- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
bacadan girerdikkapıyı açmamzili de duymam
hatta güvenliğe tembihlerim bize gelen olursa sokma siteden içeri diye
Herbişeyciğine gelcezz yaa ama sonra eve gideriz hazırlanırız ayol anca yetişiriz
Anaamm kocayı bulduğu gibi bizi sattı görüomusun Zehroşşş
Faceden bik biklemicen mi biziiiiii
Hümeyram senin nikah mı olacaktı :44::44: hiç bilmiyorum ben..
Yorgunluktannnn öldüm.... Kadınlar gitti kuzenlerim geldi ay ölüyommmmmmmmm
Bulaşık sofra gibi şeyler görmek istemiyorum artık
hayırlı olsun tuğçem
ama dr. gitmedin mi ?
doğru gül bi gün be çatladım burda
yarın temizlik var atla gel .
haplar hakkında bilgilisin o zaman. tercih senin aslında tamamen. hangisi aklına yatarsa.
normalde de adetin leke gibi mi oluyordu ilk gün. stres kaynaklı da öyle olmuş olabilir. bugün adet sayılır içmen gerekir.
magneti nereye yaptırcan canım ben de arayışlardayım çok pahalıya patlıyo çünkü :18:
Doktorlar dediki ikiside aynı şey dedi Ama ozaman neden biri 15 tl diğeri 27 tl :44:
Araştırma sonuçlarıma göre yasmin miligram olarak düşük yan etki olarak fazla
Yazz24+4 de yan etkisi daha az ama onunda miligramı yüksek Benim bu konu üzerine doktora sormak istediklerim var :44:
Herbişeyciğine gelcezz yaa ama sonra eve gideriz hazırlanırız ayol anca yetişiriz
Anaamm kocayı bulduğu gibi bizi sattı görüomusun Zehroşşş
Faceden bik biklemicen mi biziiiiii
Doktorlar dediki ikiside aynı şey dedi Ama ozaman neden biri 15 tl diğeri 27 tl :44:
Araştırma sonuçlarıma göre yasmin miligram olarak düşük yan etki olarak fazla
Yazz24+4 de yan etkisi daha az ama onunda miligramı yüksek Benim bu konu üzerine doktora sormak istediklerim var :44:
Kızlar biz 700 tane falan davetiye yaptıacağız sizce nikah şekerini kaç tane yaptırmak gerekir :44::44::44::44:
hümm 700 davetiye çok değil mi:44: 1000 magnet ondanda çok
ben nişanda 300 tane bastırmıştım salon 400 kişilikti bi dünya davetiye arttı ama salon doluydu
davetiye bence çok bastırmamak lazım ya ben yine 300 bastırıcam düğün olduğu için artık nişan onu da 200 yapardımyetmezse bida sipariş ederim 1 günde geliyor zaten baskıdan:26:
ne bilim bana bunlar çok geldi ya..tabi belki de ççoookk tanıdık vardır onu bilemem :26:
canım 700 davetiye dağıtacaksanız, dağıtılan davetiyelerden 600 ü katılsa e hepsi min.2 kişi katılsa 1200 yapar. ama tabi hep ihtimal. :44: 1000 tane yaptırsan yeterli olur diye düşünüyorum cnm
ben şekerleri düğünden önce masalar 5 er 5 er koydurmayı planlıyom 10 kişilik masa
alabilen alsın napim çok pahalıya çıkıyo çünkü
600 kişilik salona 300 şeker yeter yav banane
Özge bunu da ilk senden duyuyorum haa... olur mu öyle şey alabilen alsın gerisi kalsın diye
benim 300 az mı olur ki :44: o zaman gelsin bida düşüneyim ben bunu şimdiden kafamı yoramayacağım valla
herşey para herşey paranapalım yahu
ama masaya koyulursa insanlarımız 2şer tane alır kendine.özge sen düğün yapmıcan mı bosver yaptırma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?