bende o yüzden sizi ekleyemedim zatenKuzum telden okuyunca yazamıyom nedenseeee
Zaten henüz facebook u da çözemedim tam
Üstelik sevgiliş benimde tanıdığım arkidişleri ekleyebilirsin diye izin vermiştii, sizi görünce ne diiiceeek merakla bekliyoooyuuummm:18::18:
Bu face konusu beni çok geriyo 2 gündüüüürrrr:18::18:
bende o yüzden sizi ekleyemedim zaten
Ama ne yapım kuzum cevap vermem lazımdı sonra dedi ki bu şnternete kısıtlama gelecekmiş telefonumu değişekmişim en takoz teli alacakmışız ki internete girmesin:18::18::18:
Bende sizi özledim ama kaç gün çalışamadım ya sevinçlee
Bide bugün yeni işler verildiiiii:18:
Yetişmicek galibaaaa:18:
Oyyyy
Buyrun efenüüümmmm
Benimkide fazla kısıtlayıcıııı bu face konusuna zor razı ettim
Bigün kendinizi silinmiş fln bulabilirsiniz kuzucanlar yaneeee
Neden bilmiyom ama paylaşamıyom diyoo, birlikte resim koymama bile kızıyo
Daha çok nazar değer, bişii olur diye korkuyo balım beniiimmmmm
Bide şimdi kimimiz Adana, kimi İstanbul kimi Edirneeee
Nollluyoooozzz ya olur
Sende girme kk ya çuçuğun yanındaaa, aaaa ayıp ayıp
Ama ne yapım kuzum cevap vermem lazımdı sonra dedi ki bu şnternete kısıtlama gelecekmiş telefonumu değişekmişim en takoz teli alacakmışız ki internete girmesin:18::18::18:
Mavis ve elif im aynı ürün kocalarmiz.olacak....yabancı eklemek yasak face e resim koyarım bazen birşey demez bazen bi anda sil hemen hepsini der... internette bana aşkım canım demeyi hiç sevmez kimsenin özel yaşantımizi bilmesine gerek yok derBende silmek zorunda kalmam inşAllah:18::18::18:
Seninkinde benimkinin izlerini görüyorum kuzucan
Birde ben bişi demeyi unuttum 2 nikah arasına sıkıştırdı bizi yetişebilir mi acaba 9 da ve 9.30 da 2 nikahı var kafam alllak bullak oldu yaa ama yetişemeyecek olsaydı o saati vermezdi değil mi:26::26::26:
Mavis ve elif im aynı ürün kocalarmiz.olacak....yabancı eklemek yasak face e resim koyarım bazen birşey demez bazen bi anda sil hemen hepsini der... internette bana aşkım canım demeyi hiç sevmez kimsenin özel yaşantımizi bilmesine gerek yok der
birilerinin yanında bana canım.cicim yapmaz...
Buraya girdiğimi bile bilmiyor yani tabi fikir buluyorum ama forum olduğunu duysa beni keser
Bende silmek zorunda kalmam inşAllah:18::18::18:
Seninkinde benimkinin izlerini görüyorum kuzucan
yetişir yetişirrr
neyy nie silcekk yaaa
biz bişe yapmıyos kiiiii
sevdücekleriniz ne kadar katı yahuuu
Mavis ve elif im aynı ürün kocalarmiz.olacak....yabancı eklemek yasak face e resim koyarım bazen birşey demez bazen bi anda sil hemen hepsini der... internette bana aşkım canım demeyi hiç sevmez kimsenin özel yaşantımizi bilmesine gerek yok der
birilerinin yanında bana canım.cicim yapmaz...
Buraya girdiğimi bile bilmiyor yani tabi fikir buluyorum ama forum olduğunu duysa beni keser
Bi ara face şifremi istedi vermedim geçiştirdim ama evlendikten sonra ne olur bilinmez Allahtan çok internetle haşır neşir değil nişanlım saat 6.30 a kadar çalışıyo sevdiceğim çoğu zaman eve çıkması 7yi buluyor duş yemek derken kalan vaktinde benimle ilgileniyo internete girmeye vakti kalmıyor
Merhaba MAviş öncelikle hayırlısı olsun :)))) yalnız bi deneyimi paylaşmak istedim.Kuzenim de nikah memuru konusunda sorun yaşadı. 20:35 gibi memur geldi salona nikahın kıyılması ve takı takılması 22:15 gibi bitti ve oynamaya geçildi. Yani gelin-damat 45 dakika sadece konuklarla eğlenebildi. :s memur gelmeden önce düğün başlıycak mı sizin? yoksa öbür türlü davetliler çok sıkılıyo, biz 20:35 olmasına rağmen çok sıkılmıştık... Moralini bozmasadece düğün salonları çok pahalı(bizim istanbulda en azından) olabildiğince eğlenin diye paylaşmak istedim
evlenince emin ol şifrelerini biliyo olcakk
yok şifrelerimizi.bilmiyoruz ama arkadaşlarımi.görüyor sorar bu kim diyeBi ara face şifremi istedi vermedim geçiştirdim ama evlendikten sonra ne olur bilinmez Allahtan çok internetle haşır neşir değil nişanlım saat 6.30 a kadar çalışıyo sevdiceğim çoğu zaman eve çıkması 7yi buluyor duş yemek derken kalan vaktinde benimle ilgileniyo internete girmeye vakti kalmıyor
Anladım nikahtan önce başlatacaz düğünü biz yaa çok istedim duvağım nikahtan sonra açılsın ama kısmet değilmiş ne yapalım nikah kıyılırken geri kapıcam böylesi hayırlıymış eğlenecem bol bol bir kez düğün oluyor kimsyeye bakmıcam
A.s da nerde o ceren....hümeyra sana küsmüş de... özel mesaj attım cevap vermediKızlar bu arada üstümde kalmasın karemino(ceren) slmı var herkese
Kızlar bu arada üstümde kalmasın karemino(ceren) slmı var herkese
Anladım nikahtan önce başlatacaz düğünü biz yaa çok istedim duvağım nikahtan sonra açılsın ama kısmet değilmiş ne yapalım nikah kıyılırken geri kapıcam böylesi hayırlıymış eğlenecem bol bol bir kez düğün oluyor kimsyeye bakmıcam
Dur kuzum ağzını hayra aç yaa beni sizden ayırmasın
yok şifrelerimizi.bilmiyoruz ama arkadaşlarımi.görüyor sorar bu kim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?