'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pek sevgili hümüm
herhangi bi bez mi olcak o temizlik bezi sersek de olur mu
allahımmm her bi haltı bilirim neden bunlara kafam çalışmıyo benim ya

Özgem
al benden de bi o kadar ben eşim koruncak diye ve birde dana gibi kan gelmez benden ümidiyle hiç bu kadar detaylı düşünmemiştim. Benim korkum hani soyunmak, acı falandı işin birde bu yönü hiç aklıma gelmemişti ya.:44:

LAvin
çok yaşa emi hiç gülesim yoktu.

MAviş ben dün yarım saatte a dediğimde adam anlatmak istediklerimi anladı. Hem sorup hem cevaplıyordu ağzımdan çıkan birkaç kelimeyle ama yinede bunu mesajı atamam ona.

Kızlar o günkü duruma bağlı emin olamıyorum aşkla kalabalık ortamda bile kalbim durur gibi oluyor yatak oda falan diyince nolur hiç bilmem.

ya kızlar hiç tasalanmayın her şey spontane gelişiyor boşverin çarşafı bezi akıntıyı ,kanamayı keyfini çıkarın çünkü ben öyle yapıcam çok heyecanlı ayyyyy

ben arkdsmın çeyizini sererken görmüştüm teyzeleri çarşafın ustunede katlayıp katlayıp bsyler koyuolardı megersem ondamıs heeeeeeeeee:26::26:

Yahu aslında o doku bozulurken kan gelmesine bile gerek yok. Zorlandığı için geliyor. Ben anlamıyorum milletteki kan tutkusunu.

Neden sadece bizim canımız yanıyor acaba erkeklerde de böyle birşey var mı?
KAn tutan bir erkek olunca düşünemiyorum o tabloyu

Neden sert bir zemin lavin sert zeminde olması şart mı?
Ben yumuşacık yatak istiyordum.

dana kesmiş gibi mii
kedidir o kedii

vazgeçicevercem şimdi şaapmaktan yaa o derece
ne dana kesilmesi ne 2 çarşafı yaaa
ben 2 damla bişi gelcek onu da peçeteyle silivercez diye şartlandırdım kendimiii
oya öle dedi banane oynamıyom ben

ne bilim öyle yazmış kız

bende bi iki damla sanıyordum

kişiden kişiye değişir demek ki,bende zaten kansızlık var

Aslı ebn anlamadım ne sıvısı ne çarşafı neden değişip duruyoruz ikide bir

ben sanırım anlamadım :26:
alezi çarşafın altına serceksen sonuçta önce çarşafa geçmicek mi ne geçicekse
bizimkilerle ben hiç bu kadar açık konuşamıyom ya

canlarım çarşafın altında alez olcak ..
ilişki sırasında da çarşafın üstünde (yazmayı unutmuşum) pamuklu kare ya da dikdörtgen gibi hafif kalınlıkta kumaş olacak . yani çarşaf değiştirceğime onu yıkayacağım sonra...

sıvı dediğim hümeyram ; biraz açık olcak ama bizden gelen ıslaklık ve erkek organından damlayacak zevk suları

yani sürekli nevresim yıkayacağıma onu kullanırım

Neden sert bir zemin lavin sert zeminde olması şart mı?
Ben yumuşacık yatak istiyordum.

Tatlım ben de bir şey anlamadım, bana zaten başlı başına çok garip geldi.

Yahu insanlar ilk ilişkilerini her yerde yapıyor bence önemli olan hazır olmak, gerisi boş yok yatak yok çarşaf önemli değil bunlar.

yerde merde yapamam hiç yumuşacık yatağım varken

en mantıklısı kalıncana bi çarşafı katlayıp koymak

ama bide esnek muhabbeti var

o kadar çarşaf serdik ya gelmezse bişi:44:

Bende hayatta atamam yaa imkansız böle bişey yapmam beni hep yanağımdan veya anlımdan öpyo istiyo dudağımdan öpmek ama ben çekiniyorum diye uzak duruyo yaa off zaman yaklaştıkça geriyor bu konu beni :18::18::18:

Akıllıca bunuda not edeyim.
İlerde lazım olur.

LAvin evin her odasında elinde çarşafla gezecek ay düşününce çok komik geldi

ayrıca gerdek kanını da abartmayın ya.. millet sallamıştır kesin.

