'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızçeler nasılsınız bu arada selamsız sabahsız daldım direk

hem tüm gün oyun oyna gelmee hemde bi selamm vermeee

yaa bilgisayarım saati bozuk bakıyorum bakıyorum 10.20 kol saatime bakaym dedim kol saatim de 10.20 ama saatim durmuş

bu bir işaret mi

işaretse neyin işareti

nereye çekersenn çekkk :86::86::86::86::86:

Ayhhh akşam olsun bir an önce kızlarr gidelim yaaa

bu arada sizede sorayımmm

nişanda el çiçeği olmalı mı ? fotoğraflar için falan ?

zehracım ben kullanmadım salonda olduğu halde fotolarda da yokk
şahsen ben sevmiyorum nişanda el çiçeğini o yüzden çiçeksizdimm

Haklısın canım 15 günün kaldı... o da doğru valla... hangi müzikleri kullansak acaba

Canım aslında slayt hazırlasan çok güzel olur. gelin damat çıkana kadar davetliler sıkılıyor çoğu zaman. :121: o açıdan davetlilerin dikkatini çekiyor ve dikkatle izliyorlar. eğer vakit bulabilirsen hazırlamanı tavsiye ederim. yada bi arkadaşından rica edebilirsin. ama karar senin canım :109:

Özge bunu da ilk senden duyuyorum haa... olur mu öyle şey alabilen alsın gerisi kalsın diye

ben bu yoruma kırıldım biraz
hümeyra ben düğün yapıyorum ve 600 kişilik düğün salonum.. masalar 10 kişilik..600 kişiye de şeker dağıtamam ki.. çoluğa çocuğa..her aile 1 tane alsın yeter
tanesi 1 liradan bile fazla..600 küsür lira veremem şeker için

herşey para herşey para napalım yahu

ama masaya koyulursa insanlarımız 2şer tane alır kendine. özge sen düğün yapmıcan mı bosver yaptırma hiç

evet düğün yapıcam aslım.. ama nikah da düğün salonunda olcak ya ondan orta yollu bişeyler bulmaya çalışmıştım..

Özge bunu da ilk senden duyuyorum haa... olur mu öyle şey alabilen alsın gerisi kalsın diye

Canım düğünde kimse nikah şekeri zaten dağıtmıyo genel de nikahı ayrıca yapanlar dağıtır nikah şekerini ama özgişim içinde kalamsın diye dağıtıcak ayrıca 1000 tane de yaptırsan zaten yetmez malum millet 1 tane değil çocuğuna kadar alır o yüzden düğün üstü masrafları katlamanın anlamı yok şahsen ben olsam ben de özgiş gibi yaparım

özgemm bencede nikah şekeri yaptırmada gerek yokkii
salonda olcakmış zaten nikahınn
bişeler dağıtmak istiyosanda kendi el emeğin olabilir bencee
mesela gülinin face kapağında deniz kabuklarına yazmışlar isimlerini sizde öle yapabilirsiniz
hatta anlatimm ;
kabuk toplayın üstüne isimlerinizi yazın diğerine de tarih yazsın tam tepe tarafına kaşığın tersiyle vurunca delinir orası kurdaleyle tülle süslee ayy çok güsell olur masrafsız hemm

evet düğün yapıcam aslım.. ama nikah da düğün salonunda olcak ya ondan orta yollu bişeyler bulmaya çalışmıştım..

hatırladım valla malum herşeye para ve sektör acayip derecede genişledi ayrıca fiyatlarda havalarda uçuyor.:26: çok zor ya maddi açıdan. hatırlarsın belki ben de magnet yaptırdım ama az sayıda. yakınlara davetiyelerle vereceğim öyle denesen :44: istersen,hoşuna giderse.

Kız sen benim facem de eklimisin ama ben hiç görmedim senii

Canım nikah şekerlerini kendi tarafından ve nişanlının tarafından aklı başında 2 kişiye ver Kollarına sepeti takıp her aileye birer tane olmak üzere dağıtsın En son kalanları çocuklara dağıtsın Geçen arkadaşımın nişanında dağıtan kız çocuklara tuttu önce bi saldırdılar davetlilere yetmedi

oy oy canım yaa özür dilerim... ben ilk defa senden duydum da masaya koyup alan alsın şeyini o yüzden öyle dedim yoksa kötülemek için falan değil.. kusuruma bakma kalbini kırdım :----)

oy oy canım yaa özür dilerim... ben ilk defa senden duydum da masaya koyup alan alsın şeyini o yüzden öyle dedim yoksa kötülemek için falan değil.. kusuruma bakma kalbini kırdım :----)

yok canım önemli değil
bi arkadaşım öyle yapmıştı.. bi sepete koydu onları biz insanlar gelmeden masalara koyduk rastgele sayıda
benim de pek bilgim yok bu konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…