'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben sanırım anlamadım :26:
alezi çarşafın altına serceksen sonuçta önce çarşafa geçmicek mi ne geçicekse
bizimkilerle ben hiç bu kadar açık konuşamıyom ya
hayır ya çarşafin üstüne bezi serin sonra işlem.bitince onu alıp makinee atın duşunuzu.gusulu alıp.çarşafin üstünde uyuyun.işlem.bu kadar

Zehra benimkinin cevabı daha komik olur ve bence bayılır buna
Çünkü ilk gece ben ayrı odalarda yatalım istiyorum oda bunu kabul edeceğim bir şartla kendini odaya kitlenmen gerek dedi.

haticem abartma bu kadar lütfen ne ayrı odada yatması kuzum yaa
ilk gün ayrı odada yatsan 2. gün hemen alışıcan mı sankiii
kasma kendini bu kadar aaa kızcam heeee

birazcık konuştuk daha önce bizim düğün ailemin bulunduğu yerde olacak kendi evimiz buraya 3,5 uzaklıkta olacak

onu konuşmuştuk hani düğünden sonra o kadar yol gidip

o zaman merak etme her türlü olur demişti

şimdi bida sorayım bakayım ne dicek:26:

bunun cevabını ben de merak ediyom
ama yeni evlenen gelinlerimizden biri sanırsam peçete ile silmek kafi öyle çok bişey beklemeyin demişti sanki :26:
çarşafa damlayana kadar sileriz

az önce başka bi topikte okudum dana kesmiş gibi kanaması olmuş birinin

2 nevresim değiştirmişler:18::18:

onu zaten yatağı hazırlarken koyarız.ya da damat namaz.kılarken şıp şak

ne koyacaz :44::44:

bide ben birlikte namaz kılmak istiyordum ama:26:

o önümde ben arkasında

Çünkü ilk gece ben ayrı odalarda yatalım istiyorum oda bunu kabul edeceğim bir şartla kendini odaya kitlenmen gerek dedi.

Asla ilişki olmasa bile ayrı odada yatmayın canım çok sağlıksız bir durum bu.

Beraber uyumak,tenine alışmak bunlar çok önemli.

hayır ya çarşafin üstüne bezi serin sonra işlem.bitince onu alıp makinee atın duşunuzu.gusulu alıp.çarşafin üstünde uyuyun.işlem.bu kadar

pek sevgili hümüm
herhangi bi bez mi olcak o temizlik bezi sersek de olur mu
allahımmm her bi haltı bilirim neden bunlara kafam çalışmıyo benim ya

o kadar da değil.canım kitleme falan neymis.o sana sen isteyence dokunur zaten.. merak etme o anda sende isteyeceksin Allah veriyor.o isteği sonuçta helal kocan nikahlı

Bu normal ilişki için de mantıklı bence,her gece çarşaf mı değiştirilie en sevmediğim iş.

Ama fantazi işi zor, elimde çarşaf salona ser,banyoya ser bilmem ne

vazgeçicevercem şimdi şaapmaktan yaa o derece
ne dana kesilmesi ne 2 çarşafı yaaa
ben 2 damla bişi gelcek onu da peçeteyle silivercez diye şartlandırdım kendimiii
oya öle dedi banane oynamıyom ben

pek sevgili hümüm
herhangi bi bez mi olcak o temizlik bezi sersek de olur mu
allahımmm her bi haltı bilirim neden bunlara kafam çalışmıyo benim ya
yok artık hani.çocuklar eskiden altına yapıyor diye çok.ince kalın çarşaf olurdu ya onun gibi ışte onu anneler düşünür benimki bana soylemedi ama yapar herhalde

yok artık hani.çocuklar eskiden altına yapıyor diye çok.ince kalın çarşaf olurdu ya onun gibi ışte onu anneler düşünür benimki bana soylemedi ama yapar herhalde

yok bebeğim ben zannetmiyom bizimkilerin böyle bişi düşüneceğini
gelin yatağı yaparken yaparlar mı onu da sanmıyom
çünkü hiç konusu geçmedi bizde böyle şeylerin
açıkçası ben de hiç bişey sereceğimi düşünmüyodum o cicik çarşaflara bile geleceğini düşünmüyodum
neyse yaşayıp görcez

sana iyi eğlenceler kuzum

Kız zaten o kadar bence de, binde bir olur çok kanamalısı.

ya sonuçta ilk bi deneme yapılır sonra kan gelecekse gelinir silinir o da peçeteyle..
yoksa ilk girildiği gibi sonuna kadar öyle devam edilmez yaa öyle devam edilirse tabi geçer çarşafa marşafa
görcez bakalım.. o kadar da zorlamasınlar canım illa kan getircez diye zorlamanın manası ney di mi ama

Sen deyince bir şey hatırladım. Bir akrabamdan duymuştumi,onların baba tarafından galiba adetleri şöyleymiş: ilk ilişki için bi yorgan var. Sert zemin çok sağlıklıymış yataktansa bu yorganı gelin hanım yere seriyor orda yapılıyormuş. Çok ilginçti.

Böyle kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…