'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlarr dans kursuna başlıyorummm :118::118:
ön araştırmamı yaptım aklıma yattı bi yerr görüşmeye gitcemm salsa öğrencemm

sen de mi aslı
ben bir tek hayvancıklarımı kurtarıyorum

fabrikayı hayvanat bahçesine çevireceğiz, kalan personellerin hepsi aynı oyunu oynuyoruz

bağımlı oldum face açmasaydım iyiymiş .

ben asker ve kule ele geçiriyorum

---

dila salsa

nişanlın ne diyor bu duruma ,malum genelde erkekler o tür danslara sıcak bakmazlar

bakmıyo zatennn başka dans yok mu dedii:18::18:
ama ben gitmek istiyorum hip hop yapim boynum mu kırılsın didimm
asker kredisi kullanıyorumm şuandaaa :86::86::86::86:

yaaaa benide götüüüürrrrrr

gell tuğçecim birlikte gidelimm:118::118:

bakmıyo zatennn başka dans yok mu dedii:18::18:
ama ben gitmek istiyorum hip hop yapim boynum mu kırılsın didimm
asker kredisi kullanıyorumm şuandaaa :86::86::86::86:

gell tuğçecim birlikte gidelimm:118::118:

Gelirim cnm ama ikimiz eş olucaksak gelebilirim ancak Benim nişanlım çok kıskanç senelerdir yalvarıyorum nolur nolur diye Nuh diyo peygamber demiyo Hep içimde bi ukde olarak kalıcak dans etmek Hayatta en çok yapmayı istediğim şeylerden bbiridir.Hatta küçükken ben büyüyünce dansöz olucam diyomuşum Neyse kaderrr, artık kınaydı düğündü oralarda bastırıyorum içimdeki bu dans ateşini

benimki de şimdi maraz çıkartıyo dün gitcem diince sanırım sözde sandı araştırdım buldum gidiyorum diincee yok birebir dokuncağı dansa gitmek yok dioo, askerden gelim birlikte gideriz dioo ama nerdee gitmezz biliyorumm

Allahtan bi dönem dans ettim anadolu ateşiyle hatta onun için bıraktım benn, belki şuanda dünya geziyo olabilirdimm

birlikte gidelimm hadii tuğçee eş oluruz birbirimizee

ya ben saf mıyım salakmıyım yaa

bi blog açmayı beceremedim saatlerdir ya blogu bırak bi g mail hesabı alamadım daha

ama azmettim yapıcam

ya ben saf mıyım salakmıyım yaa

bi blog açmayı beceremedim saatlerdir ya blogu bırak bi g mail hesabı alamadım daha

ama azmettim yapıcam

blog olayı çok güzel ama
takipçi olmayınca insanın canı sıkılıyor

neden takip etmiorlar ben kendi kendime mi konuşuyorum falan diye düşünüorum bazen

hadi yaaa kaç senesinde cnm bnm arkadaşımda ordaydı

blog olayı çok güzel ama
takipçi olmayınca insanın canı sıkılıyor

neden takip etmiorlar ben kendi kendime mi konuşuyorum falan diye düşünüorum bazen

canım benim amaç farklı zati takip edilmesem de işime gelir yani, sevdiceğim için yazıcam ben hayaller hayaller yani

evlenince okutacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…