2 damla bişi gelirse gelir.

belki de zarımız esnek hiç kan gelmicek ne biliyoruz ki :44::44:

acı olayına gelince de o da zarın yapısı ile alakalı.. kiminde arı sokması ,kiminde sinek ısırığı gibi.

acı ve zevk aynı anda sahnelerde wuuhhuuu

*
hatice ben ayrı oda gibi birşey okumadım dimi :44: inşallah gözlerim beni yanıltıyordur.

daha dün neler konuştun diye seviniyorduk nişanlınla. kasma kendini bu kadar

sana soru ; madem ki cinsellik çok acı çektiren bir olgu ,Rabbimiz niye versin bize öyle birşeyi

bu konuda tecrübeli biri olarak aydınlatmak istedim sizleri...(tabi kişiden kişiye değişir ama daha dana kesilmiş gibi olayını duymadım görmedim)

ilk gece zaten sadece o iş oluyo devamı olmuyo yani...o olay olduktan sonra cok fazla gelmedi bende...carsafın bikaç yerine bulasmıstı...hatta kasık tabirim meshurdur yemek kasıgı kadar diyelim hadi

sonraki ilişkilerde de oluyo biraz biraz haberiniz olsun...çünkü ilk 3-4 ilişkide tam anlamıyla gerceklesmiyo...her seferinde biraz biraz gibi düsünün....öbür türlü agrı cok olur diye düsünüyorum...zorlamamak lazım güzellerim....

dana gibi kan gelmesi mi :) binde bir dir o :) geleceği bi iki damla bişey.. bu kadar stres yapmayın. esneklik konusuna gelince. kuzenimin esnekmiş ilk gece zorlamışlar kan gelmemiş ilk işlerı sabah doktora gitmek olmuş. doktorda ilerleyen zamanlarda veya doğum esnasında zar patlar demiş.

sonraki ilişkılerdede olur tahmınım. bide şey bizim prensesler tahriş olur ılk 4 5 ilişkıde acı ve zewk bı arada olur sanırım :))

Banada tuhaf geldi.

yerde merde yapamam hiç yumuşacık yatağım varken

en mantıklısı kalıncana bi çarşafı katlayıp koymak

ama bide esnek muhabbeti var

o kadar çarşaf serdik ya gelmezse bişi:44:
Valal ebnde tuttum. Kalınca bir çarşaf tarzında onu sererim işimiz bitince topla kaldır.
Oh mis gibi yatakta kıvrıl yat

Bende yavaş yavaş korkular yükselince üstüne su serpiyorum

Şey geçen konuşunca ben ona bunuda söyledim.
O 1 hafta muhabbeti de ordan çıktı zaten ama aynı odada olmak koşuluyla.

Bilirkişi geldi.

ohh be bilen biri geldiiiii

pekiiii:97::97::97:

acı var mı acı

ama bu çok kötü bişey yaaaaaa

dr. 'a gitmeye gerek bile yok bana kalırsa böyle birşey olduğunda...

evliliğin temel kuralı eşlerin birbirine güvenmesi bence

ertesi günü dr götürüp muayene ettirmek bir bayan için çok onur kırıcı olsa gerek.

az önce başka bi topikte okudum dana kesmiş gibi kanaması olmuş birinin

2 nevresim değiştirmişler:18::18:
:

kız danagillerden geliyordu sanırım
valla herkesten herkese değişir ama ne çarşafım battı nede başka birşey

toplasna 4 5 damla geldi. neydi çağla?
bir tatlı kaşığı silme
çay mıydı o kaşık:44:

bir de eğer doğal korunma yöntemlerinden biri olan içeri gelmemeyi kullanılacaksa çarşaf batabilir.
zaten sizin bu ateşe bakılırsa iş sırasında çarşaf yorgan falan hepsi havada uçar

KUzum nasıl oluyor o korkuların üstüne su serpmek:26::26::26:

sonraki ilişkılerdede olur tahmınım. bide şey bizim prensesler tahriş olur ılk 4 5 ilişkıde acı ve zewk bı arada olur sanırım :))

valla tahriş falan olmadı cok şükür....3-4 ilişkide acı hissettim ama

Banada tuhaf geldi.

Bilirkişi geldi.

yerim seni

ohh be bilen biri geldiiiii

pekiiii:97::97::97:

acı var mı acı

ama bu çok kötü bişey yaaaaaa

valla ilkinde kocişim cok rahatlatmıs olmalı ki...acıyı hissetmedim bileeee...ama sonraki bi kaç ilişkide oldu acııı ama azcık...nelere dayanıyoruzzzzz yaaa.ona mı dayanamıcaksınızzz

Oyammm anlamadım yazdıklarından ...bi ara tatlı kasıgı muhabbeti yapmıstım yaaaaaa...şimdi de cay kasıgı olsun bari dedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…