'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ağzından cımbızla mı alcaz lafları hatice anlat o zaman

*

pınar nereye yahu iyi akşamlar o zaman sana şimdiden.

Son düzenleme:

beynelmınel gercekten bı erkekle nasıl konuşulacagını damardan gırmeyı ıyı bılıyor ama senın tadılat başlamış durumunu çok ıyı anlıyorum ! bu saat sonra dıretmek soz konusu olamaz canm. Sen bence olayı kendı içinde fazla buyutmuşun. oncelıkle bu durumu kabullen canım. yapacak bişey yok artık.çalışyormuşsunda gunduzlerı işine gıdersin sorun olmaz. dıger zamnlarda fazla samımı olmamak şartıyla gıt gel. ama araya kesınlıkle mesafe koy canım. ılk zamnlardan bunu yapkıı sonra başın agrımasın.

Aslında kuzum dediklerin mantıklı ilk baş başa kaldığımızda konuşacam bunları mesafe koymalı bu dediklerini not aldım anlatacam sölücem kuzum çok sağol
Evet haklısın yakın oturduktan sonta biraz zor ama ben bi şekilde işleyecem bi birikim yapıp öncelikle ev almakla başlıcam ve yavaş yavaş işleyerek ne yapacaksam yapacam

pınar fark ettim düzelttim hatta. nickleri karıstırdım da.

*

tuğçe saks mavisine bayıldım.

aklıma geldi bende saks mavisi yok ya

pınar fark ettim düzelttim hatta. nickleri karıstırdım da.

*

tuğçe saks mavisine bayıldım.

aklıma geldi bende saks mavisi yok ya

Alalım sana cnm hemen bi tane Toptancı bi yerden aldım ikisini 55 e aldım uygun geldi baya bana bilmiyorum daha önce hiç almadığım için
Tanesi 27,5 a geldi yani

ewt ewt harıkalar dugun ne zamn canım hazırlıklar tamam mı

Tşk ederim cnm 27 nisan 2 aycık kaldı
Senin ne zaman cnm?

aslımm burdayımm benn :) ara ara gidiyorumm amaa 6 ya kadarr buralardayımmm

bende 6 -6.30 belki 7

Alalım sana cnm hemen bi tane Toptancı bi yerden aldım ikisini 55 e aldım uygun geldi baya bana bilmiyorum daha önce hiç almadığım için
Tanesi 27,5 a geldi yani

valla rengi büyüledi beni de almamam lazım çamaşırcı koleksiyonu olcak ev yakında

fiyatı normalmiş.

ayy canım ne kadar guzel konuşuyorsun. bende senın gıbı düşünuyorum. yeterkı sağlıgımız ve huzurumuz yerınde olsun. dıgerlerı zamnla olur Allahın ıznı ıle. bu konuları sıkıntı yapmamak gerek

Dün bildiğiniz üzere aşka çocuk mevzusunu, korunma yöntemini konuşmaya kararlıydım.

Buluştuk, fotografları aldık dedimki "seninle konuşmak istiyorum bir yerlerde kahve içelim" diye.

Geç çıktığımız için fotografçıdan kahve içmeye vaktimiz kalmadı eve doğru yürüdük.Sonra bir parkta oturduk eve yakın olan.

"Cumartesiye kadar bekleyemem nolur anlat şurada oturalım." Şimdi anlatacağım öyle kem, küm falan ettim.Oda "artık evleneceğiz, karı koca olacağız nolur rahat ol" dedi.

Bende "şey hani ilk başta çocuk istemiyorum ya. şimdi bizim şey yapmamız lazım dedim. Gözlerimi kaçırdım.O ısrarla bakmamı istedi. Sonra çenemden tutup başımı kaldırdı. (nefesim kesildi resmen)

Evet seni dinliyorum aşkım dedi.Bende utana sıkıla anlattım durumu. K. Doğum uzmanına gitmem gerektiğini, korunmayı nasıl yapacağımızı falan anlattım. Oda her defasında elimi sıkıca tuttu,

nefesim kesildiğinde bekledi, başımı devamlı kaldırıp gözlerime baktı. Ben artık nasıl kasılmışsam "seni bekliyordum aşkım, biliyorum çok korkuyorsun, utanıyorsun, sıkılıyorsun... sana nasıl

davranacağımı bilmiyorum.Farkında değil miyim bak nasıl kasıldın anlatırken bile sıkıyorsun kendini. Ben seni çok seviyorum bekleyeceğim. İlk gün yapmak zorunda değiliz.gerekirse bir hafta beklerim

yeterki üzülme kıyamıyorum sana."dedi.Benim gözlerim dolunca "kuzum bu bir eksiklik falan değil ilk başlarda seninle konuşmaya çalıştım baktım çok kötü oluyor.kendi haline bıraktım. Bende seninle

bu konuyu konuşmak istiyordum ne zamandan beri ama seni kırmakta istemiyordum. Sağlık sorunlarını biliyorum bu sebeple kesinlikle hap kullanmayacaksın. Çocuk isteyene kadar ben korunurum.

Daha fazla sıkıntı yapma" dedi. Sıkıca sarıldı, göğsüne bastırdı başımı iyice sıkıca sardı. (Bilirsiniz bu şekilde olduğunda ruhum sanki onun bedenine geçiyor gibi hissetmiştim yine aynı hisse kapıldım.)

"Gel yaramazım eve gidelim. Sizinkiler merak eder.Cumartesi uzun uzun konuşuruz.Sende kendini toparla annem(benim anneme öyle diyor) bu halde görmesin seni." yüzümü okşadı. Eve doğru yürüdük.
Eve gittik. ÇAy içiyorduk abim geldi. Birlikte tv izleyiip sohbet ederken aşk hep beni izliyormuş.Geçirirkende abim 1 dk olsun yanımızdan ayrılmadı.Öylece evine gitti.
İşte öyle

canm maşallah ne kadar anlayışlı :) ben yenı uye oldum başlara donup ukuyamıyorum rahatsızlıgın ne kuzum :S

canım nişanlın baya düşünceli öncelikle onu söyliyim beklerim diyorsa bir erkek
bendede var o korku hiç sorma ben açamıyorum konuda nasıl olçak bilmiyorum
bende bebek düşünmeyenlerdenim ama nasip tabiki
bende ilk gece istemiyırum ama o nasıl karşılar bilmiyorum 33 sene beklemiş adam
bekler mi daha yada sabır eder mi bilmiyorum
ahhh ben nden bu kadar çekimserim bu konuda amanınnn yaaaa

hatice konuşmanıza sevindim...

eşlerin birbirine anlayışlı olması çok önemli ama sen ilk geceyi görev gibi algılarsan hiçbir zaman yapamazsın ve erteledikçe ertelenir cesaretin de kalmaz sonra.

önemli olan senin de on arzulaman ,istemen. kitaplar bu konuda sana iyi gelecektir acilen oku lütfen.

ayy işim var diye girmiyorum . sayfalar arası geçiş yaparken etkinliklerde gözüme çarptın

ohhh nasıl rahatladım anlatamam haticeeee
çok şükür canım atlattın bunu, bak ne güzelllll, insanlar konuşunca nasılda anlaşıyorlar
ayy valla büyük yük kalktı üstümdem sanki benim adıma konuşmuşsun gibi rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…