'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pınar al benden de o kadar

cumartesi de tam gün calısıyorum.. birde mesaiye kalıyorum bazen..

ama mesai ücreti yok

normal maaşımı bile geriden aldıgım oldu, ya da yarım yarım

Boşver Pınarıııımmmm
5 ay 20 gün sonraaaa kısa bi mola vericeksiiiinnnnn
Hiç bişi kalmadı kiiiiiiiiiiiiiiii

Düşündükçe daha kötü oluyo insan

Dilaaaaa kesinlikleeeee
Aaayyooolll kızlar altın gününe katılmak isteyen var mııııııııııı
İlk Dila alıyo, sonra beeeennn
Pazartesinden Pazartesiye yapalım hattaaaa
Çalışan kadınalr sendrom yaşarken biz sefa süreriiiiizzzzzz

bende Cuma Cumartesi Pazar oturup yazayım diyoruuummmm
Acaba sıkılır mıyım ki bendeeee
Kalem kullansam mı diyorum, yani tabii kullanacam da(ne saçma soru oldu)
Renkli kalem diyecektim
Davetiye bordolu da bordo gibi meselaaa:44:

Al benden de o kadar Aslimuu
Benim neyime kültür kariyer

Kızlar enejim yok bugün o mesajı bile sizleri unutmadığımı sürekli buralarda olduğumu bilin diye yazdım 2-3 gündür her gün nişanlımla kavga ediyoruz bu durum yordu beni enerjim kalmadı acabalara düştüm hata mı ediyorum evlenerek artıları ve eksileri düşünüyorum ama çıkamıyorum işin içinden

pınar al benden de o kadar

cumartesi de tam gün calısıyorum.. birde mesaiye kalıyorum bazen..

ama mesai ücreti yok

normal maaşımı bile geriden aldıgım oldu, ya da yarım yarım

benim maaş da öyle 15 de avans gibi yarısı aybaşında kalanı falan

çok sıkılıdım ya gerçekten okudukta noldu:44:anca sinir hastası oldum

dün akşam rüyamda gördüm aslı ben seni

bi dersanede çalışıyordun adı da kariyer dersanesiydi

işle ilgili bi değişiklik mi olacak acaba:44:abdala malum olurmuş

sonraki hafta da ben alayım madem

el işi örer pastalar kekler yeriz dedikodunun dibine vururuz tabi bide

çok özendim çok

kaç davetiye var :44:
simli gri kalemlerle yazabilirsin elif ama o da dağılır mı ki.:44::44:

aynen ya gün yazpıp altın toplayıp,avm gezmek varken.

aynen ya emeklerimizin karşılığını alabiliriz umarım bir gün.

hayır olsun inşallah ayy keşke ya cv bırakıp duruyorum

hayırdır kuzum neden kavga ediyorsunuz bılıyormusun bende acabalardayım yanlış mı yapıyorum diye düşünuyorumm

maviş noldu

ev yüzünden mi ,eşya yüzünden mi .

hayırdır kuzum neden kavga ediyorsunuz bılıyormusun bende acabalardayım yanlış mı yapıyorum diye düşünuyorumm

Öncelikle kuzum şunu srim sana mantık mı severek mi?
Acaba diyorum beklesemiydim daha kısmetler gelir miydi çekincedeyim düşün düşün ... işin
Ya öle kabul edecem başka şekillerde mutlu olmaya çalışacam nişanlımla yada içime ata ata sadece kendimi sıkacam başkalarına bakacam özenti duyacam

Kuzum neden tartışıyosunuz bu kadar?

bendeeee
Ah aaahhhh

500
En iyisi siyah pilotla yazmak olacak galibaaaa

evet kuzum uyku hali psikolojik bence..
Öğrenciyken hep uyurdum..
Uyuyorsam canım sıkkındır benim.
Nedense vücut fark etmeden bu tepkiyi veriyor

Esra yı bende ne izlerdiiiiiiiiimmmmm
Hala bulsam izliyorum

Şişşşttt zengin olsak demeee, zengin ve mutsuz olabilirsiiiin Allah korusun

maviş noldu

ev yüzünden mi ,eşya yüzünden mi .

Ev yüzünden ben biliyosunuz kalabalık aile apartmanı 6. aile olacaz küçük ablam ev alıyor kirada oturuyorlardı ben buu nişanlıma söledim bi umut işte belki bizde 1-2 yıl oturur çıkarız diye sen misin bunu sölüyen tüm enerjimi aldı gitti yaa artık yapılan şeylerden zevk almıyorum diyorum ki başka kısmet mi bekleseydim kabul etmeseydim veya evlenecem o evde ömür geçirecem başka şeylerle avutacam kendimi başkalarına hep hasretle bakacam
Bilmiyorum ya atacam nişanı yada bilmiyorum yaa

maviş öyle düşünme .. sen nişanlını sevmiyor musun ? ilk başta mantık olarak yaklaşmıştın sanırım :44: öyle olsa bile sevmiyor musun?

ev yeni ise belki nişanlın o yüzden tepki göstermiştir. aile apartmanı belki zor olabilir ama şu da var belki çok daha iyi olacak hiç tanımadığın kimseyi bilmediğin bir apartmanda yaşamaktan.
sen böyle deyince nişanlın yanlış anlamış olabilir.

