'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bu arada son gaz hazırlıklara başladık yatak odası istediğim gibi yaptırılıyor bugün mobilya rengini seçecez mutfakta istediğim gibi yaptırılıyor lavabo ve banyoyada hilton lovabo yaptırıyoruz bazı karasızlıklıklarımı bugün giderirsem inşallah herşey süper olacak alış verişlere de başlıyoruz bakalım çook işimiz var çook:18::18::18:

aynen Aslım bizim adetlerle aynısınız siz
Nişanda aynı şekilde

Hatta durumu olmayanlar nişan kınayı büyük yapmaz o nedenle

Maviş iyiymiş sizinki yaa

Evet kuzum bizim iyi yaa öle ama ne yapalım meselan düğün biter gelin evine gider hemen eve girmeden kurban kesilir ayağının ucunda gelin onun üstünden geçip öle çıkar evine ondan mevlüdünde mantı yapılır dağıtılır

Kuzum hayırdır ne bu acele gidin bi yemek yeyin kendinize gelin yanlış anlama bi deyim vardır inşallah kırıcı olmam 'Aç ayı oynamaz'

bir tek sen dağıtılacak şal ya da tülbent al.. kuruyemişte sanırım erkeğe aitti .

Artı bizde gelinin başında kınada şeker kırarlar bilmem sizdede var mı ama bi bölümünü ayırırlar gelinle damada şerbet yapar içirirler kalanıda kınadaki bekar insanlara verirler ki darısı bulaşsın diye

Canımlar da düğünden sonra gelin önce oğlanın baba evine gidermiş ordan evine gidermiş ve ben bu ayete uyuz oldummmm

bizde yok o kuzum
Canımlar da düğünden sonra gelin önce oğlanın baba evine gidermiş ordan evine gidermiş ve ben bu ayete uyuz oldummmm

:44::44::44: gitmek isteyen düğün salonuna gitmeden gidiyor ama bizde o da yoktur. direkt salona gidilir.

hımmm bizim düğün pazar günü ya imam nikahını kalabalık gelmeden pazartesi salı falan kıyalım diyoruz işte zaten düğüne de 5 gün kalıyor

bizde tanıdık hoca gelecek .. nişanlım özellikle uygun olsun diye düğün sonrası istedi. bakalım ayy çok heyecanlı ya :18:

Kuzum ben sana geçen gün özel mesaj attım sen almadın mı acep cecap virmedin de bu paynak kaday çocuka

yooo almadım ben mesaj falan dur bakayım bi :26::26::26: yoksa mesaj atardım kesin

bizde tanıdık hoca gelecek .. nişanlım özellikle uygun olsun diye düğün sonrası istedi. bakalım ayy çok heyecanlı ya :18:

Hımmm yok canım benim dedem falan hafız hoca zaten biri kıyar daha güzel olur hem yabancı olmasındansa.. şehirdışından çok gelen olacak bize o yüzden kalakbalık olmadan olsun istedik hemde ailem yanımda olsun kıyılırken canım baba evimde kıyılsın

evet ıvır zıvırlar çok para tutar bencede
ama dedğin gibi kızın aldığı götürdüğü bu şeyler erkek tarafına hep az gelmiştir
valla ben ne yapacağım bilmiyorum hiç
birşeyler almaya başlmam lazım sanırım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…