'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya kızlar siz kaçar tane yemek takımı klacar tencere takımı ws.alıyorsunuz yaaf ne cokk hep muhabbeti var???
nevresim kacar taneee

canım benim kendime 5 misafire 2 alırım herhalde 2 de pike alırım öyle yapcam

bu arada birtane günlük birtanede misafirlik yemek takımı resimlerini eklediklerimden sadece 1 tanesini alcam

berfin linens kapmaynası dün bitti herhalde canım öyle demişti nilede soralım yinede

Eki Görüntüle 266373 kızlar ben de bu tencerenin morunu aldım sizce nasıl ?

essemi tchibomu bu tatlım

canım bu emaye mi?
ben de bi emaye takım alacağım da, bunun malzemesini çözemedim.

ayrıcana rengi çok hoşmuş

demir dökme tencere yazıyo üstünde yengem kullanıyodu çok memnundu tchibo diye bi magaza var oraya gelmişti ordan aldım yemek takımıda aldım eklicem birazdan =)

demir dökme tencere yazıyo üstünde yengem kullanıyodu çok memnundu tchibo diye bi magaza var oraya gelmişti ordan aldım yemek takımıda aldım eklicem birazdan =)

ayyy çok iyi ben de aliminyum ya da demir dökme istiyorum.
ağırlığı nasıl?
bizim memlekette bulamam ama istanbuldan alıp getirebilirm, bagaj ağılık sorun olmazsa.

yengen bu arada kullanmış biri olarak memnun mu????

ayyy çok iyi ben de aliminyum ya da demir dökme istiyorum.
ağırlığı nasıl?
bizim memlekette bulamam ama istanbuldan alıp getirebilirm, bagaj ağılık sorun olmazsa.

yengen bu arada kullanmış biri olarak memnun mu????

ben tencere ve günlük takımlarımı alıp daha birşey bakmıcam elektirkli minik ev aletleri nisan mayısta alınır diğer yemek takımı çatal bıçakta evlenceğim zamana alcam ki bunlar değişmiycem bende ama öyle yapcam gerek yok neler çıkıyor ben değişiyorum ifkirlerim değişirken bunları alıp riske atamam kendimi

bu günlük takımlardan birini heran alabilirim

Eki Görüntüle 266376

annem bana 1 battaniye 2 pike 2 nevresim 1de yorgan yeter diyor almıstık zaten

bende begenmistim bunları ama sonradan böyle bakınca kahvaltı takımı gibi geldi annemle benim gözüme ya :26:

ilkini daha çok begendİm cnm bende onları en sona bıraktım bnde begeniip aldıgımı sonra begenmeyebiliyorum o yüzden misafirlikler en son=)

ayyyy çok güzellermiş

ben hep kare takımlardan çekiniyorum,yoksa çok da beğeniyorum ama.

aynen bnde çok begendim baakalım aldım dün yengem kullanıyo çok memnun magazadan aldım bende netten de satış vardı ama dokunup iyice bakmam lazım benim içime sinmez

annem bana 1 battaniye 2 pike 2 nevresim 1de yorgan yeter diyor almıstık zaten
canım bi battaniyeyi diyelim siz üstünüze attınız gelen misafir ne olcak

bence en az 3 battaniye olması lazım.

1 yorganda çok az.. benm annem 3yün yorgan yaptı .kendide kumaş alıp dantel küfür falan yaptı bişeyler hazır halde. bide elyaf gibi olanlardan alırım diorum

kısacası 1 battiye ve bi yorgan çok az

bunubnde çok begendim. alınca kargo oluyormu?
taşımam mümkün deil

kızlar linens indirimi bitti die biliorm ben ama yine de mağazayı arayıp bilgi alın bence,
ben yemek takımımı kardeşimle almaya gittim ama ikimizde eve götüremicemizi anlayınca taksiyle geldik yakın zaten benm aldğm yer

bugun bi bakm
paramıda altın aldım hiç param kalmadı:S

bernandonnda bana çooook uzak.. istanbula yakın işte pof

1odaya kim gelcek yatcak yer yokkiii
gelenede 1tane yeter yada 1tane daha alırım hadi sizimi kırcam

1odaya kim gelcek yatcak yer yokkiii
gelenede 1tane yeter yada 1tane daha alırım hadi sizimi kırcam

Ay hiçte alma cnm boşuna kalabalık. 1 tane hazır yorganlardan al misafir için bitti gitti. Benim annemde saolsun yapmışta yapmış yer bulamıyorum şimdi koymaya hiç gerek yok.
Çalışıyorsan zaten kimse gelemiyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…