- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
:18::18: ben sonradan dedin sandım Sultan pardon o zaman..
çok fazla yanlış anlaşılmalara gidilmiş aslında ama yaptıkları çok çirkince..
onu bir daha bu eve getirmene demektir ya istemiyoruz.. sen onların kızı olacak insansın ve misafirsin.
bence de kv'den ilk onları suçladın gibi algıladı ya da birilerinin dolduruşuna geldi orda..
ne güzel ki nişanlın senin arkanda.
Canım baktım cüzdana yok. dedim otobüste düşürdüm herhalde. sonradan söylemedim onu. dedim laptop cantama da bakayım. o ara canta bürodaydı. gittik burüya. dedi nişanlım kafasına takar şimdi. dedim bende o zaman bulduk diyelim. . bulduk dedik. sonra kapandı konu. 2 gün sonra yani bugün valizinşi falan aramışlar. nasıl bu evde para kaybolur diye. para orda biyerde çıkmış nasıl olduysa artık. tamam biişe yok bulduk dedi. tamam dedik . sonra niye patladı birden onu anlayamadık.
işte bu tam tersi tavır beni yıktı ya. nişanlımı aradım. ablası aramış annesi düşmüş herhalde bi yerde :S gelsin yanına gitcez. arama söyleme falan demiş annesi ama ablası aramış. off yaaa
:18::18: ben sonradan dedin sandım Sultan pardon o zaman..
çok fazla yanlış anlaşılmalara gidilmiş aslında ama yaptıkları çok çirkince..
onu bir daha bu eve getirmene demektir ya istemiyoruz.. sen onların kızı olacak insansın ve misafirsin.
bence de kv'den ilk onları suçladın gibi algıladı ya da birilerinin dolduruşuna geldi orda..
ne güzel ki nişanlın senin arkanda.
sen bence yan büroyu falan da temizle.
kırmızı kısım için şok durumdayım :26:
sen bence yan büroyu falan da temizle.
kırmızı kısım için şok durumdayım :26:
kötü düşünmek bu kadar insafsızca konuşmak istemiyorum ama aklıma ilk geleni söyleyeyim mi.. sakın benim hakkımda merhametsiz diye düşünmeyin ,belki de kk'daki konular bana böyle paranoyakça şeyler düşündürtmeye başladı ama ;
kv ,oğlu eve gelsin diye numara bile yapıyor olabilir.. belki kv o eve gelmesin artık demesinin bir anda bu derece dönmesinin nedeni doldurusa gelmiş olabilir dedim ya görümcen olabilir. :18::18: umarım yanılıyorumdur..
eğer gerçekten düştüyse de geçmiş olsun.
yarın öbürgün evlenilince gidilmezse bu sefer de denecek ki gelin oğlumu bize göndermiyor :26:
neyse kızlar sıktım sizi. nişanlım geliyor. annesini hastaneye götürecez. gelmek istiyon mu dedi. dedim geliyim. sonra gelmedi etmedi olcam gene. en iyisi gidem. görüşürüz. teşekkür ederim herşey için. rahatladım azcık.
ya ne dedimde ne yaptımda öyle bir düşünce içine girdi anlamış değilim. Ailemin haberi yok. Olmamalıda. Zaten zor bela anlaşıyorlar. Ama canım çok sıkılıyor. Ara bozulmasın sorun çıkması diye uğraşırken bu durum mahvetti beni. Hiç aklıma gelmeyen durumlarda hemde. :s
ben okudum ve faydasını gördüm.
