'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pazar günü nişan var. Nişanlımın yeğeninin onun için elbise almaya gitçez. geçen bakmıştık çok şık bir elbise beğendim bugün aradım ayırttırdım. alıcaz kısmetse. Kayınvalidemler bayramlarda düğünlerde gelinini giydirmek istiyorlar. güzel bir gelenek. geçen Kv. annecim kardeşim ve nişanlım elbise bakmaya çıktık ogün beğendim bugün alıcaz kısmetse

Bizde de öyle kayınvalidem bana iki bayramda da güzel ciciler aldıııı

mesajları öne almak için

1. kullanıcı kontrol paneli ordan soldan Seçenekleri düzenleye basıyoruz....

Ve konum görünüm seçeneklerinden
konum görünüm şeklini yeni mesajlar önce diye değiştirip kaydet e basıyorızzzzzz That's all

aaaaaaa hümm ben de bunu yeni yaptımmm
bilmiyodummm

Anem sen de mi.bilmiyordun..... Sizden.sonra gelip.olayı çözmüşü.yawwwww bu daha kolay aciyorum 1 de ilk.mesajlar hemen geçmişi okumak.için hop 10 yapıyorum.bakiyorum çok gitmisim 7-5 diye daha kolay

:44::44::44: 10 ne 7-5 nee anaaa ben öylesine mi kullanyomuşum forumuu:44::44:
tam nick ime yaraşırr bi şekildeyimm

Anem sen de mi.bilmiyordun..... Sizden.sonra gelip.olayı çözmüşü.yawwwww bu daha kolay aciyorum 1 de ilk.mesajlar hemen geçmişi okumak.için hop 10 yapıyorum.bakiyorum çok gitmisim 7-5 diye daha kolay

ancım senin mesaj sayından da belli sen forumun piri olmuşsun

saygı duyuyorum :114: :114:

kızlarrrrr mesai biterrr ben kaçarrr
iyi akşamlar ve iyi tatilleerrr
bol bol aşklanın meşkleninnn

ben çooooooo...k mutluyum
zehroşum ve gülinim bana süpriz yaptılaaar
büroma geldiler ellerinde pastayla.. o kadar mutlu ettiler ki beni canlarım benim ya
bi de numara yaptılar banaaa bürodan erken çıkmayayım diye zehroş bi arkadaşına arattırmış müvekkil gibi konuştu akşam 6da geleceğim lütfen bekleyin diye
bi de bana çooook seksi bi gecelik almışlar güle güle giy ama zaten gülerek giyceksin dediler
içim içime sığmıyo çok mutluyum been sizi çok seviyorum kızlar, çok ama çok kıymetlisiniz
gitgide arkadaşlığımız kuvvetlendi, hep beraber olacağız biz inşallah

Oy masallah ne güzel yapmışlar yaw şimdiden iyi ki doğdun canım... Nice mutlu senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…