'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Seni çok iyi anlıyorum kuzum yaa inşallah senin istediğin gibi olur da sorun yaşamazsınız zor bi durum benim başımda ama bununla yaşamaya alışmam lazım belki boşu boşuna sölenip duruyorum herşey çok güzel olacak

Günaydın gelincikleeeeerrrr Nasılsınız bakalım yine yeni bir pazartesi daha ama ben çok mutluyum içim kıpır kıpır nedense Maşallah diyeyimde kaç gündür ruhum sıkılıyordu
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor Ben bu haftasonu bir takım işlerimi hallettim Evi temizlettik inşaat pisliği vardı o yüzden kadın tuttuk
Hepsiburada dan inanılmaz uygun fiyata aldığım ankastre fırınım ve ocağım geldi ve takıldı Çok güzel oldu umarım fırında pişirdiklerimde çok güzel olur
İkeadan mutfak masası ve englih home dan mutfak için tül ve tek kanat fon aldım Allahım şükürler olsun bugünleride gördüm

hoşgeldinn canımm :)
hayırlı olsun cicilerinn güle güle kullann
özge nerde niye gelmedi bugün hiç:44:

pazartesi ya bugün belki işlerini bitirmeye calışyodurr :)

ne güzellllne büyük mutlululk ya
Allah içinize sindirsin canım benim inşallah çok güzel yemekler yaparsın o fırında yaptığın güzel yemekleri ikea masanızda yersiniz afiyetle

ne güzel ya çok az kaldııııı sende gelin oliciksinn:123::119::119::119:

ikea deme banaaa
bende gitmek istiyrummmmmm

Hangi masayı aldın?
birdeeee english home a karar verdiğine göre piyasaaya oranla uyguna mı gelmiş oldu.
of cümleyi tamamlayamadım bir türlü :44:

acilen bilgisayardan anlayan biri lazım....virüs bulastı bilgisayarıma...baska bilgisayrdan giriyorum...

Disk Antivirus professional nasıl kaldırılır?bilen varmı?

bilgisayarda netle alakalı hiçbişeyi acmıyo...sinir oldum yaaaa

ikea deme banaaa
bende gitmek istiyrummmmmm

Hangi masayı aldın?
birdeeee english home a karar verdiğine göre piyasaaya oranla uyguna mı gelmiş oldu.
of cümleyi tamamlayamadım bir türlü :44:

hoşgeldinn canımm :)
hayırlı olsun cicilerinn güle güle kullann

pazartesi ya bugün belki işlerini bitirmeye calışyodurr :)

Amin kızlar hepinize çok tşkler güzel dilekleriniz için öpüyorum
İkea da kampanya vardı mutfak masası + 4 sandalye 279 tl ye geliyodu Hemde masif ağaç malzemesi öyle sunta fln değildi kapış kapış gidiyodu ihtiyacı olan varsa baksın derim 4 tanede çingene pembesi sandalye minderi aldık onlarda 60 tl tuttu Bide üstüne ufak bi vazoyla çiçek uydurdum english home ucuzmu bilmiyorum ben normal uzun tül diktirdim yere kadar 1,60 eninde Bide tek kanat 70 cm eninde ponponlu fon dikimle birlikte 210 tuttu Tül ucuzduda fon pahalıya geldi bence Tek fon 110 tl tuttu Bide stor alıcam daha altına :44:

inşallah öyledir

hümeyra da yok:44:
biri beni mi çağırdı acep
bursa ankara yolundan herkese.iyi.günler.kuzular yollar sakin hava süper kaptan şoför babam kopilot annem bende.arka da yolcu
geçmişi telden zor da olsa okudum kızlar valla zor durumlar adamlar da ev var ama.aile içinde o da insanın.gözünü korkutuyor tabi Allah yardımcıniz.olsun

