'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kavuşsun kavuşsun

perşembe günü akşam olmasın yaao gün sadece 7 saat yol yapıcam zaten çok görüşemicez

şafağım da 170 lere düşmüş sonunda150 altına bi insin artık yaa

hepimiz ne kadar çok seviyoruz sevdiceğizlerimizi gecer canm gecer bak 170 ınmiş inşlh bıran once kavuşuruz

Eminim bizde şehirdışında olsak aynısı olurdu nişanlı gitmek kalmak yokkk bizde de... arkadaşlarımın ki gelip kalıyor ben askerde gidip görecektim otel de kalayım 1 gün daha dedim yok dediler git gör aynı gün içinde dön kalmak yok

2 yıl çıktık canım biz 9 aydır da nişanlıyız ama babam hala bunların farkında değil

kendi devrindeki gibi olacak sanıyor hala

bende üzülmesin diye üstelemiyorum

hepimiz ne kadar çok seviyoruz sevdiceğizlerimizi gecer canm gecer bak 170 ınmiş inşlh bıran once kavuşuruz

inşallah canım hayırlısıyla bi gelseydi artık şu günler

Herkese iyi günler kuzularımmmmm Bugün arkadaşıma oturmaya gideceğim ama yolda falan sizleyim inşallah valla öyle alıştım ki size kopamıyorum kopmak da istemiyorum hepinizi çok seviyorummmmmm Enerjikim bugün size de gönderiyorum hepinizeeee öpücükler gülücükler

[sup][/sup] yazılanları okuyorum da düğün tarihleri yaklaştıkca problemler ne kadar artıyor allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim ailelerden destek görüleceğine daha çok köstek oluyorlar paylaşamamaktanmı yoksa son son ne yapsak kar mı die düşünülüyor dicem ama bi anne kızına nasıl kötü davranır ki bence içindeki burukluğu böyle dışa vuruyorlar hayırlısıyla inşallah geçsin bütün dertler gelsin düğün balayı tarihlerii herşeye rağmen mutlu olunnnn

aynen canım benim ki görmeye gitmeye bile izin vermiyor

bi iş bahane ettim de gidiyorum yoksa niye diye soruluyor direk

nişanlım geleceği zamanda bahane buluyoruz

işte düğün organizasyonu ayarlancak yok orkestra ayarlancak işte fotocu ayarlancak falan

bunları hep ayrı ayrı yaptık yani

nişanlım geldiğinde sadece tek bi işi yapıyoruz ki bida gelmeye bahanemiz hazır olsun

oh dagıt kafanı cicim :) maşallah ne enerjıksın bıze yansıttın :*

Anlıyorum kuzum babalarımızın asıl amacı bizi paylaşamaması sanırım ben çünkü babama çok düşkünüm felaket derecede kıskanıyor bizi yaa ama benim babam daha insaflı peki aynı yerde olup dışarı çıktığınızda yine mi akşam azanı sınır yani nişanlın senin bulunduğun yerde olup:26::26::26:

Ben dışarı çıkarken rahatım onda sorun yok iş güç var da... aynı şehirde olmamıza rağmen 1 yıldır nişanlıyız daha onların evine tek olarak 1 kere gittim o da askerden geldiği gün onu aldığım içindi... hep ailemle gidip geliyorum oturmaya falan yalnız uygun bulmuyorlar bizimkiler

vuuuuuuuu ozamn benım babam bizi çok ozgur bırakıyor. hiç bu sıkıntıları yaşamadık biz şukurler olsun. nişanlım ıkı kere konyada sınava gırdı aılesı ıle bırlıkte bende gittim kaldık bır gece. hatta geçenlerde sevgilim baya geç kalktı bizden annemde gitme kalalım dediii çok şaşırdımm

Sağol canım bende yorulduğumu hissediyorum.

Ben alacağım canım
Aslında fark ediliyor nikahta rezillik çıkarmasınlar diye annem alttan al son dakika eli mahkum yapacağız diyor.

anneme bağırdım hep senin yüzünden bu kadar zor durumda kalıyorum onun için üzülmeyi bırak diye.
Anneme kıyamadığımı bildiklerinden oda tatsızlık çıkmasın diye ebni susturuyor.

allah yardımcın olsun kuzum. inşl hersey yoluna gırer

Ailen de bu durumu görmüyor mu anlamıyorum ki ben
Hani düşüncesiz olsalar büyük nişan yapmazlardı sana..
Son zamanlarda mı halletmek istiyorlar acaba:26:

Canım zaten büyük nişan yapılmayacaktı oda annemin ısrarıyla oldu.
"Hatice düğün yapmayacak en iyisi nişanı gösterişli olsun içinde kalmasın" dedi de öyle yapıldı.
Yengem her defasında kendiyle kıyaslıyor evleri var, ikisininde maaşı var, bizden iyi kazanıyorlar neden bu kadarcık şeyde kıyameti koparıyor diyor.
Kız kardeşimede ablana yardım etme bırak herşeyiyle kendi ilgilensin sen nedne bu kadar yoruyorsun kendini demiş. Çok sinirlendim söylendim senin hayallerin değil kardeşinin hayalleri oluyor ondan söyledim dedi.

valla canım nişanlıyken aynı şehirde yaşamadık hiç o yüzden nasıl davranrıdı bilemicem

ama nişanlım son geldiğinde saat 7 gibi kalktı bizden ona bile laf etti saat 7 olmuş falan diye

öyle geç saatlere kadar oturup çay kahve muhabbetimiz olmadı hiç

yemek yiyip kaçmak zorunuda kalıyor yawrucum benim yaa

korkuyor da babamdan

accuk ters durur babam o yüzden yani

aynı şehirde olsak nasıl davranırdı bilmiyorum ama

en azından gündüz veya haftasonları bi şekilde görüşürdük

annem kalsın istiyor çoçuk kaç saatlik yoldan geldi bida yol gitmesin Allah korusun yol yorgunu kaza falan olur diyor ama

babam nuh dedi mi bitmiştir yani peygamber demez artık

aynen canım hiç açmayayı düşünüyorum ciddi mevzuları

düğündü eşyaydı falan

aynı öğrenciliğimzdeki gibi geçsin istiyorum

6-7 saatimiz olacak gibi

Aynen cnm maşallah benim babamda çok özgür bırakıyo Nişanlım hemen hemen her akşam bize geliyo oturmaya Haftasonları bbazen birlikte bazende tek çıkıyoruz dışarıya hiç bişey demiyo Hatta bu durum çok hoşuma gidiyo hem ailemle hemde nişanlımla istediğim gibi vakit geçiriyorum ev geçindirme derdi yok Evlenmesekte hep nişanlı mı kalsak diyorum bazen hehehh

öyle canım okurken nasıl tecrübe kazanacak isek artık,hele kendileri tecrübeli doğmuş heral siz nerden başladınız diye sorasım geliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…