bizimki de bi işe yaramıcak ben kapancam büyük ihtimalle evlenince daha kesin değil ama istiyorda oda:26:
zaten sokmaz denize havuza mayo bikini haytta şimdi bile zorla yanımda girceksen gideriz diyor ama evlendikten sonra karıma dönüp baktırtmam öyle bayanların yerine gidersin diyor
bizimki öyle napalım işte huyu ıcın ayrılamadım ondan demek kısmettımde kapanmakta var yanı bende ısterım oda ısterım dıyor ama olmaz diyor belaya basımı sokamam diyor neyse ben cıkıyorum öpüyorum herkesii
bizimkiside balayı için adam & eve oteline takmıs durumda ama çok pahalı kızlar ya 5 gün için 5-6 bin verilir mi yazık o kdr paraya
o istese de ben istemiorm
bende praga gidicem evlenince balayına zaten türkiyede hep tatil yaptık aşkımla artık yurtdışı paklar bizi gibime geliyor prag bide sonbaharda soğuk olur ama sonbaharı güzel annemle kasımda gidicektik ama aşkıma sakladım pragı
ocağa kadarda peribacalarına gidersek ne mutlu bize :80:
bizim ev felan piyasada yok babamların bana ve kardeşime yaptığı evler var ama bakalım biz kredi çekip alcaz olmadı babamlarınkine yaşıcaz 3 yıl kredide aldığmız evi kiraya veririz yada babam bana yaptığı evin kirasını verir ben onla öderim bilmiyorum ama herhalde babamınj dediğine kalırsa şu anda birini getirsem evlendirir beni yorma kendini diyor bana
erkek tarafından bişiy istemiyorum işime karışmasınlar yeter herşeyi nasipse kendim alcam beyaz eşyalarıda babacım alıcak salonuda zevkime göre ailesi alır almazsada kendileri bilirler tanımıyorum ailesini ama aşkımın dediğine göre onlardan birşey istemiyorum deme çok kırılırlar herşey istediğin gibi olur dedi bilmiyorum daha çok var gibi bana
bende praga gidicem evlenince balayına zaten türkiyede hep tatil yaptık aşkımla artık yurtdışı paklar bizi gibime geliyor prag bide sonbaharda soğuk olur ama sonbaharı güzel annemle kasımda gidicektik ama aşkıma sakladım pragı
ocağa kadarda peribacalarına gidersek ne mutlu bize :80:
bizim ev felan piyasada yok babamların bana ve kardeşime yaptığı evler var ama bakalım biz kredi çekip alcaz olmadı babamlarınkine yaşıcaz 3 yıl kredide aldığmız evi kiraya veririz yada babam bana yaptığı evin kirasını verir ben onla öderim bilmiyorum ama herhalde babamınj dediğine kalırsa şu anda birini getirsem evlendirir beni yorma kendini diyor bana
erkek tarafından bişiy istemiyorum işime karışmasınlar yeter herşeyi nasipse kendim alcam beyaz eşyalarıda babacım alıcak salonuda zevkime göre ailesi alır almazsada kendileri bilirler tanımıyorum ailesini ama aşkımın dediğine göre onlardan birşey istemiyorum deme çok kırılırlar herşey istediğin gibi olur dedi bilmiyorum daha çok var gibi bana
Canım sizin ilişkiniz kaç senelik ve kaç yaşındasın balım
dün sölemiştim 4 senelik ve 23 yaşındayım neden sordun canım
görmedim tatlım. Tatile falan gitmişsiniz o yüzden sordum tatlımKusura bakma daha kısa sanıyodum canım
canım üniversiteden beri beraberiz ben bitireli 3 yıl oldu aşkımı bekliyorum 1 sene uzattı beraber tatile gittik tabi çok iyi bir fırsat çiftlerin birbini tanıması için bayada eğelnceli biz okurken o beni kendi memleketlerine bile götürdü canım benim
yıllık iznimi yazın 1 hafta kullandım kalanıda kısmetse yine onla değerlendircem malum göremiyorum okuluna gitti
