- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
bu gün sadece bıcak seti aldk cnm korkmazn o kdr
ayy hangisi, görmezsem çatlarım
ya kızlar bu kadar hızlı çeyiz alışverişi niye yapıyorsunuz ben anlamıyorum, 2013 e daha çoook var, size yakın mı geliyor :) düğüne 6 ay kala hepsi alınır ki, ne bu acele anlamadım, sizi okuyunca bunlar seneye yaza evleniyor diye düşünmeye başlyorum :)
gizeeem nerelere kayboldn bak aldık biz bıcaklarımızı bekliorz cnmcm
sende alırsan 4 kişi olcaz
bernardonun sitesinde buldm bile ve fiyatı 245 tl hemde 12 kişilik, önerirmisn morganna yakından görmüş biri olarak çeliği fln iyimidir
ya kızlar bu kadar hızlı çeyiz alışverişi niye yapıyorsunuz ben anlamıyorum, 2013 e daha çoook var, size yakın mı geliyor :) düğüne 6 ay kala hepsi alınır ki, ne bu acele anlamadım, sizi okuyunca bunlar seneye yaza evleniyor diye düşünmeye başlyorum :)
ya tabi ki beğenilen alınır da bizim kızlar eksikleri tamamlama moduna geçecekler birkaç ay sonra, korkuyorum :)
birikim altın, dolar, euro bunlar da birikim ya
ben bugune kadar hep altın altım.. hani buda birikim.ya tabi ki beğenilen alınır da bizim kızlar eksikleri tamamlama moduna geçecekler birkaç ay sonra, korkuyorum :)
birikim altın, dolar, euro bunlar da birikim ya
çekirdek gibibide benm seneye kredimin geri ödemesi başlıo kızlar smdi ne aldm aldm sonra bide bunları düşünememki, zaten işler daha da ciddileşicek ve aceleyle aldığım bişi su an olduğu gibi içime de sinmez benm, sen hiç çeyzlk bişi aldn mı cnm, eğer alırsan ve bi yerden başlarsan emin ol bi yerde kendini durduramıosn çekirdek gibi bişi bu yahu bağımlılık, belki zarar da verebilir ama ben henüz bi zararını görmedm umarm da görmem
seni de göriciiiz o zman seni deeenilcim ben de aldım. lcw den bir tane ev terliği, şortlu çook şeker pijama takımı, bir tane iç çamaşırı takımı, geçen aldığım linens nevresimler, birkaç tane daha ıvır zıvır, başladım sayılır da işte size yetişemiyorum, yahu noluyoruz diye düşünmeye başladım :) tabi ki kişisel faktörler etkili. ben de sindire sindire almak istiyorum.
seni de göriciiiz o zman seni deee
ama tabiki en güzeli altın yapmak bu arada düştü ne güzel
uzun vadede yaptığım için endişenmiorm nasıl olsa yine çıkcakk
MODASI geçecek şeyleri almayın derim..
çünkü yenileri devamlı çıkıyor hep yeni bişeyler almak istiyorsunuz
ama benimde çeyizimden 20 yıllık eşyalar çıktı sağolsın ananem yaptı
Topigimize hoşgeldinbenimde eski eşyalar vardır anneannem sağolsun çeyizimde dantel , patik ve tülbent dolu
Haftaya nişanlımın yanına gidicem bu arada kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?