'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kapıyı açmam zili de duymam
hatta güvenliğe tembihlerim bize gelen olursa sokma siteden içeri diye
bacadan girerdik
Herbişeyciğine gelcezz yaa ama sonra eve gideriz hazırlanırız ayol anca yetişiriz

Anaamm kocayı bulduğu gibi bizi sattı görüomusun Zehroşşş

Faceden bik biklemicen mi biziiiiii

Evet gülibim yaaa.. hemen sattı bizi

hayırlı olsun tuğçem

ama dr. gitmedin mi ?

doğru gül bi gün be çatladım burda

yarın temizlik var atla gel .

haplar hakkında bilgilisin o zaman. tercih senin aslında tamamen. hangisi aklına yatarsa.

normalde de adetin leke gibi mi oluyordu ilk gün. stres kaynaklı da öyle olmuş olabilir. bugün adet sayılır içmen gerekir.

Doktorlar dediki ikiside aynı şey dedi Ama ozaman neden biri 15 tl diğeri 27 tl :44:
Araştırma sonuçlarıma göre yasmin miligram olarak düşük yan etki olarak fazla
Yazz24+4 de yan etkisi daha az ama onunda miligramı yüksek Benim bu konu üzerine doktora sormak istediklerim var :44:

En iyisi hiç hap kullanmamak

Herbişeyciğine gelcezz yaa ama sonra eve gideriz hazırlanırız ayol anca yetişiriz

Anaamm kocayı bulduğu gibi bizi sattı görüomusun Zehroşşş

Faceden bik biklemicen mi biziiiiii

satar mıyım kuzummm bik biklemezmiyim hiççç
ben gevezeyim unuttunuz mu
koca evde siz ise gündüz hep benimlesinizzzz

ee bana dr. tam tersini söyledi. :44::44::44:

yasminin dozu yüksek ama yan etkisi daha azdır diger haplara oranla dedi.

Kızlar biz 700 tane falan davetiye yaptıacağız sizce nikah şekerini kaç tane yaptırmak gerekir :44::44::44::44:

canım 700 davetiye dağıtacaksanız, dağıtılan davetiyelerden 600 ü katılsa e hepsi min.2 kişi katılsa 1200 yapar. ama tabi hep ihtimal. :44: 1000 tane yaptırsan yeterli olur diye düşünüyorum cnm

hümm 700 davetiye çok değil mi:44: 1000 magnet ondanda çok

ben nişanda 300 tane bastırmıştım salon 400 kişilikti bi dünya davetiye arttı ama salon doluydu

davetiye bence çok bastırmamak lazım ya ben yine 300 bastırıcam düğün olduğu için artık nişan onu da 200 yapardım yetmezse bida sipariş ederim 1 günde geliyor zaten baskıdan:26:

ne bilim bana bunlar çok geldi ya..tabi belki de ççoookk tanıdık vardır onu bilemem :26:

ben şekerleri düğünden önce masalar 5 er 5 er koydurmayı planlıyom 10 kişilik masa
alabilen alsın napim çok pahalıya çıkıyo çünkü
600 kişilik salona 300 şeker yeter yav banane

Pınar biz de 500 bastırdık ucu ucuna yetti.

dediğin gibi herkes çifter gelirse salona kimse sığmaz ama bilmiyorum :44:

canım 700 davetiye dağıtacaksanız, dağıtılan davetiyelerden 600 ü katılsa e hepsi min.2 kişi katılsa 1200 yapar. ama tabi hep ihtimal. :44: 1000 tane yaptırsan yeterli olur diye düşünüyorum cnm

Aynen öyle babamın çevresi çok geniş benim... ve iki ailenin de ilk çocuğu evleniyor... Nişan da sadece amca hala falan 130 kişiydik herkes küstü falan ama yapacak bişey yoktu o kadar kişi bile 6000 e geldi bize güzel nezih bi yerde yapınca...
en az 750 kişi olur diyor babam nikahta... 500 kişilik oturma yeri var salonun baklaım ne olacak... o kadar kişiye yemek verecek durumları olmadığı için bizde nikah ve kokteyl düşündük

yaa bilgisayarım saati bozuk bakıyorum bakıyorum 10.20 kol saatime bakaym dedim kol saatim de 10.20 ama saatim durmuş

bu bir işaret mi

işaretse neyin işareti

benim 300 az mı olur ki :44: o zaman gelsin bida düşüneyim ben bunu şimdiden kafamı yoramayacağım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…