'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

berfin bernardonun sitesinden hiç alışveriş yapmadım canım bilmiyorum kargoyu o yüzden

benim annemde taa kaç sene önce adanadan gelen pamuklardan yünlerden yaptı yorganlarımı ama ben kullanmak istemiyorum yün yorgan

ben günlük takım ve tencereleri bu ay halledeyim sonra bunları ödemekle uğraşamam

kızlar bide ben soft renkler beğeniyorum eskiden mor severdim herşeyi mor alırdım ama şimdi kremin kahvenin tonları acaba oda mor sevdamın bittiği gibi bitermi mor birşey giymiyorum bazı renkler çok gözümü yoruyo öyle şaşalı şeyler almıycam gibi geliyor herhalde sade şık şeyler

1odaya kim gelcek yatcak yer yokkiii
gelenede 1tane yeter yada 1tane daha alırım hadi sizimi kırcam

yagmur bak nur farklı şeyler demiş:)
hani bizim aileye göre yada sevgiimin ailesine göre mümkün değil bitane:)
bide senn ev kçk olcaktı şimdi hatırladım:S

canın sitede kargo illaki vardır
ben gidip şuabesinden alırsam die düşünüyorum hani ozman taşıma nasıl olur.
bi bakmam lazım. bakmadan almm diyorum

çalışıyorum çalışırımda inş.
ama kısmet olursa ilk başta 3-4 yıl 1+1 olcak zaten yerde yok 1tane gelene olursa yerde bulursa yeter zaten

çalışıyorum çalışırımda inş.
ama kısmet olursa ilk başta 3-4 yıl 1+1 olcak zaten yerde yok 1tane gelene olursa yerde bulursa yeter zaten

Ama acil bişey olur hayat bu kardeşin annen falan kalır belki bir tane yedek olsun derim ben... Ama öyle 3'e 5'e gerek yok. Tabi yinede karar senin.

ben de 2013 yazına evleniyormuşum kısmetse yani :92: ama hiçbir hazırlığım yok kafayı oynatsam mı rahat rahat beklesem mi bilemedim

Kızlar isteme ve evlilik tarihimiz belli oldu Dün akşam uzun uzun konuştuk.
2013 te okulu bitiyor. 2013 yazı isteme tanışma söz olucak. Askere gidicek gelicek 6 ay sonra şubat gibi mart gibi en geç nişan olucak ve 2014 yazı ağustos 22 de evlenmiş olucaz 2014 geliniyim aslında ama burda başladım hikayeme burda bitirmek istiyorum

kızlar karaca müştri hizmtlerinden arandm şikayet için, şikayete yazmasam ilgilenmicekler tabi!
aldığıum bayiiye inceleme için götürmemi sölediler gittim götrdm teslm aldılar bakalm ne sonuç çıkıcak

Bernardo nun sitesinden alışveriş olmuyo sanırım canım. Ben çok araştırmıştım bulamadım yada ben mi göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…