'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hg çağlacım barıştınız mı

hosbulduk balımmm

belli degil.. yani o herseyi yapıyo suan ama onu kolay kolay affetmeyi dusunmuyorum.. burnu surtsun..

ona gore telefon kapatmak olmuyo bu cunku konusurken degil mesajlasırken kapadı, iyi geceler de dedim ikimizde sinirliydik uzatmak istemedim dedi. ama nolursa olsun

bidaha degil telefon kapatmak... telefonu kapatıyorum diye izin almadan o tusa basamıcak...

kurabiyem nasılsn, son gelişmeler neler mrktan öldük burdaa

iyiyim fıstıgım... yani ne kadar iyi olunursa işte..

2 gundur yüzyüze konusmadık.. dün aksama dek telefonumu acmadım hep kapalı tuttum

sabah hiçbişey olmamıs gibi mesaj atmıs nasılmıs benim askım falan diye.. sanki dun o kıyamet kopmamıs gibi..

neyse bakmıs ulasamıyo aramıs aksama kadar.. sonra ben actım teli gozundeki degerime hayran oldum dedim nası bişey olmamıs gibi mesaj atabiliosun falan..

o da degerin gozumde asla sorgulanamaz... bu mevzuda ikimizde aynı taraftayız sana daha oncede soyledim bu konuda ve her konuda senin yanındayım ama ben gemideydim ve hiçbişeyden haberim yoktu bianda ole yazınca cok sinirlendim seni yada kendimi kırmamak adına kapadım tel.i dedi... cok ozur dilerim bu bana ders oldu bidaha asla olmaz izin almadan kapatmam dedi

bende madem aynı taraftayız ne dersem diyim bole parlamıcaktın.. hem bana saygısızlık yaptın bunu bi özürle affedemem o kadar kolay mı bi ilişkinin temeli saygıdır dedim..

o da bidaha olmıcak dersimi aldım diorum dedi, bende birdaha olursa dersini almanı falan beklemem dedim...

ailesiyle olan mevzuları henuz konusmadık bulusunca konuscaz... ve ona bazı sartlarım olcak kabu ederse ne ala... madem aynı taraftayız el mahkum kabul edicek zaten

işte bole kuzucum :44:

daha bişi hallolmadı cnm ancak aldılar incelemeden kullanıcı hatası fln dicekler gibi gelio bana ama o bayiiyi başlarına yıkarm sorun deil,
bi şikayet daha yazdırmasnlar bana

daha bişi hallolmadı cnm ancak aldılar incelemeden kullanıcı hatası fln dicekler gibi gelio bana ama o bayiiyi başlarına yıkarm sorun deil,
bi şikayet daha yazdırmasnlar bana

ben çeyiz takımımı alınca yemek takımım siyahlı oldugu için çizikler vardı en ufak çizikte götürdüm ve hemen değiştirdiler cnm bayiiden kaynaklanan bişi o sanırım

sirenaycım belki bende 2014 gelini olurum bilinmez sevdiceğim bu yıl bitirise okulunu 2012 yazı ailleri askere gitmeden önca tanıştırıp hızlıca söz nişan yapcaz diye kararlaştırdık ama bakalım bunu biz kararlaştırdık aileler girerse 2014 e sarkabilir belkim

nil tatlım inşallah o ürünleri alırlar elinden para iadesi yapsınlar kızdırmasınlar bizi

çağla halledebileceğinizi sölemiştim boşa kendini üzüp kırdın belkide görüşemediniz diye ama üzülmeni gerektiricek bir sorun yok aşarsınız canım mutlu ol

ızlar biz evde buharlı temizlik makinesi kullanıyoruz lavobolar klozet küvet mutfak cam neresi olursa. Ve 2 senedir kullandıgımız bu ürün gerçekten çok çok çok büyük kolaylık. Bugün kendime siprariş verdim biz buu ürünü 450 lira gibi bir fiyata almıştık ama düşmüş ve fırsatı varken almak istedim.

