Kızçeler nasılsınız bu arada selamsız sabahsız daldım direk
yaa bilgisayarım saati bozuk bakıyorum bakıyorum 10.20 kol saatime bakaym dedim kol saatim de 10.20 ama saatim durmuş
bu bir işaret mi
işaretse neyin işareti
Ayhhh akşam olsun bir an önce kızlarr gidelim yaaa
bu arada sizede sorayımmm
nişanda el çiçeği olmalı mı ? fotoğraflar için falan ?
Haklısın canım 15 günün kaldı... o da doğru valla... hangi müzikleri kullansak acaba
Özge bunu da ilk senden duyuyorum haa... olur mu öyle şey alabilen alsın gerisi kalsın diye
herşey para herşey paranapalım yahu
ama masaya koyulursa insanlarımız 2şer tane alır kendine.özge sen düğün yapmıcan mı bosver yaptırma hiç
Özge bunu da ilk senden duyuyorum haa... olur mu öyle şey alabilen alsın gerisi kalsın diye
ben bu yoruma kırıldım biraz
hümeyra ben düğün yapıyorum ve 600 kişilik düğün salonum.. masalar 10 kişilik..600 kişiye de şeker dağıtamam ki.. çoluğa çocuğa..her aile 1 tane alsın yeter
tanesi 1 liradan bile fazla..600 küsür lira veremem şeker için
evet düğün yapıcam aslım.. ama nikah da düğün salonunda olcak ya ondan orta yollu bişeyler bulmaya çalışmıştım..
evet düğün yapıcam aslım.. ama nikah da düğün salonunda olcak ya ondan orta yollu bişeyler bulmaya çalışmıştım..
özgemm bencede nikah şekeri yaptırmada gerek yokkii
salonda olcakmış zaten nikahınn
bişeler dağıtmak istiyosanda kendi el emeğin olabilir bencee
mesela gülinin face kapağında deniz kabuklarına yazmışlar isimlerini sizde öle yapabilirsiniz
hatta anlatimm ;
kabuk toplayın üstüne isimlerinizi yazın diğerine de tarih yazsın tam tepe tarafına kaşığın tersiyle vurunca delinir orası kurdaleyle tülle süslee ayy çok güsell olur masrafsız hemm
ben bu yoruma kırıldım biraz
hümeyra ben düğün yapıyorum ve 600 kişilik düğün salonum.. masalar 10 kişilik..600 kişiye de şeker dağıtamam ki.. çoluğa çocuğa..her aile 1 tane alsın yeter
Kız sen benim facem de eklimisin ama ben hiç görmedim senii
DonukPudra ;
Testi yaptım canım. Negatif sana da haber vermek istedim bir dahaki aya inşallah
sağol speedy
hayırlı olsun inş. ,Rabbim ne zaman istersen evlat sahibi olmanı nasip etsin
ama ben kına için fikir bekliyorum. neden bana kimse cevap vermiyor
ama ben kına için fikir bekliyorum. neden bana kimse cevap vermiyor
pardon canım gözümden kaçmışş ne konuda yardım istiyosunn ??
benimki normal standartlarda geçeceği içinsessiz kaldım.
oy oy canım yaa özür dilerim... ben ilk defa senden duydum da masaya koyup alan alsın şeyini o yüzden öyle dedim yoksa kötülemek için falan değil.. kusuruma bakma kalbini kırdım :-ben bu yoruma kırıldım biraz
yinede anlatabilirmisin merak ediyorum
oy oy canım yaa özür dilerim... ben ilk defa senden duydum da masaya koyup alan alsın şeyini o yüzden öyle dedim yoksa kötülemek için falan değil.. kusuruma bakma kalbini kırdım :-- - -)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?