşiyorum öyle. şook bi vaziyette. Kafam dağılsın diye de büroyu temizledim baştan aşağı. Sizi okuyorum şimdide öyle. Yazmak istedim. Kimseye söylemyemem size söylim . Daraldım yaaa
canım çok kötü bir durum
kv herhalde yanlış anladı onlar almış gibi bir durum çıkmış ortaya
ama arayıp eve getirme falan demesi olmamış
ailenin haberi var mı peki
yani naısl tepki verirler biliyor musun?
hımmm bir araştırayım bakayım
hiç duymadım ama faydası olur belkim
bende korkanlar grubundayım da
Sultan asıl sorun şurda olmuş.senin parayı kaybettim deyip sonra buldum demen..
daha sonra üsteleyince onlar heralde otobüste düşürdüm demen.
Evet canım Sultan ben.
Ya kv çok canımı sıktı. nasıl anlatım bilmiom ki.
ya ben nişanlımın yanına geldiğimde onların evinde kalıyorum şehir dışı ya mecbur.
ya bi para tümleme mevzusu oldu. benimde cüdanda 50 TL vardı . kv dem para tümlemeye çalışıyordu. dur 50 tl var dedim bende. gittim cüzdana yok para. aradım tardım yok. baktım kafaya takıyor. dedim buldum.
Buraya kadar iyi. sorun yok. 2 gün geçti aradan. takmış kafaya bu evde para nasıl kaybolur diye. onlardan birinin aldıgını düşündüğümü sanmış herhalde öyle birşey yok halbuki.
Bugün ilçeye gittik nişanlıma dönüyoruz aradılar. parayı bulduk diye. dedim allah allah. ben para yok dedim kayboldu. kendi kendime dedim ki yolda gelirken otobüsle. memleketten uyku sersemi lavaboya giderken falan düşürdüm dedim. dedim sağlık olsun. kv de demiş ki buldunsa bu ne. buldulk işte dedi. bizim evde hiç birşey kaybolmaz falan. iyi dedim güzel. Hatta düşündüm dedim parayı kaybattiğime üzüldüm üzülmeyim diye kendi mi koyduda bulduk diyor diye aklıma geldi. nişanlıma da dedim. bilmem dedi o da.
neyse buraya kadar sorun yok. 1 saat falan geçti tekrar aradı nasıl sinirlenmiş ne olduysa artık diye gelmesin gözüm görmesin. bitti istemiom eve getirme falan. neye uğradıgımız sasırdık. düşündüğü şeyse ben onlara hırsız demeye mi çalışıyormuşum :S anlamadım gitti. ben parayı kaybettim ama birinin alacagı bile aklıma gelmedi . otobüsle gelirken kaybetme korkum vardı zaten düşürcem diye. dedim düşürdüm herhalde. sağlık olsun. onun düşündüğüyse o kadar şok etti ki beni. nişanlım Allah'tan biliyor içimi dışımı. ki parayı bulamayınca ona da söyledim dedim cüzdanda fişler falan vardı dedim onlarla karıştı attım herhalde diye.
Nişanlım hak veriyor allahtan. bürodayım şimdi. orda oturyorum nişanlımın işi var. nişanlım dedi eve gitmicez. kendi hatalarını anlasınlar. ne seni götürürüm ne de ben giderim dedi.
beklşiyorum öyle. şook bi vaziyette. kafam dağılsın diye de büroyu temizledim baştan aşağı. sizi okuyorum şimdide öyle. yazmak istedim. kimseye söylemyemem size söylim . daraldım yaaa
sen bulduk dediğinde ama aslında sonradan para ortaya çıktığında iyiniyetli olan insan şöyle düşünür 'kızcağız ben üzüldüm diye kıyamamış bana, ondan bulduk diyip içimi rahatlatmaya çalışmış'
ama tam tersi bi tavır ne demek getirme onu eve falan ya
sen bi kere misafirsin orda.. başka şehirden gelmişsin onlara emanetsin çok kızdım ben kaynanana ne kadar ayıp
üzülme dicem ama çok üzülmüşsün canım haklısın da.. nişanlının senin yanında olması çok güzel
valla naparlarsa o kadar sevgi görürler.. bundan sonra yakın davranacağın varsa bile davranmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?