'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pınar ,uzman kariyer diye bir dershane var evet.

ya ben bu işyerimde özellikle maaş ve mesai yüzünden sıkıntıdayım ve cv dolduruyorum yine. bakalım hayırlısı.

*

Maviş şöyle ki; ev sıfır ve bir evin yaklaşık meblağası bellidir aşağı yukarı. senin de kafanda soru işaretleri olması normal yaşamadan bilemezsin. direkt öyle söyleyince nişanlın kendi aile ve akrabalarını istemediğini düşünmüş olabilir.
en azından evlendikten sonra biraz zaman geçip baktın olmuyor o zaman alttan alttan deseydin belki olabilirdi.zaman daralıyor diye böyle ikilemde kaldın bence ama başkalarına bakıp iç çekeceğim ne demek.:44::44:

bence asıl sorun aile apartmanından cok o apartmanda kv'denin de olacak olması değil mi? diğer türlü pek umursamazdın sanırım.

Nişanlıma ait kuzum yaa apartman hepsi aile üyeleri apartmanın aşağısıda zaten nişanlımın iş yerleri aile şirketi:26::26::26:

Düşün düşün ... işim kuzum yaa o evredeyim mantıkla başlamış olabilirim ama seviyorum nişanlımı ama bu olumsuzluklar beni biraz yoruyor

bide şöle bi durum varr, forumda kv sıkıntı çeken o kadar gelin var kii okudukça ister istemez etkileniyoruz acaba öle olur mu dieee
belki maviş sen sıkıntı çekmezsin canım çok güsel bi evlilik, çok güsel akraba ilişkileri olur. şuanda nişanlın annesinin sözünde çıkmıyo olabilir ama gelin çağlanın alpicanı şimdi çağlanın sözünden çıkmıyo. belkide senin nişnlında seninle aynı eve girince senin yönünden devam eder. aynı eve girmeden bilemezsinn mavişimm

O konuda haklısın sanırım erken girdiğim bi tartışma kuzum ama 3 kaynana 2 kayınbaba olacak desem size ne dersiniz bana diceksiniz belki o zaman neden başta kabul ettin ama bilmiyorum yaa aslında evlendikten sonra nişanlım lafına güveniyorum kimse karışmayacak bize diyor ama bilmiyorum hem oturacağımız yeri sevmiyorum mahalle olarak belki daha sevdiğim bi yerde olsaydı ses çıkarmazdım

maviş bende adanadayımm. semt olarak nerde yaşicaksınız canımm

İnşallah öyle dediğin gibi olur kuzum yaa kaynanam şu ana kadar kendi annemden daha çok sevdi ama ilerde değişir mi bilemem ben orada ömür geçirmeye alıştırsam kendimi daha iyi olacak sanırım çünkü sadece kendime ediyorum depresyondayım

Kuzum özel lütfen iyice deşifre olmayalım burda o yüzden kimse yanlış anlamasın lütfen
önemli diil canımm :)

ayy sende ben gibi kesin etkilenyosun kv konularını okuyuncaa
inşallah hiç bi sıkıntı çıkmicakk içini ferah tut

önemli diil canımm :)

ayy sende ben gibi kesin etkilenyosun kv konularını okuyuncaa
inşallah hiç bi sıkıntı çıkmicakk içini ferah tut

Özel mesaj kutuna bakar mısın kuzum onu dimek istedim
İnşallah kuzum dediğin gibi hiç sıkıntı yaşamam

Son düzenleme:

o aile apartmanında oturmayı hiç ıstemıyorsun değilmi.. hatta aklına geldikçe için sıkılıyor ? gercekten çok zor tum aılesi bı yerde toplanmiş ve sen içlerine gıdıyorsun.. biri bişey demese diğeri der.. biri bişey yapar hadi sende gel.. sen bırınde gıtmesen diğerinde gitmek zorunda kalırsın tatsızlık çıkmasın huzur bozulmasın diye.. ama etrafa bakarsın arkadaşların rahat hepsi kendi halinde istedikleri zaman gelır ıstedıklerı zaman giderler.
canım benım nişanlım tek çocuk aılesıne düşkün onlarda buna.. ve bırbırlerıne çok sık gelip gidiyorlar her gun bırlıkteler. halası k.v den hiç çıkmıyor. nişanlımın babası küçükken vefat etmiş bırazda bundan dolayı sanırım ona çok düşkunler.banada aynı şekılde sureklı yanlarında olayım tum vaktımı onlara ayırayım istiyorlar. tamam bız zaten gerekenı yapacagız gelip gidecegız ama ınsan bırbırınden hiç sıkılmazmı yaa hep bırlıkte hep bırlıkte.. yerı gelıyor yagdan baldan bıle sıkılıyor ınsan yerı gelıyor sevdıgınden sıkılıyrsun o gun gormek ıstemıyorsun.. kaldıkı bunlar hepp bırlıkte olalım dıyorlar. bırde nişanlım halasının binasında boş ewler varmişta ordan ew tutalım demezmıııı annesi halasının çok hoşuna gıttı herkez hayale kapıldı bana hiç bişey sormadan.. çok zoruma gıttı sankı o ewde kendılerı oturacaklar. sonra nişanlıma dedım ben ordan ew tutmak ıstemıyorum ben senın aılenede kendı aılemede uzak olmak ıstıyorum. ama onların akıllarına yattı (