Kızlar düşüncelerinize yardımlarınıza ihtıyacım var. Mavişle olan yazışmalarda bahsettım bıraz okumuş olabılırsınız. Nişanlım ew tutma gibi ikimizin birlikte karar werebileceği bi durumda benım düşünceme fikrime onem vermıyor. eger ıkımız bır yuva kuracaksak aynı çatı altında yaşayacaksak ikimizinde içine sinen biyer olması gerekmıyormu ? ben maddi açıdan onu zorlayacak bı ewde ıstemıyorum. bu konuda benım sadece kuru inat yaptığımı düşünuyor. ve bu konuyu çözemedık. nasıl davranmam gerek sizce

ayyy çok güzellll hayırlı olsun tuğçecimmmmmm....
allah banada bu günleri göstersin inşallah....
merak ettim hepsiburadadan hangi seti altın marka model ve fiyat nedir?

canım inatla diilde alttan alta güsel cümlelerle isteğini sölesen acaba olurmu ?:44::44:
inat bize derlr kendilerinden haberleri yok efendilerinn
güselce oturlu aşkımlı canımlı laflarla bak birlikte oturcaz biz bu evde yapma böle fln desenn ??

inat yapmadımki. benım ıstegimi onemsememesi hele boyle bı konuda benı çok uzdu. alttan alarak konuşmuştum. ama dediğin gıbı bırazdaha sıcak konuşayım.çok kırıcı şeyler soyledı bana ben ne istediğimi düşüncemı fıkrımı soyluyorum dedım anca düşüncede kalacak zaten dıyor. çok sert nıye boyle davranıyor anlamıyrum.her konuda ıstedıgım olsun dıyor uzerımde baskı kuruyor. artık bunalmışım bugun oğlen yemekte anneme bahsettım konuyu kendımı tutamadım ağladım annem dayanamadı. once yaşadıgımız bı kaç seyede şahit. eger boyle dewam ederse senı uzmesıne ızın wermem dıyor. ((( annen baban olarak bıle senı bu kadar incitmedik dıyor. haklı..

canım nişanlın inat dedi die o kelimeyi kullandımm. arada duygu sömürüsü yap fln. ben tatlı dile çok inanırım ve kullanırımm
şöleki başla;
hayatım biz bu hayatı birlikte paylaşcaz sen bu evi söylüyosun ama ikimizin ortak fikri olsa daha güsel olmazmıydı. yada biras daha araştıralım belki daha uygun bi ev buluruz. hemen karar vermeyelim die devam ett :)
araya büssürü sevgi sözcüğü eklee bence işe yarar

ayyy çok güzellll hayırlı olsun tuğçecimmmmmm....
allah banada bu günleri göstersin inşallah....
merak ettim hepsiburadadan hangi seti altın marka model ve fiyat nedir?

Aminnn özlemcim çok teşekkürler
Set halinde almadım ben cnm çünkü tuttuğumuz evde davlumbaz vardı Fırın olarak Siemens Hb331e0t modelini aldım Kargo dahil 599 tl ye 12 taksit yaptırdım hepsiburada kampanyası vardı 100 tl lik de hediye çeki verdi 500 e gelmiş oldu yani
Bu haftasonu electroworldde bbaktık aynı fırın 1050 tl idi cnm
Ocak olarakda ben siyah cam olanlardan istiyodum Siemens in siyah ocakları 850 den başlıyodu :26: Bütçemi aşıyodu Ben termikel marka aldım doğubanktan kuzenim kullanıyo çok memnun Ocakta 350 tl ye 10 taksit
Takıldı bile hatta resmini yüklerim çok şık oldu

plum tatlım adını hep unutuyorum kusura bakma güle güle kullan yeni çeyizleri

english homedan kim almıştı.. :26: herşey karman çorman oldu

yeni ciciklerinizi güle güle kullanın

Maviş bebeğim sen buranın neşesisin lütfen içinde bulunduğun karamsarlığı koşar adımlarla terket
Herşey çok güzel olucak buna emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…