Nişan atmak da ne demek?
Hiç duymamış olayım öyle şeyler..

Mavişim nişanlılarımızın bizim her dediğimize tamam demelerini beklemek hata olur bence..
Hele ki erkeklere bunu direkt söylemek ters tepiyor, alttan alttan işlemek gerek..

Ama haksızsın diyemem sana..
Çoğu kız bunu kabul etmez bile.
Nişanlının bunu görmesi gerek

canım ılk zamnlar sevgiden dolayı gözümüz bişey görmuyor.. sonra sonra sorunlar çıkınca acaba mı dıyor ınsan. ıkı gun once tartiştık ve nişanlanalı 10 ay oldu ılk defa nerden çıktı bu ınsan karşıma, keşke tanışmasaydım dedım çok bencil davranıyor ailesine çok düşkün benı kırabılıyor :S ama sevgi var ortada o kadar yaşanmışlıklar var kestirip atamıyor insan.oyle kabul edıyor ıstemesekte..
çokk dertliyim çokkkkk
senın problemın ne kuzum çözülecek bişey mı

aynen ya emeklerimizin karşılığını alabiliriz umarım bir gün.

hayır olsun inşallah ayy keşke ya cv bırakıp duruyorum

hayır olsun bakalım inşallah gönlüne göre olur

kocaman bi dersanenin önünde duruyordun burda çalışıyorum diye gösterdin kafamı kalırıp bakıyorum kariyer dersanesi yazıyordu

bak bakalım bi etrafta bu ismide dersane var mı

sınav zamanı dimistresten kaçış olarak görüyor ya vücut benimki de öyle sanırım

esra canım benim yaaseviyorum o kadını

zengin olsak bi süre çalışmazdım kafamı dinlerdimya da en azından borçlarımız olmasa nişanlım bizi geçindirirdi

mavişimm neden karıştı kafan böylee:26:sen o apartmanda oturmak istemiyorsun sanırım

bunu kabul etmeden önce bilmiyormuydun canım

o zaman enine boyuna düşünsen kara vermek daha koluy olurdu

şimdi bu kadar hazırlık varken ve artık nişanlını seviyorken herşey daha zor dimi

neden hasretle bakacağım başkalarına diyorsun:44:

neye heves ediyorsun yani:26:

Ev sıfır evet seviyorum nişanlımı ama böle olumsuzluklar yoruyor beni baştan söledi bana bu iş böle olacak diye ama ben bi umut söledim umut fakirin ekmeği ama bilmiyorum yaa nasıl yanlış anlamış kuzum?

kızlarrr günaydın çok yorgun bir sabaha günaydın dedim.
dün evde temizlik yaptık herzamanki gibi gece uyuyamadım ... sabahta işe çok zor geldim trenler klaktığı için mahvoluyorum yollarda...

mavişim birşeyi merak ettim bu sıfır aile apartmanındaki daire nişanlınamı ait yoksa kiralıkmı?

ayy aman amannn :) tamamdırr işsizler ordusu doğuyoo :)
ayy ne istersiniz n seversiniz onları yapimm ilk bana gelceksiniz yaa

sonraki hafta da ben alayım madem

el işi örer pastalar kekler yeriz dedikodunun dibine vururuz tabi bide

çok özendim çok

ay olur vallahiii yaa :)

aslım sonrakinide sen all mademm :)

mavişim öle düşünmee. insan arada ölee boşluklara düşebilyo (şekil ben) geçen hafta araftaydım resmen ayrılmalımıyım die. ama iyice ölç tart canımm. eksileri artıları koy bi kenara hangisi ağır geliyosa ona göre yönlen. çünkü ilişkini en iyi sen bilirsinn. sadece mantıkla evlilik devam edeceğine inanmıyorum açıkcasıı. ii düşün tatlım sora karar ver, sağlıklı karar ver :26::26:

ayy bende bendee. evliliği askıya almış durumdayım şuanda. iyice düşünmem lasımm. çok seviyorum evet ama tek çiçekle bahar gelmediğinin farkındayımm. askerde zaten şimdi kendimi düşünmeye adamış durumdayımm

Bilmiyorum kuzum yaa ben baştan kabul ettim ilerde belki fikri değişir diye düşündüm imkansız dedi bana ailemi bırakamam dedi bende dedim ki ben aileni bırk demiyorum ki sana sadece 2 yıl felan sonra ikimizde çalışıyoruz bi ev alırız çıkarız dedim yine ailelerle görüşürüz baştan kabul etmeyip başka kısmet mi beklesydim diye düşünüyorum bu durumu ailemde anlatamıyorum canım hiçbir şey yaomak istemiyo hiçbir şeye sevinemiyorum hep içime atıyorum iyiki siz varsınız sizlerle paylaşıyourm

Biz ev konusunda tartışıyoruz kuzum yaa benim nişanlımda anakuzusu sanırım dünkü ailemi bırakamam cevabından anladım bunu ben sanki ona aileni bırak diyorum hemen farklı eve geçelim de demiyorum - yıl sonra felan diyorum ama yok diyo ben bu fikri sunamazmışım farklı ev fikrini sadece kendisi veya ailesi sölüyebilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…