canım benim hiç bir beklentim yok karşı tarafın ailesinden
annem hep dediki ben evlenirken kendi birilktirdiğim paralarla ne varsa aldım sende öyle ol millet örnek göstersin der hep kimseden birşey bekleme der
babam çok iyi biryerde şimdi ama o zamanlar lojman yok birşey yok dedemin evinde yaşadılar hala yaşıyoruz kira ödediler dedem annemin babası ve babam annem hiç kızmı oğlanmı veriyoruz demezler çünkü 0 dan başlamışlar babamın geleceği parlak biriydi ama hiç parası yoktu evlenirken hiç biriktirmemiş annemde hep aksine biriktirmiş annem dediki babanınkiler beni alışverişe götürdü hep ben çıkardım istemedim onlardan birşey hep ben harcadım hiç birgün yüzlerine vurmadım çok mutluyum bana bunu yapmadınızda demiyorum diyor hiç demedi sahi kıskançlığı hiç yoktur ben olsam derim millet bunu yapıyo diye ama annem demedi
bende öyle ana varken ev olsun bu olsun demez babanın evimi vardı benle evlenirken herşey zamanla oldu der hatta annem maaş kartını babacıma vermişti direk ev kredisine gidiyodu annemin aylığı annem gibi olurmuyum bu zamanda bilmiyorum ama annem tek vücut ol der babama öyle güvenmiş ki hiç babamın başına kakmadı birşeyleri inşallah bende annem gibi olucam mutluluğumu ben kendim kurmak istiyorum o yüzden o aileden birşey beklemiyorum annem karıştırmaz istemez yani ne olcak bilmiyorum o yüzden
bizimkiler empati uyguluyolar babam onu almaya gelirken altınlar elmaslar evler köşkler getirmemiş ama hep zenginlik içinde yaşadılar annemde o yüzden diyo herşeye gülerek bak hayatın zenginleşsin der zorluk çekmedik hayatta bollukla büyüdüm doymuş biriyimdir birşeylere ama kendi evimin lüks olmasını isterim aşkım bunu biliyo o lüksüde kimseyi alet etmeden kendim yapcam nasipse karşı taraftan bir beklentim o yüzden yok
annem üniversitedeyken erkek arkadaşımın bana aldığı ne varsa kızardı bağırırdı ben öylemi yetiştirdim seni diye seninde kardeşin var onadamı yapsınlar derdi o çocğua git birşeyler al ne harcıyorsa birşey al arayı kapa onunda anası babası var okutuyorlar ah kızım utandırdın beni derdi hep lüks bişi istediğimde annem geliyor aklıma biryere yemeğe gitsek bile anacumun dediği laflar benim annem böyle bende böyleyim erkek kardeşim olduğu içinmi yoksa çocukluktan annemin aşıladığımı bilmiyorum ama ne hediye alırsa reddediyordum annecik öyle dedi diye
anladım canım ne güzel
Bizim ailemiz okadar geniş değilsadece 4-5 günlük yerlere gidebildik canım. Balayımızda da paris veya viyanaya gitmek istiyoruz En büyük hayalimiz
ah canım ya bak... almıslar alsverişe goturmusler vs.. annen istememiş o ayrı.. bende istemem bu zamana kadar soz gunu gelip sorduklarında annem o gun konusmaya gittiginde bile dedim anne bişe isteme sevmiorum bu mevzuları diye.. bohca vs bişeyde istemiorum alısveriş herseyi ben sozlumle alcam karısmasınlar dedim
sadece layık gorulmek mevzusu var ya o işte..
eger deseydiki bizim durumumuz bole yapmayı isterdik ama yapamayız falan guzellikle en bastan... amenna basımın ustunde yerleri vardı
ama ailemin malını mulkunu gorunce degiştiler, benim ailem yapsına tutuyolar ki onlarında durumu kötü degil...
en bastan yapcak durumları olmasa soz verilmezdi zaten..
