'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çeyiz topiklerini beğenerek, evliik topiklerinide imrenerek takip ettik speedy
burda olman çok mutlu etti bizi, mutluluklar diliorm önceki aylarda sayfalarındaki ziyaretçilerden biri olarak

kızlar bakıorm da 2013 gelinleri olarak, 2011 ve 2012 topiklerini sollamışız
ne kdr aktifiz yahu 700 sayfa olucak hey maşallah

Hahayyyy kontrol etmiş yaaa:90::90: Bizdeki çeyiz muhabbeti başka hiçbir yerde dönmüyor Nilim ondandır. Aşırı derecede aktif bir sayfamız var:76::76:

bebeğimin ev içinde dolanışını görmeme daha çook var... içimi acıtma spidi evliliğin çok güzel olduğunu biliyorum...

dur yaw ne bebeği bebeği düşünme hiç şimdi önce evliliğe odaklan bebek evlilkten sonra inşallah :81::82::82:

hoşgeldinn speedy aminnn hepimiz inşşşşaaalllaaahhh

amin canım

SPEDDY DARISI HAYRLISYLA EN KISA SÜREDE BASIMIZA YAAAAA
ALLAH MESUT ETSİN SİZİDE

Amin canım inşallah merak etme zaman hızlıca akıyor 2009'da sözlendim 2011'de evlendim. şimdi uvv diyorum zaman için

çeyiz topiklerini beğenerek, evliik topiklerinide imrenerek takip ettik speedy
burda olman çok mutlu etti bizi, mutluluklar diliorm önceki aylarda sayfalarındaki ziyaretçilerden biri olarak

bu yorumun çok hoşuma gitti canım teşekkür ederim arada bi genel gezintiye çıkıyorum size de uğramak istedim

Hahayyyy kontrol etmiş yaaa:90::90: Bizdeki çeyiz muhabbeti başka hiçbir yerde dönmüyor Nilim ondandır. Aşırı derecede aktif bir sayfamız var:76::76:

vallaha ya çeyiz topiklerinde bile bu kdr çeyiz konusulmuo, çok pis gaza gelio ama insan burda,
sizler olmasanız ben bu kdr sey almıs olmazdm, fikir alışverişi öneriler çok yararlı oldu benm için kızlar, herseyn en iyisini en uygun fiyata kıyaslayıp alabildm diyebilirm
4000tllik alışverişimi 2400e halletmişim siz düşünün

ya bebek dediğim sevdiğim adam ikinci yanlış anlaşılma. neyse en iyisi artık bebeğim diye bahsetmeyeyim, çocuk doğurmayı düşünmüyorum tabi ki, gerçi isimleri hazır

oo nilcim baya karlı çıkmışsın sen.evet dedigin gibi öneriler indirimler insan dayanamıyo bide 2013 e kadar zamanımz var bence frenlenmeliyiz =)

ya bebek dediğim sevdiğim adam :d ikinci yanlış anlaşılma. Neyse en iyisi artık bebeğim diye bahsetmeyeyim, çocuk doğurmayı düşünmüyorum tabi ki, gerçi isimleri hazır

nasıl düşünmüyorsun cnm ya bebek dünyanın en güzel seyi ya hele annelik nasıldır kimbilir ondan çocugun olsun isstemezmisin ki ya:26:

ya bebek dediğim sevdiğim adam ikinci yanlış anlaşılma. neyse en iyisi artık bebeğim diye bahsetmeyeyim, çocuk doğurmayı düşünmüyorum tabi ki, gerçi isimleri hazır

neymiş neymişşş???
öle deme burda bi sürü teyzeleri var bekliciizzzz, zaten isimleri de hazırmıs allah analı babalı büütsünn

nasıl düşünmüyorsun cnm ya bebek dünyanın en güzel seyi ya hele annelik nasıldır kimbilir ondan çocugun olsun isstemezmisin ki ya:26:

tabi ki istiyorum da, şimdilik istemiyorum demek istedim daha evli bile değilim sonuçta, kendimi ifade sorunu yaşıyorum şu an sanırım :)

kızlar

bambu bıcaklarda gelen bilgilendirme kagııdında antibakteriyel oldugu yazıyor...

almayı dusununler içim ekliyim dedim

kızlar

bambu bıcaklarda gelen bilgilendirme kagııdında antibakteriyel oldugu yazıyor...

almayı dusununler içim ekliyim dedim

saol kuzum zaten öle de olması gerekir, su bıcaklarımız gelsn de belki bi hediye çekim fln daha olur bambusunu da alırm:))
bişiye tutturdm mu hep aynı kategoriden gidiorm tencere aldysam onlardan nevresm aldysam bitirene kdr onlardan devam ediorm neseki bitti şimdide bi bıcak furyası başlamasn

ayyyy kızlar ben geldim ve hemen çeyizciklere daldım.

ben de korkmazın çay setini uygun buldum,12 kişilik 112 tl.

aranızda korkmaz çay seti alan biri vardı sanki?

fikre aihtiyacım var.

ayyyy kızlar ben geldim ve hemen çeyizciklere daldım.

ben de korkmazın çay setini uygun buldum,12 kişilik 112 tl.

aranızda korkmaz çay seti alan biri vardı sanki?

fikre aihtiyacım var.

hoşgeldin orkidem, morgannanın çeyizinde sayfa9daki çay setide çok hoş çok beğendm ben sahsen tam benlk sade bişi

bernardonun sitesinde buldm bile ve fiyatı 245 tl hemde 12 kişilik, önerirmisn morganna yakından görmüş biri olarak çeliği fln iyimidir

hoşgeldin orkidem, morgannanın çeyizinde sayfa9daki çay setide çok hoş çok beğendm ben sahsen tam benlk sade bişi

netten bi araştırma yapayım dedim de 103' satan bir internet sitesi bile buldum.

bak gaza geliyodum nerdeyse:)

siz neler aldınız? önceki sayfaları inceleyecek fırsatım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…