Hepinize tavsiye ederimm 170 TL en düşük fiyatı internette ve demin siparişimi verdim aklımda yoktu ama araştırayım derken alıverdim

steam mob cıkarmıs fakir... onun gibi bişey mi canım

ben steam mob almayı dusunuyorumm

çağlam sen yüzüğü onlara göndermişmiydin???
ve telefonu sinirlenince mi kapattı ya benimki de 2 kez sanırım sinirlendiginde yaptı aynı seyi önceden ya anlamıyorumki yapıyorlar yanı hepsi mutlaka yapıyoooor

steam mob cıkarmıs fakir... onun gibi bişey mi canım

ben steam mob almayı dusunuyorumm

steam mobda sanırım sadece yer silmek için aparat var balım bunda. Ufak köşeleri silmek için birsürü aparat var balım duvar perde panjur ocak tezgah lavobo küvet tuvalet fayans araları pencere cam hepsi tatlım silebiliyosun ayrı ayrı aparatları var. Yer silmek için aparatı yok. Zaten belli bir süre sulu oluyo balım hemen siliyosun üstünden pırıl pırıl. Yer için biraz sakat sanki bu tür seyler. Leke bırakabilir belki.

Taşınabilir Buhar Cep halindeyken Buhar Cep Mop devrimci temizleme gücü alır! Taşınabilir Buhar Cep temiz toz, yeni nesil buhar teknolojisini kullanır ve yukarıdan aşağıya doğru ev sterilize hafif ve kompakt bir birimidir. Anında hafif bir giysi vapur gibi, sizin ocak gelen yağlı, pişmiş-on messes kaldırmak cam duş kapıları, serinlemek döşemelik ve yatak takımları, sabun pislik erimesi ve hatta kullanın.Zahmetsizce temiz ve Taşınabilir Buhar Pocket her köşe ve bucak sterilize.

Fakir Portable Steam Pocket Sistem Buharlı Temizleyici

. Özel olarak tasarlanmış buhar cepler ihtiyacınız buhar doğru miktarda teslim
. Bunun için sadece 30 saniye içinde güçlü, sanitizing buhar soğuk musluk suyu ekleyin
. Toz akarları, mikropları ve sadece su kullanarak bakterileri öldürmek - toksik kimyasal temizleyiciler için ihtiyaç
. Taşınabilir Buhar Cep maksimum temizleme gücü için akıllı ekleri ve aksesuarları çeşitli kullanır.Hatta en zor ulaşılan yerler için dezenfektan buhar teslim edebilirsiniz.
. Bu tezgahı gibi hızlı ve kolay bir Wedge cepler temiz geniş yüzeyler,
. Silindir cepler tam bir temizlik için sıkı, zor ulaşılması boşluk içine sıkmak
. Radyatör, panjur, ve daha fazlası buhar toz cep tuzakları toz ve kir
. Konfeksiyon vapur ekleri hiçbir zaman size buruşmaz elbise vermek
. Detay fırçalar lastik zor kir ile patlama ve jantlar, golf kulüpleri ve daha fazlası

Son düzenleme:

hayır canım yuzuk falan gondermedim..

sadece beni bidaha arama senle ve ailenle olmıcak bu iş dedim mesajla yazmıstım ama o telefonu kapattıgı için bunu ertesi gün gordu tabi ama hiç oralı olmamıs askım nasılmıs napıomus diye mesaj atmıs ..

biz mesajlasırken kapattı telefonu o.. iyi geceler sana simdiden bu konuyu uzatmayalım diye mesaj attı sonra kapattı telefonunu.. konusurken yuzume kapatsa hayatta affetmezdim bu kadarı bile acayip sinirlendirdi beni.. dun telefonumu acmıcaktım ama annem olmaz dedi pireye kızıp yorgan yakma cocugun bi sucu yok ailesinde kabahat dedi... ayrıca yuzune kapatmamıs mesajlasıyomussunuz iyi geceler dilemiş kapatmıs daha cok ustune mi gitseydi falan dedi.. öle actırdı telefonu bana , annem sayesinde oldu yani yoksa o sinirle verirdim yuzugunu falan neyi varsa

ben kaldıramıyorum öle seyleri... taviz tavizi dogurur, taviz vermek istemiyorum bu konularda

valla benimkli konusurken kapamıstı ki benim de kapattıgım olmustu ne yalan söliyim cok sinirliyken üstüne gelindigi zaman oluyorr cıunku o an ne desen anlamıyor senı pat die kapatma geregi duyuyorsun:8
ee ne olcak şimdi ailesiyle falan??