maviş ne desem şimdi bilmiyorum ki yaa:44:

sıfır bir ev varken durup dururken tüm hazırlıklar senin beğenine göre yapıloydrken başka ev alırız demen nişanlına ters gelmiştir ki kim olsa eminim aynı tepkiyi verirdi ki kayınpederin yokmuş nişanlın annesine yalnız bırakmak istemiyor,e ev de var hazır niye gidelim burdan diye düşünüyordur.onun tarafından bakınca herşey o kadar normal ki

diğer taraftan sende hakılsın ailesiyle bu kadar iç içe olmak istemiyorsun.keşke en baştan konuşsaydınız.o evi satıp başka yerden olmak gibi çözümler bulunabilirdi belki am a süreç bu kadar ilerlemşiken bunu söylemen olmamışüzgünüm canım ama alttan altta bu evde rahat değiliz işte şunu yapamıyoruz bunu yapamıyoruz gibi bi duygu yaşatmazsan nişanlına o evden çıkamazsınız gibime geliyor

Canım ne güzel özetlemişsin yaa peki sende sonuç ne oldu :26::26::26:

Bunuda anca evlendikten sonra yapabilirim haksız mıyım kuzum ama kendimi kandırmıyorum bakalım mantıklı düşününce haklısın bi düğün olsun zaten açmıcam dedim bu konuyu ama şöle 1 yıl bi geçsin belki fikirlerim değişir ama şimdilik sıkıntı anca bana

şu an bişey yapamazsın canım anca konuşur konuşur tartışırsınız.çünkü hali hazırda ev var ve bu ev sizin kira olsa bi umut olurdu ama şu an kendini üzmekten başka bişeye yaramaz çabaların

kendini üzme herşey çok güzel olacak diye düşün kendi ailende bulamadığın sıcaklığı bulacaksın belkide bilemezsin ki şimdiden..ben mesela kayınvalidemin yanında nasıl huzur doluyorum anlatamam kendi annemin yanında barut gibi oluyorum çoğu zaman.ama dnun yanında mutlu oluyorum.tabiki aynı apartmanda nasıl olur bilemiyorum.uzaktan herşey çok farklı görünebilir

mavişim sen en iisi şimdilik askıda bırak bu konuyu az kalmış düğününüze. düşündüğünün tam tersi olabilir çok güsel devam edebilir. evlendikten sonra huzursuzluk hissedersen eşinle konuşursun uzakta olalım az fln die. ama belkide bunların hiç biri olmas ve çok çok mutlu olursunn :)
annemden fazla seviyo diosun eminim kızından ayırmicaktır senii :)

Hayırlısını dilemekten başka çarem yok kendimi üzmeyip başka şekillerde mutlu olmam lazım zaman bize ne gösterir bilinmez Allah hakkımda hayırlısı neyse onu versin AMİİN

Öyle kuzum askıya aldım bi dahada baya bi açmıcam inşallah çok mutlu olurum da arkama döner bakarım keşke tartışmasaydım hayırlısı gönlüm rahatladı biraz sayenizde kuzum yaa rahatladım

Canım ne güzel özetlemişsin yaa peki sende sonuç ne oldu :26::26::26:

eğer kira fiyatı uygun olursa tutarız dıyor.direndim istemıyorum diye benımle inatlaşıyorsun diyor. ama alakası yok durumuda guzelce izah ettım o fıyatlara başka yerdende bulabılırız ama aklına yatmış bı kere.. erkekler kadınların ne düşündugunu hissettiğini anlamıyor.. saçma geliyor çoğu şeyy.. ama eger bız bır yuva kurup aynı çatı altında yaşayacaksak buna ıkımız karar vermelıyız ve ikimiznde içine sinen bır ew olmalı değil mi ? bunu dediğimde cewabı dur bakalım gidip yarın tutmuyoruzya daha 6 ay var dıyor. ama nişanlımın annesının halasının konuşmalarını gorseydınız bı gıdıp eşyaları ewe yerleştırmedıgımız kaldı. ben düşüncemı soyleyeyım bilkii ona gore bır yerlerden bak dıyorum ama anlamak ıstemıyor.. dır dır etmiş oluyorum ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…