ben gidiyorum canlar
erken çıkıcam bugün çarşı pazar yapıcam biraz kafam dağılsın
Tekrardan dikkatli okudum kuzum yazdıklarını da haklısın ama böle bi şeye karar verilmiş evde tadilata başlandı diretemiyor insan ama ilerde zor ama ev değiştirebiliriz ama şimdilik en aza indirecem etkilerini bi şekilde yapmam lazım ama şimdilik o evde oturmak zorundayız
mrhba canım, çok guzel renkler tercıh etmişin :) en guzel en heycanlı gecelerde gule gule gıyın kuzum :)
ben gidiyorum canlar
erken çıkıcam bugün çarşı pazar yapıcam biraz kafam dağılsın
Kız ne diyorsun dün konuştum bile nişanlımla 3. öpücük yakındır.
Canım sen bu konuşmayı yap. Evi değiştirmesenizde ilerde çıkabilecek sorunları önceden idrak etsin ona göre mesafe koysun nişanlın.
Birde zor iş onlara yakın evde oturduktan sonra asla izin vermezler uzağa taşınmanıza ve en güzel anınızı birbirinizi yıpratmadan güzel güzel konuşarak geçir.
İnada bindirme çekincelerini nedenleriyle açıkla bence
Benimkine benziyor bu huyu ama yoğunluktan arayamadı bu sefer
Hayırdır sana ne oldu kuzu?
Dila nereye yahuiyi akşamlar o zaman sana şimdiden.
Canım aldıklarım lacivert olan bu
Kanpolat Tekstil - Bondy - Buse
Mor olan gecelikde bu
Kanpolat Tekstil - Bondy - Buse
pınar fark ettimdüzelttim hatta. nickleri karıstırdım da.
*
tuğçe saks mavisine bayıldım.
aklıma geldi bende saks mavisi yok ya
ewt ewt harıkalardugun ne zamn canım hazırlıklar tamam mı
aslımm burdayımm benn :) ara ara gidiyorumm amaa 6 ya kadarr buralardayımmm
Alalım sana cnm hemen bi tane Toptancı bi yerden aldım ikisini 55 e aldım uygun geldi baya bana bilmiyorum daha önce hiç almadığım için
Tanesi 27,5 a geldi yani
Mavişim mutlaka ki çok zorlu ve stresli bir süreç buna eminim,senin kadar yakın biri dğeilim belki senin kadar anlayamam ama bazen düşüncesi bile beni boğabiliyor,bazen de hayatı neden zorlaştırıyoruz diyorum.
Mutluluğu maddeye bağlamamak ve maddede aramamak en önemlisi,keşke başarabilsem ama ben de başaramıyorum. Burada hepimiz imkanları maşallah iyi olan insanlarız, şimdi bazı şeyler olmasa bazıları evlendikten sonraya kalabilir. Maviş bırak eksik kalsın evlendikten sonra al bazı eksikleri ama yıpratma kendini. Atıyorum olmasın salonda vitrin,ya da yatak odasında tuvalet aynası ya da portmanto,bırak eksik kalanı sonra al zaten kendi eviniz ama sen üzülüp zehir etme yeter ki güzel heyecanlı günlerini.
Olduğu kadar olsun,genceciksiniz her şeyiniz lur zaten en güzelinden, şimdi böyle kayınvalide sıkıntısıyla istediğin dışında olacağından da güzeli olur ama sen sıkılma.
bende6 -6.30 belki 7
valla rengi büyüledi beni dealmamam lazım çamaşırcı koleksiyonu olcak ev yakında
fiyatı normalmiş.
canm maşallah ne kadar anlayışlı :) ben yenı uye oldum başlara donup ukuyamıyorum rahatsızlıgın ne kuzum :SDün bildiğiniz üzere aşka çocuk mevzusunu, korunma yöntemini konuşmaya kararlıydım.
Buluştuk, fotografları aldık dedimki "seninle konuşmak istiyorum bir yerlerde kahve içelim" diye.
Geç çıktığımız için fotografçıdan kahve içmeye vaktimiz kalmadı eve doğru yürüdük.Sonra bir parkta oturduk eve yakın olan.
"Cumartesiye kadar bekleyemem nolur anlat şurada oturalım." Şimdi anlatacağım öyle kem, küm falan ettim.Oda "artık evleneceğiz, karı koca olacağız nolur rahat ol" dedi.