aaa sineraycım cidden leke bırakırmı acaba parke de falan cidden cok da hosuma gitmişti.. buhar guzel temizler dedi annemde gorunce

canım bazı kararlar aldım kafamda... bu iş böle bagırmakla cagırmakla olmıcak..

kayınvalidem benim aileme ve bana guveniyor, babamın evlerinin arabasının hesabını yapıyor, benim alacagım maaşın hesabını yapıyor ve bu yuzden benim sözlümün parasını himayesi altına alıp herseyi uzerimize yıkmaya calısıyor..

geride kalan ogulları için kendini saglama almaya calısıyo.. sözlümde durumun farkında, kendi parasını onlara bırakmak gibi bi niyetide yok zaten ama bu iş zorlukla kuskunlukle olmıcak, herseyden once bizim sözlümle birlik olup asmamız gereken bi durum var ortada...

bikere dugun 2012 de olmıcak onların dedigi gibi, bu kararımızın arkasında durucak...
ve ailesine durum artık daha farklı lanse edilecek... o da bu durumda bana ve aileme yardımcı olacak..

baska turlu zor yani...

onun ailesine kalırsa herseyimi uyduruk kaydırık yapıp 2012 agustosda beni alıyolarmıs, her sey sonradan olurmus...

o daha benim inadımı bilmiyor... annem demiş zaten benim kızımdaki inat kimsede yok ben bole bişeyi ona asla kabul ettiremem diye, o da olur olur alısır degişir demiş...

o oyle sanmaya devam etsin...

bana lazım olan oglu... zerre kadar ilgilendirmiyo ve zerre kadar uzemez artık onun fikirleri beni...

Son düzenleme:
Bırakabilir cnm çünkü ıslak bırakıyo sonucta buhar su haline geliyo. Biz tezgahta ocakta fayans camda falan kullanırken önce temizleyip sonra kuru bezle siliyoruz. Belki bırakabilir hayatım parkelerde fayansta bırakmaz ama parkede denemek lazım.

ya bende çooooooooook inattım yine öyleyim ama okadar değilim ama askım hep söyler su huyundan vazgec hiç hoş değil diye ama bende farkndayım 1-2sene önceye kadar damara damardım yani cok inatcıydm ama daha durgunlastm zamanla...
şimsi siz ne istiyorsunuz ne zman?ve ev varmı?sözlününün ne parası var??

ben bebekligimden beri boleyim annem öle der yani..

benimkide der vazgec su inat huyundan bu kadar katı olmak zorundamısın diye..

ben kolay kolay vazgecmem hayatımda bicok seyi inadım sayesinde yaptım.. o inat bana 15 günde universite kazandırdı... benim inadım bana bişey kaybettirmedi hiçbizaman aksine kazandırdı, bazı konularda idealist durmak lazım.. ozellikle bu mevzuda yoksa eziliyosun...

evimiz var nisan ayında alındı ... askımın parası vardı hepsi için kredi cekmek yerine bi kısmını peşinat olarak verip uzeri için kredi cekti..

aslında kredi cekmeden de alırdı ama annem evleri begenmedi sart kostu buyuk olcak site icinde olcak vs vs diye.. ole olunca kredi cekmek zorunda kaldı benimki

ama bir kısım parasını da dugun icin ayırdı hepsini vermedi pesinata, ailesi de cok az bi miktar yardım ettiler peşinat için geride kalan paraya dokunmasın diye...

şimdi kayınvalidem diyoki biz peşinata yardım ettik o yuzden evin esyasına karısmayız suna karısmayız buna karısmayız yapcamızı yaptık, oglumun ayırdıgı o para da bende kalcak taksitle yapsınlar herseyi ikiside calısıo yaparlar bende bu parayı saklar veririm sonra yazlık alırlar ilerde diyo ama dugun için vermem diyo... ucuzuna gitsinler taksitle yapsınlar diyo

evde degiştiemk istedigim yerler var, mutfagın rengini sevmiyorum yerlerin rengini sevmiyorum mesela değştirmek istiyorum, bunları ev ilk alındıgında babası yaparız hepsini oglum arkanda ben varım diodu

sözden oncede diolardiki, biz herseyi yapıcaz, evin kredi borcunu bile kapatcaz...

