hep böyle mi olacak dilaaa :18: :18:
1-2 hafta sonra geçiyormuş diye okudum ama ben nette hep :26:
patronum şehir dışında şu anda zaten ilk günlerimi görmeyecek en azından o gelene kadar ben toparlarım biraz inşallah :26:
ahahaha bayıldım ben buna
arkadaki kadının tipe bakın
benimkinde yok canım onlar extra oluyor yani
senin bulduğun çok ucuz yaa solaryum falan da var hem bi çapanoğlu olmasın dikkat et canım
Canım hangi d.kontrol hapını kullanıyorsun ?
Günaydın kızlarrr herkesenasılsınız bakiyim umarım herkes iyidir
Pınarcım daha önce saç yaptırdım sadece yaptıkları makyajlarıda gördüm güzeldi ama ne bilym sürekli gittiğim yer değil emin olamıyorum Hee bide dedim neden bu kadar ucuz Biz gelin başından para kazanmıyoruz sizi kazanıyoruz dediçünkü düğünden sonrada gelmeye devam edeceğinizden eminiz dedi
yok canım alışana kadar böle olursun bi hafta fln sonra normal düzene geçer
hep böyle mi olacak dilaaa :18: :18:
1-2 hafta sonra geçiyormuş diye okudum ama ben nette hep :26:
patronum şehir dışında şu anda zaten ilk günlerimi görmeyecek en azından o gelene kadar ben toparlarım biraz inşallah :26:
Pınarcım daha önce saç yaptırdım sadece yaptıkları makyajlarıda gördüm güzeldi ama ne bilym sürekli gittiğim yer değil emin olamıyorum Hee bide dedim neden bu kadar ucuz Biz gelin başından para kazanmıyoruz sizi kazanıyoruz dediçünkü düğünden sonrada gelmeye devam edeceğinizden eminiz dedi
yasmin kullanıyorum cnm Sen?
günaydın canım hoşgeldin
dediği mantıklı aslında ama ne bilim yine de sonuçta para kazanması lazım onunda çok saçma olur yoksa sen kendi kuaförürü bırakıp gidermisin sonra oraya :26: ne bilim bi garip geldi bana
güzellik merkezi mi burası solaryum falan da demişsin ya:44: girecekmisin ona da :26:düğün öncesi bi iş çıkmasın başına tuğçe :18: temkinli olmakta fayda var diyorum ben.
saç yaptırmışsın daha önce makyajda güzelse bunları al sadece olmaz mı:26: solaryum falan bulaşma bence onlara
gunaydınnn:)
modelıne karar verdın mı cnm?
cnmm başladın mı ılaclarını kullanmaya?
umarım yan etkılerı bır an once gecer bır sure sonra alısırsın dıye dusunuyorum
onlar faydalı olucak sana inşallah
Canım güzellik merkezi burası lazer fln da var Hani böyle salon tarzı bi yer 20-25 çalışanı vardır ama ne zaman gitsem çok kalabalık oluyo randevusuz gidince almıyolar fln sürümden kazanıyolar yani bi nevi :44: Solaryum maliyetli bişey değilki cnm zaten 100 dk.sı en lüks yerde 50 lira eskiden pahalıydı gelin başının içindeki 10 dk zatenGirsemde girmesemde bişey farketmez yani laf olsun diye koymuşlar pakete Cilt bakımıda yüzeysel bişeydir kesin Yani aslında standart bbi gelin başı 250 lira zaten normal ama öyle lüks bi yere göre ucuz yine İlgilenirlermi diye bnm sıkıntım O yüzden kafam karışıyo bide nexus güzellik merkezi var Özlem bilir buralardaysa Orasıda 250 lira :44:
yasmin kullanıyorum cnm Sen?
YooookDuvağıma karar verirken 50 kere karar değiştirdim uzunlu kısalı birleşik tek parça duvağım Tepeden topuz yaptırym diye düşünüyodum Nişanlım 1,90 boyu çünkü boy farkınıda kapar diye düşünmüştüm Ama kuaförler tepeden yapınca duvağı topuzun üstüne koyuyoruz saç modelin gözükmüyo gelin başının bi anlamı kalmıyo dediler Şimdide acaba saçımı açsammı diye düşünüyorum saçlarım çok uzun güzel durur ama Açık saçda kır düğününde güzel oluyo Benmki düğün salonunda nsl yaptırsam karar veremedim Provada netleşir heralde :26:
Eki Görüntüle 668356 Eki Görüntüle 668357 Eki Görüntüle 668358 Eki Görüntüle 668359 Eki Görüntüle 668360 Eki Görüntüle 668361 Eki Görüntüle 668362 Eki Görüntüle 668363 Eki Görüntüle 668364
ben yandan bi model istiyorum o nedenle bunlar var arşivimde
tuğçecan bi bak istersen sen de kuzum
Canım benim düğünüm ekimde Allah izin verirse. Bir süre bende d.kontrol hapı kullanmayı düşünuyorum. yapacağı yan etkılerden korkuyorum ılk gunler nasıl oldu genelde bulantı baş donmesi yapıyormuş. oldu mu sendede ımm bırde kılo aldırıyor mu ?
canım ben solaryumun parasından dolayı demedim bana çok sağlıksız geliyor dabide gördüyoruz ya hep yananlar falan içinde Allah korusun sen bilirsin canım güveniyormusun sen bu önemli:26: yani o koltuğa güvenle oturman ve kendini bırakman lazım yani
kendi kuaförün ne kadar diyodu:44:
Eki Görüntüle 668356 Eki Görüntüle 668357 Eki Görüntüle 668358 Eki Görüntüle 668359 Eki Görüntüle 668360 Eki Görüntüle 668361 Eki Görüntüle 668362 Eki Görüntüle 668363 Eki Görüntüle 668364
ben yandan bi model istiyorum o nedenle bunlar var arşivimde
tuğçecan bi bak istersen sen de kuzum
kız diloşşş en sondajini düşünüyom ben zaten nerden bildin
ya bozulcak falan deniyo ama topuz istemiyorum ben yaa, kendimi biliyorum napim.. bozulursa da bozulsun artık
bende topuz istiyorum ama böyle mıh gibi bir topuz değil tepeden de değil yeteri kadar uzunum zatişöyle ensede falan olabilir çok da dağınık olmasın ama o gün baya yol yapıcam bozulmasın kulaklarımı örtmesi lazım yalnız bu topuzun accuk kepçüklük var da alnımı açıkta bırakmaması lazım çünkünüm geniş orası da birde son olarak 2 duvak taşıyacak şekilde olması lazım
tüm isteklerim bu kadarcık
hissettimmmm :82::82::82::82::82::82:
bozulup bozulmama konusunda hiç bi fikrim yok ama terlersen yapışır saçın sana o rahatsız etmesinn:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?