'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Mehir islami nikahlarda farzdır,milleyetle alakalı değil ki. Benim de annem Suriye Araplarından ancak böyle bir farklılıkları yok.

türk arap farketmez.canım hepimiz müslümaniz...ayrıca peygamber efendimiz.zamanından beri var mehir yani tüm müslümanlar.için

nası sorcaz bunu özgee

açık bi cümle değil ki pınarım ilk gece sarılıp uyuyalım diyon işteee
o hangi yönlere çekerse artık
daha önce bunun konuşmasını yapmadıysanız zor olabilir ama sormak :26:

tekrar cevap yazdım tepkini merak ettiğim için öyle yazdım..ama gerçekten vazgeçtim balayında olsun desem ne derdin diye sordum
o da daha iyi bile olabilir derdim yazmış
ben de tamam o zaman anlaştık öyle yaparız dedim
hemen aradı ardından noldu neden vazgeçtin diye
ben de senin düşünceni sormamıştım bugüne kadar ama senin de ne istediğin önemli dedim
o da gidişata bakarız o zaman dedi
cuma cuma bu kadar sapıtmak yeter

otelde carsaf ayrı mı götürceniz şey işte pıt pıt damlıcak bişiler için

yeri gelmişken çarşaf ve pıt pıt için bişi sorabilirmiyimm

ilk gece hani yatağımız hazır olacak yaa

hani çeyiz serilirken hazırlanmış olacak

hani cici cici bi çarşaf olacak o

ona mı pıt pıt şey olcak

olmaz dimi değiştirmek mi lazım o işten evvel

damada ne diycez bekle bi çarşaf değiştireyim mi

Son düzenleme:
aferim enişteyw

bunun cevabını ben de merak ediyom
ama yeni evlenen gelinlerimizden biri sanırsam peçete ile silmek kafi öyle çok bişey beklemeyin demişti sanki :26:
çarşafa damlayana kadar sileriz

onu zaten yatağı hazırlarken koyarız.ya da damat namaz.kılarken şıp şak

olur mu kızlar öyle şey leke geçirmeyen kalın bi örtü olacak.onun için sizin yatacaginiz tarafın altına.. neyse ben geldim.öptüm.görüşürüz akşam.kızlar

pınar canım .. ben carsafın altına alez sercem

bir de annem çarsaf almış.. kare şeklinde biraz pamuklu ,hafif kalınlıkta.. hem ilk gece hem de sonraları yıkar kullanırsın dedi.

hani sıvı vs de akıyor ya ilişki sırasında ..sürekli nevresim değiştirip yıkayacağına öyle kullanırsın, ben hala kendime öyle yapıyorum dedi.

kız hüm bu topic cok kuduruk yaaa neeler kaçırdım ahahaha

donuk pudracım yenı opüşmeye başlayanlar için değildi o dişdişe lafı tabiri-i caizse öyle dedim hani böyle ateşli öpüşürsün birbirini yer gibi de sonra o hışımla arada bir duddaklarını ısırırsın ya karşındakinin ondan bahsetmiştim gerçi ben dayanamıom pek bi azgnım hep ısırıom da

benimkine sormaya gerek yok cevabı biliyorum..
aşkım yaa sen strese girme gel biz hazırlıklara başlayalım der kesin

bunun cevabını ben de merak ediyom
ama yeni evlenen gelinlerimizden biri sanırsam peçete ile silmek kafi öyle çok bişey beklemeyin demişti sanki :26:
çarşafa damlayana kadar sileriz

Yaaa millet bunu spontane arabada orda burda yapıyor ecnebi ülkelerde. Kimsenin üstü başı kirlenmiyor.Biz çok abartıyoruz. Ben yapcam gitsin banane.

Son düzenleme:

Aslı ebn anlamadım ne sıvısı ne çarşafı neden değişip duruyoruz ikide bir

ben sanırım anlamadım :26:
alezi çarşafın altına serceksen sonuçta önce çarşafa geçmicek mi ne geçicekse
bizimkilerle ben hiç bu kadar açık konuşamıyom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…