bole bi durumda sen olsan kızmazmısın ki biz zaten bunlara degil sözlümün alın terine koydukları ambargoya cıldrıyoruz
onların o parada hakkı yokki zaten kendileri ev koy yaparken benm sozlum bi bu kadar parayı vermiş onlara yardım etmek için bu zamana kadar da verdi ben agzımı bile açmadım...
ama artık gercekten işi yokusa surmek icin ellerinden geleni yapıolar ve daha fazla sessiz kalamam zaten herseyimi ben yapıcam ben ve sozlum beraber yapıcaz beklemiorum ondan bişey
o ev meselesinde de annem kira odeyeceginize kendi evinize odeyin dedi, zaten ev alma mevzuları varmıs ama kucuk evi misafirin gelir bişe olur derdine istemedi, site de olması da guvenlik acısındandı cunku eşim beni bırakıp sefere gidecek ben o evde tek basıma kalcam yeri gelidimi ole heryerde guvenemediler..
ailenin tek kızıyım ben.. annem koymasa o sartı dedem koyardı ki isteemeye geldiklerinde ilk sordugu evi varmı bu cocugun oldu
benim derdim para pul degil.. sadece bana deger verdiklerini gormek isterdim...
beni uyduruk kaydırık seylere degil en iyisine layık gorduklerini bilmek.. yapamasalarda sadece dilde olsada bunu solemek gonul almak onemliydi..
onlar tanısmaya geldikleri ilk gun daha kayınvalidemin yaptıklarını burda anlatmıstım kızlara.. minnak, telomer, karbeyaz, ece cok iyi bilirler...
onla tanısmadan hep annem gibi gormek istiorum derdim ole olucak derdim.. ama olmadı daha beni gordugu ilk an yaptı yapcanı sonrada degişmedi zaten
benim kaynvaldem insan ezmeyi ve kullanmayı cok seviyo bunu kendi öz kardeşine bile yapıo
bıraksınlar beni kendi yagımda kavrulayım beni kullanmaya kalkmasına kızarım ama onada aman iyi gelin olayım diye ses cıkarmayınca olmuyo malesef..
:26:
neyse kızlar ben cıkıyorum gidip konuscam sozlumle.. umarım ters dusmeyiz
canım burda ailemin ne alakası var genişlik yada darlıkla anlayamadım
sonuçta anneme ve babama hey ben erkek arkadaşımla tatile gidiyorum demiyorum sen nasıl 4 5 gün gidiyorsan bende öyle gidiyorum tatlım
geniş derken umarım ben yanlış anlamışımdır kimsenin ailesine geniş yada dar demem o yüzden bana denilmesi garip çok modern ailem olsa bile onlara tutupta erkek arkadaşımla gidiyorum demezdim canımda böyle yani
ah canım ya bak... almıslar alsverişe goturmusler vs.. annen istememiş o ayrı.. bende istemem bu zamana kadar soz gunu gelip sorduklarında annem o gun konusmaya gittiginde bile dedim anne bişe isteme sevmiorum bu mevzuları diye.. bohca vs bişeyde istemiorum alısveriş herseyi ben sozlumle alcam karısmasınlar dedim
sadece layık gorulmek mevzusu var ya o işte..
eger deseydiki bizim durumumuz bole yapmayı isterdik ama yapamayız falan guzellikle en bastan... amenna basımın ustunde yerleri vardı
ama ailemin malını mulkunu gorunce degiştiler, benim ailem yapsına tutuyolar ki onlarında durumu kötü degil...
en bastan yapcak durumları olmasa soz verilmezdi zaten..
bole bi durumda sen olsan kızmazmısın ki biz zaten bunlara degil sözlümün alın terine koydukları ambargoya cıldrıyoruz
onların o parada hakkı yokki zaten kendileri ev koy yaparken benm sozlum bi bu kadar parayı vermiş onlara yardım etmek için bu zamana kadar da verdi ben agzımı bile açmadım...
