Hg çağlacım barıştınız mı
kurabiyem nasılsn, son gelişmeler neler mrktan öldük burdaa
daha bişi hallolmadı cnm ancak aldılar incelemeden kullanıcı hatası fln dicekler gibi gelio bana ama o bayiiyi başlarına yıkarm sorun deil,
bi şikayet daha yazdırmasnlar bana
Kızlar isteme ve evlilik tarihimiz belli olduDün akşam uzun uzun konuştuk.
2013 te okulu bitiyor. 2013 yazı isteme tanışma söz olucak. Askere gidicek gelicek 6 ay sonra şubat gibi mart gibi en geç nişan olucak ve 2014 yazı ağustos 22 de evlenmiş olucaz2014 geliniyim aslında ama burda başladım hikayeme burda bitirmek istiyorum
olaylarn senin tarafına dönmesine sevindm balım, umarm bu da tatlılıkla halledilir
çağla halledebileceğinizi sölemiştim boşa kendini üzüp kırdın belkide görüşemediniz diye ama üzülmeni gerektiricek bir sorun yok aşarsınız canım mutlu ol
ızlar biz evde buharlı temizlik makinesi kullanıyoruz lavobolar klozet küvet mutfak cam neresi olursa. Ve 2 senedir kullandıgımız bu ürün gerçekten çok çok çok büyük kolaylık. Bugün kendime siprariş verdim biz buu ürünü 450 lira gibi bir fiyata almıştık ama düşmüş ve fırsatı varken almak istedim.
Eki Görüntüle 266461
Hepinize tavsiye ederimm 170 TL en düşük fiyatı internette ve demin siparişimi verdim aklımda yoktu ama araştırayım derken alıverdim
steam mob cıkarmıs fakir... onun gibi bişey mi canım
ben steam mob almayı dusunuyorumm
çağlam sen yüzüğü onlara göndermişmiydin???
ve telefonu sinirlenince mi kapattı ya benimki de 2 kez sanırım sinirlendiginde yaptı aynı seyi önceden ya anlamıyorumki yapıyorlar yanı hepsi mutlaka yapıyoooor
hayır canım yuzuk falan gondermedim..
sadece beni bidaha arama senle ve ailenle olmıcak bu iş dedim mesajla yazmıstım ama o telefonu kapattıgı için bunu ertesi gün gordu tabi ama hiç oralı olmamıs askım nasılmıs napıomus diye mesaj atmıs ..
biz mesajlasırken kapattı telefonu o.. iyi geceler sana simdiden bu konuyu uzatmayalım diye mesaj attı sonra kapattı telefonunu.. konusurken yuzume kapatsa hayatta affetmezdim bu kadarı bile acayip sinirlendirdi beni.. dun telefonumu acmıcaktım ama annem olmaz dedi pireye kızıp yorgan yakma cocugun bi sucu yok ailesinde kabahat dedi... ayrıca yuzune kapatmamıs mesajlasıyomussunuz iyi geceler dilemiş kapatmıs daha cok ustune mi gitseydi falan dedi.. öle actırdı telefonu bana , annem sayesinde oldu yani yoksa o sinirle verirdim yuzugunu falan neyi varsa
ben kaldıramıyorum öle seyleri... taviz tavizi dogurur, taviz vermek istemiyorum bu konularda
valla benimkli konusurken kapamıstı ki benim de kapattıgım olmustu ne yalan söliyim cok sinirliyken üstüne gelindigi zaman oluyorr cıunku o an ne desen anlamıyor senı pat die kapatma geregi duyuyorsun:8
ee ne olcak şimdi ailesiyle falan??
aaa sineraycım cidden leke bırakırmı acaba parke de falan cidden cok da hosuma gitmişti.. buhar guzel temizler dedi annemde gorunce
canım bazı kararlar aldım kafamda... bu iş böle bagırmakla cagırmakla olmıcak..
kayınvalidem benim aileme ve bana guveniyor, babamın evlerinin arabasının hesabını yapıyor, benim alacagım maaşın hesabını yapıyor ve bu yuzden benim sözlümün parasını himayesi altına alıp herseyi uzerimize yıkmaya calısıyor..
geride kalan ogulları için kendini saglama almaya calısıyo.. sözlümde durumun farkında, kendi parasını onlara bırakmak gibi bi niyetide yok zaten ama bu iş zorlukla kuskunlukle olmıcak, herseyden once bizim sözlümle birlik olup asmamız gereken bi durum var ortada...
bikere dugun 2012 de olmıcak onların dedigi gibi, bu kararımızın arkasında durucak...
ve ailesine durum artık daha farklı lanse edilecek... o da bu durumda bana ve aileme yardımcı olacak..
baska turlu zor yani...
onun ailesine kalırsa herseyimi uyduruk kaydırık yapıp 2012 agustosda beni alıyolarmıs, her sey sonradan olurmus...
o daha benim inadımı bilmiyor... annem demiş zaten benim kızımdaki inat kimsede yok ben bole bişeyi ona asla kabul ettiremem diye, o da olur olur alısır degişir demiş...
o oyle sanmaya devam etsin...
bana lazım olan oglu... zerre kadar ilgilendirmiyo ve zerre kadar uzemez artık onun fikirleri beni...
ya bende çooooooooook inattım yine öyleyim ama okadar değilim ama askım hep söyler su huyundan vazgec hiç hoş değil diye ama bende farkndayım 1-2sene önceye kadar damara damardım yani cok inatcıydm ama daha durgunlastm zamanla...
şimsi siz ne istiyorsunuz ne zman?ve ev varmı?sözlününün ne parası var??
ya çağlam ne diyim ki böyle atan tutan insanları ya para sözlünde değil mi onlara neeee siz gidip yapın değiştirin düğününüzü yapın ???
birde sey dicem ya rengini begenmıyorsun ama ckta dert değil değişme bir süre nolucak şimdi bizimki ev aldı girdi daha dogrusu 1+1 ama evi ne renk yaparlar inşaattan sonra bilmiyoruz ama ben sevdigim renk olsun isterim ama para sıkısıksak yaptrmam yani bir süre idare ederim sonra 1-2 yıl onra düze çıknca komple değiştitim die düşünüyorum cırt renkler değilse tabii!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?