kavuşsun kavuşsun
perşembe günü akşam olmasın yaao gün sadece 7 saat yol yapıcam zaten çok görüşemicez
şafağım da 170 lere düşmüş sonunda150 altına bi insin artık yaa
dönücem canım ya
benim babiş izin vermiyor biz böyle o kadar yol tepip bikaç saat görüşüp dönüyoruz
bide akşam ezanında evde olma şartımız var
hadi beni bırakmıyon o gelince kalsın yok ona da izin yok
5 küsür kaldı sıkalım dişimizi
Böyle bi durum bendede var ama benim babam demek ki o kadar değilmiş şükretmek lazım kuzum bişi soracam siz önceden nişanlınla sevgili miydiniz yoksa mantık evliliği mi çünkü mantık evliliği olan aileler genelde böle oluyor bizimkiler gibi
hepimiz ne kadar çok seviyoruz sevdiceğizlerimizigecer canm gecer bak 170 ınmiş inşlh bıran once kavuşuruz
Eminim bizde şehirdışında olsak aynısı olurdu nişanlı gitmek kalmak yokkk bizde de... arkadaşlarımın ki gelip kalıyor ben askerde gidip görecektim otel de kalayım 1 gün daha dedim yok dediler git gör aynı gün içinde dön kalmak yok
Herkese iyi günler kuzularımmmmmBugün arkadaşıma oturmaya gideceğim ama yolda falan sizleyim inşallah valla öyle alıştım ki size kopamıyorum kopmak da istemiyorum hepinizi çok seviyorummmmmm Enerjikim bugün size de gönderiyorum hepinizeeee öpücükler gülücükler
2 yıl çıktık canım biz 9 aydır da nişanlıyız ama babam hala bunların farkında değil
kendi devrindeki gibi olacak sanıyor hala
bende üzülmesin diye üstelemiyorum
inşallah canım hayırlısıyla bi gelseydi artık şu günler
aynen canım benim ki görmeye gitmeye bile izin vermiyor
bi iş bahane ettim de gidiyorum yoksa niye diye soruluyor direk
nişanlım geleceği zamanda bahane buluyoruz
işte düğün organizasyonu ayarlancak yok orkestra ayarlancak işte fotocu ayarlancak falan
bunları hep ayrı ayrı yaptık yani
nişanlım geldiğinde sadece tek bi işi yapıyoruz ki bida gelmeye bahanemiz hazır olsun
aynen canım benim ki görmeye gitmeye bile izin vermiyor
bi iş bahane ettim de gidiyorum yoksa niye diye soruluyor direk
nişanlım geleceği zamanda bahane buluyoruz
işte düğün organizasyonu ayarlancak yok orkestra ayarlancak işte fotocu ayarlancak falan
bunları hep ayrı ayrı yaptık yani
nişanlım geldiğinde sadece tek bi işi yapıyoruz ki bida gelmeye bahanemiz hazır olsun
Sağol canım bende yorulduğumu hissediyorum.haticem ben sana çok üzülüyom
resmen evin yükü senin üzerinde.. tamam ailemiz bizi okuttu etti onlara tabi ki destek olcaz ama sen evli abinin borçlarını bile üstleniyosun
yahu madem kız kardeşinden para alacaktı ne diye evlendi otursaydı evinde ikiniz de çalışıp kendi evinizi geçindirseydiniz
sen şimdi hem onun hanesini hem kendi haneni geçindiriyon baksana
sen narinsin diye üstüne gidiyolar rest çekmen lazım artık
baksana paran var ama gönlünce harcayamıyosun bile
Ben alacağım canımcanm yükün çok ağır :S uzerıne fazlasıyla gelıyorlar sende 2 ayım kaldı tatsızlık olmasın dıye ses çıkartmıyorsun. ama ortada bir yanliş var! abın yanliş yapıyor ama bunu aılenden kımse gormuyor. dugunune azıcık kalmış hangı ara alacaksın eksıklıklerı beyaz eşyayı sen mı alacaksın nişanlın mı
anneme bağırdım hep senin yüzünden bu kadar zor durumda kalıyorum onun için üzülmeyi bırak diye.canım benim ya ii olur inşallah da abinin hala sana yüklenmesi çok saçma ya seninde kendine göre sıkıntıların var.Valla bende herşeyimi kendim alıyorum çeyiz adına ma bizim kendi evimizede sürekli alırım anneme para veiririm falan hiç de zoruma gitmez para olduktan sonra..Ama abim evliyken istese hiç vermem çokta zoruma hider sen haklısın canım da annen niye o kadar kırılmış anlayamadım...Üzme kendini sende
mayısın sonuna kadar yüzyüze gelip konuşabilceğimiz bi ortam yokk amaa askere geri dönüyo mart başındaa o zamana kadarda susucaz unutulcak gtcekk :S
Ahh kuzum kıyamam sana ben yaaa
Hiç kimsesi yok mu ki sevgilişinin onda kalsa?
Yada ne bileyim ailesiyle gelip kalsa da kabul etmiyo mu?
Sen yarın işten izinlisin o zaman?
Yoksa akşam ezanı ne yaa:26:
Dilam erkeğin alınganı da bi zor di mi
Kuzum olsun sevgi yeter mi deme..
