Peki kızlar bunlara ne dahil Manikür pedikür ağda varmı :44:
benimkinin paketi vardı 375 tl
gelin saç makyaj
kına saç makyaj
manikür pedikür
kaş bıyık
damat saç sakal
ama ben prova ve postiş falan eklettim 615 e çıktı benimki
maşallahh
özgem çok olmamış mıı yaa:44::44:
hoş bende nişanda kesim, boya, manikür, pedikür,saç, makyaja 450 TL vermiştimm
*
bu arada avatarımı deiştirdim tanıyın beniii
manikür,kaş,bıyık dahil bendePeki kızlar bunlara ne dahil Manikür pedikür ağda varmı :44:
vuhuuuu
sonunda beklenen an geldi aslımmm
sen de kaynaş bakalım elbet sonunda biz de kaynaşçaz
çok ama napalım kuzummm
ben 1 hafta önce prova yaptırıp ordan hooop foto çekimine uççam
o nedenle düğünün birebir aynısı olmak zorunda
ben kaçar kızlarrr öperim hepinizi
Bende buldum manikür+ pedikür +kaş +bıyık +gelin makyaj+ saç+ prova+ 1 er seans cilt bakımı ve solaryum 250 tl
Kirpik 35 tl Fiyat iyi geldi Herzaman gittiğim kuaför sadece saç+makyaj+prova 400 tl dediSadece kendim gidicek olsam herzaman gittiğim yere çok güveniyorum ama yanımda geliceklerle ordan çok pahalı oluyo Gelinde makyaj çok önemli acaba nasıl yaparlar :44:
Peki kızlar bunlara ne dahil Manikür pedikür ağda varmı :44:
memnun oldum pınarım bende sinemtanışalım canımpınar ben
tespitlerin çok doğru ailemle ilgili genelde sorunlar 2 ay arayla düğün yapmak çok çok zormuş bunu test ettik biz ve onayladık yani acaip zor
maddi yönden de ziyade manevi yönden çok yıprandık
öncesinde de böyle bir yapıya sahiptim ben ama çok kötü oluyorum bu aralar ki buraya yazdıklarım yine iyi hallerim
o yüzden hap kullanmaya karar verdim dünyanın sonu değil bu zaten kendim için geleceğim için bi adım atmam gerek artık iyice bunalıma girmeden
hastanede psikiyatri vardı psikolog içinde merkeze gitmem gerek uzak bi yerde oturuyoruz ve maddi olarak pek uygun değilim bu aralar
inşallah güzel günler yakındır hepimiz için
Eveeeett özgecimmmUfak tefek şeyler kaldı ama herşeyi halletmeme rağmen ben asıl şimdi heyecanlanıyoruuummmm Hatta demin nikah kıyılma anımızı düşündümde çok heyecanlandım Nasıl evet desem acaba Birde kızlar Nikah davetiyemize
''Mutlu beraberliğimizin bu ilk gününde biz 'EVET' derken, siz sevdiklerimizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız'' yazdırdık ama ben yine herzamanki gibi fikir değiştirdim çok mu klasik yoksa klasikler herzaman güzelmidirVarmı aklınızda enteresan sözler
kızlar buyrunn
bizzat içtiğim limon kabuklu nane limonn
eliff uygun mudurr :44::44::44:
Eki Görüntüle 667594
Eki Görüntüle 667925 Eki Görüntüle 667926
bugün anneciğimle gezdik ikisi arasındayım siz de fikir verirmisiniz bana hangisi daha güzel
yarın görüşürüz nasip olursa kuzulaaarrr
Eki Görüntüle 667925 Eki Görüntüle 667926
bugün anneciğimle gezdik ikisi arasındayım siz de fikir verirmisiniz bana hangisi daha güzel
yarın görüşürüz nasip olursa kuzulaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?