ya kızlar siz kaçar tane yemek takımı klacar tencere takımı ws.alıyorsunuz yaaf ne cokk hep muhabbeti var???
nevresim kacar taneee
Eki Görüntüle 266373 kızlar ben de bu tencerenin morunu aldım sizce nasıl ?
canım bu emaye mi?
ben de bi emaye takım alacağım da, bunun malzemesini çözemedim.
ayrıcana rengi çok hoşmuş
demir dökme tencere yazıyo üstünde yengem kullanıyodu çok memnundu tchibo diye bi magaza var oraya gelmişti ordan aldım yemek takımıda aldım eklicem birazdan =)
demir dökme tencere yazıyo üstünde yengem kullanıyodu çok memnundu tchibo diye bi magaza var oraya gelmişti ordan aldım yemek takımıda aldım eklicem birazdan =)
Eki Görüntüle 266374 günlük yemek takımımıda böyle aldım misafir takımım en son =) karar veremedim daha
canım benim kendime 5 misafire 2 alırım herhalde 2 de pike alırım öyle yapcam
bu arada birtane günlük birtanede misafirlik yemek takımı resimlerini eklediklerimden sadece 1 tanesini alcam
berfin linens kapmaynası dün bitti herhalde canım öyle demişti nilede soralım yinede
essemi tchibomu bu tatlım
ben tencere ve günlük takımlarımı alıp daha birşey bakmıcam elektirkli minik ev aletleri nisan mayısta alınır diğer yemek takımı çatal bıçakta evlenceğim zamana alcam ki bunlar değişmiycem bende ama öyle yapcam gerek yok neler çıkıyor ben değişiyorum ifkirlerim değişirken bunları alıp riske atamam kendimi
bu günlük takımlardan birini heran alabilirim
Eki Görüntüle 266375 Eki Görüntüle 266376
ben tencere ve günlük takımlarımı alıp daha birşey bakmıcam elektirkli minik ev aletleri nisan mayısta alınır diğer yemek takımı çatal bıçakta evlenceğim zamana alcam ki bunlar değişmiycem bende ama öyle yapcam gerek yok neler çıkıyor ben değişiyorum ifkirlerim değişirken bunları alıp riske atamam kendimi
ayyyy çok güzellermiş
ben hep kare takımlardan çekiniyorum,yoksa çok da beğeniyorum ama.
canım bi battaniyeyi diyelim siz üstünüze attınız gelen misafir ne olcakannem bana 1 battaniye 2 pike 2 nevresim 1de yorgan yeter diyor almıstık zaten
bunubnde çok begendim. alınca kargo oluyormu?ben tencere ve günlük takımlarımı alıp daha birşey bakmıcam elektirkli minik ev aletleri nisan mayısta alınır diğer yemek takımı çatal bıçakta evlenceğim zamana alcam ki bunlar değişmiycem bende ama öyle yapcam gerek yok neler çıkıyor ben değişiyorum ifkirlerim değişirken bunları alıp riske atamam kendimi
Eki Görüntüle 266400 bunun ikinci desenlisini aldım kızlar bide
kızlar linens indirimi bitti die biliorm ben ama yine de mağazayı arayıp bilgi alın bence,
ben yemek takımımı kardeşimle almaya gittim ama ikimizde eve götüremicemizi anlayınca taksiyle geldik yakın zaten benm aldğm yer
canım bi battaniyeyi diyelim siz üstünüze attınız gelen misafir ne olcak
bence en az 3 battaniye olması lazım.
1 yorganda çok az.. benm annem 3yün yorgan yaptı .kendide kumaş alıp dantel küfür falan yaptı bişeyler hazır halde. bide elyaf gibi olanlardan alırım diorum
kısacası 1 battiye ve bi yorgan çok az
bunubnde çok begendim. alınca kargo oluyormu?
taşımam mümkün deil
ayyy kıız nerden aldın bunarı????
bi de tencerenin fiyatı nedir? netten baktım 100 tl dio.
1odaya kim gelcek yatcak yer yokkiii
gelenede 1tane yeter yada 1tane daha alırım hadi sizimi kırcam
evet cnm 100 tlyengem aldı ama yoksa almazdım magazası var bizim burda bi alışveriş merkezinde 2 kişilik kahvaltı takımınıda aldım onu da yüklücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?