'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Oyy masallahh :) fotolarinizi da gordumm simdii cok guselsinizz :)) vallahi ben cok sevdim hepinizi isterim kii sehirler denk geldiginde goruselimm cidden degerlisiniz benim icinn :)) ozgemm simdiden dogum gunun kutlu olsunn ama yarinn tekrardan kutlicamm optumm kocamancaaa :*

Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan geçirebileceğiniz güzel bir iş dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyarınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak her zamanki gibi çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur ise yetişmeye çalışanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En tatli sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
Ya hu cumartersi cumartesi çalışılır mı yaaa evde mis gibi yatmak varken

Günaydın kızlarrrr

Marta kapıdan bakık bugünn; Dışarıda kar var.. Çok soğuk havaa..

Dün özgişin mutluluğu herşeye değerdiiii.. İyi ki doğdun tekrar tekrar kuzum

İyiki doğdun gördünüz mü 27 oldun kuzum sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerinle nişanlınla veee tabiki biz kk dostlarınla yani bizlerle geçirebileceğin nice mutlu senelere İYİKİ DOĞDUN ÖZGEM
Happy birthday to you:119::119::119:
Bu da doğumgünü pastan hepsini yeme acıcık bise de bırak

Son düzenleme:
Günaydınnnn

Özgişiiimmmm tekrardan doğum günün kutlu olsunn nişanlınla ailenle ve bizimle nice uzun yıllar mutlu sağlıkla yaşamanı çook içten diliyorumm

Oyy kızlar Özgeyi görcektiniz nasıl şaşırdı baka bakakaldı kapıda bizi görünce ya çok mutlu oldu o öyle mutlu olunca bizi de çok mutlu etti Ona gülmek çokk yakışıyoo

çok iyi yapmışsiniz canım

Ay kuzum ne mutlu size yaa Allah arkadaşlığınızı daim etsin AMiiiin inşallah

günaydın leydiisss

ama özgişe ayrı bir günaydın

iyiki doğdun tatlım,Allah daha nice nice yıllar nasip etsin hayırlı bir ömür dileyorum sana tüm sıkıntılardan uzak mükkemmeell bir yaş olsun inşallah

doğum günün kutlu olsunnn özgişşşş

kutlama var mı kutlama

enişte bey neler yapicik acaba :89: :89:

Özge ona nasıl hazırlamıştı o da hazırlar herhalde... bu arada aralarında sadece bi kaç gün var özgeyle eniştenin

bugün cumartesi ve yağmurlu bigün ve ben çalışıyorum

ühüüüüü

elbise aldım trendyoldan ama benn,balayında giyerim dedim

size de göstereyim

güzel mi :26: gelsin bi beğenmezsem değiştiririm artık normalde bu kadar renkli şeyler giymem de ben :26:

fikirleriniz önemli

Güzel kuzum güle güle giyy

Dişim ağırıyor

iyi ki doğdun Özge... İyi ki doğdun Özge..... İyi ki doğdun..... İyi ki doğdun...... Mutlu yıllar sanaaaaaa

(SESİM KÖTÜDÜR İDARE EDİVER
)

:119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…