Ay hiçte alma cnm boşuna kalabalık. 1 tane hazır yorganlardan al misafir için bitti gitti. Benim annemde saolsun yapmışta yapmış yer bulamıyorum şimdi koymaya hiç gerek yok.
Çalışıyorsan zaten kimse gelemiyor :)))
1odaya kim gelcek yatcak yer yokkiii
gelenede 1tane yeter yada 1tane daha alırım hadi sizimi kırcam
berfin bernardonun sitesinden hiç alışveriş yapmadım canım bilmiyorum kargoyu o yüzden
benim annemde taa kaç sene önce adanadan gelen pamuklardan yünlerden yaptı yorganlarımı ama ben kullanmak istemiyorum yün yorgan
ben günlük takım ve tencereleri bu ay halledeyim sonra bunları ödemekle uğraşamam
kızlar bide ben soft renkler beğeniyorum eskiden mor severdim herşeyi mor alırdım ama şimdi kremin kahvenin tonları acaba oda mor sevdamın bittiği gibi bitermi mor birşey giymiyorum bazı renkler çok gözümü yoruyo öyle şaşalı şeyler almıycam gibi geliyor herhalde sade şık şeyler
nerde o mağaza yaaaa
Ay hiçte alma cnm boşuna kalabalık. 1 tane hazır yorganlardan al misafir için bitti gitti. Benim annemde saolsun yapmışta yapmış yer bulamıyorum şimdi koymaya hiç gerek yok.
Çalışıyorsan zaten kimse gelemiyor :)))
çalışıyorum çalışırımda inş.
ama kısmet olursa ilk başta 3-4 yıl 1+1 olcak zaten yerde yok 1tane gelene olursa yerde bulursa yeter zaten
Ama acil bişey olur hayat bu kardeşin annen falan kalır belki bir tane yedek olsun derim ben... Ama öyle 3'e 5'e gerek yok. Tabi yinede karar senin.
kızlar karaca müştri hizmtlerinden arandm şikayet için, şikayete yazmasam ilgilenmicekler tabi!
aldığıum bayiiye inceleme için götürmemi sölediler gittim götrdm teslm aldılar bakalm ne sonuç çıkıcak
berfin bernardonun sitesinden hiç alışveriş yapmadım canım bilmiyorum kargoyu o yüzden
benim annemde taa kaç sene önce adanadan gelen pamuklardan yünlerden yaptı yorganlarımı ama ben kullanmak istemiyorum yün yorgan
ben günlük takım ve tencereleri bu ay halledeyim sonra bunları ödemekle uğraşamam
kızlar bide ben soft renkler beğeniyorum eskiden mor severdim herşeyi mor alırdım ama şimdi kremin kahvenin tonları acaba oda mor sevdamın bittiği gibi bitermi mor birşey giymiyorum bazı renkler çok gözümü yoruyo öyle şaşalı şeyler almıycam gibi geliyor herhalde sade şık şeyler
balsupoyraz hosgeldin...
acele etme daha cok var.. sakin...
selam kızlar hepinize
Noldu ki tatlımm
balsupoyraz hosgeldin...
acele etme daha cok var.. sakin...
selam kızlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?