Bende "şey hani ilk başta çocuk istemiyorum ya. şimdi bizim şey yapmamız lazım dedim. Gözlerimi kaçırdım.O ısrarla bakmamı istedi. Sonra çenemden tutup başımı kaldırdı. (nefesim kesildi resmen)
Evet seni dinliyorum aşkım dedi.Bende utana sıkıla anlattım durumu. K. Doğum uzmanına gitmem gerektiğini, korunmayı nasıl yapacağımızı falan anlattım. Oda her defasında elimi sıkıca tuttu,
nefesim kesildiğinde bekledi, başımı devamlı kaldırıp gözlerime baktı. Ben artık nasıl kasılmışsam "seni bekliyordum aşkım, biliyorum çok korkuyorsun, utanıyorsun, sıkılıyorsun... sana nasıl
davranacağımı bilmiyorum.Farkında değil miyim bak nasıl kasıldın anlatırken bile sıkıyorsun kendini. Ben seni çok seviyorum bekleyeceğim. İlk gün yapmak zorunda değiliz.gerekirse bir hafta beklerim
yeterki üzülme kıyamıyorum sana."dedi.Benim gözlerim dolunca "kuzum bu bir eksiklik falan değil ilk başlarda seninle konuşmaya çalıştım baktım çok kötü oluyor.kendi haline bıraktım. Bende seninle
bu konuyu konuşmak istiyordum ne zamandan beri ama seni kırmakta istemiyordum. Sağlık sorunlarını biliyorum bu sebeple kesinlikle hap kullanmayacaksın. Çocuk isteyene kadar ben korunurum.
Daha fazla sıkıntı yapma" dedi. Sıkıca sarıldı, göğsüne bastırdı başımı iyice sıkıca sardı. (Bilirsiniz bu şekilde olduğunda ruhum sanki onun bedenine geçiyor gibi hissetmiştim yine aynı hisse kapıldım.)
"Gel yaramazım eve gidelim. Sizinkiler merak eder.Cumartesi uzun uzun konuşuruz.Sende kendini toparla annem(benim anneme öyle diyor) bu halde görmesin seni." yüzümü okşadı. Eve doğru yürüdük.
Eve gittik. ÇAy içiyorduk abim geldi. Birlikte tv izleyiip sohbet ederken aşk hep beni izliyormuş.Geçirirkende abim 1 dk olsun yanımızdan ayrılmadı.Öylece evine gitti.
İşte öyle
dün bildiğiniz üzere aşka çocuk mevzusunu, korunma yöntemini konuşmaya kararlıydım.
Buluştuk, fotografları aldık dedimki "seninle konuşmak istiyorum bir yerlerde kahve içelim" diye.
Geç çıktığımız için fotografçıdan kahve içmeye vaktimiz kalmadı eve doğru yürüdük.sonra bir parkta oturduk eve yakın olan.
"cumartesiye kadar bekleyemem nolur anlat şurada oturalım." şimdi anlatacağım öyle kem, küm falan ettim.oda "artık evleneceğiz, karı koca olacağız nolur rahat ol" dedi.
Bende "şey hani ilk başta çocuk istemiyorum ya. şimdi bizim şey yapmamız lazım dedim. Gözlerimi kaçırdım.o ısrarla bakmamı istedi. Sonra çenemden tutup başımı kaldırdı. (nefesim kesildi resmen)
evet seni dinliyorum aşkım dedi.bende utana sıkıla anlattım durumu. K. Doğum uzmanına gitmem gerektiğini, korunmayı nasıl yapacağımızı falan anlattım. Oda her defasında elimi sıkıca tuttu,
nefesim kesildiğinde bekledi, başımı devamlı kaldırıp gözlerime baktı. Ben artık nasıl kasılmışsam "seni bekliyordum aşkım, biliyorum çok korkuyorsun, utanıyorsun, sıkılıyorsun... Sana nasıl
davranacağımı bilmiyorum.farkında değil miyim bak nasıl kasıldın anlatırken bile sıkıyorsun kendini. Ben seni çok seviyorum bekleyeceğim. Ilk gün yapmak zorunda değiliz.gerekirse bir hafta beklerim
yeterki üzülme kıyamıyorum sana."dedi.benim gözlerim dolunca "kuzum bu bir eksiklik falan değil ilk başlarda seninle konuşmaya çalıştım baktım çok kötü oluyor.kendi haline bıraktım. Bende seninle
bu konuyu konuşmak istiyordum ne zamandan beri ama seni kırmakta istemiyordum. Sağlık sorunlarını biliyorum bu sebeple kesinlikle hap kullanmayacaksın. çocuk isteyene kadar ben korunurum.
