'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok canım alışana kadar böle olursun bi hafta fln sonra normal düzene geçer

ahahaha bayıldım ben buna
arkadaki kadının tipe bakın

ama ben göremiyorumm kiiiii

Günaydın kızlarrr herkese nasılsınız bakiyim umarım herkes iyidir

benimkinde yok canım onlar extra oluyor yani

senin bulduğun çok ucuz yaa solaryum falan da var hem bi çapanoğlu olmasın dikkat et canım

Pınarcım daha önce saç yaptırdım sadece yaptıkları makyajlarıda gördüm güzeldi ama ne bilym sürekli gittiğim yer değil emin olamıyorum Hee bide dedim neden bu kadar ucuz Biz gelin başından para kazanmıyoruz sizi kazanıyoruz dedi çünkü düğünden sonrada gelmeye devam edeceğinizden eminiz dedi

Canım hangi d.kontrol hapını kullanıyorsun ?

yasmin kullanıyorum cnm Sen?

günaydın canım hoşgeldin

dediği mantıklı aslında ama ne bilim yine de sonuçta para kazanması lazım onunda çok saçma olur yoksa sen kendi kuaförürü bırakıp gidermisin sonra oraya :26: ne bilim bi garip geldi bana

güzellik merkezi mi burası solaryum falan da demişsin ya:44: girecekmisin ona da :26:düğün öncesi bi iş çıkmasın başına tuğçe :18: temkinli olmakta fayda var diyorum ben.

saç yaptırmışsın daha önce makyajda güzelse bunları al sadece olmaz mı:26: solaryum falan bulaşma bence onlara

cnmm başladın mı ılaclarını kullanmaya?
umarım yan etkılerı bır an once gecer bır sure sonra alısırsın dıye dusunuyorum
onlar faydalı olucak sana inşallah

gunaydınnn:)
modelıne karar verdın mı cnm?

Canım güzellik merkezi burası lazer fln da var Hani böyle salon tarzı bi yer 20-25 çalışanı vardır ama ne zaman gitsem çok kalabalık oluyo randevusuz gidince almıyolar fln sürümden kazanıyolar yani bi nevi :44: Solaryum maliyetli bişey değilki cnm zaten 100 dk.sı en lüks yerde 50 lira eskiden pahalıydı gelin başının içindeki 10 dk zaten Girsemde girmesemde bişey farketmez yani laf olsun diye koymuşlar pakete Cilt bakımıda yüzeysel bişeydir kesin Yani aslında standart bbi gelin başı 250 lira zaten normal ama öyle lüks bi yere göre ucuz yine İlgilenirlermi diye bnm sıkıntım O yüzden kafam karışıyo bide nexus güzellik merkezi var Özlem bilir buralardaysa Orasıda 250 lira :44:

gunaydınnn:)
modelıne karar verdın mı cnm?

Yooook Duvağıma karar verirken 50 kere karar değiştirdim uzunlu kısalı birleşik tek parça duvağım Tepeden topuz yaptırym diye düşünüyodum Nişanlım 1,90 boyu çünkü boy farkınıda kapar diye düşünmüştüm Ama kuaförler tepeden yapınca duvağı topuzun üstüne koyuyoruz saç modelin gözükmüyo gelin başının bi anlamı kalmıyo dediler Şimdide acaba saçımı açsammı diye düşünüyorum saçlarım çok uzun güzel durur ama Açık saçda kır düğününde güzel oluyo Benmki düğün salonunda nsl yaptırsam karar veremedim Provada netleşir heralde :26:

cnmm başladın mı ılaclarını kullanmaya?
umarım yan etkılerı bır an once gecer bır sure sonra alısırsın dıye dusunuyorum
onlar faydalı olucak sana inşallah

başladım canım dün akşam aldım ilk,şimdi daha iyiyim 1 saat önceye göre. baş ağrım da durdu gibi biraz

inşallah iyi gelecek bende böyle düşünüyorum en azından psikolojik olarak ilaç alıyorum sinirli değilim diye düşünüyorum

canım ben solaryumun parasından dolayı demedim bana çok sağlıksız geliyor da bide gördüyoruz ya hep yananlar falan içinde Allah korusun sen bilirsin canım güveniyormusun sen bu önemli:26: yani o koltuğa güvenle oturman ve kendini bırakman lazım yani

kendi kuaförün ne kadar diyodu:44:

