'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Zayıf misin kilolu mu

hahah güzel soru 66 kiloyum. 165 boyum. sınırda. ama nişanlım zayıflamamı hiç istemiyor. ben hep 52 55 arası gider gelirdim ne zaman onunla tanıştım sürekli yemek yiyoruz aldımda aldım. sakın zayıflama diyor bana. bende hiççç takmıyorum beni rahatsız etmiyor kilom alıştım dalga geçiyorum onunla yedir yedir bakalım nasıl taşıyacaksınız diye.

Selammm kızlarr

kına konusu geçmiş

hemen atlıyım konuya dedim

ben ilk kabarık bir kınalık giycem
nişanlımla salona giriş yapcaz kısa bir dans bi çiftelli
sonra nişanlımı postalıcaz

benim ilk giyeceğim elbise fuşya
o yüzden yakın kız arkadaşlarıma kuzenlere falan
bileklik dağıtcam fuşyalı onları takacaklar

sonra eğer istediğim gibi ayarlayabilirsem arnavut şalvarı giycem

bu arada oynayanlara şal dağıtılcak

en sonda kabarık bir hürrem kıyafeti ya da bindallı giycem
nişanlım içinde osmanlı tarzı yelek ve fes istiyorum

dağıtılacaklara gelince dee

kese içinde saplı ahşap ayna - magnet ve kına dağıtılacak
ayrıyeten çerez ve cevizli lokum dağıtılacak

oyanayanlara ve kına yakılırken yanımda olanara şal verilecek

kafamda bikaç fikir daha var ama henüz hayata geçiremedim

gözdecim ben dilaa askerimi bekliyorumm nişanlıyımm

heyyy dila kendini tanıtmış bende tanıtıcam kime tanıtıyoruz

gözdeee galiba dün görmüştüm seni
ben oya, evliyim, kocamı çok seviyorum, gelgitliyim, şakacıyımdır
bu kadarla kalmaz tabiki ama şimdilik bu kadarını anlatayım, diğer özelliklerimi sen çıkart

Allah tamamına erdirsin canım..

Allah hayırlısıyla dönmeyide nasip etsin. Allah kavuştursun sizi inş (Amin)

aminn canımm aminnn:26::26:

Allah aşkına kızı korkutma gelgitliyimm dieee :86::86:

Bana maviş derler sabahın köründe yazdığım günaydın mesajlarımla tanınırım 7 haziran geliniyim bi çenem düştümü çok konuşurum ama genelde izlemedeyim tüm yazılanları okurum ama elimden geldiğince sohbete katılırım şuan bazı nedenlerden dolayı sadece ilgilendiğim şeye bakıyorum fazla yazamıyorum(nedeni merak eden özelden sorabilir) böle iştem

Daima iyi ol inşallah Sevindim mutlu olmana :)

Bizde yaptırmadık işlemleri daha. benim nikah urfada kıyılacak. ikameti oraya mı almam lazım nasıl olacak işlemler bilmiyorum. bakalım.

Amin İnşallah

Geçmiş olsun..

iiiweeeeett iwweeettttt 99 oldukkkk bizz çokk mutluyuzz :))

Darısı başımıza

Benim kınam memleketimde olacak hem düğün hem kına şeklinde olacak. İlk gelinlikle girecegim salona. Sonra bindallı giyecegim daha hiç biri yok meydanda Genç kızlara duvak gibi taçlar varya kırmızı onlardan dağıtmayı düşünüyorum. kına türküsünü dedeme söylettiriirim diye düşünüyorum. bende düşünceler içindeyim. ne yapsam diye. birde erkek tarafından sadece 10-15 kişi olacak çoğunluk bizden olacak. değişik unutulmayacak hoşa gidecek birşeyler yapmak istiyorum. memleketimdeki düğün gibi olacak ama olsun. Asıl düğün ve nikah urfada olacak. Salonda yapacaz nikahı. Hayırlısı bakalım. nisan sonunda urfaya gidip evimi düzüp eşyaları alacagım.İnşallah tabi. biz beyaz eşya alacagız. mutfak tamamen bize ait olacak . daha çoook eksiğim var. çeyizlerim biraz izmit biraz memlekette. urfaya gidecek. 3 yer arasında mekik dokuyacam. bu arada son sınıfım okuyorum. finallerim olacak. sınavlar bunlar. bu dönem bayağı zor olacak ama inşallah güzel olacak. kv de umrede o gelince hızlanır sanırım hazırlıklar...
Neler yazmısım öyle :))

Uuuu sizinkiler güzelmiş bayağı aslında eke gerek yok sanki hımm tülbent olabilir . birde gelin odasından çıkarken kızların önden gitmesi süpermiş bak.

memnun oldum Oya'cım

Allah mutluluğunuzu bozmasın. kem gözlerden nazarlandan korusun inş. (Amin)

çılgın, deli dolu, sempatik birisin anladığım kadarıyla. çok güzel hep böyle kal

konuşmak güzeldir. bende sevdiğim insanlarla konuşmayı çok severim. ama sevmediğimle hiiiççç oralı bile olmam yok sayarım
memnun oldum maviş. herşey gönlünce olsun inş

canım nerelisin sen?
bu bizde de vaaarrrr
hatta sevdicek dalga geçiyo düşürürüm ben seni diye

cnm ben İstanbul da doğdum büyüdüm.
ama babam Adıyaman
Annem Trakya
Nişanlım Arnavut

yani Melezim

ama ben bakmam hangi yöre diye. hangi yörenin yöresel şeyleri hoşuma giderse yapmak isterim.. :124:

biz de trakyalıyız da kucağa alıp götürme bizde de var ondan sordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…