evet bizde meşhurdur. hatta bakarlar bakalım nereye kadar taşıyabilecek diye
evet bizde meşhurdur. hatta bakarlar bakalım nereye kadar taşıyabilecek diye
ben aslı
14 gün sonra :123::123::123:
ve bu topiğin yavaş hali
Zayıf misin kilolu mu
Gözde topigin sirasini önce mesajlar a çevir 6800lere gitme.en son.mesajlar 1. De çıksın
gözdecim ben dilaa askerimi bekliyorummnişanlıyımm
gözdecim ben dilaa askerimi bekliyorummnişanlıyımm
aminn canımm aminnn:26::26:Allah tamamına erdirsin canım..
Allah hayırlısıyla dönmeyide nasip etsin. Allah kavuştursun sizi inş (Amin)
heyyy dila kendini tanıtmış bende tanıtıcam kime tanıtıyoruz
gözdeee galiba dün görmüştüm seni
ben oya, evliyim, kocamı çok seviyorum, gelgitliyim, şakacıyımdır
bu kadarla kalmaz tabiki ama şimdilik bu kadarını anlatayım, diğer özelliklerimi sen çıkart
günaydın sevgi pıtırcıklarımerak ettiniz mi beni
iyiyim ki beeennnnakşam gezmeye gittik annemle
ilk defa yok ben yorgunum otur oturduğun yerde demedi baannnaaaa
önce biraz alışveriş ettik makarna süzgecimde var artık benimmm
sonracıma 1 tane yorgan 1 takım da nevresim siparişi verdik
bugün gidip yorganın desenizi nevresim içinde kumaş beğencem accuk özel olacakta bunlar
ara dantelleremizi verdik pikocuyaçok cicik bişi olucak anlattılar hoşuma gitti o da
sonram halama gittik o da bana morlu bir takım nevresim almış
bana hasta muamelesi mi yapıyolar acıbağğolsun valla sevdim ben bunu
böyle olacaksa her gün bi kriz mi geçirsem:44:
sevdiceğimle iletişim kuramıyoruz 2 gündür o gececi olduğu içünama bugün saat 12 de kaldır hem namaza gideyim hem de senle ilgileneyim çok özledim dedi
heee hayırlı cumalar bu arada
dün dua edenlerden Allah razı olsunçok çok iyiym bugün
99 diyen yavrular gözünüz aydın
darısı başıma
elifimin mobilyaları da mı olacakmış artıkın
nasıl ki modelleri çok merak ettim :26: yok mu fotosu falan :26:
neler alcaksınız mesala:44:salınla ayrı bi oturma odası alcakmısın kuzuş:26:
anlat hadi anlat
maviş neden bu kadar sorun ediyosun herşeyi :44: amacın ne :44:dün benim halimi okudun mu burda ne nasıl bi ruh halindeydimöyle mi olmak istiyosun. yaz günü bu ve bu iş onların işi tabiki olacak bu nikah ve 9.15 erken bile saat 9 da akşam ezanı okunuyor çünkü
biraz relax ol yahubiz daha işlemleri bile yapmadık
Günaydın gelincikler
Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar... Ya Rabbi bu mübarek Cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç... Hayırlı Cumalar hepimize dularımız da olmak dileğiyle
KIZLARRRRR SELAMMMM..
özgemmm 99 un hayırlı olsun ....
bende 100 olarak gördüm kendimi inanamadım listeye kayıt olduğumda 204 günüm vardı zaman ne çabuk geçti yaaaaaaaauuvv...
yarın benim kocişim ufak operasyon geçircek geniz etini aldırmıştı 2 yıl önce yine tekrarladı..
doktora göre 20 dk bi operasyon azıcık anestezide kalıcak ama yinede bedenen etkilenecek hayırlısı ile atlatsın ,nşallahhh
yarın bende 99 olcammmmmmm
iiiweeeeett iwweeettttt 99 oldukkkk bizz çokk mutluyuzz :))
arkadaşlar merhaba... Herkese hayırlı cumalar diyerek kına gecesi ile ilgili herkesin istekleri, yapacakları, hayal ettikleri veya neler yapabileceğimize dair yorumlarını ve ilginç (farklı) fikirlerini bekliyorum.
şimdiden teşekkürler...
Herşeyde olduğu gibi kınada da tabiki isteğe göre farklılık gösteriyor herşey. bizde kına çıkarken genç kızlar yeni evliler le birlikte çıkar.gelin en arkada gelir. kına çıkarken herkese kırmızı veya ne renk istenirse duvak verilir. boyunlarına yine arzuya göre tülbent veya şal takılır. gelin ortaya oturtulur. herkes etrafında dönerek kına şarkıları sölenir. gelin elini açmaz kayınvalide altın koyar eline. daha sonra kına yakılır. gelin ağlar. damat gelini kucağına alır götürür. hemen ardından halay çekilir. halay çekilirken daha önceden hazırlanan küp ( etrafı süslemiş ve tülbent takılmış) kırılır. vs vs. bunlara ek ne yapabilirim diye düşünüyorum bende.
heyyy dila kendini tanıtmış bende tanıtıcam kime tanıtıyoruz
gözdeee galiba dün görmüştüm seni
ben oya, evliyim, kocamı çok seviyorum, gelgitliyim, şakacıyımdır
bu kadarla kalmaz tabiki ama şimdilik bu kadarını anlatayım, diğer özelliklerimi sen çıkart
Bana maviş derler sabahın köründe yazdığım günaydın mesajlarımla tanınırım 7 haziran geliniyim bi çenem düştümü çok konuşurum ama genelde izlemedeyim tüm yazılanları okurum ama elimden geldiğince sohbete katılırım şuan bazı nedenlerden dolayı sadece ilgilendiğim şeye bakıyorum fazla yazamıyorum(nedeni merak eden özelden sorabilir) böle iştem
memnun oldum Oya'cım
Allah mutluluğunuzu bozmasın. kem gözlerden nazarlandan korusun inş. (Amin)
çılgın, deli dolu, sempatik birisin anladığım kadarıyla.çok güzel hep böyle kal
canım nerelisin sen?
bu bizde de vaaarrrr
hatta sevdicek dalga geçiyo düşürürüm ben seni diye
cnm ben İstanbul da doğdum büyüdüm.
ama babam Adıyaman
Annem Trakya
Nişanlım Arnavut
yani Melezim
ama ben bakmam hangi yöre diye. hangi yörenin yöresel şeyleri hoşuma giderse yapmak isterim.. :124:
ben sana nerelisin diye sormuştum
biz de trakyalıyız da kucağa alıp götürme bizde de var ondan sordum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?