'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:18::18: ben sonradan dedin sandım Sultan pardon o zaman..

çok fazla yanlış anlaşılmalara gidilmiş aslında ama yaptıkları çok çirkince..

onu bir daha bu eve getirme ne demektir ya istemiyoruz.. sen onların kızı olacak insansın ve misafirsin.

bence de kv'den ilk onları suçladın gibi algıladı ya da birilerinin dolduruşuna geldi orda..

ne güzel ki nişanlın senin arkanda.

dolduruşa gelecek bi insanda değil ama nasıl oldu anladım ki. :S ben çok seviyordum onu ya yeri geldi annemden çok değer verdim . :S bu ne şimdi yaa oıfff offf

sen bence yan büroyu falan da temizle.
kırmızı kısım için şok durumdayım :26:

kötü düşünmek bu kadar insafsızca konuşmak istemiyorum ama aklıma ilk geleni söyleyeyim mi.. sakın benim hakkımda merhametsiz diye düşünmeyin ,belki de kk'daki konular bana böyle paranoyakça şeyler düşündürtmeye başladı ama ;

kv ,oğlu eve gelsin diye numara bile yapıyor olabilir.. belki kv o eve gelmesin artık demesinin bir anda bu derece dönmesinin nedeni doldurusa gelmiş olabilir dedim ya görümcen olabilir. :18::18: umarım yanılıyorumdur..

eğer gerçekten düştüyse de geçmiş olsun.

yarın öbürgün evlenilince gidilmezse bu sefer de denecek ki gelin oğlumu bize göndermiyor :26:

ben çıkıyorum kızlarrrr
sevdiceğime uçuyorummm ona kaşarlı köfte yapçam tabi hazır alıp kızartçam
çorba yaparımmmm makarna yaparımmm bi de salata yaparımmm afiyetle yeriz
bugün 23 nisan neşe doluyor insan modundayım resmen maşallah bana
seviyom siziiii güle güleeee

ya görümcemden de böyle bişe beklemeyince bi tuhaf oldum. eve işlerden dolayı zaten çok sık uğramayan biri geceleri sürükli çalışıyor nişanlım. dün hatta eve zorla götürdüm ya :S

yarın öbürgün evlenilince gidilmezse bu sefer de denecek ki gelin oğlumu bize göndermiyor :26:

bu gidişle göstermicem zaten yaff

neyse kızlar sıktım sizi. nişanlım geliyor. annesini hastaneye götürecez. gelmek istiyon mu dedi. dedim geliyim. sonra gelmedi etmedi olcam gene. en iyisi gidem. görüşürüz. teşekkür ederim herşey için. rahatladım azcık.

canım çok zor bu durumlar
aileler zor anlaşıyorsun demişsin eminim annen duysa bunu hiç hoşuna gitmes
eve getirme vs bunlar hoş olmamış
sen kızı olacaksın o evi sokakta mı kalacaksın başka şehirden gelmişsizn misafirsin sonuçta
neyse sakin ol bakalım bir inşaallah hal olur allahın izni ile

ben okudum ve faydasını gördüm.

Her konuda bilgi var.

bende araştırdım canım
h.sonu almayı düşünyorum
eminim banada baya faydası dokunur
nişnlımada okutsam mı acep:26:

aa iyi haber gibi canım belki aranız yumuşar
hadi hayırlısı olsun inşaallah
geçer bunlar sende sakin ve sabırlı ol
yapacak başka bişi yok maalesef

herşey yoluna girer inşallah

Girdi gibi canım benim :)

Kızlar sorun çözüldü. ani bir sinirle söylenmiş sözlerin ardından hatırlanmayan bi telefon konuşması. O da ağlamış bende ağlamışım. Hastanelik de bi durum yok Alla'a şükür. evimizle ilgili şeyler falanda konuştuk güzeldi son noktası :

Bravooooooo

Ve ve ve maşalllah eniştemize Hemen kendi sölemiş başkası olsa ben yapmam diyebilirdi...

Maşallah size ve aşkınıza da canım

Yahu manyamiyim ben neyim yaa,tami tamina 2 gunluk gecmisi okudum

Gecmisi okumycam dedim ama nasil bi bagimlilik yaptiysaniz artik olanlari okumadan edeiorum,sevdicekte kac saattir ne zaman napiosn dese kk da gecmisi okuorum diorum cocukta sasirdi yorulmadi mi hala bugunu oku bari xsadece diyo

Bu arada aslicim gece gece yatagimda keyifle okurken o sumuklu cocugu gorup midemi bulandirdigin icin sagol kusum

İsleri yogun findiklari o yuzden gunduz giremrum beni unutmayin olur muu??

Ha bide nolur yarin az konusun butu gecem gecmisle gecmesin

Opuorum hepiciiziiiii sabahn korunde nasil kalcam bakalim mauhhh

Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
Ben çayı demledim hazır kahvaltıyı kim hazırlıyor
Dumanı üstünde bunların sıcak sıcak Rizeden sizin için taze taze toplattım çayı ÇAYLARRRRRRRRR
Eki Görüntüle 638409 Eki Görüntüle 638410

Son düzenleme:
gunaydın kuzucum :) maşallah baya erkencisin. hepimiz mutlu bır gun geçiririz inşlh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…