- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
hızlı sevgilimden mesaj geldi 'e sen balayında yapmak istemiyodun ilk'
ahahaa içine oturmuş üzülmüş sanırım ya
Şimdi geçen gün bu mehir konusunu anneme sordum annem dedi ki sadece Türklerde var bizim büyük dedelerimiz suriyeden göçmüş biz Arabız ama elhamdülillah müslümanız ama bazı adetlerimiz farklı oluyor bizimkilere de soramıyorum ama merak ediyorum bilmiyorum kafam çok karıştı size sorim dedim:26::26::26:
türk arap farketmez.canım hepimiz müslümaniz...ayrıca peygamber efendimiz.zamanından beri var mehir yani tüm müslümanlar.içinŞimdi geçen gün bu mehir konusunu anneme sordum annem dedi ki sadece Türklerde var bizim büyük dedelerimiz suriyeden göçmüş biz Arabız ama elhamdülillah müslümanız ama bazı adetlerimiz farklı oluyor bizimkilere de soramıyorum ama merak ediyorum bilmiyorum kafam çok karıştı size sorim dedim:26::26::26:
nası sorcaz bunu özgee
otelde carsaf ayrı mı götürcenizşey işte pıt pıt damlıcak bişiler için
hahaha Cuma Cuma adamların aklına girmeyek gerçi bitti namaz.çoktanbenimkinden gelen cevap ; "uyutcam ben seni uyutcam ,bekle az kaldı"
Mehir islami nikahlarda farzdır,milleyetle alakalı değil ki. Benim de annem Suriye Araplarından ancak böyle bir farklılıkları yok.
türk arap farketmez.canım hepimiz müslümaniz...ayrıca peygamber efendimiz.zamanından beri var mehir yani tüm müslümanlar.için
aferim enişteywaçık bi cümle değil ki pınarım ilk gece sarılıp uyuyalım diyon işteee
o hangi yönlere çekerse artık
daha önce bunun konuşmasını yapmadıysanız zor olabilir ama sormak :26:
tekrar cevap yazdım tepkini merak ettiğim için öyle yazdım..ama gerçekten vazgeçtim balayında olsun desem ne derdin diye sordum
o da daha iyi bile olabilir derdim yazmış
ben de tamam o zaman anlaştık öyle yaparız dedim
hemen aradı ardındannoldu neden vazgeçtin diye
ben de senin düşünceni sormamıştım bugüne kadar ama senin de ne istediğin önemli dedim
o da gidişata bakarız o zaman dedi
cuma cuma bu kadar sapıtmak yeter
Ben bu evlilik sonrası ilk cinsel ilişki öncesi kılınan şükür namazını nafile namaz olarak biliyordum. Farz ibadet hükminde değil diye.
Bir araştırmam gerek sanırım.
şeri gelmişken çarşaf ve pıt pıt için bişi sorabilirmiyimm
ilk gece hani yatağımız hazır olacak yaa
hani çeyiz serilirken hazırlanmış olacak
hani cici cici bi çarşaf olacak o
ona mı pıt pıt şey olcak
olmaz dimi değiştirmek mi lazım o işten evvel
damada ne diycez bekle bi çarşaf değiştireyim mi
onu zaten yatağı hazırlarken koyarız.ya da damat namaz.kılarken şıp şakşeri gelmişken çarşaf ve pıt pıt için bişi sorabilirmiyimm
ilk gece hani yatağımız hazır olacak yaa
hani çeyiz serilirken hazırlanmış olacak
hani cici cici bi çarşaf olacak o
ona mı pıt pıt şey olcak
olmaz dimi değiştirmek mi lazım o işten evvel
damada ne diycez bekle bi çarşaf değiştireyim mi
onu zaten yatağı hazırlarken koyarız.ya da damat namaz.kılarken şıp şak
açık bi cümle değil ki pınarım ilk gece sarılıp uyuyalım diyon işteee
o hangi yönlere çekerse artık
daha önce bunun konuşmasını yapmadıysanız zor olabilir ama sormak :26:
tekrar cevap yazdım tepkini merak ettiğim için öyle yazdım..ama gerçekten vazgeçtim balayında olsun desem ne derdin diye sordum
o da daha iyi bile olabilir derdim yazmış
ben de tamam o zaman anlaştık öyle yaparız dedim
hemen aradı ardındannoldu neden vazgeçtin diye
ben de senin düşünceni sormamıştım bugüne kadar ama senin de ne istediğin önemli dedim
o da gidişata bakarız o zaman dedi
cuma cuma bu kadar sapıtmak yeter
bunun cevabını ben de merak ediyom
ama yeni evlenen gelinlerimizden biri sanırsam peçete ile silmek kafi öyle çok bişey beklemeyin demişti sanki :26:
çarşafa damlayana kadar sileriz
pınar canım .. ben carsafın altına alez sercem
bir de annem çarsaf almış.. kare şeklinde biraz pamuklu ,hafif kalınlıkta.. hem ilk gece hem de sonraları yıkar kullanırsın dedi.
hani sıvı vs de akıyor ya ilişki sırasında ..sürekli nevresim değiştirip yıkayacağına öyle kullanırsın, ben hala kendime öyle yapıyorum dedi.
pınar canım .. ben carsafın altına alez sercem
bir de annem çarsaf almış.. kare şeklinde biraz pamuklu ,hafif kalınlıkta.. hem ilk gece hem de sonraları yıkar kullanırsın dedi.
hani sıvı vs de akıyor ya ilişki sırasında ..sürekli nevresim değiştirip yıkayacağına öyle kullanırsın, ben hala kendime öyle yapıyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?