Her konuda bilgi var.
neyse kızlar sıktım sizi. Nişanlım geliyor. Annesini hastaneye götürecez. Gelmek istiyon mu dedi. Dedim geliyim. Sonra gelmedi etmedi olcam gene. En iyisi gidem. Görüşürüz. Teşekkür ederim herşey için. Rahatladım azcık.
herşey yoluna girer inşallah
canım çok zor bu durumlar
aileler zor anlaşıyorsun demişsin eminim annen duysa bunu hiç hoşuna gitmes
eve getirme vs bunlar hoş olmamış
sen kızı olacaksın o evi sokakta mı kalacaksın başka şehirden gelmişsizn misafirsin sonuçta
neyse sakin ol bakalım bir inşaallah hal olur allahın izni ile
aa iyi haber gibi canım belki aranız yumuşar
hadi hayırlısı olsun inşaallah
geçer bunlar sende sakin ve sabırlı ol
yapacak başka bişi yok maalesef
çok güzel şeyler var ya zor tutuyorum kendimi almamak için
burdan tek omuzlu geceliklerden aldım ben pek rahat gelmedi ama
Dün bildiğiniz üzere aşka çocuk mevzusunu, korunma yöntemini konuşmaya kararlıydım.
Buluştuk, fotografları aldık dedimki "seninle konuşmak istiyorum bir yerlerde kahve içelim" diye.
Geç çıktığımız için fotografçıdan kahve içmeye vaktimiz kalmadı eve doğru yürüdük.Sonra bir parkta oturduk eve yakın olan.
"Cumartesiye kadar bekleyemem nolur anlat şurada oturalım." Şimdi anlatacağım öyle kem, küm falan ettim.Oda "artık evleneceğiz, karı koca olacağız nolur rahat ol" dedi.
Bende "şey hani ilk başta çocuk istemiyorum ya. şimdi bizim şey yapmamız lazım dedim. Gözlerimi kaçırdım.O ısrarla bakmamı istedi. Sonra çenemden tutup başımı kaldırdı. (nefesim kesildi resmen)
Evet seni dinliyorum aşkım dedi.Bende utana sıkıla anlattım durumu. K. Doğum uzmanına gitmem gerektiğini, korunmayı nasıl yapacağımızı falan anlattım. Oda her defasında elimi sıkıca tuttu,
nefesim kesildiğinde bekledi, başımı devamlı kaldırıp gözlerime baktı. Ben artık nasıl kasılmışsam "seni bekliyordum aşkım, biliyorum çok korkuyorsun, utanıyorsun, sıkılıyorsun... sana nasıl
davranacağımı bilmiyorum.Farkında değil miyim bak nasıl kasıldın anlatırken bile sıkıyorsun kendini. Ben seni çok seviyorum bekleyeceğim. İlk gün yapmak zorunda değiliz.gerekirse bir hafta beklerim
yeterki üzülme kıyamıyorum sana."dedi.Benim gözlerim dolunca "kuzum bu bir eksiklik falan değil ilk başlarda seninle konuşmaya çalıştım baktım çok kötü oluyor.kendi haline bıraktım. Bende seninle
bu konuyu konuşmak istiyordum ne zamandan beri ama seni kırmakta istemiyordum. Sağlık sorunlarını biliyorum bu sebeple kesinlikle hap kullanmayacaksın. Çocuk isteyene kadar ben korunurum.
Daha fazla sıkıntı yapma" dedi. Sıkıca sarıldı, göğsüne bastırdı başımı iyice sıkıca sardı. (Bilirsiniz bu şekilde olduğunda ruhum sanki onun bedenine geçiyor gibi hissetmiştim yine aynı hisse kapıldım.)
"Gel yaramazım eve gidelim. Sizinkiler merak eder.Cumartesi uzun uzun konuşuruz.Sende kendini toparla annem(benim anneme öyle diyor) bu halde görmesin seni." yüzümü okşadı. Eve doğru yürüdük.
Eve gittik. ÇAy içiyorduk abim geldi. Birlikte tv izleyiip sohbet ederken aşk hep beni izliyormuş.Geçirirkende abim 1 dk olsun yanımızdan ayrılmadı.Öylece evine gitti.
İşte öyle
gunaydın kuzucum :) maşallah baya erkencisin. hepimiz mutlu bır gun geçiririz inşlh :)Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
Ben çayı demledim hazır kahvaltıyı kim hazırlıyor
Dumanı üstünde bunların sıcak sıcak Rizeden sizin için taze taze toplattım çayı ÇAYLARRRRRRRRR
Eki Görüntüle 638409 Eki Görüntüle 638410
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?