'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Peki kızlar bunlara ne dahil Manikür pedikür ağda varmı :44:

benimkinin paketi vardı 375 tl
gelin saç makyaj
kına saç makyaj
manikür pedikür
kaş bıyık
damat saç sakal

ama ben prova ve postiş falan eklettim 615 e çıktı benimki

Kızlar bir de size sorum var. slayt hazırladık salona verdik .aradılar powerpointte olduğu için açılmıyor dediler. bunu media player'a çevirin dediler.

nasıl yapcam ya

benimkinin paketi vardı 375 tl
gelin saç makyaj
kına saç makyaj
manikür pedikür
kaş bıyık
damat saç sakal

ama ben prova ve postiş falan eklettim 615 e çıktı benimki

maşallahh
özgem çok olmamış mıı yaa:44::44:
hoş bende nişanda kesim, boya, manikür, pedikür,saç, makyaja 450 TL vermiştimm

*
bu arada avatarımı deiştirdim tanıyın beniii

maşallahh
özgem çok olmamış mıı yaa:44::44:
hoş bende nişanda kesim, boya, manikür, pedikür,saç, makyaja 450 TL vermiştimm

*
bu arada avatarımı deiştirdim tanıyın beniii

çok ama napalım kuzummm
ben 1 hafta önce prova yaptırıp ordan hooop foto çekimine uççam
o nedenle düğünün birebir aynısı olmak zorunda

ben kaçar kızlarrr öperim hepinizi

Son düzenleme:
çok ama napalım kuzummm
ben 1 hafta önce prova yaptırıp ordan hooop foto çekimine uççam
o nedenle düğünün birebir aynısı olmak zorunda

ben kaçar kızlarrr öperim hepinizi

hııı bide sende foto çekimii varrr
öleysee iyi akşamlarr sanaaa

Bende buldum manikür+ pedikür +kaş +bıyık +gelin makyaj+ saç+ prova+ 1 er seans cilt bakımı ve solaryum 250 tl
Kirpik 35 tl Fiyat iyi geldi Herzaman gittiğim kuaför sadece saç+makyaj+prova 400 tl dedi Sadece kendim gidicek olsam herzaman gittiğim yere çok güveniyorum ama yanımda geliceklerle ordan çok pahalı oluyo Gelinde makyaj çok önemli acaba nasıl yaparlar :44:

bu kadar ayrıntıya fiyat ucuz diil mii yaaa:44::44:
daha önce gittin mi ya da giden biriyle konuştun muu:44::44:

bide seninle gelenleri de mi sen karşılıcaksınn ??

Peki kızlar bunlara ne dahil Manikür pedikür ağda varmı :44:

benimkinde yok canım onlar extra oluyor yani

senin bulduğun çok ucuz yaa solaryum falan da var hem bi çapanoğlu olmasın dikkat et canım

ben kaçıyorum artık havada acaip kapandı inşallah yağmura yakalanmaam yolda :18:

iyi akşamlar canlarrr

memnun oldum pınarım bende sinem
inşallah canım benimm yaa ilacını kullan sen çok iyi olacaksın
mobilyaların için de çalıştığın yerle anlaş derim gözünün önünde istediğin gibi olur ama başta fiyat konusunu konuşursun hem senin için daha uygun bile olabilir

hhüüümmm kurtul artık diş ağrılarından kıyamamm yaaa bu arada davetiyelerini çok beğendim güle güle dağııtttt provan nasıl geçti

aklıma gelmiyor ilginç şeyler bulursam paylaşırım seninle canımm:129:

kızlar buyrunn
bizzat içtiğim limon kabuklu nane limonn
eliff uygun mudurr :44::44::44:
Eki Görüntüle 667594

geçmiş olsun tatlım yaaa çabuk atlatırsın inşallaahhhhhhh

ben bugün gezecem diye anca geldim tabi hepiniz gitmişsiniz sanırım olsuuunnn sabah okursunuzz kiii

bugün anneciğimle gezdik ikisi arasındayım siz de fikir verirmisiniz bana hangisi daha güzel

yarın görüşürüz nasip olursa kuzulaaarrr

Eki Görüntüle 667925 Eki Görüntüle 667926

bugün anneciğimle gezdik ikisi arasındayım siz de fikir verirmisiniz bana hangisi daha güzel

yarın görüşürüz nasip olursa kuzulaaarrr

Bizde yarın gideceğiz inşallah bindallı bakmaya bence kırmızı ama başka model yok muydu ankara da daha çok çeşit.... Bu arada prova iyiydi canım saks mavisi gerçekten güzel olacak gibi bana

Hanımlar subayla evli olanlar varsa bir merakım var, görüştüğüm bir subay var ve benimle evlenmek istiyor. Genelkurmaydan izin istendiğinde araştırma yapılıyormuş, sadece sabıka sicil kaydı mı, telefon kayıtlarına, mesajlarına kadar bakılıyormuş, aile ve baba tarafı falan araştırılıyormuş, doğru mudur? Bu süreci yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

Sinlev canım ben mor olana bayıldım

plum88 tatlım fiyat çok iyi ama kalitede çok önemli.. benim sözum de eve yakın diye gittiğim kuaför saçı makyajı 30 tl ye yapmıştı. saç tamam ama o makyajı hala unutabilmiş değilim düğün saçını 50 tl ye yapıoruz demişti.. devamlı gittiğim kuaföre gidicem ben nişanda

Aslııııııı daha çok zamanınız var.. fazla kaynaşıp buharlaşmyın kuzummm

31 marta ne kaldıkii özgişşşş tarihe baktım havayı güneşli gösteriyor inşallah batı rüzgarları bize şaka yapmaz

Pınarr tatlım bu evler bu kadar pahalı olmak zorunda mı yaaa

Dila onlar ne güzel çiçekmişşş öleee

Hümmm oo şirin davetiyene bayıldım Magnetleri nerde yaptırdın kuzum senn bende nişanda magnet dağıtçam

Eliff tatlım bohçalar gelip gidicek demişsin hayırlı olsun biz bohça yapmıcaz karar aldık sevdicekle

Hatice canım geçmiş olsun yaa.. Nasıl oldu ki o yanık işi. Tekrar geçmiş olsun kuzum

Bana gelinceee kararsız kerevizim her zaman ki gibi.. Hergün magnet modellerine bakıp ne yapsam diye düşünüyorum. Nişanlığım rengi pembe mii mint mi olmalı Bide geçen hafta pazartesi ve dünkü kilom aynı...

Pazar gününü iple çekiyorum gelsin biran önceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…