Sevgi buna yeter de artar bileeee
O az alınaca, sen görmezden geleceksin, geleceksiniz üstesinden
aynenn iştee o çok daha zorr bu kadar takıntılı alıngan olmasıı,
ben dün çok üzüldümm abim en büyük dayanağım benimm abimle konuştuk çünkü onun kulağına gitti. çok düşkün bana seni vermicem benim dizimin dibinde ol dedii :)
sora abicim şaka yapıyorumm iyi düşün herşeyii ama bu yıl evlendirmem seni dediii :) bende onunla aynı fikirdeyim askıya almış durumdayım evliligii :)
2013 olmam belki ama aranızda kalabilirimiyimmm
Şu an kızgın olduğun için böylesin kuzum
Aranız düzelsin evlenmek isteyeceğine emiinniimmm
Ayy tabii ki de kalabilirsin, öyle şey olur mu hiç
Şu ana kadar alınan sandık içi dediğimiz ve kız kardeşimin aldığı el blendrı
onun dışında gidip beğendiğim, pazarlığını yaptığım alınacak denilen herşey olduğu gibi duruyor.
Yemek takımları, beyaz eşya, damat bohçası alınmadı. İçlerinde benim bohçaya koyacağım aşkla aldığım şeyler var işte o kadar şimdi ben ne yapacağım.
Ailen de bu durumu görmüyor mu anlamıyorum ki ben
Hani düşüncesiz olsalar büyük nişan yapmazlardı sana..
Son zamanlarda mı halletmek istiyorlar acaba:26:
yok canım burda onun kimsesi onun orda benim arkadaşlarım var gidip kalabilirm ama izin vermiyor babam
ailesiyle gelip kalma mevsusu bir kere oldu yılbaşı gecesi için onda da mırın kırın etti yine kalmadılar zaten onlarda işleri vardı
belki o zaman bi kalsalar alışırdı sonra:26:
şimdi böyle yani durum
ben yarın değil öbür gün izin kullanıcam canımcım
sabah ezanıyla yola çıkıcam
akşam da akşam ezanını bi saat geçene kadar annem idare edicek
7 gibi en geçç dönmüş olmam lazım
yoksa bi hafta konuşur,trip atar
Hmm...
babalar da ayrı oluyor, şükür benimki hiç beklemediğim kadar anlayışlı
Olsun kuzum yine de birlikte 7 saatiniz fln olacak galibaaaa
Bol bol Aşk depolayın
Ciddi konular konuşup üzmeyin birbiriniziiiiii
olabilir kuzuşum yapçak şey bulamıyoz
bi de düğünüm olsun artık istiyoooommmm gelinliğimi giyeyim balayımıza uçalımmm
Al benden de o kadar Özgem
Dün kotona gittim, yazlık cicişler gelmiiiişşşş
Hepsini alasım geldiiiii balayı için
Balayı hayalleri kur kur ölüyom artık
Nişan geçsin elim bollaşsın alacam ama
oh dagıt kafanı cicim :) maşallah ne enerjıksın bıze yansıttın :*
Sağol canım bende yorulduğumu hissediyorum.
Ben alacağım canım
Aslında fark ediliyor nikahta rezillik çıkarmasınlar diye annem alttan al son dakika eli mahkum yapacağız diyor.
anneme bağırdım hep senin yüzünden bu kadar zor durumda kalıyorum onun için üzülmeyi bırak diye.
Anneme kıyamadığımı bildiklerinden oda tatsızlık çıkmasın diye ebni susturuyor.
allah yardımcın olsun kuzum. inşl hersey yoluna gırer
Ailen de bu durumu görmüyor mu anlamıyorum ki ben
Hani düşüncesiz olsalar büyük nişan yapmazlardı sana..
Son zamanlarda mı halletmek istiyorlar acaba:26:
Anlıyorum kuzum babalarımızın asıl amacı bizi paylaşamaması sanırım ben çünkü babama çok düşkünüm felaket derecede kıskanıyor bizi yaa ama benim babam daha insaflı peki aynı yerde olup dışarı çıktığınızda yine mi akşam azanı sınır yani nişanlın senin bulunduğun yerde olup:26::26::26:
Ben dışarı çıkarken rahatım onda sorun yok iş güç var da... aynı şehirde olmamıza rağmen 1 yıldır nişanlıyız daha onların evine tek olarak 1 kere gittim o da askerden geldiği gün onu aldığım içindi... hep ailemle gidip geliyorum oturmaya falan yalnız uygun bulmuyorlar bizimkiler
vuuuuuuuu ozamn benım babam bizi çok ozgur bırakıyor. hiç bu sıkıntıları yaşamadık biz şukurler olsun. nişanlım ıkı kere konyada sınava gırdı aılesı ıle bırlıkte bende gittim kaldık bır gece. hatta geçenlerde sevgilim baya geç kalktı bizden annemde gitme kalalım dediii çok şaşırdımm
Hmm...
babalar da ayrı oluyor, şükür benimki hiç beklemediğim kadar anlayışlı
Olsun kuzum yine de birlikte 7 saatiniz fln olacak galibaaaa
Bol bol Aşk depolayın
Ciddi konular konuşup üzmeyin birbiriniziiiiii
vuuuuuuuu ozamn benım babam bizi çok ozgur bırakıyor. hiç bu sıkıntıları yaşamadık biz şukurler olsun. nişanlım ıkı kere konyada sınava gırdı aılesı ıle bırlıkte bende gittim kaldık bır gece. hatta geçenlerde sevgilim baya geç kalktı bizden annemde gitme kalalım dediii çok şaşırdımm
Ben anlamıyorum arkadaşım yani hiç çalışmadan nasıl tecrübe edineceğiz bizvalla sanki her hoppp tecrübeli doğdu anasının karnından e al da bak işe yarar mıyız kapıyor muyuz işi ona göre karar ver demi... yazmış oraya en az 5 yıl tecrübe ohaaa yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?