ben çooooooo...k mutluyum
zehroşum ve gülinim bana süpriz yaptılaaar
büroma geldiler ellerinde pastayla.. o kadar mutlu ettiler ki beni canlarım benim ya
bi de numara yaptılar banaaa bürodan erken çıkmayayım diye zehroş bi arkadaşına arattırmış müvekkil gibi konuştu akşam 6da geleceğim lütfen bekleyin diye
bi de bana çooook seksi bi gecelik almışlargüle güle giy ama zaten gülerek giyceksin dediler
içim içime sığmıyo çok mutluyum been sizi çok seviyorum kızlar, çok ama çok kıymetlisiniz
gitgide arkadaşlığımız kuvvetlendi, hep beraber olacağız biz inşallah
2 de uyudum canım ama kimse yok.diye 1den.sonra bakmadım herhalde.burayaHummm burdamisinnn :)
çok iyi yapmışsiniz canımGünaydınnnn
Özgişiiimmmm tekrardan doğum günün kutlu olsunn nişanlınla ailenle ve bizimle nice uzun yıllar mutlu sağlıkla yaşamanı çook içten diliyorumm
Oyy kızlar Özgeyi görcektiniz nasıl şaşırdı baka bakakaldı kapıda bizi görünce ya çok mutlu oldu o öyle mutlu olunca bizi de çok mutlu ettiOna gülmek çokk yakışıyoo
Günaydınnnn
Özgişiiimmmm tekrardan doğum günün kutlu olsunn nişanlınla ailenle ve bizimle nice uzun yıllar mutlu sağlıkla yaşamanı çook içten diliyorumm
Oyy kızlar Özgeyi görcektiniz nasıl şaşırdı baka bakakaldı kapıda bizi görünce ya çok mutlu oldu o öyle mutlu olunca bizi de çok mutlu ettiOna gülmek çokk yakışıyoo
Özge ona nasıl hazırlamıştı o da hazırlar herhalde... bu arada aralarında sadece bi kaç gün var özgeyle enişteningünaydın leydiisss
ama özgişe ayrı bir günaydın
iyiki doğdun tatlım,Allah daha nice nice yıllar nasip etsinhayırlı bir ömür dileyorum sana tüm sıkıntılardan uzak mükkemmeell bir yaş olsun inşallah
doğum günün kutlu olsunnn özgişşşş
kutlama var mı kutlama
enişte bey neler yapicik acaba :89: :89:
Özge ona nasıl hazırlamıştı o da hazırlar herhalde... bu arada aralarında sadece bi kaç gün var özgeyle eniştenin
bugün cumartesi ve yağmurlu bigün ve ben çalışıyorum
ühüüüüü
elbise aldım trendyoldan ama benn,balayında giyerim dedim
size de göstereyim
Eki Görüntüle 658949
güzel mi :26: gelsin bi beğenmezsem değiştiririm artık normalde bu kadar renkli şeyler giymem de ben :26:
fikirleriniz önemli
Ay kuzum ne mutlu size yaa Allah arkadaşlığınızı daim etsin AMiiiin inşallah
Güzel kuzum güle güle giyy
Dişim ağırıyor
Aminn canımmm keşke hep beraber kutlayabilseydikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?