Canım benim düğünüm ekimde Allah izin verirse. Bir süre bende d.kontrol hapı kullanmayı düşünuyorum. yapacağı yan etkılerden korkuyorum ılk gunler nasıl oldu genelde bulantı baş donmesi yapıyormuş. oldu mu sendede ımm bırde kılo aldırıyor mu ?

topuzun altına yerleştıremıyorlar mı acaba duvağı..benım de bıldgım normalde topuzun altında olur kı topuz gorunsun boyunda uzun olsun dıye
acık bırakma fıkrı bıraz bana da ters gelıo dusunsene hem oynıcaksın zıplıcaksın terlıceksın sacını ıyı sabıtlemezse dusucek..dugun sonu resımlerını dusun:)
hanı belkı Beren Saatin aşkı memnudaki dalgalı topuzlarını dusunebılırsın

son eklediğin model çok hoşş özgemm düşünebilirsinn

bizde 2 düğün olcak burdakinde toplatcam tamamenn, ikincisi inşallah kır düğünü olcakk açık bırakıp papatyalardan taç takmak istiyorumm bakalımm hayırlısıı olsun inşallahh:26::26:

kız diloşşş en sondajini düşünüyom ben zaten nerden bildin
ya bozulcak falan deniyo ama topuz istemiyorum ben yaa, kendimi biliyorum napim.. bozulursa da bozulsun artık

Cnm şükürler olsun bende reflü ve gastrit var ama midemle ilgili hiç bi sorun yaşamadım Maşallah Yediklerime dikkat ediyorum çünkü değil almak vermem gerekiyo 1 ay içinde kilomda bi değişiklik yok şimdilik Göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik yapıyo bbenim sırtımda sivilceler vardı hepsi söndü 10 gün içersinde buda ilaçla ilgili iyi bi etki Kötü olan taraf sanki biraz asabi ve kıskancım başladığımdan beri hemen parlıyorum O kadarınada katlanıcaz artık bi süre kullanıcam bende zaten

Sadece saç ve makyaj nakit olursa 400

Canım harikasın hepside çok güzellerrrr

kız diloşşş en sondajini düşünüyom ben zaten nerden bildin
ya bozulcak falan deniyo ama topuz istemiyorum ben yaa, kendimi biliyorum napim.. bozulursa da bozulsun artık

hissettimmmm :82::82::82::82::82::82:
bozulup bozulmama konusunda hiç bi fikrim yok ama terlersen yapışır saçın sana o rahatsız etmesinn:44::44::44:

bende topuz istiyorum ama böyle mıh gibi bir topuz değil tepeden de değil yeteri kadar uzunum zati şöyle ensede falan olabilir çok da dağınık olmasın ama o gün baya yol yapıcam bozulmasın kulaklarımı örtmesi lazım yalnız bu topuzun accuk kepçüklük var da alnımı açıkta bırakmaması lazım çünkünüm geniş orası da birde son olarak 2 duvak taşıyacak şekilde olması lazım

tüm isteklerim bu kadarcık

daha nolsunnnn

hissettimmmm :82::82::82::82::82::82:
bozulup bozulmama konusunda hiç bi fikrim yok ama terlersen yapışır saçın sana o rahatsız etmesinn:44::44::44:

foto çekimim 1 hafta önce olcak o nedenle foto çekiminde rahatça yerlere yatıp yuvarlanabilirim gelinlik kirlenmeyecek şekilde :18:
düğün günü de çok bi aksiyon olmucak, akşama kadar dayanır sanki ama terleme olayını bilemem
napalım katlancaz
olmadı provada açık olur düğünde toplatırım ama provanın amacı zaten bire bir düğünün aynısı olması
amaan bakçaz bakalım.. katlancaz o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…