'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya kızlar bu kadar hızlı çeyiz alışverişi niye yapıyorsunuz ben anlamıyorum, 2013 e daha çoook var, size yakın mı geliyor :) düğüne 6 ay kala hepsi alınır ki, ne bu acele anlamadım, sizi okuyunca bunlar seneye yaza evleniyor diye düşünmeye başlyorum :)

sahsen ben alışveriş yapmayı çok severm cnm eğer bi yatırım olarak çeyiz almassam bizim mağazada ne var ne yok alablirm kıyafet açısından, yatırım yapabiln bi yapım yok, ocaktan sonra beyaz eşyalarımızı alabilirz erkek arkadaşmla o zmana kdr böle seyleri hallediym diorm, yoksa benm bi acelem yok sadece bi zevk hatta hobi

bende hiç yok
ama şimdi baktıkça insan hevsleniyor yahuu
hem oldu bittiye gelceğine bence begenilerek uygun fiyata alınması daha mantıklı

ben demin monaganın çeyizine baktım. sosluklarını çok begendim.
hiç aklıma sosluk almak falan yoktu.
böyle iyi bence:)
büyük eşyalarıda dediğin gibi son zaman alınır:)

valla herkesin sebebi ayrı. ben şimdiden ufak ufak alıp, nişanımı büyük ve b düğün kadar özenli yapmak istediğimden böyle davranıyorum ki kızlar kadar da hazırlık yaptığım söylenemez. bi çeyiz seti almıştım işte, bi de biraç nevresim.

ama indirim oldukça fırsatları değerlendirmek bence mantıklı.

gizeeem nerelere kayboldn bak aldık biz bıcaklarımızı bekliorz cnmcm
sende alırsan 4 kişi olcaz

komşumun kredisini yatırıp geldim yaa benden habersiz aldınız demek sizi gidiler yaa bendemi alsam ki alsammı düşüneyim

bernardonun sitesinde buldm bile ve fiyatı 245 tl hemde 12 kişilik, önerirmisn morganna yakından görmüş biri olarak çeliği fln iyimidir

neden bahsediyorsun bebekim hangisinden yahu neler kaçırdım ben banada süle

şahsen ben nilden önce nilden sonra diye ayırdım kıyafet çok alıyordum artık bunu alıyorum çok gerekli ilerde kullancam o yüzden severek beğenerek araştıtrarak alıyorum seneyede evlenme ihtimalim olabilir gibi sanki hızlıca yıldırım nikahı felan

bide benm seneye kredimin geri ödemesi başlıo kızlar smdi ne aldm aldm sonra bide bunları düşünememki, zaten işler daha da ciddileşicek ve aceleyle aldığım bişi su an olduğu gibi içime de sinmez benm, sen hiç çeyzlk bişi aldn mı cnm, eğer alırsan ve bi yerden başlarsan emin ol bi yerde kendini durduramıosn çekirdek gibi bişi bu yahu bağımlılık, belki zarar da verebilir ama ben henüz bi zararını görmedm umarm da görmem

ya tabi ki beğenilen alınır da bizim kızlar eksikleri tamamlama moduna geçecekler birkaç ay sonra, korkuyorum :)
birikim altın, dolar, euro bunlar da birikim ya

ya tabi ki beğenilen alınır da bizim kızlar eksikleri tamamlama moduna geçecekler birkaç ay sonra, korkuyorum :)

tabii ki canm ben denk gelirsem alıyorm ama birikimimi de ayrı yapıyorum tabii
hatta birikim topicine de üyeyim.
insan denk gelip de alınca hoşuna gidiyor ama öyle ben de aceleci değilimdir.
tabii bilmiyorum gaza gelmeyim buralarda

nilcim ben de aldım. lcw den bir tane ev terliği, şortlu çook şeker pijama takımı, bir tane iç çamaşırı takımı, geçen aldığım linens nevresimler, birkaç tane daha ıvır zıvır, başladım sayılır da işte size yetişemiyorum, yahu noluyoruz diye düşünmeye başladım :) tabi ki kişisel faktörler etkili. ben de sindire sindire almak istiyorum.

ben bugune kadar hep altın altım.. hani buda birikim.
her ay yine düzenli almaya çalışıyorum.
pek bişeyim yok bi tencerem var
alim diorum:) uygun fiyatlıları alıyorum işte:)

çekirdek gibi

bende öle mesela her ay bir iki sey alırım bundan sonra max, beni nevresmler tencerelrr kurtaramaz bi yerde:))
yatırımıma kaldığm yerden devam ediciim iyikide zamanında yapmısım diorm

seni de göriciiiz o zman seni deee
ama tabiki en güzeli altın yapmak bu arada düştü ne güzel
uzun vadede yaptığım için endişenmiorm nasıl olsa yine çıkcakk

MODASI geçecek şeyleri almayın derim..
çünkü yenileri devamlı çıkıyor hep yeni bişeyler almak istiyorsunuz
ama benimde çeyizimden 20 yıllık eşyalar çıktı sağolsın ananem yaptı

seni de göriciiiz o zman seni deee
ama tabiki en güzeli altın yapmak bu arada düştü ne güzel
uzun vadede yaptığım için endişenmiorm nasıl olsa yine çıkcakk

evet uzun vadeciler için altın her zaman en güvenilir olan.
ben de hatta 2 gün daha yükselmesin de ekdersimin bi kısmını ona yatırayım diyorum.
bende ev masrafı ve kardeş okutma olmasa çok daha güzel paralar biriktirirdim ama napalım.
eğitime yapılan masraf, masraf değil gelecektir, kardeşimin geleceği.

MODASI geçecek şeyleri almayın derim..
çünkü yenileri devamlı çıkıyor hep yeni bişeyler almak istiyorsunuz
ama benimde çeyizimden 20 yıllık eşyalar çıktı sağolsın ananem yaptı

Topigimize hoşgeldin benimde eski eşyalar vardır anneannem sağolsun çeyizimde dantel , patik ve tülbent dolu

Haftaya nişanlımın yanına gidicem bu arada kızlar

Topigimize hoşgeldin benimde eski eşyalar vardır anneannem sağolsun çeyizimde dantel , patik ve tülbent dolu

Haftaya nişanlımın yanına gidicem bu arada kızlar

hoşbuldum canım.. onların modası geçmiyor işte bide çok aman aman kullanılmıyor.
şaka gibi gelecek ama ilk evlendiğimde dantel serdirdim 2*3 ay kullandım ve inanılmaz hoşuma gitti.
genelde kimse sevmez ama onca emek verilmiş serelim dedim. sonra da hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…