Daha fazla sıkıntı yapma" dedi. Sıkıca sarıldı, göğsüne bastırdı başımı iyice sıkıca sardı. (bilirsiniz bu şekilde olduğunda ruhum sanki onun bedenine geçiyor gibi hissetmiştim yine aynı hisse kapıldım.)
"gel yaramazım eve gidelim. Sizinkiler merak eder.cumartesi uzun uzun konuşuruz.sende kendini toparla annem(benim anneme öyle diyor) bu halde görmesin seni." yüzümü okşadı. Eve doğru yürüdük.
Eve gittik. çay içiyorduk abim geldi. Birlikte tv izleyiip sohbet ederken aşk hep beni izliyormuş.geçirirkende abim 1 dk olsun yanımızdan ayrılmadı.öylece evine gitti.
Işte öyle
Dün bildiğiniz üzere aşka çocuk mevzusunu, korunma yöntemini konuşmaya kararlıydım.
Geç çıktığımız için fotografçıdan kahve içmeye vaktimiz kalmadı eve doğru yürüdük.Sonra bir parkta oturduk eve yakın olan.
"Cumartesiye kadar bekleyemem nolur anlat şurada oturalım." Şimdi anlatacağım öyle kem, küm falan ettim.Oda "artık evleneceğiz, karı koca olacağız nolur rahat ol" dedi.
Bende "şey hani ilk başta çocuk istemiyorum ya. şimdi bizim şey yapmamız lazım dedim. Gözlerimi kaçırdım.O ısrarla bakmamı istedi. Sonra çenemden tutup başımı kaldırdı. (nefesim kesildi resmen)
Evet seni dinliyorum aşkım dedi.Bende utana sıkıla anlattım durumu. K. Doğum uzmanına gitmem gerektiğini, korunmayı nasıl yapacağımızı falan anlattım. Oda her defasında elimi sıkıca tuttu,
nefesim kesildiğinde bekledi, başımı devamlı kaldırıp gözlerime baktı. Ben artık nasıl kasılmışsam "seni bekliyordum aşkım, biliyorum çok korkuyorsun, utanıyorsun, sıkılıyorsun... sana nasıl
davranacağımı bilmiyorum.Farkında değil miyim bak nasıl kasıldın anlatırken bile sıkıyorsun kendini. Ben seni çok seviyorum bekleyeceğim. İlk gün yapmak zorunda değiliz.gerekirse bir hafta beklerim
yeterki üzülme kıyamıyorum sana."dedi.Benim gözlerim dolunca "kuzum bu bir eksiklik falan değil ilk başlarda seninle konuşmaya çalıştım baktım çok kötü oluyor.kendi haline bıraktım. Bende seninle
bu konuyu konuşmak istiyordum ne zamandan beri ama seni kırmakta istemiyordum. Sağlık sorunlarını biliyorum bu sebeple kesinlikle hap kullanmayacaksın. Çocuk isteyene kadar ben korunurum.
Daha fazla sıkıntı yapma" dedi. Sıkıca sarıldı, göğsüne bastırdı başımı iyice sıkıca sardı. (Bilirsiniz bu şekilde olduğunda ruhum sanki onun bedenine geçiyor gibi hissetmiştim yine aynı hisse kapıldım.)
"Gel yaramazım eve gidelim. Sizinkiler merak eder.Cumartesi uzun uzun konuşuruz.Sende kendini toparla annem(benim anneme öyle diyor) bu halde görmesin seni." yüzümü okşadı. Eve doğru yürüdük.
Eve gittik. ÇAy içiyorduk abim geldi. Birlikte tv izleyiip sohbet ederken aşk hep beni izliyormuş.Geçirirkende abim 1 dk olsun yanımızdan ayrılmadı.Öylece evine gitti.
İşte öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?