Hatice canım geçmiş olsun yaa.. Nasıl oldu ki o yanık işi. Tekrar geçmiş olsun kuzum
Pazar gününü iple çekiyorum gelsin biran önceee
geçmiş olsun tatlım yaaa çabuk atlatırsın inşallaahhhhhhh
ben bugün gezecem diye anca geldim tabi hepiniz gitmişsiniz sanırımolsuuunnn sabah okursunuzz kiii
Eki Görüntüle 667925 Eki Görüntüle 667926
bugün anneciğimle gezdik ikisi arasındayım siz de fikir verirmisiniz bana hangisi daha güzel
yarın görüşürüz nasip olursa kuzulaaarrr
Dila onlar ne güzel çiçekmişşş öleee
Bana gelinceee kararsız kerevizim her zaman ki gibi.. Hergün magnet modellerine bakıp ne yapsam diye düşünüyorum. Nişanlığım rengi pembe mii mint mi olmalıBide geçen hafta pazartesi ve dünkü kilom aynı...
Lazerde cildim hassas olmasına rağmen yüksek dozda yapmışlar.
Tenimde esmer olduğu için yandı. Dün kontrole gittim başka bir krem verdiler.
Şimdi kabuklanma akabinde dökülmesini bekleyeceğim.
saoll canımmm
sinem bence kırmızının rengi diğerinin modelii
mor olan vücudunu çok güsel sarmışş
öyleler vallahii moral verdiler banaa
tarih biras daha yaklaşınca istediğin renk oturur zehracımm sıkıntı yapma şimdidennn hepsi çok güsel olurr
günaydınn kızlarrrrr
davetiyemi yaptırdığım yerde yaptırıyorum canım çok sağolSinlev canım ben mor olana bayıldım
plum88 tatlım fiyat çok iyi ama kalitede çok önemli.. benim sözum de eve yakın diye gittiğim kuaför saçı makyajı 30 tl ye yapmıştı. saç tamam ama o makyajı hala unutabilmiş değilimdüğün saçını 50 tl ye yapıoruz demişti.. devamlı gittiğim kuaföre gidicem ben nişanda
Aslııııııı daha çok zamanınız var.. fazla kaynaşıp buharlaşmyın kuzummm
31 marta ne kaldıkii özgişşşş tarihe baktım havayı güneşli gösteriyor inşallah batı rüzgarları bize şaka yapmaz
Pınarr tatlım bu evler bu kadar pahalı olmak zorunda mı yaaa
Dila onlar ne güzel çiçekmişşş öleee
Hümmm oo şirin davetiyene bayıldımMagnetleri nerde yaptırdın kuzum senn bende nişanda magnet dağıtçam
Eliff tatlım bohçalar gelip gidicek demişsin hayırlı olsunbiz bohça yapmıcaz karar aldık sevdicekle
Hatice canım geçmiş olsun yaa.. Nasıl oldu ki o yanık işi. Tekrar geçmiş olsun kuzum
Bana gelinceee kararsız kerevizim her zaman ki gibi.. Hergün magnet modellerine bakıp ne yapsam diye düşünüyorum. Nişanlığım rengi pembe mii mint mi olmalıBide geçen hafta pazartesi ve dünkü kilom aynı...
günaydınndün akşam ilk ilacımı aldım oturdum kedimi dinledim bakayım nolacak diye
sabahta gözlerimi bi açtım ne hissediyorum diye düşündümpsikolojik olarak hap içtim iyiyim modundayım yani
sinem memnun oldum canımher ikisi de güzel bindallıların ama ben mor hastası olduğumdan heralde onu daha çok beğendim
zehroş ankaradaki evlere pahalı sanırım ya elife baktığım evler hep pahalı oluyor bide
bizim burda o kadar değil kiralar abimin tutmaya karar verdiği ev mesela 0 daire baya lüx 500 lira ki burdaki en pahalı evlerden biri yani 400 tl ye süper evler var
bir dolu yağıyor bir yağmur bir fırtınahava çok garip bugün :18: :18:
kendini iyi hissetmene çok sevindimm pınarımmm
daha iyi olacaksınnn inşallahh :26::26:
sağol canım ama baş ağrım var bide her yerim dökülüyor gibi ya grip olacağım ya da ilacın yan etkisi:26:
ilaçtandır canım vücudun rahatlamıştırr çok kendini kastığın içinn
kafam vüducuma ağır geliyor sanki taşıyamıyorumhabire ya elimle kafamı destekliyorum gelen giden olmazsa da masanın üstüne koyuyorum valla
hemen geçse bari bu dayak yemiş gibiyim
ilaç aldığını patronuna söleyebilirsinn bence durgunluğum fln bu yüzden diee yanlış anlamasın adam
ben okuldayken içiyodum kafamı derslerde kaldıramıyodum hocama açıklamıştım ilactan dolayı bu şekildeyim diee
perşembe çıkacağım demişti 10 gün izni varmışgülinnn maşallah kuzum sanaa, çok daha vericeksin sen
bak gördün müü biz sana dediydik, iyice oturttun diyeti ve hepimizden iyi yapıyosun valla
aslıııııııııııııııısen ne zaman izine çıkçan kuzummm
bugün yoksun gerçi :26:
EliiiifffffAaaa sen doğum kontrol hapı kullanıcakmısın cnm buarada Eğer kullanıcaksan hasta olunca başla Buarada ben hapa başlayalı nerdeyse 2 hafta olucak Bendeki tek yan etkisi biraz nadide sultan oldum sanki Bide sivilcelerim azaldı sanki :44: İnşallah böyle devam eder :18: Heralde ilk başta dokunmadıysa sonradan bişey olmaz diye düşünüyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?