aynen Aslım bizim adetlerle aynısınız siz
Nişanda aynı şekilde
Hatta durumu olmayanlar nişan kınayı büyük yapmaz o nedenle
Maviş iyiymiş sizinki yaa
aynen öyle tuğçeal al al ortada bakınca bunlara mı gitti bu kadar para diyor insan.
aksesuarları en en sona bırakmak en iyisi . ben de aksesuar aldım toplasan 5-6 parça 250 tl gitmiş
*
maviş bizde düğünde gelin + kardeşini damat öder. sevdicek kınada da ödemek istedi kardeşiminkini.. düğün sonrası bir yere gidilirse evet onu da damat öder ama biz direkt eve uçcaz
bir tek sen dağıtılacak şal ya da tülbent al.. kuruyemişte sanırım erkeğe aitti .
aynen öyle tuğçeal al al ortada bakınca bunlara mı gitti bu kadar para diyor insan.
aksesuarları en en sona bırakmak en iyisi . ben de aksesuar aldım toplasan 5-6 parça 250 tl gitmiş
*
maviş bizde düğünde gelin + kardeşini damat öder. sevdicek kınada da ödemek istedi kardeşiminkini.. düğün sonrası bir yere gidilirse evet onu da damat öder ama biz direkt eve uçcaz
Kuzum hayırdır ne bu acele gidin bi yemek yeyin kendinize gelin yanlış anlama bi deyim vardır inşallah kırıcı olmam 'Aç ayı oynamaz'
yok canım biz evimizde yiyeceğiz. direkt eve geçme nedeni de düğünden sonra imam nikahımız olcak evimizde.
yok canım biz evimizde yiyeceğiz. direkt eve geçme nedeni de düğünden sonra imam nikahımız olcak evimizde.
Artı bizde gelinin başında kınada şeker kırarlar bilmem sizdede var mı ama bi bölümünü ayırırlar gelinle damada şerbet yapar içirirler kalanıda kınadaki bekar insanlara verirler ki darısı bulaşsın diye
Canımlar da düğünden sonra gelin önce oğlanın baba evine gidermiş ordan evine gidermiş ve ben bu ayete uyuz oldummmm
hımmm bizim düğün pazar günü ya imam nikahını kalabalık gelmeden pazartesi salı falan kıyalım diyoruz işte zaten düğüne de 5 gün kalıyor
hımmm bizim düğün pazar günü ya imam nikahını kalabalık gelmeden pazartesi salı falan kıyalım diyoruz işte zaten düğüne de 5 gün kalıyor
bizde yok o kuzum
:44::44::44: gitmek isteyen düğün salonuna gitmeden gidiyor ama bizde o da yoktur. direkt salona gidilir.
bizde yok o kuzum
:44::44::44: gitmek isteyen düğün salonuna gitmeden gidiyor ama bizde o da yoktur. direkt salona gidilir.
Kuzum ben sana geçen gün özel mesaj attım sen almadın mı acep cecap virmedin de bu paynak kaday çocuka
bizde tanıdık hoca gelecek .. nişanlım özellikle uygun olsun diye düğün sonrası istedi.bakalım ayy çok heyecanlı ya :18:
hımm canımlarda var işte düğün bitecek önce beni kayınvalidemin evine götüreceklermiş sonra kendi evimize bırakacaklarmiş saçmalık
bence de saçmalık ..çifte yorgunluk
birlşey demedim şimdilik ama tatile pazartesi gidersek zaten gitmeyiz ancak ghazırlan falan olmaz o
evet doğru..tatile ertesi gün çıkarsanız gitmemeniz daha iyi olur.
Evet tatlımmmm inşallah... Saat 2de özel bi şirketle görüşmem var bakalım ne olacak gerçi pek umudum yok ama neyse
kızlar dün ikea ya gittik 3-4 parça ıvır zıvır aldım mumdu şamdandı bardaktı 80 lira verdim yaaa
Bi daha ıvır zıvır falan almicam yaa hiç bbişey ortada yok gitti 80 lira kızın aldığı hiç bişey görünmüyo yaaa o ıvır zıvır diye bakılan şeyler çok fazla para tutuyo :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?