katalog bende bakayım o vakit allla allla alamazsak 100 den yukarı çıkcak fiyatlar maaşım yattı ya hemen yiyim bende
kuzum bambu bıçağın varmı senin nasıl bişi kesiomu çok sağlıklı oldunu duymustm ama normal bıcaam yok daha bambusu eksik kalsn dedmdi:))
güle güle kullan
ne kadara aldın canım? ben de bambu bıçak istiyorm. ama tahta pis olmaz mı kafam da karışıyor. mesela tahta doğrama tahtası bana hiç hoş görünmüyor sağlık açısından, sanki sürekli mikrop varmış gibi geliyr, o sebepten cam istiyorum mesela doğrama tahtasını da. araştırdın mı sen bambu bıçakların akıbetini?
merhaba 2013 gelinleri, nasılsınız ?
Sizden ricam topiğinizde link paylaşmayın bide mesajlarınızı editlemeyin. herhangi bi problemde de bana ulaşabilirsiniz
Sizden ricam topiğinizde link paylaşmayın bide mesajlarınızı editlemeyin. Herhangi bi problemde de bana ulaşabilirsiniz
eh hadi madem bende aldm bıcaklarımı
daha da bişi almıorm kızlar tutun beni
link paylaşmayız:)merhaba 2013 gelinleri, nasılsınız ?
Sizden ricam topiğinizde link paylaşmayın bide mesajlarınızı editlemeyin. herhangi bi problemde de bana ulaşabilirsiniz
iyiyiz speedycimmm hosgeldin topicimize
mesaj editleme konusunda bazen aynı mesaj 2 kez gidiyo yada yazım yanlısı yaptımı gorunce editliyorum
sorun olur mu ki :44:
iyiyiz spedyyy topiğimizi şereflendirdin,,
sağol uyardığın için
sıra bende:) bende alcam:)
link paylaşmayız:)
ama edit düğmemiz var.d kullanmazsak olmazkii:)
edit: bnde çok pis evlenmek istiyorum:)
insan evlendikten sonra vayy be ben ne ara evlendim nerden nereye geldim diyo mu???
Alan alana:76:
Ben diyorum hastalık diye Nilişim bıçak mı aldın bakiiim senHayatta duramazsın almadan:76::76:
topicimize hoşgeldin speedy umarım evliliğinde mutlusun bizde sabırsızlıkla 2013 bekliyoruz
hoşbuldum canım çok şükür mutluyuz.. Darısı size inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?