eğer kira fiyatı uygun olursa tutarız dıyor.direndim istemıyorum diye benımle inatlaşıyorsun diyor. ama alakası yok durumuda guzelce izah ettım o fıyatlara başka yerdende bulabılırız ama aklına yatmış bı kere.. erkekler kadınların ne düşündugunu hissettiğini anlamıyor.. saçma geliyor çoğu şeyy.. ama eger bız bır yuva kurup aynı çatı altında yaşayacaksak buna ıkımız karar vermelıyız ve ikimiznde içine sinen bır ew olmalı değil mi ? bunu dediğimde cewabı dur bakalım gidip yarın tutmuyoruzya daha 6 ay var dıyor. ama nişanlımın annesının halasının konuşmalarını gorseydınız bı gıdıp eşyaları ewe yerleştırmedıgımız kaldı. ben düşüncemı soyleyeyım bilkii ona gore bır yerlerden bak dıyorum ama anlamak ıstemıyor.. dır dır etmiş oluyorumona gore
Günaydın gelincikleeeeerrrrNasılsınız bakalım yine yeni bir pazartesi daha ama ben çok mutluyum içim kıpır kıpır nedense Maşallah diyeyimde kaç gündür ruhum sıkılıyordu
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor Ben bu haftasonu bir takım işlerimi hallettim Evi temizlettik inşaat pisliği vardı o yüzden kadın tuttuk
Hepsiburada dan inanılmaz uygun fiyata aldığım ankastre fırınım ve ocağım geldi ve takıldı Çok güzel oldu umarım fırında pişirdiklerimde çok güzel olur
İkeadan mutfak masası ve englih home dan mutfak için tül ve tek kanat fon aldım Allahım şükürler olsun bugünleride gördüm
özge nerde niye gelmedi bugün hiç:44:
Günaydın gelincikleeeeerrrrNasılsınız bakalım yine yeni bir pazartesi daha ama ben çok mutluyum içim kıpır kıpır nedense Maşallah diyeyimde kaç gündür ruhum sıkılıyordu
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor Ben bu haftasonu bir takım işlerimi hallettim Evi temizlettik inşaat pisliği vardı o yüzden kadın tuttuk
Hepsiburada dan inanılmaz uygun fiyata aldığım ankastre fırınım ve ocağım geldi ve takıldı Çok güzel oldu umarım fırında pişirdiklerimde çok güzel olur
İkeadan mutfak masası ve englih home dan mutfak için tül ve tek kanat fon aldım Allahım şükürler olsun bugünleride gördüm
pazartesi ya bugün belki işlerini bitirmeye calışyodurr :)
ikea deme banaaa
bende gitmek istiyrummmmmm
Hangi masayı aldın?
birdeeee english home a karar verdiğine göre piyasaaya oranla uyguna mı gelmiş oldu.
of cümleyi tamamlayamadım bir türlü :44:
ne güzellllne büyük mutlululk ya
Allah içinize sindirsin canım benim inşallah çok güzel yemekler yaparsın o fırındayaptığın güzel yemekleri ikea masanızda yersiniz afiyetle
ne güzel ya çok az kaldııııı sende gelin oliciksinn:123::119::119::119:
hoşgeldinn canımm :)
hayırlı olsun cicilerinn güle güle kullann
pazartesi ya bugün belki işlerini bitirmeye calışyodurr :)
biri beni mi çağırdı acepinşallah öyledir
hümeyra da yok:44:
Kızlar düşüncelerinize yardımlarınıza ihtıyacım var. Mavişle olan yazışmalarda bahsettım bıraz okumuş olabılırsınız. Nişanlım ew tutma gibi ikimizin birlikte karar werebileceği bi durumda benım düşünceme fikrime onem vermıyor. eger ıkımız bır yuva kuracaksak aynı çatı altında yaşayacaksak ikimizinde içine sinen biyer olması gerekmıyormu ? ben maddi açıdan onu zorlayacak bı ewde ıstemıyorum. bu konuda benım sadece kuru inat yaptığımı düşünuyor. ve bu konuyu çözemedık. nasıl davranmam gerek sizce
canım inatla diilde alttan alta güsel cümlelerle isteğini sölesen acaba olurmu ?:44::44:
inat bize derlr kendilerinden haberleri yok efendilerinn
güselce oturlu aşkımlı canımlı laflarla bak birlikte oturcaz biz bu evde yapma böle fln desenn ??
inat yapmadımki. benım ıstegimi onemsememesi hele boyle bı konuda benı çok uzdu. alttan alarak konuşmuştum. ama dediğin gıbı bırazdaha sıcak konuşayım.çok kırıcı şeyler soyledı bana ben ne istediğimi düşüncemı fıkrımı soyluyorum dedım anca düşüncede kalacak zaten dıyor. çok sert nıye boyle davranıyor anlamıyrum.her konuda ıstedıgım olsun dıyor uzerımde baskı kuruyor. artık bunalmışım bugun oğlen yemekte anneme bahsettım konuyu kendımı tutamadım ağladım annem dayanamadı. once yaşadıgımız bı kaç seyede şahit. eger boyle dewam ederse senı uzmesıne ızın wermem dıyor.((( annen baban olarak bıle senı bu kadar incitmedik dıyor. haklı..
ayyy çok güzellll hayırlı olsun tuğçecimmmmmm....
allah banada bu günleri göstersin inşallah....
merak ettim hepsiburadadan hangi seti altın marka model ve fiyat nedir?
Huhuuuu geçmişi okuyamadım ama bi slm vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?