A.s da nerde o ceren....hümeyra sana küsmüş de... özel mesaj attım cevap vermedi
Pazar günü nişan var.Nişanlımın yeğeninin onun için elbise almaya gitçez. geçen bakmıştık çok şık bir elbise beğendim bugün aradım ayırttırdım. alıcaz kısmetse. Kayınvalidemler bayramlarda düğünlerde gelinini giydirmek istiyorlar. güzel bir gelenek. geçen Kv. annecim kardeşim ve nişanlım elbise bakmaya çıktık ogün beğendim bugün alıcaz kısmetse
Kuzum çok yoğunmus mesaiye kalıyormus ama gelecekmis yakinda
Bizde de öyle kayınvalidem bana iki bayramda da güzel ciciler aldıııı
mesajları öne almak için
1. kullanıcı kontrol paneli ordan soldan Seçenekleri düzenleye basıyoruz....
Ve konum görünüm seçeneklerinden
konum görünüm şeklini yeni mesajlar önce diye değiştirip kaydet e basıyorızzzzzz That's all
Hehehehhaaaaaaa hümm ben de bunu yeni yaptımmm
bilmiyodummm
ben de şimdi öyle düzenledim değişik oldu yaa
Anem sen de mi.bilmiyordun..... Sizden.sonra gelip.olayı çözmüşü.yawwwwwben de şimdi öyle düzenledim değişik oldu yaa
Anem sen de mi.bilmiyordun..... Sizden.sonra gelip.olayı çözmüşü.yawwwwwbu daha kolay aciyorum 1 de ilk.mesajlar hemen geçmişi okumak.için hop 10 yapıyorum.bakiyorum çok gitmisim 7-5 diye daha kolay
bende buna alıştım ilk geldiğim günler de değiştirdim.bu daha kolay geliyor banabenim kafam karışır böyle yakim ne zaman yazmış düşünür dururum ben
Anem sen de mi.bilmiyordun..... Sizden.sonra gelip.olayı çözmüşü.yawwwwwbu daha kolay aciyorum 1 de ilk.mesajlar hemen geçmişi okumak.için hop 10 yapıyorum.bakiyorum çok gitmisim 7-5 diye daha kolay
bende buna alıştım ilk geldiğim günler de değiştirdim.bu daha kolay geliyor bana
ben de şimdi öyle düzenledim değişik oldu yaa
alışmak üzeriym bende sanırm kim yazsa en üstte pat diye çıkıyorhabire mouse yuvarlamak yok
ancım senin mesaj sayından da belli sen forumun piri olmuşsun
saygı duyuyorum :114: :114:
Çok hayra girdim ben yawBende düzellttim böyle daha kolayHerkese iyi tatiller kızlar Bende çıkıyorum Pazartesi inş. yeni güzel havadislerle görüşmek üzere
Oy masallah ne güzel yapmışlar yawben çooooooo...k mutluyum
zehroşum ve gülinim bana süpriz yaptılaaar
büroma geldiler ellerinde pastayla.. o kadar mutlu ettiler ki beni canlarım benim ya
bi de numara yaptılar banaaa bürodan erken çıkmayayım diye zehroş bi arkadaşına arattırmış müvekkil gibi konuştu akşam 6da geleceğim lütfen bekleyin diye
bi de bana çooook seksi bi gecelik almışlargüle güle giy ama zaten gülerek giyceksin dediler
içim içime sığmıyo çok mutluyum been sizi çok seviyorum kızlar, çok ama çok kıymetlisiniz
gitgide arkadaşlığımız kuvvetlendi, hep beraber olacağız biz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?