'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzum bambu bıçağın varmı senin nasıl bişi kesiomu çok sağlıklı oldunu duymustm ama normal bıcaam yok daha bambusu eksik kalsn dedmdi:))
güle güle kullan

tesekkur ederim tatlımm

bambu bıcak annem kullanıyo sebzeler için baska sey kesmiyoruz asla sadece sebze...
ve sebzeleri gayet guzel kesiyo dekoreko da indirimdeydi bende kendime aldım hemen

canım ben 7.5 a aldım sanırım dedigim gibi indirimdeydi sitede... normal fiyatları 15 liraydı annem aktardan 15 liraya almıstı en son aynı marka zaten bambu bıcak bitek o marka uretiyo suan bildigim kadarıyla

tahtayı bilmem ama bizim bu işlerle cok ilgilinen bi tanıdıgımız bambunun saglıklı oldunu soyledi.. ama sadece sebze kesiceksin baska bişey kesmiceksin

ete yada baska seylere degdirmedigin surece saglıklı... içine sinmemeye basladıgı zaman gidip yenisini alırsın.. ama sadece iyice yıkanmıs sebzeye surulduugu için sorun olmuyor bence

merhaba 2013 gelinleri, nasılsınız ?

Sizden ricam topiğinizde link paylaşmayın bide mesajlarınızı editlemeyin. herhangi bi problemde de bana ulaşabilirsiniz

Sizden ricam topiğinizde link paylaşmayın bide mesajlarınızı editlemeyin. herhangi bi problemde de bana ulaşabilirsiniz

iyiyiz speedycimmm hosgeldin topicimize

mesaj editleme konusunda bazen aynı mesaj 2 kez gidiyo yada yazım yanlısı yaptımı gorunce editliyorum

sorun olur mu ki :44:

eh hadi madem bende aldm bıcaklarımı
daha da bişi almıorm kızlar tutun beni

sıra bende:) bende alcam:)

link paylaşmayız:)
ama edit düğmemiz var.d kullanmazsak olmazkii:)

edit: bnde çok pis evlenmek istiyorum:)

Son düzenleme:
iyiyiz speedycimmm hosgeldin topicimize

mesaj editleme konusunda bazen aynı mesaj 2 kez gidiyo yada yazım yanlısı yaptımı gorunce editliyorum

sorun olur mu ki :44:

bırak boşver kalsın canım diğeri boş boş arada kalınca sıkıntı olabilir..
hoşbuldum bu arada canım..

iyiyiz spedyyy topiğimizi şereflendirdin,,

sağol uyardığın için

ne demek canım arada bakıyorum ama çok uğrayamıyordum

sıra bende:) bende alcam:)

link paylaşmayız:)
ama edit düğmemiz var.d kullanmazsak olmazkii:)

edit: bnde çok pis evlenmek istiyorum:)

çok fazla kullanmazsanız iyi olur
ben evlendim merak etme sende çok pis evlenirsin

Alan alana:76:
Ben diyorum hastalık diye Nilişim bıçak mı aldın bakiiim sen Hayatta duramazsın almadan:76::76:

insan evlendikten sonra vayy be ben ne ara evlendim nerden nereye geldim diyo mu???

:121::121: düğünden önce tek tek gün sayıyordum. çıldırmıştım artık son 2 ay geçmez diyordum falan filan..
ama şimdi 2 gün sonra 4 ay olacak inanmak öyle zor geliyorki. zaman çabuk geçiyor o
genelde herkes şunu der evleneceklere geçen her gününüz öyle değerli ki bekarken gezdiklerinizin nişanlılığınızın tadını çıkartın..
Evlilik bambaşka bişey :123:

Alan alana:76:
Ben diyorum hastalık diye Nilişim bıçak mı aldın bakiiim sen Hayatta duramazsın almadan:76::76:

evt cnm ya yine duramadm( artk çok harcama yapmamalıyım biliosn ne olcamız belli deil yatırım yapmalı ama bi kendimi frenleyemiorm ki, aslında çok da her gördümü almamaya çalışıorm ama istediğim ve ihtiyacm olan bişiyi yarı fiyatına yada daha azına görünce dayanamıormmmm indirim psikolojisi

bebeğimin ev içinde dolanışını görmeme daha çook var... içimi acıtma spidi evliliğin çok güzel olduğunu biliyorum...

kızlar bakıorm da 2013 gelinleri olarak, 2011 ve 2012 topiklerini sollamışız
ne kdr aktifiz yahu 700 sayfa olucak hey maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…