kızlar bakıorm da 2013 gelinleri olarak, 2011 ve 2012 topiklerini sollamışız
Ne kdr aktifiz yahu 700 sayfa olucak hey maşallah
kızlar bakıorm da 2013 gelinleri olarak, 2011 ve 2012 topiklerini sollamışız
ne kdr aktifiz yahu 700 sayfa olucak hey maşallah
bebeğimin ev içinde dolanışını görmeme daha çook var... içimi acıtma spidievliliğin çok güzel olduğunu biliyorum...
hoşgeldinn speedy aminnn hepimiz inşşşşaaalllaaahhh
SPEDDY DARISI HAYRLISYLA EN KISA SÜREDE BASIMIZA YAAAAA
ALLAH MESUT ETSİN SİZİDE
çeyiz topiklerini beğenerek, evliik topiklerinide imrenerek takip ettik speedy
burda olman çok mutlu etti bizi, mutluluklar diliorm önceki aylarda sayfalarındaki ziyaretçilerden biri olarak
Hahayyyy kontrol etmiş yaaa:90::90: Bizdeki çeyiz muhabbeti başka hiçbir yerde dönmüyor Nilim ondandır. Aşırı derecede aktif bir sayfamız var:76::76:
vallaha ya çeyiz topiklerinde bile bu kdr çeyiz konusulmuo, çok pis gaza gelio ama insan burda,
sizler olmasanız ben bu kdr sey almıs olmazdm, fikir alışverişi öneriler çok yararlı oldu benm için kızlar, herseyn en iyisini en uygun fiyata kıyaslayıp alabildm diyebilirm
4000tllik alışverişimi 2400e halletmişim siz düşünün
ya bebek dediğim sevdiğim adam :d ikinci yanlış anlaşılma. Neyse en iyisi artık bebeğim diye bahsetmeyeyim, çocuk doğurmayı düşünmüyorum tabi ki, gerçi isimleri hazır
ya bebek dediğim sevdiğim adamikinci yanlış anlaşılma. neyse en iyisi artık bebeğim diye bahsetmeyeyim, çocuk doğurmayı düşünmüyorum tabi ki, gerçi isimleri hazır
nasıl düşünmüyorsun cnm ya bebek dünyanın en güzel seyi ya hele annelik nasıldır kimbilir ondan çocugun olsun isstemezmisin ki ya:26:
kızlar
bambu bıcaklarda gelen bilgilendirme kagııdında antibakteriyel oldugu yazıyor...
almayı dusununler içim ekliyim dedim
tabi ki istiyorum da, şimdilik istemiyorum demek istedimdaha evli bile değilim sonuçta, kendimi ifade sorunu yaşıyorum şu an sanırım :)
kızlar şuna bi baksanızabelki işinize yarayan bişiler vardır
Evmanya 1 Yaşında | evmanya.com
5 ekimde stokta olucak tefal express kettle ve ekmek kızartma mak fiyatı çok uygun bnce neredeyse birinin fiyatı o bernardoda
ayyyy kızlar ben geldim ve hemen çeyizciklere daldım.
ben de korkmazın çay setini uygun buldum,12 kişilik 112 tl.
aranızda korkmaz çay seti alan biri vardı sanki?
fikre aihtiyacım var.
hoşgeldin orkidem, morgannanın çeyizinde sayfa9daki çay setide çok hoş çok beğendm ben sahsen tam benlk sade bişi
bu gün sadece bıcak seti aldk cnm korkmazn o kdrnetten bi araştırma yapayım dedim de 103' satan bir internet sitesi bile buldum.
bak gaza geliyodum nerdeyse:)
siz neler aldınız? önceki sayfaları inceleyecek fırsatım olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?