şimdide biz bişeye karısmıcaz oglanın da parasını saklıcaz guvence olcak diolar..

diorum ya ailemin durumuna guveniyolar... şimdi akıllarına nasılsa o calısan kız alıyo kayınpederin de durumu iyi bizim daha geride iki oglumuz var garantiye alalım kendimizi diye dusunuolar

ya çağlam ne diyim ki böyle atan tutan insanları ya para sözlünde değil mi onlara neeee siz gidip yapın değiştirin düğününüzü yapın ???
birde sey dicem ya rengini begenmıyorsun ama ckta dert değil değişme bir süre nolucak şimdi bizimki ev aldı girdi daha dogrusu 1+1 ama evi ne renk yaparlar inşaattan sonra bilmiyoruz ama ben sevdigim renk olsun isterim ama para sıkısıksak yaptrmam yani bir süre idare ederim sonra 1-2 yıl onra düze çıknca komple değiştitim die düşünüyorum cırt renkler değilse tabii!!

ya birşey diyimmi canım şimdi beni yanlış anlamada hani söylüyorum sadece acaba annen ev için çok şart kosmus ya byük olsun site olsun ws...neden öyle yaptı ??hani evleri olsun baslarını soksunlar kira vermesinler demedi daha uygun bişey begenirdin sözlünle sen annen cok müdahale ettigi için kaynanan öyle yapıyor olabilir bencee:S
bilmiyorum ama yani belki...:26:

hayır sözlümde degil.. parayı o peşinat mevzularında elinden cekip almıs benim saf sözlümde annem iyi saklar diye vermiş ..

şimdi cadalozluk yapıo.. adım gibi eminim o parayı bize vermicek yazlık icn falan saklasa da obur oglullarına saklıcak ole yapmaya calısıyo cunku beni tanıdıktan sonra gordu ki evlendikten sonra oglundan onlara bi hayır gelmicek..

beni parmagında oynatamıcanı anladı cunku... onceden benimkine guveniyodu abisi yardım eder diye ama baktı gordu ki bende hakkımı yedircek göz yok hepsinin gözü korktu benden... suanda bile bu cocuk evlencek demiolar yemeye devam ediyolar sözlümü

paragöz insanlar hemde nasıl anlatamam ve benim sözlüm de cok saf, eli de acayip acık... bu gune dek agzımı bile acmadım.. annesi babasıdır kardeşidir yapcak tabi alcak tabi vericek tabi dedim
ama su saatten sonra kusura bakmasınlar...

kurcagım yuvanın, dogmamıs cocuklarımın haklarını daha fazla yedirmicem onlara... demek böle yapıolar o zaman aynı sekilde karsılık bulcaklar...

benim sözlüm calıstıda yaptı.. aylarca yıllarca askeri okulları bitircem diye ugrastı sonrada gemilerde yurtdıslarında karaya ayak basmadan calıstı..

obur ogullarıda sıksınlar calıssınla yapsınlar...

........

suan evimizde kiracı var tatlım ve simdiden dolapları falan mahvetmiş, parkeleri cizmişler tasınırken

yeni gelin evi olcak sonradan içeri insaat sokmak istemiyorum, calıscam zaten sonradan kırıp dokmekle ugrasamam ki

cekmekoy de aldık canım 3+1

evet canım bildigin site,

havuzu falan da var da benim bi işime yaramaz... bizimki izin vermiyo sitenin havuzunda, konu komsunun hergun yuzyuze bakcamız adamların icinde ole gezemezsin diyo.. bende o zaman sende kullanamazsın dedim tamam kullanmam diyo bizim bi işimize yaramıcak anlıcagın...

tesekkur ederim canım... allah olmayanlarada nasip etsin bize de borcunun bittigi günü görmeyi

sizinkide hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…