ama artık gercekten işi yokusa surmek icin ellerinden geleni yapıolar ve daha fazla sessiz kalamam zaten herseyimi ben yapıcam ben ve sozlum beraber yapıcaz beklemiorum ondan bişey
o ev meselesinde de annem kira odeyeceginize kendi evinize odeyin dedi, zaten ev alma mevzuları varmıs ama kucuk evi misafirin gelir bişe olur derdine istemedi, site de olması da guvenlik acısındandı cunku eşim beni bırakıp sefere gidecek ben o evde tek basıma kalcam yeri gelidimi ole heryerde guvenemediler..
ailenin tek kızıyım ben.. annem koymasa o sartı dedem koyardı ki isteemeye geldiklerinde ilk sordugu evi varmı bu cocugun oldu
benim derdim para pul degil.. sadece bana deger verdiklerini gormek isterdim...
beni uyduruk kaydırık seylere degil en iyisine layık gorduklerini bilmek.. yapamasalarda sadece dilde olsada bunu solemek gonul almak onemliydi..
onlar tanısmaya geldikleri ilk gun daha kayınvalidemin yaptıklarını burda anlatmıstım kızlara.. minnak, telomer, karbeyaz, ece cok iyi bilirler...
onla tanısmadan hep annem gibi gormek istiorum derdim ole olucak derdim.. ama olmadı daha beni gordugu ilk an yaptı yapcanı sonrada degişmedi zaten
benim kaynvaldem insan ezmeyi ve kullanmayı cok seviyo bunu kendi öz kardeşine bile yapıo
bıraksınlar beni kendi yagımda kavrulayım beni kullanmaya kalkmasına kızarım ama onada aman iyi gelin olayım diye ses cıkarmayınca olmuyo malesef..
:26:
neyse kızlar ben cıkıyorum gidip konuscam sozlumle.. umarım ters dusmeyiz
canım üniversiteden beri beraberiz ben bitireli 3 yıl oldu aşkımı bekliyorum 1 sene uzattı beraber tatile gittik tabi çok iyi bir fırsat çiftlerin birbini tanıması için bayada eğelnceli biz okurken o beni kendi memleketlerine bile götürdü canım benim
yıllık iznimi yazın 1 hafta kullandım kalanıda kısmetse yine onla değerlendircem malum göremiyorum okuluna gitti
Canım benim bilmez olurmuyuz hatta inşallah senin gibi anne kız olmayı becerebiliriz dediğinde ne dualar etmiştiik. Kısmet değilmiş, sen sevdiceğinle oturup orta yolu bulursun senin mantıklı haline herzaman hayranım ben, şuanda tavrını ortaya koyman çok iyi oldu. Sözlünün seni çok sevdiğine inanıyorum. Senin derdininde para pul olmadıgınıda biliyorum beraber altından kalkarsınız siz çok şükür.
hemde nasıl eğlenceliii oluyoo o tatillerrşubat gelsiin ve kartepeye gidelim diye dört dönüyorumm, birbirini her anında görmek ayrı bağlıyo çifti bence bizde sizin gibi üniversiteden beri beraberiz askerlik döneminde onla gitmediğim için yanlızca yazlığa gittim onsuz tatile bile düşmanım öle alışmışımki herşeyi onla yapmaya her yeni yeri onla görmeyee ablam cok ıstedı baska yere tatile gitmeyi ama gitmedim. Heryere ilk onla gitmek istiyorum gitmediğimiz bikaç yer kaldı oralarıda görelim nasipse bizde balayında yurtdışı istiyoruz bana sözü var, ben amerikaya gidicektim au-pair olarak, sevgilicim annecim ve annanmecim 3 silahşörler bana son dk gölü attılar tüm sınavları geçtim vizemi çıkartıcakken gitmemi istemediler o dönemde söz verdi bana Aşkım seni evlen,ince götürücem yurtdışına diyeee onla olim başka bişi istemiyooorummm artık..
Buarada bende senin gibi aileme ben sevgiliciği kaptım tatile gidiyorum hadii byeee demedim hiçSevgilimin kuzeni sayesinde izin alıyorum hepberaber oldugumuzu bıldıgı için izin alıyorummmm, evlenene kadarda bu böle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?